7613
  • pointer4
  • neilszab
    Utolsó versenyéhez érkeztünk nyílt kupasorozatunknak, 27.-én Csütörtökön este utoljára elrajtol a Nyári Alfa Challenge mezőnye, a pálya Dijon!

Aki eddig nem elmulaszototta volna, annak itt az ideje, hogy kipóbálja magát, aki meg eddig is jött, az meg úgysem fog hiányozni! :)

Részletek itt: GTR-Masters.hu

Szeptember 17. pedig indul a hivatalos GTL Bajnokság, változatos kocsikkal, pályákkal, és versenyekkel, melyhez azonban szervetagság lesz már szükséges.

Részletetek később...

• pointer4
    Tudtommal nincs, mivel magyar nyelvű a játék amit árulnak még a tescoban is.
  • Bamberger Alex
    hello! van hozzá magyarosítás?
  • Vackor1024
    Köszönöm szépen :)
  • pointer4
    c:\Windiows\System32\Drivers\etc\hosts -filet editáva, írd hozzá ezt a sort:
    81.3.59.61 www.gtl-server.net

(ha ilyen van "127.0.0.1 www.gtl-server.net" akkor e helyett)
  • Vackor1024
    Hi.

Tudja valaki, hogy miért nem tudok online regisztrálni?
    "Hibás regisztráció:Nem találja a szervert"
    ezt írja ki, tűzfal ki van kapcsolva.
  • neilszab
    A váltóáttételen tudsz állítani... mondjuk én is inkább hagyom pörögni arra az 1-2 másodpercre...
  • pointer4
    Már többször is, ha jó körön vagyok, lendületben, a pályán 1-2 helyen kipörög az 5. fokozat. Ha nem figyelek nagyon, lendületből tolom a 6. fokozatot :D Na igen viccesek voltak SIMBIN-nél, mert beveszi, csak leáll a motor :D
    Szarul nézhetek ki 160nál önindítózva :D
  • neilszab
    A program úgy is szól, ha rossz voltál, szóval csak nyomjad neki!!! :D
  • Pukkandur
    1:58:49. 5 századra Tőled:-)
  • pointer4
    Az utolsó sorban a "- indítsuk újra a játékot" a gépet indítsuk újra akart lenni.
  • pointer4
    1:58:4 :D Majd még gyakorlok ám :D

Azért érdekes ez az Alfa, :D Amikor felrakom hatodikba, leáll a motor, és újra kell indítani :D

Szabi megkért, hogy írjam le részletesen hogy hogyan sikerült elindítanom Win7 alatt a GTL-t.
    Eredeti szöveg így hangzik:
    "It works - first install starforce drivers (start game - admin), than fastly run sfdrvup from starforce (be not online) - then go online ->old drivers will be removed by windows 7, than copy the crack (i hate to use it), run the game one time - make the profile, restart - than remove starforce completely with sfremove.exe -> now you can play online.

(If i only used the crack - gtl said i have the wrong version - try in an other way - maybe something was confused on my computer from all the installing/deinstalling restarting and so on)"

Tehát a kereső számára: Win7 Windows 7 GTL GT Legends

- Telepítsük fel a játékot
    - Tegyük fel az 1.1.0.0 javítást
    - Indítsuk el a játékot, ami feltelepíti a Star-Force drivert - ez persze teljesen használhatatlan Win7 alatt, de tönkre azért most! nem teszi a rendszert - ez idő alatt legyünk offline a netről!? és az előkészített star-froce drivert, azonnal indítsuk el, ez felinstallálódik és restart után áhítozik, mint a GTL indító ablak is, ezekből lépjünk ki, ne indítsuk! újra a gépet
    - ezek után tegyük fel ezt az opciónális segédeszközt, másoljuk a GTL mappába, majd futtassuk a decompress.bat-ot (kicsit keserű szívvel linkelek ilyet, de ha a SIMBIN lusta, a Star-Force meg ilyen béna banda, addig nincs más út)
    - indítsuk el a játékot, és hozzunk létre profilt
    - indítsuk újra a játékot, és a inkompatibilitási hibára hivatkozó star-froce drivert távolítsuk el ezzel

Ezek után ha bejelentkezünk online játékba, már beengednek a szerverek, persze csak a legális kulcsunkal, másban ne is reménykedünk :D
  • Pukkandur
    Köszi, ha nem kell vonalon belül maradni (rázókőnél) akkor tudok javulni a két lassítóban 1-2 másodpercet. Így emlékeztem én is a szabályokra csak nem voltam benne biztos.
  • neilszab
    A hivatalos FIA Szabály az, hogy "Két kerék a pályán" és a program is e szerint büntet. (A kerékvető a pálya részét képezi)

Ergó, ha két kereked a fűben/homokban, de a másik kettő közben teljes terjedelmével az aszfalton/rázókövön van, az még szabályos.

A Versenykiírások között az utolsó hsz-ben találtok replay-eket a tavalyi bajnok tollából... ;)

Versenykiírások és indulási feltételek

Amúgy ezeket a kérdéseket nyugodtan feltehetitek ebben a topicban:
    GTR-Masters: NAC topic
  • pointer4
    Kerékvető teljes széltének használatával :D Remélem itt is 2 keréknek a fehér vonalon belül kell maradni szabály van életben?

Szabi: köszi a tippek trükköket, nagyon homály volt a futómű, így most kicsitt jobb lett, hogy a sebességfüggő kormányzást még máshol is ki lehetett lőni. Meg noblip,noliftet is akkor kiszedtem, kezd már rFactorosan érezetővé válni :D Meg bepróbálom a Leo Bodnar FFB plugint, hátha elindul.
  • Pukkandur
    15 perc után 1:59? Ne ess kétségbe, én kb 1,5 óra körözés után értem el az 1:59-et. Nekem az 1:53 elérhetetlen űridőnek számít
    A lassító sikánt remélem mindenki szabályosan teljesíti!
  • neilszab
    Van a fórumban egy renkívül jó Tippek, trükkök rovat(én írtam :) ), érdemes figyelmesen elolvasni, van benne egy-két jótancsás, amivel sokat lehet javulni...

Mondjuk 15 perc az semmi, annyi idő alatt a pályát se tanulod meg, egy-két óráta azért illik belefektetni a dologba... ;)
  • pointer4
    Na a vicces az az, hogy a gyári lemezről valami 13 megás file-t nem tud a telepítő bemásolni. Most vagy a DVD olvasó haldoklik, vagy csak a lemez. De lehúztam és úgy raktam fel, most jó. Fel is enged szerverre.
    Nem igazán tudom, de az hogy restart hoztam létre usert, megtette a hatását. De érteni most se értem miért :D
    Kőröztem egy 15 percet ezen a Zolderen, 1:59 nél jobb időt még nem mentem, majd megnézem újra, mer látom 1:53 felé kellene közelíteni.
  • neilszab
    Jah, meg hát gondolom ugye, hogy hiába van crack , az online játékhoz csak az eredeti DVD key + Online key kombo használható, szóval az eredeti GTL DVD-t telepítsd, és az eredeti kódokat add meg mindenhová és úgy talán át lehet verni...

Amúgy én nem hiszem, hogy érdemes lenne várni egy hivatalos kiadott patch-re, vagy más megoldásra...

Na, majd írd meg mivót, ozt gyere ki grundra!

(Csütörtök 21:00, Zolder, Alfa, Gtr-Masters szerver)
  • pointer4
    Igen ezt néztem, elsőre nem sikerült, megpróba újra.
  • neilszab
    GT Legends online on Win7
  • neilszab
    A szarforce védelem miatt (melyet a win7 nem támogat) hivatalosan nem működik a GTL.. Persze van rá "megoldás", de nem tudom, hogy az online játék is megy-e már vele. A napokban fogom kipróbálni, majd megírom, mivolt...
  • pointer4
    Win7 alatt megy valakinek starforce? erre is azt írja, hogy restartolni kell, a Win meg azzal jön, hogy incompatible driver.
  • Pukkandur
    Köszönöm a választ! Mindegy, már tag szervertag vagyok. Eddig nem engedett hozzászólni, mostmár igen. A tagsági díj meg aprópénz volt erre a negyedévre, legalább hozzájárultam a költségekhez. Már nyomom a hotlap-okat az Alfával
  • neilszab
    Hát pedig ahhoz, hogy a forumon írjál, ahhoz csak regisztráció szükséges, nem kell hozzá szervertagnak lenned. Az Alfa Challenge-en való induláshoz sem szükséges a szervertagság, az is ingyen van most nyáron. (A szervertagság az Őszi/Tavaszi komoly bajnoksághoz kell majd)

Ha kell vmi segítség akkor itt megtalálsz:
    [email protected] (msn/mail) vagy írjál privátot a GTR-Masters fórumán ;)

• Kishawer
    köszi
  • mcmoha
    Itt le van irva, hogy mit kell tenni.
  • Kishawer
    Sziasztok! Nálatok működik már a lobby szerver? Mert nálam még nem:((
  • Pukkandur
    Köszi a választ! Olvastam, hogy miért nem megy online, de a direkt IP-vel sem tudok regisztrálni ezért kérdeztem.

GTR-Masters - nak átutaltam a tagdíjat mivel pont az említett Alfa challenge-ben szeretnék indulni, de nem tudok sehol üzenetet küldeni a fórumjaikban, kiirja, hogy nincs jogosultságom.

Biztos én vagyok a béna, de mi a módja, hogy "bejussak" a tagok közé?
  • neilszab
    Kábé 3hsz-szel előbb írtuk le, hogy miért van ez. Átmenetileg nem megy a lobby üzemeltető csere miatt, de attól még direct IP címekkel lehet csatlakozni a szerverekhez. (de lehet, ha nem regisztráltám még, akkor nem fog menni, bár egy próbát megér, olvass kicsit vissza)

Amúgy online versenyek, szerverek mindig vannak, de az igazán jók (ligák szervezésében) csak hetente néhányszor fix időpontban. Ilyen ligák például a NoGrip, Gamers-Crib, vagy a GTR-Masters. (Versenykíírások, jelszók, stb mindig a ligák fórumjában található meg)

Én azt javaslom neked, hogy nézd meg milyen futamaink lesznek mostanában (kocsi, pálya, egyéb paraméterek) és kezdj el gyakorolni offline, és figyeld a fórumunkat, hogy a lobby kavarás miatt mikor lesz legközelebb futam, aztán gyere! ;)

Nyári Alfa Challenge
  • Pukkandur
    Üdv! Na sikerült megvenni. Viszont nem tudok multit regisztrálni.
    Engedélyeztem a tűzfalon a kívánt portokat de ugyanazt írja ki az adatok megadása után, hogy " általános hiba". Le van állítva a szerver azért lehet?
  • Pukkandur
    köszi! Holnap megnézem a Tescoban és a MediaMarkt-ban.
    Remélem tudok venni. Ha nem, marad a CD galaxis. Multi szerver van több is? Mert itt úgy láttam van egy Alfa-s szerver de azon csak 2-3 hetente megy verseny.
  • Kishawer
  • Kishawer
    köszönöm mindenkinek a segítséget!!!
  • Dietrich
    ugyanaz a folyamat van mint GTR2-nél volt..akkor 3 napig nem ment a lobby szerver asszem
  • neilszab
    Igen, az ok az, hogy a játék kiadója (10Tacle) nem fizette tovább a domain díjakt és a Simbin (fejlesztő) most veszi át tőle az üzemeltetési bizniszt, ami időbe tellik (gondolom lejárt a szerződésük, vagy ilyesmi)

De játszani tudtok nálunk is, ebben a topicba van leírva, hogy hogyan: SummerCup

Persze csak akkor, ha eleget tesztek ezen feltételeknek (regisztráció, szabályok elfogadása, ilyenek): követelmények
  • KoS
    A lobby szerver nem elerheto. Parkoltatva lett a domain. Reszletek valamint leiras hogy hogyan tudsz kapcsolodni a gamers-crib szerverhez itt. En egyebkent is az o szerverukon szoktam jatszani ha van egy kis idom.
  • Zsolt7411
    Sziasztok

A Mediamarktban tudsz még venni gt legends-et 1999-ft és magyar nyelvü.
    Bár nem tudom hol laksz én nyíregyházi vagyok és itt nálunk láttam.
  • Kishawer
    Nálad működik rendesen?