7613
-
#6813 Mikor lenne jo neked? Others? -
#6812 en vagyok! -
#6811 Jol osszejott azota is a tarsasag! :( Heten vki? -
#6810 -
#6809 Hat nah,egy probat megert!:DDD -
#6808 JEzusom te normalis vagy?!!!! :))))))))))))) -
#6807 De nem adna valaki egy serial numbert?Nagyon szepen kerek valakit,megvennem csak nincs lehetosegem ra meg penzem se! -
#6806 Nem,letoltottem!:D -
#6805 2k sajnal ra! :P -
#6804 Már hogy a neten rendelted egy websopban pinzért ?
Ombi, ne légy ilyen negatív. :) -
#6803 nem. -
#6802 Hello,most kezdem ,de a jatek a netrol van,igy fogok tudni jatszani online-ba? -
#6801 Én már nyomom! akinek van kedve jöhet!!! Srácok! Ismer valaki egy J_Zsanett nevű leányt? itt jönn mögöttem és gyors vazze:) -
#6800 Eddig három. -
#6799 HA leszunk 5-en , nyomhatjuk! -
#6798 én benne vagyok! -
#6797 MA este mar otthon leszek, game? -
#6796 Nekem elõreláthatólag minden nap jó, ahogy eddig is. Talán hétfõt kivéve. -
#6795 Jovo heten? Kiveve szerda , mert akkor LFS 3ik bajnoksag lesz! -
#6794 Délután/este valszeg felnézek online-ra.
Ez van, Jack, látod, nem akadtak jelentkezõk, pedig én is szívesebben tolnám zártkörben, a régi tagokkal. -
eds7 #6793 Nálam nem lép ki, vagyis a pálya jó, szerintem. -
#6792 kár:( -
#6791 Nem vagyok otthon hetvegen !: ( Jo kis csapatas lett a heten is! :( -
#6790 estetleg ma egy kis csapatáás? valaki? -
Jammer #6789 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy van-e megoldás arra, hogy az Anderstorp pályát betöltve ne lépjen ki ? -
#6788 A betöltések,kb 3-5x tovább tartott,míg a játék egyáltalán elindult.Sőt,talán tovább. -
#6787 Lassú lett tõle? Mármint a framerate, vagy csak a betöltések? -
#6786 Én felraktam,és olyan kibaszott lassú lett tőle rF,ráadásul televágta fölösleges szeméttel.Egyedül a FIA GT-s mod jó benne.Azt elküldhetnéd,talán nem bannolnak:-) -
#6785 De beleinstalltam, automatizálva volt ez a része. Felteszek egy külön rFactor-t, amibe csak a Historic GT kerül, remélem az megszereli. -
#6784 Ha ezt a húsz gigát nem installtad bele a játékba akkor nem :D
Minden egyes mód lassít picit a játékon, meg mapok is. -
#6783 Ja, meg nem altbierbude, hanem bockbierbude, de gondolom értettétek így is. -
#6782 Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy miután felraktam az Újratöltvét (asszem az), utána az altbierbude-s scripttel gyorsan leszedtem mindent, amit felkínáltak. Ez úgy kb. 20 giga. Ez hülye ötlet volt? -
#6781 Arról is volt szó :D -
#6780 Jaa,én a historixre váltásról beszéltek,azt hittem te is arról:) -
#6779 Nekem az elváltásnál kell újraindítanom, mert ugyan a másik kiválasztott mod autóit adja be, de még historic skinnel. És a verseny betöltésénél úgy meg is áll. -
#6778 Nem kell újraindítani,működik úgy is a mod nálam.Ilyen crashek meg nem voltak nekem sose. -
#6777 -
#6776 Jóvanna, sorry, az uccsó szót vettem csak észre :) "...linket! "
és nem egészben "Thx linket!"
-
#6775 Koszonom, de nem is kertem linket, erre te le mocsok lustazol looooooooooooooool!! :)))))))))))))) -
#6774 De mocsok lusta vagy :P Amúgy próbáld meg ezzel az FFB-vel, a realfeelt eltávolítva, a plugin mappába/ból. Ezerszer jobb lesz a játék. Majdnem hogy fellép a kormány fizika LFS szintre. Akár Historic GT-vel, akár másik módnál is.