7613
-
Amikor belépnék multiba, azt írja, hogy nem tud csatlakozni a szerverhez! -
ok! a lényeg az, hogy nem tudok belépni a netes játékba! nem csatlakozik a lobby szerverhez! nem értem hogy miért!!! -
neilszab #6851 Nem teljesen értem mi a baj, de tedd föl a kérédést nálunk a masters fórumán...ott biztos lesz majd egy okos :) -
Üdv! Valamiért kitörlödött a játékból az online-számom, nem tudok belépni a lobbyba:( Nincs valami tippetek, hogy-hogyan tudom ismét beírni, úgy hogy a profilom megmaradjon? -
KoS #6849 576-ba is erdemes benezdned, bar a webboltjukban mar nem talaltam... -
CD galaxis-nál szerintem. Vagy nézz körül Tesco-ban, ha legközelebb jársz egyben. -
Sziasztok,
Hol lehet még venni GTL-t? Kipróbáltam törve, tetszik nagyon, ezért szeretném megvenni eredetiben. -
király a szerver!! tetszik nagyon! köszi a segítséget!!! -
neilszab #6845 Ne tanuld be mindet, hanem szimplán gyere fel szerverre!
múgy az a verzói, ami az olvál két egyenese között oda vissza kacskaringózik keresztbe a pályán. A köridőkből is lehet következtetni...
-
ok! köszi!:) akkor betanulom mindet aztán resszkessetek!:)
Egyedül csak ez a csütörtök esti kezdés problémás egy kicsit:( -
neilszab #6843 Őszintén megmondom fogalmam sincs :D :D ...csak felmegyek a szerverre (GTR-masters.hu#1) és betölti magától a megfelelőt. Offline még nem is próbáltam, Online is csak pár kört mentem eddig rajta.
Itt a jelenlegi állás a köridőket nézve: Prekvalifikáció -
?
-
köszi olvasgatom is serényen a fórumot, és a pályát is onnan szedtem le! Lehet hogy rosszul tettem fel a kérdést! Amit leszedtem eurospeedway pályát, annak telepítés után három nyomvonala is van! Az érdekelne, hogy a háromból melyiken lesz a verseny, mert nem ismerem egyiket sem. Szereték felkészült lenni a versenyre:P -
neilszab #6840 Nem tudom melyik verzió, de a fórumunkban ott a link közvetlenül a veresnykiírásokhoz, onnan meg le lehet tölteni a jó verziót.
Nézegesd kicsit a fórumot, rengeteg infót találhatsz benne, csak kicsit szokni kell. Külön ajánlom a Tippek, Trükkök topicot! :)
Itt vannak ebben a linkek alul: NAC plakát & info -
Szia! A követkető verseny az eurospeedway melyik verzióján lesz? -
:)) -
neilszab #6837 Taky szinte már őstagnak számít a HGTLM-nél is, szóval nem ma kezdte...
A kis mocsok végül elszedte tőlem a dobógot is a nemrég befejeződött bajnokságunkban :), pedig az év nagyrészében én csücsültem rajta!! :D :D -
Taky második lett a HRC-ből -
KAr,h eladtam a gepem! :( -
neilszab #6834 "állt végül össze" upsz -
neilszab #6833 Na, nem tudom innen hány jöttetek,
de elég szép kis csapat végül állt össze (22-24 induló), lehet majd készül is egy videó, nagyon pörgős kis futam volt! :)
Következő futam: Eurospeedway juli 2.
-
neilszab #6832 Íme a kiírás:
[b]HGTLM - Nyári Alfa Challenge[b\]
A nyár folyamán egy kis 6 verenyből álló teljesen nyílt bajnokságot szervezünk, a futamok FIA Historic GT versenysorozat idei naptárának megfelelő pályákon kerülnek megrendezésre, profi szervezésben. A futamokon bárki részt vehet, mindössze regisztrációra és egy GTL-re lesz szükség. A szabályok és a sportszerűség alapelveinek betartására azonban ügyelünk, szóval senkinek sem kell a Public szervere féle életérzéstől tartani. :)
további részletek a honlapunkon, olvasatok el mindent figyelmesen, gyakoroljatok és gyertek, mindenkit szeretettel várunk:
HGTLM - Nyári Alfa Challenge -
Ocsem,hogy te mekkora egy LUZER vagy!!!! -
neilszab #6830 A Hungarian GTL Masters közössége
Nyílt Nyári Kupasorozatotrendez!
A részvétel ingyenes, a pontos kiírás hamarosan..
(eredet GTL alapfeltétel, 1800Ft nem pénz érte) -
Mivanmivanmivan?:D -
Hülyék :)) -
Na virág az nincs a lakásban :D Arra ott a kert :D
Ezeknek a modelleknek az lenne az értelme, hogy egy bides kölök tologassa a homokozóba, meg összecsessze :D
Ha ez nem történik meg, céltalan lesz a létük. Mint a bomba, amit sose robbantanak fel. :D -
Dehogynem,szebb mint a virágok,és nem kell locsolni!:D -
Pláne, még annyi értelme sincs :D -
Nem értem mit is keresel akkor itt -
Modellautó dísz,nem játék;) -
Már úgy 6 évesen meguntam, a szőnyegen való matchbox tologatást.
Inkább haverokkal versenyzünk egy jót, az még maradnandó élmény is. -
jo felfogas,de annyira nem erdekel a videokari,ha van penzem akkor inkabb egy jo kis Modellautot veszek! -
Kit erdekel hogy hol laksz, akkor vedd meg ott... -
Ahhh,nincs egy forintom se,de kulonben is kulfoldon lakok! -
Van 1 elado bontatlanom garis ATI 4670-em! :) -
vagyis hat jol megy!csak nah,annyira nem erdekel a jatek! -
Nem veszem meg mert annyira nem megy jol a jatek csak nagyon LOW grafikan,ha majd veszek egy jo video kartyat akkor megfogom venni! -
Loll 1990Ft-ot sajnalsz erte?! OMG :O -
nem eredeti a jatekom:DDDDD.