GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Mikor lenne jo neked? Others?

bency
en vagyok!

:) Semmi okosság :P

Ombika
Jol osszejott azota is a tarsasag! :( Heten vki?

bency

bency
Hat nah,egy probat megert!:DDD

Ombika
JEzusom te normalis vagy?!!!! :)))))))))))))

bency
De nem adna valaki egy serial numbert?Nagyon szepen kerek valakit,megvennem csak nincs lehetosegem ra meg penzem se!

bency
Nem,letoltottem!:D

Ombika
2k sajnal ra! :P

pointer4
Már hogy a neten rendelted egy websopban pinzért ?
Ombi, ne légy ilyen negatív. :)
Ombika
nem.

bency
Hello,most kezdem ,de a jatek a netrol van,igy fogok tudni jatszani online-ba?

Kishawer
Én már nyomom! akinek van kedve jöhet!!! Srácok! Ismer valaki egy J_Zsanett nevû leányt? itt jönn mögöttem és gyors vazze:)

Si vis pacem, para bellum.

SuperCharger
Eddig három.

Ombika
HA leszunk 5-en , nyomhatjuk!

Kishawer
én benne vagyok!

Ombika
MA este mar otthon leszek, game?

SuperCharger
Nekem elõreláthatólag minden nap jó, ahogy eddig is. Talán hétfõt kivéve.

Ombika
Jovo heten? Kiveve szerda , mert akkor LFS 3ik bajnoksag lesz!

SuperCharger
Délután/este valszeg felnézek online-ra.

Ez van, Jack, látod, nem akadtak jelentkezõk, pedig én is szívesebben tolnám zártkörben, a régi tagokkal.

Nálam nem lép ki, vagyis a pálya jó, szerintem.

MFR online autoklub http://autoklub.lapunk.hu/

Kishawer
kár:(

Ombika
Nem vagyok otthon hetvegen !: ( Jo kis csapatas lett a heten is! :(

Kishawer
estetleg ma egy kis csapatáás? valaki?

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy van-e megoldás arra, hogy az Anderstorp pályát betöltve ne lépjen ki ?

bardocz
A betöltések,kb 3-5x tovább tartott,míg a játék egyáltalán elindult.Sõt,talán tovább.
SuperCharger
Lassú lett tõle? Mármint a framerate, vagy csak a betöltések?

bardocz
Én felraktam,és olyan kibaszott lassú lett tõle rF,ráadásul televágta fölösleges szeméttel.Egyedül a FIA GT-s mod jó benne.Azt elküldhetnéd,talán nem bannolnak:-)
SuperCharger
De beleinstalltam, automatizálva volt ez a része. Felteszek egy külön rFactor-t, amibe csak a Historic GT kerül, remélem az megszereli.

pointer4
Ha ezt a húsz gigát nem installtad bele a játékba akkor nem :D
Minden egyes mód lassít picit a játékon, meg mapok is.
SuperCharger
Ja, meg nem altbierbude, hanem bockbierbude, de gondolom értettétek így is.

SuperCharger
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy miután felraktam az Újratöltvét (asszem az), utána az altbierbude-s scripttel gyorsan leszedtem mindent, amit felkínáltak. Ez úgy kb. 20 giga. Ez hülye ötlet volt?

pointer4
Arról is volt szó :D
bardocz
Jaa,én a historixre váltásról beszéltek,azt hittem te is arról:)
pointer4
Nekem az elváltásnál kell újraindítanom, mert ugyan a másik kiválasztott mod autóit adja be, de még historic skinnel. És a verseny betöltésénél úgy meg is áll.
bardocz
Nem kell újraindítani,mûködik úgy is a mod nálam.Ilyen crashek meg nem voltak nekem sose.
Ombika
<#vigyor2><#worship>

pointer4
Jóvanna, sorry, az uccsó szót vettem csak észre :) "...linket! "
és nem egészben "Thx linket!"

<#whatever>
Ombika
Koszonom, de nem is kertem linket, erre te le mocsok lustazol looooooooooooooool!! :))))))))))))))

pointer4
De mocsok lusta vagy :P Amúgy próbáld meg ezzel az FFB-vel, a realfeelt eltávolítva, a plugin mappába/ból. Ezerszer jobb lesz a játék. Majdnem hogy fellép a kormány fizika LFS szintre. Akár Historic GT-vel, akár másik módnál is.
Ombika
Ujratoltve szo tetszik :), anno probaltam magat Rfactort, mert ami jo megveszem eredetibe, LFS,RBR,GTL, de RF nem jott be(fizika ,igaz alap progit probaltam), hatha majd most Historic modal! Thx linket!

pointer4
Keress "újratöltve" verziót az jó lett. És igen, próbáld ki nyugodtan, nem bánod meg!
Ombika
Nem jatszom RF-et, de mondom "feketen" megszerzem es kiprobalom ezt a historic modot, mert azt mondjak eleg jo lett!

pointer4
Te tudol másról is ? :D Abból is kapott (F) jelölést még valami AMD bug javítása miatt.
Ombika
1255 a legfrissebb?

pointer4
"Standalone-ban tanácsosabb használni, vagy mod-módban is hibátlanul kell mûködnie?"
Ezt a részét nem értem. 1255 RFactorra rámásolod vagy telepíted. És az elsõ indításnál az utoljára felrakot mód indul vagy te választod a listából.
Mire gondolsz standalone alatt ?
SuperCharger
Oks. Akkor várjunk még további jelentkezõket.

@pointer4: igen, ezt próbáltam én is, miután a fix felrakásra után a default menüre állt vissza. De hiába választom ki a modok közül, és írja ki balfönt a kis cetlin, hogy indítsam újra, hogy betöltõdjön a mod, nem töltõdik be.
Standalone-ban tanácsosabb használni, vagy mod-módban is hibátlanul kell mûködnie?

pointer4
Még csak hasonló sem.
Ki kell választani a játékon belül hogy a historic moddal akarod tolni, és maxx egy restart után a kezelõfelület teljesen megváltozik. Ha ez nincs meg addig esélytelen.
Ilyen all cars/all tracks módban semmi nem mûködik kb.
Ombika
Nekem jo lenne a het!

SuperCharger
Ezen a héten ki hogy áll esti szabadidõvel?

Más: felraktam egy rFactor-t, meg rá ezt a Historic GT modot. Rögtön miután felraktam, ha indítani akartam valamit egy bizonyos autóval v. pályával (nem tudom melyik), állandóan összeomlott, vissza a desktopra egy szó nélkül. Végülis egy másik autóval vagy pályával sikerült elindulásra bírni. Akkor láttam, hogy van hozzá valami fix, amit fel is tettem. Ezután még azt sem sikerült összehozni, hogy a Historic-os menüt/felületet mutassa, csak a sima rFactoros jött be mindig. És bármilyen pályát/autót próbáltam, mindig crash vissza Windowsba. Akik kipróbálták, volt ilyen gondjuk vele?