GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy online versenyek, szerverek mindig vannak, de az igazán jók (ligák szervezésében) csak hetente néhányszor fix idõpontban. Ilyen ligák például a NoGrip, Gamers-Crib, vagy a GTR-Masters. (Versenykíírások, jelszók, stb mindig a ligák fórumjában található meg)
Én azt javaslom neked, hogy nézd meg milyen futamaink lesznek mostanában (kocsi, pálya, egyéb paraméterek) és kezdj el gyakorolni offline, és figyeld a fórumunkat, hogy a lobby kavarás miatt mikor lesz legközelebb futam, aztán gyere! ;)
Nyári Alfa Challenge
Engedélyeztem a tûzfalon a kívánt portokat de ugyanazt írja ki az adatok megadása után, hogy " általános hiba". Le van állítva a szerver azért lehet?
Remélem tudok venni. Ha nem, marad a CD galaxis. Multi szerver van több is? Mert itt úgy láttam van egy Alfa-s szerver de azon csak 2-3 hetente megy verseny.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
De játszani tudtok nálunk is, ebben a topicba van leírva, hogy hogyan: SummerCup
Persze csak akkor, ha eleget tesztek ezen feltételeknek (regisztráció, szabályok elfogadása, ilyenek): követelmények
A Mediamarktban tudsz még venni gt legends-et 1999-ft és magyar nyelvü.
Bár nem tudom hol laksz én nyíregyházi vagyok és itt nálunk láttam.
Si vis pacem, para bellum.
Hol lehet még venni GTL-t? Kipróbáltam törve, tetszik nagyon, ezért szeretném megvenni eredetiben.
múgy az a verzói, ami az olvál két egyenese között oda vissza kacskaringózik keresztbe a pályán. A köridõkbõl is lehet következtetni...
Egyedül csak ez a csütörtök esti kezdés problémás egy kicsit:(
Itt a jelenlegi állás a köridõket nézve: Prekvalifikáció
Nézegesd kicsit a fórumot, rengeteg infót találhatsz benne, csak kicsit szokni kell. Külön ajánlom a Tippek, Trükkök topicot! :)
Itt vannak ebben a linkek alul: NAC plakát & info
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A kis mocsok végül elszedte tõlem a dobógot is a nemrég befejezõdött bajnokságunkban :), pedig az év nagyrészében én csücsültem rajta!! :D :D
de elég szép kis csapat végül állt össze (22-24 induló), lehet majd készül is egy videó, nagyon pörgõs kis futam volt! :)
Következõ futam: Eurospeedway juli 2.
HGTLM - Nyári Alfa Challenge
A nyár folyamán egy kis 6 verenybõl álló teljesen nyílt bajnokságot szervezünk, a futamok FIA Historic GT versenysorozat idei naptárának megfelelõ pályákon kerülnek megrendezésre, profi szervezésben. A futamokon bárki részt vehet, mindössze regisztrációra és egy GTL-re lesz szükség. A szabályok és a sportszerûség alapelveinek betartására azonban ügyelünk, szóval senkinek sem kell a Public szervere féle életérzéstõl tartani. :)
további részletek a honlapunkon, olvasatok el mindent figyelmesen, gyakoroljatok és gyertek, mindenkit szeretettel várunk:
HGTLM - Nyári Alfa Challenge
Nyílt Nyári Kupasorozatotrendez!
A részvétel ingyenes, a pontos kiírás hamarosan..
(eredet GTL alapfeltétel, 1800Ft nem pénz érte)
Ezeknek a modelleknek az lenne az értelme, hogy egy bides kölök tologassa a homokozóba, meg összecsessze :D
Ha ez nem történik meg, céltalan lesz a létük. Mint a bomba, amit sose robbantanak fel. :D
Inkább haverokkal versenyzünk egy jót, az még maradnandó élmény is.
:) Semmi okosság :P
:) Semmi okosság :P