7613
-
neilszab #6973 Hűűű, ez nagyon szép!
Jelenleg nem tudok róla, hogy lenne hozzá ilyen.
A Ford GT40 viszont igen hasonló, különösen, hogy eredetileg azt is ez a cég fejlesztette ki (eredetileg Lola GT-nek hívták), sztem ez a modell annak is az alapjaira épül, ezért sok lehet a közös vonás a GT40-nel, -
#6972 Szevasztok,
Létezik-e ehhez a játékhoz Lola T70 MOD? -
#6971 Köszi műxik jeeeeeeee -
neilszab #6970 Mert sajna megszümnt a hivatalos lobby, ami az online jtékhoz kell.
Szerencsére azért van megoldás: GTR-Masters Fórum -
#6969 Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy regisztrálni akarok játékon bell, hogy tudjak neten nyomulni, de valamiért azt írja ki hogy nem találja a szervert. :( -
neilszab #6968 Uhhh, elrontottam, ide kell kattintani:
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?t=2681 -
neilszab #6967 Az idei utolsó futam Meglepetés autóval!!
katt a képre!
-
neilszab #6966 A HungaranSimWorld-nak hála létrejött a Magyar szimulátoros közöségi oldal, melyen természetesen a GTL csoport is megalakult. Érdemes reggelni, mert a tagok közöt sok régi ismerős előbukkanhat, vagy esetleg új játszótársakat találhatunk magunknak, vagy hasznos infókat tudhatunk meg kedvenc játékunkról, vagy a szimulátorozással kapcsolatban bármiről.
Itt lehet megnézni a site-ot: http://hungariansimworld.ning.com/
...és tessék egyből csatlakozni a GTL csopihoz ;)
Persze a site még csak nemrég alakult, szóval lesz itt még több minden is! -
#6965 Sziasztok! Nem tudok valami mini-image-t a játékhoz, hogy ne kéne mindig a dvd-t használni? Egy dvd-t már lenyúztam, ma vettem meg a másodikat... -
#6964 szép -
#6963 Nem GTL de nagyon hangulatos. :)
-
Josse #6962 Ok. Az addonokkkal volt a gond. Köszi szépen. Már hasít rendese ;) -
neilszab #6961 hiba1: ha mindenhova jó kodott attál meg és még úgy se megy, akkor valószínünek tartom, hogy a Statforce védelem driverje nincs nálad frissítve, milyen oprendszert használs?
hiba2: ha a pálya betöltésekor elszáll a cucc, az általábn azért van, mert olyan kocsit próbál betölteni a játék (akár az MI-nek is), amivel vmi gubanc van. Töröld ki az addon kocsikat, illteve próbáld ki, hogy csak egyedül mész ki a pályára és ezt több kocsival és pályával is, hogy kiderüljön mikor lép fela hiba.... -
#6960 Kulsos autok, amit masok keszitettek es bele lehet illeszteni! :) -
tomyka74 #6959 mi a franc a gond??
már az EREDETI sem megy?! -
tomyka74 #6958 amugy igen ugy vannak a kódok ahogy írtad!!!
DVD a lemezen, netes a a tokjában belül -
tomyka74 #6957 mi az , h addon kocsik? -
neilszab #6956 eredeti játék addon kocsik és addon pályák nélkül? -
neilszab #6955 külön van a DVD kód (a DVD-én van rajta) és külön van egy Online kód (netes játékhoz kell), ami pedig a kézikönyvön, vagy a dobozon van rajta. -
tomyka74 #6954 üdv!
skacok gyári játékom van és telepítés után kéri a cd keyt, beírom és erre azt írja ki, h rossz kód!!!
na ilyenkor mi van????????? -
Josse #6953 Sziasztok. Még új vagyok a Gt Legends világában. Ezért van egy "kis" problémám: Feltelepítem a játékot és elindítom. Minden ok de amire arra kerülne sor, hogy betöltse a pályát és elinduljon a játék pikk-pakk hibaüzenet nélkül kilép. Mi lehet a gond? (2.8 p4, 1g memo, gerofce 6200)
Köszi előre is. -
koanla #6952 Ööö, hát nem is a félelem tart vissza egyelőre. Igazából az esélytelenek nyugalmával szállnék harcba. :-)
A mostani futamokon nem nagyon tudnék részt venni, így egyelőre a szervertagságot nem tervezem. Esetleg a következő szezontól. Ha valamikor lesz valami frí megmozdulás, akkor ott a helyem persze, de a bajnokságban nem volna most értelme mennem (mondjuk fakéz, faláb okán valószínűleg egyébként sem! :-P De a fun része érdekelne) -
neilszab #6951 Igen, valóban a részvételhez szervertagság szükséges.
Aki esetleg attól tartana, hogy nem tudná felvenni a lépést a "Master"-ekkel, az ezt felejtse is el gyorsan, hiszen a mostani bajnokságunk rekord résztvevői létszámmal indult, sok az újoncunk is, mindenki találhat magának játszótársat a futamokon, és fejlődni is rengeteget lehet.. -
koanla #6950 Szabi,
jól értem, hogy nem lesz nyílt ez a futam, ugye? Mármint, csak szervertagoknak játszik.
Egyébként köszi a lobby-s hírt, így már működik! -
neilszab #6949 HGTLM - Drift futam:
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?t=2617 -
#6948 ooah! köszi! -
neilszab #6947 Íme az új lobby!
link -
neilszab #6946 Itt a link, ezen el tudsz indulni:
Hungarian GTL Masters Bajnokság
-
#6945 Nos kesz a gepem, elfelejtettem,h miket is kell feltenni szepen sorjaban? -
#6944 Edzene,edzeni,edzeni...
Link -
neilszab #6943 Persze, bajnokság közben is lehet csatlakozni, eddig csak 1 verseny volt, és a legrosszabb eredmény nem számít bele a végértekelésbe.
link lejjebb.. ;) -
#6942 Nezte tegnap este vki 8-tol Viasat Explorert?! Mintha GTL lattam volna csak real-be! :) Ugyanezekkel az autokkal verettek!
neilszab: ugy nez ki osszeallitok ujbol PC-t, lehet meg csatlakozni? :) -
neilszab #6941 Ha bent vagy a szerveren, akkor már jó, másban van a további hiba.
Ha folyamatosan tölri be a neveket, ami villog mint a hülye, az azt jelenti, hogy olyan autóval (vagy festéssel) van fent vki a szerveren, ami neked nincs meg a gépeden. ILyenkor meg kell nézni, hogy a nincs-e valami kocsipack a szerver üzemeltetőjének honlapján, ami szükséges a játékhoz. -
#6940 Ha érdekel valakit, ez a gamers crib ip-je: 85.214.139.23 -
#6939 oooh végre! Az antideco patch felrakásával nekem is sikerült végre!
http://www.gamers-crib.com/forum/showthread.php?t=3897 -
#6938 köszi, ez igen kimerítő válasz volt!
esetleg valaki nem tudja a 2gamers server ip címét? -
Kzoli007 #6937 Köszi a segítséget most már tudok csatlakozni csak amikor már bent vagyok akkor elkezdi betölteni a többieket akik a szerveren vannak és amikor a végére ér akkor kezdi előröl közben villog a kép és nem segít csak a ctrl+alt+del.Az 1.1.0.0 patch van fent ha jól tudom ez a legutolsó.Na mindegy majd holnap, (vagyis ma) megpróbálom hátha addig megjavul bár van egy olyan érzésem hogy magától nem fog. -
neilszab #6936 Nos, lehet online játszani, de ahhoz tudni kell a szerver IP címét, amin konkrétan játszani szeretnél. A lobby meghalt, a Direkt IP funkcióval lehet csatlakozni, de csak akkor látod a szervert, ha megadod az IP-jét, válogatni már nem lehet közülük:
A módszer:
1. verzió:
A "C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts" elérésű fájlt jegyzettömbbel megnyitni, ezt a sort a legaljára hozzáírni: "85.214.139.23 www.gtl-server.net" (idézőjel nélkül) és minden más "gtl-server.net"-es bejegyzést TÖRÖLNI, ha van olyan.
Ezután rendesen indítani a játékot - nem kell az antideco patch - és multiplayer/LAN on keresztül megadni a szerver IP címét és máris lehet csatlakozni.
2. verzió
Antideco patch felrakása, játék indítása az új Antideco-s ikonnal (a régivel TILOS) és úgyan úgy Direkt IP-ét választani (NEM az internetet) és megadni a szerver IP címét.
Elvileg mind a két verzió működik, én az elsőt próbáltam, pár órája voltam is online, mint láthatjátok a Shelby GT350-nel:
HGTLM - Prekval (az időn nem röhögni)
A GTL további sorsa nem tudom mi lesz, amit tudok, hogy a bajnokság zavartalanul folytatódik, indulószámban az első futamon rekordot döntöttünk, sok most az újoncunk is, szóval bárki találhat magának ellenfelet, futamok két hetente vannak csütörtök este, esélykiegyenlítő rendszert használunk (a profok gyengébb kocsival indulnak) és a bajnokság fődíja egy Fanatec Porsche 911 GT3 RS kormány ClubSport pedálkészlettel... egyebet ne tudok :)
Aki kedvet érez magában, itt tájékozódhat: link -
#6935 Ez tényleg elkeserítő:(, azért köszi még1szer a fáradozást! -
koanla #6934 Egyelőre tényleg fel lehet adni egy kis időre. Valami gond van a szerverrel, de nem tudni, hogy mi és mikorra lesz megoldva. Ennél többet a HGTLM-esek sem tudnak. A szervertagoknak valami patch-csel működik valahogy online is a dolog, de ennyi. Ha esetleg valaki talál még valamit ezügyben, azt szívesen venném.