GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen má muxik, ja nincs seninek kedve játszani?
álitólag a gtr2 már alogat vissza a gtl is?
Dietrich
10Tacle a kiadó.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
akiadó fizetésképtelenné vált, 6.2 milla euró a tartozásuk a loby szerverek off.

tömören.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Mondjuk anyira sok kedvem mostanában nincsen gtl-hez,így hogy kijött rFactor alá.Csak tudnám megvenni.
Ombika
Hat ezt nemakarom elhinni!!

bardocz
Szerintem még hamachin lehet játszani.
Ombika
Mivan, vegleg vege a netes mokanak GTL-el?! 😮

Dietrich
rfactor tele van F1 modokkal..tuti van köztük olyan ami jobb mint ez a majdan kiadandó gyári arcade..

Dietrich
na GTL sem lehet a neten tolni a loby szerver leállitása miatt most már nem csak a GTR2-t
béke poraira.

peti193
hát elég szomorú...😞de én már annak is örülni tok h Hivatalos F1 game napvilágot lát Pc-re...persze egy vérbeli szimulációnak nagyon tudnék ötülni

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Dietrich
sajna õk maguk megirták kicsit arcade jellege lesz..

peti193
hát azért elég sok segítséget kikapcsolva nem nevezném arcade-nak!!!

bardocz
Na,én pont miattuk nem várom😊
bardocz
Gamepaddal már normálisabban is játszható,mint bill.-el.Bár én nem tudtam régen boxon megszokni,nálam pedlógáz volt kb,meg félfék,mert satu-ra nem kanyarodott a kocsi😄 Még valamelyik F1-es játék volt,szimulátorhoz semi köze nem volt,lévén,hogy EA Sportos játék😄
peti193
várom már nagyon az új F1 GAME-T PC-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!csak a codemasters-töl picit félek

peti193
jáccottam vele...én is szimulátor párti vagyok..csak kormány nélkül mer az nincs marad a gamepad egyébként F1C-vel jáccogattam elõtte az bejött régen jó ki gém volt bár az irányítás kicsit érdekes...

bardocz
Fõleg,ha megy karrier módban,nagyon jól megtanít versenyezni,elõször mini,és egyre erõsebb kocsik,végül meg már panterával száguldozás😊
Dietrich
aki komolyan akar szimulátorkodni az ezzel a játékkal megis tanul vezetni. nem arcade ahol 240-el veszik be a derékszögû kanyart utcai pályán..

peti193
jó kis játék lehet megér 2ezret láttam a tecsóba h annyiért vesztegelik!

SuperCharger
Music könyvtár.

?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

sznus
Sziasztok!

Nekem kellenének a játékból Dr. Stephen Baysted által készített zenék.

Ha valaki segíteni tud, írjon! Köszi

ezer köszönet!!!!!!!!<#integet2><#taps>

Dj Tommy
Én is megvettem a játékot eredetiben, voltam fenn a netes játékban és láttam van Magyar szoba is 😊
Én a tescoba vettem és ott volt két féle, a Sima csomagolásos és a Cool Games sorozatból való, én a sima csomagolásost vettem meg, de nem volt benne kézikönyv<#shakehead>, de legalább az online kód igen<#vigyor>
Más:
Ha valaki arra vetemedik mint én, hogy a warezos verziót(Gt Legends- Hybrid) végigjátsza, az készüljön fel 1-2 érdekes dologra.
Eddig elõfordult hibák:
-Indítom a játékot monditor, kikapcs és megint bekapcs, és azt veszem észre, hogy a profilt 0-zta, de nem paráztam, mert szerencse mentettem egy pályán a boxba, szal visszajött a mentésem.

-Volt olyan is, hogy pálya betöltés közben szállt el a mentés, ezzel mennyit szívtam, hogy visszaállítsa<#merges2>
De összeségben eljuttottam az E szériáig, de láttam ott már keményedik a verseny 60 kört kel menni, az durva<#wow1>
Megoldás:
Mindig ments verseny közben, vagy a Boxban!!!
Ennyi lenne a monólogom<#nyes>
<#hawaii>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

SuperCharger
Csinálj a játék könyvtárában (ahol a gtl.exe van) egy TG2001.DYN nevü file-t, nulla mérettel. Indítsd el a játékokot. Ha csinálsz egy profilt, minden kocsi és pálya meglesz benne.

Dietrich
1990Ft a tecsó,ócsón és hasonszörû bevásárlókban.
cdgalaxisban is van 1990Ft-ért.

sziasztok
idõ hiányában egy kb 100% savegamet (játékmentést) keresnék, mert csak arra volna idõm, hogy néha kedvenc veterán típúsaimmal guruljak 1-2 kört, végigjátszani biztos nem tudom
Köszönöm,
Üdv

ezért szoktam az olyan haverom véleményét kikérni(és tesztelni a játékot) akinek megvan😊
SuperCharger
Sztem érthetõ, hogy elõször meg akarja nézni, hogy megéri-e az árát. Én is minden játékkal azt szoktam. 😊
A GT Legends végülis megérte, pedig én nem 2000 Ft-ért vettem...

A problémára visszatérve, starforce-t update-elni ezzel, patch gondolom már fenn van. Hogy lépeget ki? Csak becsukja magát, és kirak a desktopra, vagy kék halál, vagy mi?

2000 ft ha jól emlékszem a saturnban
pointer4
Itt mindnekinek az. Ne egyél annyi Mekis kaját és simán megvan.
peti193
de nme eredeti neked se gondolom...vagy az?

peti193
agyyá pénzt!(felkiáltójel)

ChuckyHUN
Amúgy nekem is kilép Anderstorpon 😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
Vedd meg?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

peti193
visszaollvastam és másnál is volt ilyen probléma de még megoldást nem látok rá én nagyon gyanakszom a crack-re😞ha vkinek van megoldása kérem segítsen köszike

peti193
Hi!ha tudna nekem segíteni valaki...nem tom mennyire lehet itt warezrol társalogni ,de feltelepítem a játékot+crack elindítom és magátol kilépeget...elég bosszantó ha vkinek volt ilyen és megoldotta kérem írjon!!elõre is kössz Peti

úgy értem ha nincs kuplung:=nics váltás ezt meglehet valahogy oldani?
bardocz
Kuplungolni lehet a játékban,így gondolom váltani is lehet vele.
gondolom nem lehet elérni a hogy kuplung lehessen váltani és hogy az élõfelvezetõ a boxból induljon?
a töltõképernyõn ott a pálya rajza, memorizáld 😊

de most komolyan, és midenféle rosszindulat nélkül
szerintem tényleg úgy lehet megtanulni a pályát, hogy mész rajta..minden körben gyorsabban, megtanulva/jegyezve a fékezési pontokat meg ilyesmit

menet közben felkészülni a pályából nem nagyon lehet, mert vagy a kis térképet nézed vagy a pályát magad elõtt és figyeled a pálya szélén a 200, 100 és 50 táblákat

szerintem ez ezerszer többet ér bármelyik nfs szerû pályakirajzoló kis cuccnál a képernyõ sarkában, nem bezsélve arról, hogy sokkal nagyobb élmény így 😊

Wazz, erre magamtól nem jövök rá ... Bizonyára én vagyok a hibás, mert szeretnék nem vakrepülni, hanem végignézni a pálya vonalát a verseny elõtt.
fokozatot és kanyar irányát kiírja KÖZBEN, én ELÕRE szeretnék a pályából kicsit felkészülni.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

és ha megtanulnád a pályát? 😊
körröl körre egyre gyorsabban tudnál haladni, a fokozatokra meg úgyis rájössz gyorsan..

amúgy a fokozatokat és a kanyar irányát asszem ki lehet iratni vele (gtr2-ben tuti), valamilyen segítséget kell bekapcsolni

volna egy nem technikai kérdésem 😊 Nem lehet valahogy elõcsalogatni a pályatérképet menetközben? Annyira idegesít, hogy fõleg ismeretlen pályán nem tudom átböngészni a vonalát, azt már nem is említem, milyen jó lenne egy olyan térkép, ahol a kanyarokban kiírt fokozat is ott lenne ...

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Dj Tommy
Jobban körül nézztem és rá akadtam arra a beállításra, amit nem rég írtál, gépet újraindítottam, és végre mükszik!
Köszi neked mégegyszer 😉!!!

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

SuperCharger
Igen, ez a baja tipikusan régi ATi kártyáknak volt, x elõttieknek. Jut eszembe, próbáltad DirectX 7-8-9-ben is?

Kishawer
Egyébként játszik még valaki a játékkal mostanában? Esetleg a 2 Gamers szerver?

Si vis pacem, para bellum.

Kishawer
Én bekapcsoltam, lehet hogy ez tényleg megoldja a problémám!! köszi<#kacsint>

Si vis pacem, para bellum.

Dj Tommy
Ja, akkor értem, már miért nincs gond D: