GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hugarian GTL Masters!!!!
Ez a bajnokság legutóbbi futamáról készült videó:
HGTLM4 - Watkins Glen
A videó közel nem olyan ütõs, mint lehetne, mert annyi minden történt a futamon, hogy senki nem vállaltba, hogy készít róla egy összefoglalót, ez csak egy vágatlan add-hoc felvétel, nem tudom mennyit add vissza az eseményekbõl.
A versenyrõl: elég annyi, hogy 15-20 perc után is 4-5 en autóztunk egymástól szinte centikre, annyira szoros volt a meccs. És egy darab kilökés, vagy lezúzás sem volt a futamon.
Honlap és Replay
Ez a bajnokság legutóbbi futamáról készült videó:
HGTLM4 - Watkins Glen
A videó közel nem olyan ütõs, mint lehetne, mert annyi minden történt a futamon, hogy senki nem vállaltba, hogy készít róla egy összefoglalót, ez csak egy vágatlan add-hoc felvétel, nem tudom mennyit add vissza az eseményekbõl.
A versenyrõl: elég annyi, hogy 15-20 perc után is 4-5 en autóztunk egymástól szinte centikre, annyira szoros volt a meccs. És egy darab kilökés, vagy lezúzás sem volt a futamon.
Honlap és Replay
bocs csak érdekel gtl milyen ligát tudtok ajánlamani?
én sem panaszkodom meló ügyben, tegnap 800 km-t vezettem (meló), de azért kell egy kis szórakozás is idõnként<#vigyor5>#vigyor5>
Si vis pacem, para bellum.
Mivel iszonyat mennyisegu jatek jelenik meg mind ps3 es pc-re , igy alig jut idom barmire is a melo mellett! 😞
Hat ezt sajnos sose tudom elore... ha van 1-2 oram, akkor nyomok egy kicsit...
Egyebkent a heten necces, de szolni fogok ha osszejon!
Addig is nyugodtan nyomasd ha van idod!
Egyebkent a heten necces, de szolni fogok ha osszejon!
Addig is nyugodtan nyomasd ha van idod!
Siman inditasz on-line jatekot, es a listaban megtalalod (felul talalhato, a pontos nevet nem tudom fejbol, de altalaban csak ezen a szerveren meg az altbierbude-n - ha jol irom - szoktak tobben lenni).
Ha van egy kis idom, akkor nyomom on-line a 2 gamers szerveren, ott mindig vannak este annyian, hogy elvezetes legyen.
Én GTL-t már nem,ellenben most volt GP'79-es bajnokság,rFactor,8. lettem,kipotyogtak elõlem az emberek😊
Üdv! Valaki elárulná, hogy hogyan lehet az autó beállításnál gumit választani? Vagy ha nem lehet, akkor miért van ott a menüben lehetõségként?
Ennek a játéknak sajna vanak érdekességei! Nekem például nem indul el a gyári lemez, csak a nem túl gyári verzióval<#kuss>#kuss><#awink>#awink> tudok játszani!
Hello!
Az lenne a problémám hogy hiába töltöttem vissza a mentéseket nem jo a game.Mondjuk közben frissitettem is a 1.1 re... talán azért?
Meg eddig magyar volt s most angol lett....van ötlet???<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Az lenne a problémám hogy hiába töltöttem vissza a mentéseket nem jo a game.Mondjuk közben frissitettem is a 1.1 re... talán azért?
Meg eddig magyar volt s most angol lett....van ötlet???<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Jatszottam vele, nem rossz, csak sok b@rom jatszok on-line, akik abban elvezkednek, hogy rajtnal minel tobb embernek nekimenjenek, ami ugye automatikus diszkvalifikalas annak is, akit meglokott. Ezert is hagytam abba, na meg azert, mert inkabb GTL-lel jatszok, ha van egy kis szabadidom.
En is szoktam ott nyomulni, eleg jo arcok vannak. Szerencsere vannak gyengebbek is, igy talalok magamnak ellenfelet 😊
Van már egy ideje. Különálló játékként, illetve modba is átlett rakva szinte minden alá.
Nekem mondjuk nem jött be annyira mint pl a Capri alapból 😄
Nekem mondjuk nem jött be annyira mint pl a Capri alapból 😄
Ezt valaki látta már, vagy csak nekem nagyon új? mert lepetéztem tõle!
Bmw m3
Bmw m3
Nekem csak az a gondom, hogy csütörtökönként vannak a meccsek, ami nekem munka miatt nem nagyon megoldható😞
Ez jó, csak a linkben már a 8080-as port felesleges.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Hát akkor mondjátok meg nekik, hogy:
VAN MAGYAR BAJNOKSÁG!! 😊
Jól szervezett, profi, állandó magas létszám, handicap renszer (bárki labdába rúghat, ha gyakorol)
Íme
VAN MAGYAR BAJNOKSÁG!! 😊
Jól szervezett, profi, állandó magas létszám, handicap renszer (bárki labdába rúghat, ha gyakorol)
Íme
A 2 Gamers szerveren szoktunk játszani! idõnként elég sok magyar nyomul esténként! (nem kis sikerrel)😊
Ma végre ki tudtam próbálni neten a GTL-t 😄
Igaz bénán mentem, de majd belejövök 😉
Én arra lennék kiváncsi, ki milyen nick néven játszik?
Én Dj Tommy - ként vagyok a Magyar "szobában", de játék közben: Tommy néven játszok.
Igaz bénán mentem, de majd belejövök 😉
Én arra lennék kiváncsi, ki milyen nick néven játszik?
Én Dj Tommy - ként vagyok a Magyar "szobában", de játék közben: Tommy néven játszok.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
:-) ez tetszett !
Jaa, hát én meg azt hittem, hogy velem versenyeztél. CSodálkoztam is a 'kishaver' megszólításon...nem mintha kifogásom lenne ellene! 😄
Gyõrnõl=Gyõrbõl
Berecz Albert szakaszvezetõ jelentkezem Gyõrnõl Uram ! Mikor õfelsége a király seregében szolgáltam ez volt a rangom:-)). Regisztrálva még nem vagyok Nálatok de 7fön küldöm a csekket, mert nagyon szeretnék Veletek játszani. Kishawerral tényleg a 2gamers szerveren játszunk. Nagyon szeretek ott, mert eszméletlen normális arcok vannak, csak az egy bajom, hogy 5 körösek a versenyek...
most jöttem meg nyaralásból, 7végén beugrom pár versenyre...
Helló! Remélem én is hogy találkozunk😊) Mostanában nem látlak a 2 gamers szerveren!
Azonosítsa magát Uram! 😊
A skineket nem mi készítettük, bõven elég meló volt összeválogatni és letesztelni a pályákat, kocsikat, festéseket...
A skineket nem mi készítettük, bõven elég meló volt összeválogatni és letesztelni a pályákat, kocsikat, festéseket...
Huu ez engem is érdekelne. Már le is töltöttem a forumról a 2 kiegészitést. A coca-cola -s alfa gta nagyon tetszik grat érte.
szia kishawer. Már párszor versenyeztünk egymás ellen.. remélem talizunk itt is.
szia kishawer. Már párszor versenyeztünk egymás ellen.. remélem talizunk itt is.
Nem tudom.De lfs-hez kell egy dds plugin(nvidia oldaláról),és dds fájlt kell megnyitni.De azt tudom,hogy lfs-t lényegesen könyebb skinezni,mint gtl-t .
köszi! annyit még elárulnál, hogy melyik fájlt tudom a photoshoppal szerkeszteni?
Bárkinek kérdése van a bajnoksággal kapcsolatban bátran tegye fel a fórumunkban...vagy ide is benézek majd néha.
A szervezésen elég sokat dolgozunk, hogy mindenki fülig érõ szájjal tolhassa csütörtök esténként!!
A szervezésen elég sokat dolgozunk, hogy mindenki fülig érõ szájjal tolhassa csütörtök esténként!!