GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kishawer
nagyon jó volt! köszi:)

Si vis pacem, para bellum.

SuperCharger
Szerver fellõve. "gtl amateurfest"a neve a lobbiban, a jelszo padloig.

Dietrich
mivel az rf nem használ a multihoz a GTL/GTR2 féle szervereket, így nem tudjuk ellenõrizni ki mivel csatlakozik ;)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SuperCharger
Nekem rendben, csak várom a további jelentkezõket. Mindenesetre a szervert felhúzom úgy fél8-8 körül, remélem 2-nél többen leszünk.

Dietrich: nemlegális rFactorral is lehet csatlakozni?

Dietrich
Holnapi távok:
Race1 7 kör
Race2 7 kör
Race3 8 kör

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Hi.
Aki rfactorozik és GTL-zik annak ha van kedve holnap jöhet a szerverünkre ami Historic modban fut. Handikepp rendszerben lesz a fun verseny.
Bõvebben itt

Kishawer
mi lenne ha ma játszanánk egy kicsit:)

Kishawer
jah! nekem eredeti!

Ombika
Jaja! Nem tetel 1990 Ft.

bardocz
De itt elvileg mindenkinek megvan eredetiben nem?
Ombika
Nekem hetfotol -csutig jo!

SuperCharger
Egy LAN emulátor. Azon szoktunk játszani, mivel nem mindenkinek van/volt eredeti GTL-je, és nem tudott direktben neten csatlakozni.

Innen tudod letölteni: link
Aztán be kell lépned egy csatira:
halozat: gtl amateurfest
jelszo: padloig
És a Multiplayer/LAN-ban fogod majd látni a szervert, amikor lesz.

Kinek jó még a ma este?

Kishawer
nekem a péntek jó lenne! mi az a Hamachi?

SuperCharger
Jó lenne, ha már meg tudnánk egyezni egy napban, ami mindenkinek jó. Nekem hétfõtõl péntekig bármi jó. Nektek?

Hamachi adatokat tudjátok? Csak mert még senki nem loggolt be rá...

Kishawer
:)) Háát:) de csak ha lehetne:)

SuperCharger
Akkor, és csakis akkor?

Kishawer
Ha lesz alfa gta, én jelentkezem!

Ombika
5-en minimum kellunk!

SuperCharger
Ha lesz más is, akkor oké. Legalábbis ketten sztem még nincs sok értelme körözgetni.

Ombika
MA este 9tol LFSem van, elotte esetleg?

SuperCharger
Mindegy, talán jobb is lesz alap pályán visszarázódni. Csak jobb lett volna, ha nem mindenki ugyanolyan színû kocsival van, de így sem rossz.

Na, akkor egy holnapban megegyezhetünk? Meg talán egy holnaputánban is.

Nemrég kiraktam mindenkit a hamachi csatornáról, mert ezer százalékra vettem, hogy azóta már mindenkinél volt reinstall, és senki sem tette el a régi hamachi ID-ját. Tudjátok a csati adatait?

Hecker007
én még a GTL-t is most kezdtem el felrakni<#whatever>

bardocz
Én altbiert biztos nem fogom leszedni:)
Ombika
1 eve el se inditottam, 2 napig csak tolteni fog szerintem! :) Sot mar azt se tudom hol talalom jelszot, weblapjukon?

SuperCharger
Ja, altbier pack-bõl naprakészek vagytok?

Ombika
LFS-be neveztem, de mellette GTL fun mehetne !!!

Hecker007
:)
remélem összejön valami fun verseny, már rég nem versenyeztem, bajnokságokra sajnos nemigazán van idõm :S

Ombika
En meg mar el is felejtettem ne torodj vele! :)

Hecker007
Én is jönnék hogyha nem lenne túl késõn, igaz én sem tudom az összes kocsit tökéletesen vezetni.

SuperCharger
Csííít!

Majd csak leszünk még. Nem hiszem, hogy az a sok ember mind letette volna már azóta a kormányt.

bardocz
Lehet én is jönnék,attól függ mikor.Jah és még nem tudom használni az összes kocsit,mert nem jutottam el addig a játékban így újrakezdve.
Ombika
Akkor eddig 2en vagyunk vicc! :(

SuperCharger
10tacle (kiadó) lehúzta a rolót, és becsukták a lobby szervereket. Aztán asszem SimBin (fejlesztõ<#worship>) megsegítette õket szerver téren, és most már õk üzemeltetik. Vagy valami ilyesmi.

De hamachi-nak mindegy, van-e lobbi, vagy nincs.

Ombika
Benne vagyok, barmikor jo a heten hetkoznap csak ne tul keson!! Kb en is 1 eve csatlakoztam fel utoljara! De volt vmi server lekapcsolas ezzel most mi a helyzet?

SuperCharger
Nincs kedvetek öeszeállni valami kis "móka"-versenyre, amilyeneket régen szoktunk rendezni? Nekem hiányoznak, meg a GTL is, már több, mint egy éve nem játszottam vele.
Aki benne lenne, annak mikor lenne jó az idõ? Nekem gyakorlatilag hétköznap akármikor.

Ombika
En mar nem is emlekszem milyen regen multiztam vele!! PEdig annyira jo, de se ido se energiam mar ! Jolenne mar inkabb eloben gyaknom! :)

bardocz
Néha ha rálépek kuplungra az segít,de tényleg nagyon durva:D És most ezt a játékot már csak így fogom játszani szerintem:P
Ombika
Jah mert ha nem ,akkor olyat blokkol,h satu keresztbe csuszol, aztan isten se fogja meg! :)

bardocz
Elõvettem újra a játékot,de most már H-váltó+kuplunggal játszom,fú bazz,mekkora gázfröccsöket kell adni visszaváltásnál:D Viszont félprofin a gépet majdnem elt udom verni,vagyis minivel sikerült,a Cortinával meg a Shelby ellen kikapok folyton.
N o N a m e
de már 2 napja ilyen...
SuperCharger
Mert torrent rendszerben megy, és nincs aki feltöltsön. Talán késõbb felmegy, ahogy többen kezdik el lehúzni-feltölteni.

N o N a m e
Valaki tudja miért tölti ilyen lassan az altbierbude-rol a fájlokat? Csak 2-5 kb/s-al tölt :(
Kishawer
Lehet hogy valaki használja a serialodat! Nem lepõdnék meg! Én amikor megvettem, nem volt benne a online kulcs a tokban! Kicseréltettem, az már jó volt! A haveromnak meg kettõ volt benne!<#wow1>

kipróbáltam nemrég...és láss csodás, most mûködik xD
hát én behalok, el nem tudom képzelni h most meg mért megy...

persze, ugy csináltam, de nem az hanem h elõzõ nap még gond nélkül jáccottam, másnap meg már nem ment. kise vettem a lemezt.

blackcalibra
Én is ezzel szívtam meg, még a vevõszolgálathoz is telefonáltam.<#hehe>
Aztán meg a netes játék(amiért lényegében vettem) nem akart mûködni, nesze neked eredeti verzió. Ráadásul akkor még nem is picipénzé vettem.<#wilting>
pointer4
Jó kódot írsz be ? A Lemezen levõt, ne a tokban.
kipróbáltam, hát még most se akar mûködni.

xp van a gépen. (benne van a korban :D)
ha ezt felrakom akkor elméletileg jolenne?

pointer4
Star Force driver szokik lenni, XP/Vista?