7613
  • Dietrich
    rfactort irtam..ott ha a mod nem engedi átirjuk a fájlnak erre vonatkozó részét..gondolom GTL-ben is lehet ilyet.
  • Penge88
    Jah, csak aza gáz hogy 34 fokig engedi a kerékszöget max.-.. Szóval marad a 720, azért az is elég jau.
  • Vackor1024
    Háát Win 7 alatt csak így: #6881
  • tdu Toyota
    Hello kérnék egy kis segítséget ma vettem meg a játékot(tehát eredeti) és amikor felraktam és elindítom ezt írja ki mindig pedig már újra is indítotam ahogy kéri és még is újra indítás után is ezt írja ki.Lehet hogy a serialal van a gond mert azt nem kérte és nem tudom, hogy hol kell megadni
  • Dietrich
    én 720 fokon használom a DFP-t zártkasztnis versenyhez hozzá 35-ös kormányszöget.
    900 fokhoz 45 dukál asszem.
    ow esetében ez 200 fok és modja válogatja (rf) 16-19 kormányszög.
  • Penge88
    H váltó kuplung, gázfröccs leváltásoknál, én így nyomom. :) Jah és 900 fok. De lehet megpróbálom a 720-at. Tegnapi versenyen nem okozott problémát a 900 fok (34fokos kerékszögnél), a box annál inkább, mivel nem ismertem, még sosem boxoltam gtl-es pályafutásom alatt... :P
  • Dietrich
    tudok én is olyat (lehet ugyanarról beszélünk)aki gamepaddal nyomatja..de ezeket a régi aszfaltbetyárokat szekvenciális vagy akinek G25 van a H váltóval élvezetes vezetni.
  • neilszab
    Héé..én mondtam előbb!
  • Shevchenko
    Sokkal jobb lett a kormányszöget 8-ra állítottam.Köszi
  • pointer4
    Ki látta? Eldugtad nagyon :D
  • neilszab
    6997-ben válaszoltam neked...
  • pointer4
    Próbáltad az autó felfüggesztési adatainál a kormányszöget állítani ? Ilyen 10-40°érték körüli adatot kell keresni. (steering lock)
    Ha jól gondolkodooooook, nekeeeeeeed !%+!/ŰÁÚ!"+!... alacsonyabbra kellene rakni.
  • Shevchenko
    Rendben van, csak itt nem ez volt a kérdés.
    Amúgy meg minden simulátor játéknál jó csak itt nem.
    Akkor mégegyszer probát teszek #6995?
  • pointer4
    Pislogni amúgy is szoktam, mert anélkül fáj a szemem :D
    Győztes csak 1 lehet :D, viszont én meg a vezetés élvezete miatt akár az uccsó helyen is jól elvagyok :D
    :P Na ezt űbereld ha tudod :D
    Amúgy meg, majd kinövöd :D
    A gampeadosokat meg egeresek verik, azokat meg billenyűsök, azokat meg 90%-os AI-k. :P
  • neilszab
    Én meg azt mondom, hogy a köridő beszél!

Sztem csak úgy pislognál ki a cockpitedből, hogy lenyomnak egy gamepaddal...
  • pointer4
    Nem kell a igénytelenséget, megmagyarázni :P (sajnálatosabbik esetben a szegénységet)
  • neilszab
    Én tudok olyan nagyon sikeres és gyors pilótáról, aki gamepaddal tolja a szimeket.... :P Asszem Raikkonen nyilatkozta az egyszer (Vagy Villeneuve?), hogy a kormány már elavult, Joy kéne a verdákba!

A setupban a fi]Steering lock/kormányszög[/i] értéket vedd lejjebb, illetve nézd meg, hogy hogy ha az érzékenységet variálod (mondjuk felteszed 100-ra), akkor rosszabb lesz-e, vagy jobb. A analóg tengelyek kis grafikonján a játékban amúgy tudod tesztelni a változásokat...
  • Dietrich
    lövöldözős játékot meg kormánnyal játszák?
    gamepad konzolra való nem autós szimulátorhoz..kormánnyal játszd.
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Van egy Logitech ChillStream gamepadom,de valamiért nagyon érzékeny a játékban túl hirtelen kanyarodik pedig az érzékenység 0-án van.Valaki segítene mit kell beálítani hogy jó legyen?
  • Kishawer
    Már nem aktuális a kérdésem! Rájöttem :)
  • Kishawer
    Sziasztok! Valaki nem tudja véletlenül, hogy az altbierbude szerverire hogy kell belépni? Azt írja hogy a pálya nincs telepítve:(
  • Kishawer
    köszönöm szépen! fimom kis olvasmány
  • neilszab
    A Kormány Kalauz beállítások fejezete végén találsz egy nagyon jó eredetileg a GTR2-höz készült táblázatot, az ragyogóan használható itt is..gyakorlatilag én is abból tanultam.

De ha van bármi konkrét kérdésed a kocsik beállításával kapcsolatban, akkor nyugodtan tedd fel a rendezvény fórumában és biztosan nagyon jól használható válaszokat fogsz kapni ;-)

Én kezdésnek az Elan-t ajánlom, a másik kettő az már nagyon vad...mondjuk én pont azt szeretem... :D
  • Kishawer
    Nincs valahol valami leírás, a 3 választható autó beállítása ügyében? Én csak alfáztam eddig, és nem igazán boldogulok a beállításokkal:(
  • neilszab
    ja nem mondtam, a fődíj egy GTR-Masteres szervertagság! ;)
  • neilszab
    Veterán Hotlap és Fun verseny Spa-ban

A 60'-es évek szörnyeivel rendezünk egy [bnyílt Hotlap és Fun versenyt[/b] a régi verdák kedvelőinek, melyben a következő gépek lesznek a partnereink: Shelby Daytona Coupe ("Cobra kupé"), Lotus Elan 26R, és a TVR Griffith 400. A pálya a szintén kalsszikusnka számító Spa-Francorchamps lesz, melyen a mai napig a valóságban is versenyeznek ezekkel az autókkal a FIA Historic sorozatban.

A Holtap Bajnokság Decemeber 27.-én indul és Január 4.-éig tart este 8 óráig, utána pedig az este folyamán alaposan meghajtjuk a dögöket a FunRace keretében!

Részletek itt: Veterán Hotlap és FunRace verseny

Minden érdeklődőt szeretttel várunk és kellemes ünnepeket kívánunk!

• neilszab
    Felkerült egy javítás a Win7-es GTL verzió pattogós hanganyagához, illetve a Power & Glory mod még realisztikusabb motorhangjait is sikerült beüzemeleni az erdeti GTL alá!

Bővebben itt:
    Hungarian GTL Masters - Fórum
  • matthias92
    esetleg néha rádobom a kerékvetőkre az autót, vagyis túlságosan kihasználom... általában tartom az íveket és nem csúszok ki. persze lehet ezis gáz :S
  • pointer4
    Kimész a fehér vonalon kívül pl ?
  • matthias92
    srácok, néha diszkvalifikál a játék... mitől vanez?:O
  • pointer4
  • Misi az ezredes
    WIN7-nél már leszedted a NEW Drivert a video kártyádra? Lehet azzal van gond. Ha nem nem tudom.
  • sikura
    Sziasztok!

Ma végre megvettem eredetiben a játékot!
    Feltelepítettem ,de a starforce sz*rakodik velem. Win7 a rendszerem.
    Van erre már vmi orvosság vajon?
  • neilszab
    Pedig tudja :)

Ha mindent úgy csináltál, ahogy le van írva, akkor, akkor álló helyzetben nehézkesnek kell lennie a kormány forgatásának és ahogy elindulsz egyre könnyebb lesz. Nagyobb sebességnél a kormánynak magától középre kell húznia magát, mint bármelyik normál autóban, ha van benne szervó, ha nincs :)

A rázókőt is igen jól lehet érezni a játékban...
  • TitaniumRR #6979
    Ha kikapcsolom, a kis sebességgel való kormányforgatáshoz nulla erő lesz szükséges. Rázókő (curb) feedback az egyedüli, amit nem sikerül játéknak produkálnia (vagy nekem beállítanom), de ez legyen a legkevesebb. :)
  • neilszab
    kormány középre opciót azt kapcsold csak ki. A kormány egyenesbe állásáról a megfelelő kerékösszetartás gondoskodik egy bizonyos sebesség fölött ;)

Kormány beállítás
  • TitaniumRR #6977
    Köszönöm, Urak!

Ez a játék - biztosan sokan megállapították már - nagyon pöpec! :)

Nagyon nagy érzés: automata kuplung: ki (váltáskor levesszük a lábat a gázról), botváltóra állítva a manuális váltást, 20% look-to-apex stb.-stb.
    Itt a kormány középre force feedback: On. "Me'hogy abbaja zidőbe' nem lenni szervó a zótókba'" :)

Ezt pillangóváltóval már-már "tilos" játszani, automatáról nem is beszélve.

Neilszab, kössz (ezügyben is) az ajánlást. :)
  • neilszab
    NoGrip-es lista

GTLDK-ás autólista

Valamint itt a hazai fejlesztésű Bogár, aminek bődületesen lett a fizikája: VW Bogár
  • Dietrich
    http://www.altbierbude.de/index.php

http://www.nogripracing.com/files.php?maincat=4
  • TitaniumRR #6974
    A Suzuki "aszongya": "nagyon-nagyon", a Mazda meg "Zoom-zoom". Akkor EZ mi? :)

A FAQ-ban még "work in progress", de a Wiki közli az elérhető autókat.

A megjelenés óta milyen plusz autó MOD-ok készültek a játékhoz?