7613
  • Kzoli007
    Köszi! Most már a kód jó de még mindig nem csatlakozik , letöltöttem egy fixgtl nevű file-t ami annyit csinál, hogy a hosts file-ba beírja azt a sort amit Pointer is mondott de akkor se jó.Kezdem feladni.
  • Kishawer
    köszi
  • koanla
    A vicc az, hogy elvileg a HGTLM-eseknek valahogyan mégis megy (Legalábbis a prekvalokon időről-időre vannak online, sőt 21-ei, 23-ai és mai idő is van fenn). De várj, inkább megkérdezem valamelyik ottani fórumon is, hátha...
  • Kishawer
    Nekem sem megy pár napja:(
  • koanla
    Ha Poi verziója nem jön be, akkor a registryben is meg lehet buherálni. HKLM/Software/10Tacle Studios/GTL/Keys alatt van a kulcs. Kötőjelek nélkül, viszont vígan editálható (jobb gomb a SerialNumber-re és módosítás).
  • koanla
    Poi, Neked megy a cucc online? Csak mert nekem - pár napja - egyáltalán nem csatlakozik. A HGTLM tesztfutamán még jó volt, de a héten már semmi. Valamiért nem csatlakozik a szerverre, pedig jó a hosts fájlom.
  • pointer4
    Előszőr ez: #6888
    Akkor a jó szerverhez csatlakozik, az visszaköpi a kódod, és akkor majd újrakéri.
  • Kzoli007
    Sziasztok!Hogy lehet megváltoztatni azt a kódot ami a multihoz kell mert én véletlen nem azt írtam be ami a dvd-n van hanem ami a tokba de nem írta hogy rossz a kód csak hogy nem lehet csatlakozni a szerverhez vagy valami ilyesmi, és azóta ha rámegyek a multiplayerre csak a felhasználó nevet meg a jelszót kéri, kód beírására nincs lehetőség.Próbáltam új profillal de úgyse még a játékot is újratelepítettem de akkor se kéri a kódot.Ha tudtok segítsetek, köszi!
  • blackcalibra
    Köszönöm! Ki fogom próbálni, remélem ne szúr megint oda a Win-nek, először azt hittem valami frissítés(előtte frissített a Win) probléma.
  • pointer4
    Azért betöltődnie bekéne, csak a starforce-driver ne mindul el win7 alatt.
    Tekerj le - #6881
  • blackcalibra
    Használja valaki a játékot WIN 7 alatt? Nálam nem ki gondokat okoz az újraindításkor. Gyakorlatilag nem tud betöltődni a WIN. Valamit(lehet a védelemmel kapcsolatos) amit a "C"-re pakol gondjai vannak, méghozzá valami hitelesítésre panaszkodik. Ilyet még nem pipáltam.
  • neilszab
    Indul a bajnokság, első futam 17.-én csütörtökön.

www.gtr-masters.hu

a fődíj egy Fanatec kormány, vagy pedál lesz...

• Black Ghost
    ok közben rájöttem :)
  • pointer4
    Nem azt ami a tokban van, hanem ami a lemezen! :D

Editálni, notepaddal :S
  • Black Ghost
    Lehet hogy hülye kérdés de mit jelent ill. hogy kell editálni? Egyébként nálam is ugyan ez a gond.
  • bency
    megcsinaltam most,de most meg ez van: Invalid CD KEy,de ide ugye azt kell irni amit az instalnal?!
  • pointer4
    Ez egy ilyen! #6888
  • bency
    Es miert van az hogy ramegyek az Internetre,beirom a jelszot,aztan az azonosito nevet meg a jelszavan,csatlakozok,es kiirja hogy cannot connection the server!:((((
  • neilszab
    Az attól függ...

Ha nem módosítja az eredeti fájlokat, hanem csak újjakat ír hozzá, akkor igen. De online csak azzal lehet játszani, ami a szerveren is fennvan.

• bency
    Hello,ha teszek a jatekba mod-ot ,attol meg tudok online jatszani?
  • neilszab
    A bajnokságunk fórumán van egy tippek, trükkök topik, ott találsz erről infókat a GT Legends Win7-en résznél.

www.gtr-masters.hu
  • Black Ghost
    Sziasztok

Tudnátok adni egy "no cd"- linket, átkozottul idegesít ez a lemez ki-be vétel, ráadásul sérül is.
  • neilszab
    Óhh...remek, elírtam:

HGTLM5 Bajnokság...
  • neilszab
    HGTML5 BAJNOKSÁG - ŐSZI SZEZON

Szeptember 17.-én rajtol el a bajnokság, igazán változatos kocsi és pályakínálattal, köztük régi és új ismerősökkel, izgalmas és egyben izzasztó versenyekkel.

Szepetember 10.-én tartunk egy bemelelegítő futamot a bajnokság első pályáján (Kyalami), melyen mindenk érdeklődő részt vehet, a bajnoksághoz azonban már szervertagság lesz szükséges.

A HGTLM5 fődíja egy Fanatec ClubSport pedál.

További részletek itt:
    Hungarian GTL Masters Bajnokság - Ősz
  • neilszab
    Gyakorlatilag minden kocsohoz van már vmi felcombosított hang add-on, még talán jobban is jártok így, hogy kénytelenek lesztek feltelepíteni, ami éppen kell! :)

Én nem szorulok rá, ezért sajnos lusta vagyok...
  • pointer4
    Nem is igazán pattog, csak mintha kimaradna az átmenet. Olyan gagyiul szól a crack után, mintha elmaradna pár szólam. Ha már 1x feltűnt akkor igazán idegesítő.
  • Vackor1024
    Nekem origi van, de crackelem, mert nem akarok mindig lemezelni, de semmi gond a hangal.
  • neilszab
    Ja, csak ennél pattog a hang egy kicsit a hangfájlok közti váltásnál, legalábbis én ezt hallom sok helyről, hogy idegesítő...
  • Vackor1024
    Most az egyszer.

Felteszed az 1.1-s patch-et, utánna a crack, és a főkönyvtárban futtatod a decompress.bat-ot és lessz hangod.
  • matthias92
    köszi a segítséget! holnap kipróbálom.
    online játszani nincsen sok időm, pl. jövőhéten egész héten nem leszek, suliidőben meg úgyis csak kb. aludni jövök haza.
  • neilszab
    Hát, ha warez, akkor valszeg azért....

NoGrip-ről tudsz letölteni kocsihangokat, melyek kicsit fel is vannak javítva, azokkla elvileg működi fog.

Egyébként, ha egy kicsit is tetszik a játék, akkor javaslom vedd meg inkább, alig 1800 Ft-ba kerül manapság és nagyon megéri az árát. Warezzal online úgy se mehetsz, márpedig az a lényeg!! ;)
  • matthias92
    warez, nemtudom mien verzió, xp alatt.
  • neilszab
    Mármint melyik verzóval? Win7 alatt gondolod? Warez?
  • matthias92
    nektek sincs hang, ha autókáztok?
  • neilszab
    Igen, mindegy miről telepíted fel, de mikor megadod a kódokat, akkor már az eredeti lemezed legyen a meghajtóban, ez fontos.

Vagy csak simán hagyd ki ezt a fájlt a telepítésből és szerezd be máshonnan.

Amúgy én úgy hallottam még arra is van esély, hogy a kiadó hazai képviselete kicseréli neked egy másik lemezre a régi fejében, de lehet, hogy ez csak vmi UrbanLegend...
  • pointer4
    Nekem is ezt csinálta csak egy másik file-al. Nem tudom eldönteni hogy a vdv meghajtó öregszik, vagy a lemez.
    Feltelepítettem ISO ból, úgy is csak a kód számít, illetve az ellenőrzésnél is jó a lemez.
  • Dietrich
    a; hibás lett a lemez (rothad) vagy karcos
    b; haldoklik az olvasód
    c; mennyi hely van a vinyódon?
  • Béla9248
    [IMG][/IMG] Ez itt a probléma!
  • Béla9248
    Sziasztok!

Volna 1 kis problémám! Gondoltam nosztalgiázok egyet és leporoltam a gtl lemezem telepítés gyanánt de sajna kb. a negyedénél crc hibával le áll a telepítő! Esetleg vki tudna segíteni ebben?
  • neilszab
    Te ne a nyelvedet öltögesd, hanem inkább mutasd meg, milyen kört mész...

nyelvhős! :D