GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stingray
You have used 100MB of your 100MB daily limit!
Már vágom (hogy nincs benne cukor) de ezt tegnap nem vettem észre.

Tűz Csucsu !

stingray
Amúgy jók a bontószökevények ezért is kezdtem keresni,de pl. az õ : T.S.C.Plage verdái is elég jók.

Tűz Csucsu !

stingray
Szevasztok !
Bocs de a NoGripprõl miért nem enged tölteni?Korlátozva van vagy fizetõs lett teljesen,vagy részben? (error 403 Permission Denied)

Tűz Csucsu !

Dolgozom néhány skinen. Ha kész lesznek mennek az altbierre, de lehet hogy felrakom a nogripre is:

bontószökevények

SuperCharger
Nem lehet átvinni az autókat és a pénzt egyik géprõl a másikra. Direkt így van megcsinálva a játek. Ezeket az adatokat egy adott installációhoz köti, így ha bemásolod egy másikba, nem fog mûködni.

Lenne egy kérdésem játékkla kapcsolatban. 2 gépre van felrakva a játék és az egyik géprõl a mésikra akartam átvinni a mentésemet.Én az egész userdata könyvtárat átmásoltam. Mikor elindítom a játékot behozza a profilom amit áthoztam ,de hiányzik az összes aotóm és kreditem, a játék állása viszont jó meg a kupák is meg a gyõzelmek stb .Mit kellene még átmásolni hogy a kocsok is meglegyenek meg a pénz ?

Szlovákiában lakom, s ott rendeétem meg kb átszámolva 3800 Ft, de nem fogom sehova küldözgetni reklamációra, hanem megveszem gyõrben a tescoban.
Ombika
Szolj,ha van kedved bar nekem sem sok idom ,de estenkent neha szanok ra 1 orat! Az mar boven jo ! 😊

Hehe, teljesen igazad van, csak mostansag nincs 1-2 ora szabadidom se naponta. Fel oraert meg nem eri meg. Csak akkor van ertelme, ha legalabb 2-3 oram lenne nekiulni 😊
Remelem azert lesz ilyen is nemsoka 😊

Ombika
Pedig anno azert vetted DFP-t,h csapatjuk majd! 😊

En 576-ban vettem, szinten kb 2000 ft-ert. Nekem sem volt benne konyv, viszont volt benne egy papircsik, amin van egy hosszu szam. Az install key pedig a CD-n van rajta. Me'g nem probaltam (nem volt me'g idom), de szerintem ami a papiron van az az on-line kulcs.

Ombika
Honnan rendelted? Mediaban,tesco stb megkapod barmikor 1990ft-ert,ugy ahogy Dietrich mondta!!

Dietrich
nem tudom hol laksz..de én pár hete 1990Ft-ért egy tescoba vettem meg.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Köszi szépen a sok segitséget, csak az a baj, hogy nekem könyv sem volt benne ! Sajnos a neten rendeltem, irtam neki e-mailt, s most saját költségemre vissza kell küldenem reklamációra. Vagy elhiszik vagy nem . Pecchemre majd visszakapom ugyanigy, és azt a postát is velem fizettetik meg.
Ombika
Nekem 2 fuzet jart hozza es a vastagabbik hatoldalan volt!

bardocz
nekem van hozzá nagyon jó minõségû füzet,és annka a hátulján van
chalezlopez
Vagy rajt van a lemezen...<#hehe>

Vamos Argentina!

Dietrich
GTR2-hez adtak könyvet..a GTL-hez egy két lapos akármit..annak a hátoldalára volt felragadva de eredite helye az a tok oldalán lenne a lemez felett.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ombika
Konyv hatuljan volt nekem is eldugva,szivtam vele mire megtalaltam!!

Prézli
Nálam a könyvecske hátuljára volt ragasztva az online kód, de hallottam már olyat, hogy nem járt könyvecske, ilyenkor papírlapra volt mellékelve.

Dietrich
benne kell lennie a tokban a reg-hez való kulcsnak!

Megvettem a GT Legends-et eredetiben. A DVD-n rajta van a DVD key, azzal felinstalállom a gamet, de a multi résznél nem tudok vele regisztrálni, mert azt irja ki, hogy rossz cd kulcs.Kellene benne lenni egy online kulcsnak, vagy mi? Eredeti csomagolt verzióû.
Dietrich
pedig írtam..GTLConfig fájl..más nincs ilyen néven ott 😊

Ombika
Jah hat en nem erre gondoltam,hanem magaban a config fajlra! 😊

Dietrich
pedig ott van az!
tessék:

Ombika
Nekem erdekes abban nincs benne ilyen,marmint a config fajlban!

Béla9248
Megvan köszi!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Dietrich
Béla!
GTL fõkönyvtárában van a fájl!

Béla9248
A kép arányt nem lehet sehol beállítani! Vagyis én nem találom!

Dietrich
van a GTL config fájl. Abban a felbontást olyanra állisd amit használsz. Képméret arány, herz stb.

Béla9248
Köszi szépen! Erre nem is gondoltam!

pajti
Most nincs fennt a game így pontosan nem tudom neked megnézni, de szerintem a képarány lesz a gond. (16:9, Wide Screen) Állítsd vissza 4:3-ra Normal nem tudom hogy írja a progi.
A másik problémára meg: állítsd profira a nehézségi szintet és akkor nincsenek (vezetõi) segítségek. 😊

Béla9248
Sziasztok! Most vettem meg a játékot és a beállitásokban egy kis segítség kellene! Problémám a következõ! Amikor elindítom a versenyt a kép mintha össze lenne nyomva! magas és keskeny az autóm! A menünél nem csak ha elkezdek versenyezni! És amikor kanyarodok elveszi a gázt! Nagyon idegesítõ! Ha vki tud megoldást írjon! Elõre is köszönöm!

pajti
0% holtjáték, pedálok 50% Én ezt szoktam meg😊. Régebben variáltam vele de visszatértem erre a beáll-ra. Kormányt meg 900°on.

Ombika
Aki GTL-hez G25-ot hasznal leirna beallitasat gaz|fek|kuplung-nal!!
(holtjatek,erzekenyseg vagy mi is)

THX

Ombika
Sebaj en azert 3x5 kort mentem! Szoljatok,ha van kedvetek es utkozunk 1 serveren!

Dietrich
én meg elfelejtettem, hogy a gyereknek este meccse volt mire hazaértünk késõ lett.

chalezlopez
Pfff, rohadt sok dolgom volt ma, elmarad máskorra a karikázás...

Vamos Argentina!

Ombika
No este jonne akkor vki 1 par korozesre?<#conf>

Ombika
Szivesen csatlakoznek vasarnap en is!

chalezlopez
Ok, esetleg vasárnap este valami kis lazítás...

Vamos Argentina!

Dietrich
mikor kellene? <#eplus2>
élesitve van a serialom is rajtam már nem múlik.
de ma még inkább a holnapi HRC futamra gyúrjunk rá aztán utána jöhet a gTL

chalezlopez
Mikor nyomjuk??<#vigyor1>

Vamos Argentina!

Ombika
PT se lenne rossz,de az asztalra kidobos reszetol kivagyok! 😞

Dietrich
gondolhatod miért is vettem meg..nem az AI ellen akarom tolni a caprit 😊

Lui76
GTR2 meg ez mellett más játékra nincs is idõm (max egy kis projekt torque )
GTLegendsben az a jó hogy még online jó sokan nyomják.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Dietrich
Beszerváltam én is origi GTL-t..

Végre! Új hangok a BMW-hez:

CSL Sounds by DucFreak

egy E21-es versenygép hangjai szolgáltak alapul, szóval nem teljesen autentikus, de pont leszarom, az eredeti porszívó hangmintától sokkal jobb! 😊

Lui76
Azon az altbier-es szerveren már voltam párszor.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Ombika
Ahh tegnap csapattam par kort.. A reg iszep idok felidezodtek par mapon es elso 4-ben benne voltam semmi gyakorlas nelkul!! Kezdemkedvelni ismet csak kar,h magyarokat alig latok! Tegnap volt vmi hgtl server vagy mi csak passos volt!! Gondolom megfelelo helyen megadtak volna pass-t!Ti merrefele csapattok?