7613
-
#6773 Ujratoltve szo tetszik :), anno probaltam magat Rfactort, mert ami jo megveszem eredetibe, LFS,RBR,GTL, de RF nem jott be(fizika ,igaz alap progit probaltam), hatha majd most Historic modal! Thx linket! -
#6772 Keress "újratöltve" verziót az jó lett. És igen, próbáld ki nyugodtan, nem bánod meg! -
#6771 Nem jatszom RF-et, de mondom "feketen" megszerzem es kiprobalom ezt a historic modot, mert azt mondjak eleg jo lett! -
#6770 Te tudol másról is ? :D Abból is kapott (F) jelölést még valami AMD bug javítása miatt. -
#6769 1255 a legfrissebb? -
#6768 "Standalone-ban tanácsosabb használni, vagy mod-módban is hibátlanul kell működnie?"
Ezt a részét nem értem. 1255 RFactorra rámásolod vagy telepíted. És az első indításnál az utoljára felrakot mód indul vagy te választod a listából.
Mire gondolsz standalone alatt ? -
#6767 Oks. Akkor várjunk még további jelentkezõket.
@pointer4: igen, ezt próbáltam én is, miután a fix felrakásra után a default menüre állt vissza. De hiába választom ki a modok közül, és írja ki balfönt a kis cetlin, hogy indítsam újra, hogy betöltõdjön a mod, nem töltõdik be.
Standalone-ban tanácsosabb használni, vagy mod-módban is hibátlanul kell működnie? -
#6766 Még csak hasonló sem.
Ki kell választani a játékon belül hogy a historic moddal akarod tolni, és maxx egy restart után a kezelőfelület teljesen megváltozik. Ha ez nincs meg addig esélytelen.
Ilyen all cars/all tracks módban semmi nem működik kb. -
#6765 Nekem jo lenne a het! -
#6764 Ezen a héten ki hogy áll esti szabadidõvel?
Más: felraktam egy rFactor-t, meg rá ezt a Historic GT modot. Rögtön miután felraktam, ha indítani akartam valamit egy bizonyos autóval v. pályával (nem tudom melyik), állandóan összeomlott, vissza a desktopra egy szó nélkül. Végülis egy másik autóval vagy pályával sikerült elindulásra bírni. Akkor láttam, hogy van hozzá valami fix, amit fel is tettem. Ezután még azt sem sikerült összehozni, hogy a Historic-os menüt/felületet mutassa, csak a sima rFactoros jött be mindig. És bármilyen pályát/autót próbáltam, mindig crash vissza Windowsba. Akik kipróbálták, volt ilyen gondjuk vele? -
#6763 nagyon jó volt! köszi:) -
#6762 Szerver fellõve. "gtl amateurfest"a neve a lobbiban, a jelszo padloig. -
#6761 mivel az rf nem használ a multihoz a GTL/GTR2 féle szervereket, így nem tudjuk ellenőrizni ki mivel csatlakozik ;) -
#6760 Nekem rendben, csak várom a további jelentkezõket. Mindenesetre a szervert felhúzom úgy fél8-8 körül, remélem 2-nél többen leszünk.
Dietrich: nemlegális rFactorral is lehet csatlakozni? -
#6759 Holnapi távok:
Race1 7 kör
Race2 7 kör
Race3 8 kör -
#6758 Hi.
Aki rfactorozik és GTL-zik annak ha van kedve holnap jöhet a szerverünkre ami Historic modban fut. Handikepp rendszerben lesz a fun verseny.
Bővebben itt -
#6757 mi lenne ha ma játszanánk egy kicsit:) -
#6756 jah! nekem eredeti! -
#6755 Jaja! Nem tetel 1990 Ft. -
#6754 De itt elvileg mindenkinek megvan eredetiben nem? -
#6753 Nekem hetfotol -csutig jo! -
#6752 Egy LAN emulátor. Azon szoktunk játszani, mivel nem mindenkinek van/volt eredeti GTL-je, és nem tudott direktben neten csatlakozni.
Innen tudod letölteni: link
Aztán be kell lépned egy csatira:
halozat: gtl amateurfest
jelszo: padloig
És a Multiplayer/LAN-ban fogod majd látni a szervert, amikor lesz.
Kinek jó még a ma este? -
#6751 nekem a péntek jó lenne! mi az a Hamachi? -
#6750 Jó lenne, ha már meg tudnánk egyezni egy napban, ami mindenkinek jó. Nekem hétfõtõl péntekig bármi jó. Nektek?
Hamachi adatokat tudjátok? Csak mert még senki nem loggolt be rá... -
#6749 :)) Háát:) de csak ha lehetne:) -
#6748 Akkor, és csakis akkor? -
#6747 Ha lesz alfa gta, én jelentkezem! -
#6746 5-en minimum kellunk! -
#6745 Ha lesz más is, akkor oké. Legalábbis ketten sztem még nincs sok értelme körözgetni. -
#6744 MA este 9tol LFSem van, elotte esetleg? -
#6743 Mindegy, talán jobb is lesz alap pályán visszarázódni. Csak jobb lett volna, ha nem mindenki ugyanolyan színű kocsival van, de így sem rossz.
Na, akkor egy holnapban megegyezhetünk? Meg talán egy holnaputánban is.
Nemrég kiraktam mindenkit a hamachi csatornáról, mert ezer százalékra vettem, hogy azóta már mindenkinél volt reinstall, és senki sem tette el a régi hamachi ID-ját. Tudjátok a csati adatait? -
#6742 én még a GTL-t is most kezdtem el felrakni -
#6741 Én altbiert biztos nem fogom leszedni:) -
#6740 1 eve el se inditottam, 2 napig csak tolteni fog szerintem! :) Sot mar azt se tudom hol talalom jelszot, weblapjukon? -
#6739 Ja, altbier pack-bõl naprakészek vagytok? -
#6738 LFS-be neveztem, de mellette GTL fun mehetne !!! -
#6737 :)
remélem összejön valami fun verseny, már rég nem versenyeztem, bajnokságokra sajnos nemigazán van időm :S -
#6736 En meg mar el is felejtettem ne torodj vele! :) -
#6735 Én is jönnék hogyha nem lenne túl későn, igaz én sem tudom az összes kocsit tökéletesen vezetni. -
#6734 Csííít!
Majd csak leszünk még. Nem hiszem, hogy az a sok ember mind letette volna már azóta a kormányt.