GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kábé 3hsz-szel elõbb írtuk le, hogy miért van ez. Átmenetileg nem megy a lobby üzemeltetõ csere miatt, de attól még direct IP címekkel lehet csatlakozni a szerverekhez. (de lehet, ha nem regisztráltám még, akkor nem fog menni, bár egy próbát megér, olvass kicsit vissza)

Amúgy online versenyek, szerverek mindig vannak, de az igazán jók (ligák szervezésében) csak hetente néhányszor fix idõpontban. Ilyen ligák például a NoGrip, Gamers-Crib, vagy a GTR-Masters. (Versenykíírások, jelszók, stb mindig a ligák fórumjában található meg)

Én azt javaslom neked, hogy nézd meg milyen futamaink lesznek mostanában (kocsi, pálya, egyéb paraméterek) és kezdj el gyakorolni offline, és figyeld a fórumunkat, hogy a lobby kavarás miatt mikor lesz legközelebb futam, aztán gyere! ;)

Nyári Alfa Challenge

Pukkandur
Üdv! Na sikerült megvenni. Viszont nem tudok multit regisztrálni.
Engedélyeztem a tûzfalon a kívánt portokat de ugyanazt írja ki az adatok megadása után, hogy " általános hiba". Le van állítva a szerver azért lehet?

Pukkandur
köszi! Holnap megnézem a Tescoban és a MediaMarkt-ban.
Remélem tudok venni. Ha nem, marad a CD galaxis. Multi szerver van több is? Mert itt úgy láttam van egy Alfa-s szerver de azon csak 2-3 hetente megy verseny.

Kishawer
<#puszi><#nevetes1>

Si vis pacem, para bellum.

Kishawer
köszönöm mindenkinek a segítséget!!!

Dietrich
ugyanaz a folyamat van mint GTR2-nél volt..akkor 3 napig nem ment a lobby szerver asszem

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Igen, az ok az, hogy a játék kiadója (10Tacle) nem fizette tovább a domain díjakt és a Simbin (fejlesztõ) most veszi át tõle az üzemeltetési bizniszt, ami idõbe tellik (gondolom lejárt a szerzõdésük, vagy ilyesmi)

De játszani tudtok nálunk is, ebben a topicba van leírva, hogy hogyan: SummerCup

Persze csak akkor, ha eleget tesztek ezen feltételeknek (regisztráció, szabályok elfogadása, ilyenek): követelmények

A lobby szerver nem elerheto. Parkoltatva lett a domain. Reszletek valamint leiras hogy hogyan tudsz kapcsolodni a gamers-crib szerverhez itt. En egyebkent is az o szerverukon szoktam jatszani ha van egy kis idom.

Sziasztok

A Mediamarktban tudsz még venni gt legends-et 1999-ft és magyar nyelvü.
Bár nem tudom hol laksz én nyíregyházi vagyok és itt nálunk láttam.
Kishawer
Nálad mûködik rendesen?

Kishawer
Amikor belépnék multiba, azt írja, hogy nem tud csatlakozni a szerverhez!

Kishawer
ok! a lényeg az, hogy nem tudok belépni a netes játékba! nem csatlakozik a lobby szerverhez! nem értem hogy miért!!!

Nem teljesen értem mi a baj, de tedd föl a kérédést nálunk a masters fórumán...ott biztos lesz majd egy okos :)

Kishawer
Üdv! Valamiért kitörlödött a játékból az online-számom, nem tudok belépni a lobbyba:( Nincs valami tippetek, hogy-hogyan tudom ismét beírni, úgy hogy a profilom megmaradjon?

576-ba is erdemes benezdned, bar a webboltjukban mar nem talaltam...

SuperCharger
CD galaxis-nál szerintem. Vagy nézz körül Tesco-ban, ha legközelebb jársz egyben.

Pukkandur
Sziasztok,

Hol lehet még venni GTL-t? Kipróbáltam törve, tetszik nagyon, ezért szeretném megvenni eredetiben.

Kishawer
király a szerver!! tetszik nagyon! köszi a segítséget!!!

Ne tanuld be mindet, hanem szimplán gyere fel szerverre!

múgy az a verzói, ami az olvál két egyenese között oda vissza kacskaringózik keresztbe a pályán. A köridõkbõl is lehet következtetni...

Kishawer
ok! köszi!:) akkor betanulom mindet aztán resszkessetek!:)
Egyedül csak ez a csütörtök esti kezdés problémás egy kicsit:(

Õszintén megmondom fogalmam sincs :D :D ...csak felmegyek a szerverre (GTR-masters.hu#1) és betölti magától a megfelelõt. Offline még nem is próbáltam, Online is csak pár kört mentem eddig rajta.

Itt a jelenlegi állás a köridõket nézve: Prekvalifikáció

Kishawer
?

Kishawer
köszi olvasgatom is serényen a fórumot, és a pályát is onnan szedtem le! Lehet hogy rosszul tettem fel a kérdést! Amit leszedtem eurospeedway pályát, annak telepítés után három nyomvonala is van! Az érdekelne, hogy a háromból melyiken lesz a verseny, mert nem ismerem egyiket sem. Szereték felkészült lenni a versenyre:P

Nem tudom melyik verzió, de a fórumunkban ott a link közvetlenül a veresnykiírásokhoz, onnan meg le lehet tölteni a jó verziót.

Nézegesd kicsit a fórumot, rengeteg infót találhatsz benne, csak kicsit szokni kell. Külön ajánlom a Tippek, Trükkök topicot! :)

Itt vannak ebben a linkek alul: NAC plakát & info

Kishawer
Szia! A követketõ verseny az eurospeedway melyik verzióján lesz?

Dietrich
:))

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Taky szinte már õstagnak számít a HGTLM-nél is, szóval nem ma kezdte...
A kis mocsok végül elszedte tõlem a dobógot is a nemrég befejezõdött bajnokságunkban :), pedig az év nagyrészében én csücsültem rajta!! :D :D

Dietrich
Taky második lett a HRC-bõl <#taps>

Ombika
KAr,h eladtam a gepem! :(

"állt végül össze" upsz

Na, nem tudom innen hány jöttetek,

de elég szép kis csapat végül állt össze (22-24 induló), lehet majd készül is egy videó, nagyon pörgõs kis futam volt! :)

Következõ futam: Eurospeedway juli 2.

Íme a kiírás:

HGTLM - Nyári Alfa Challenge

A nyár folyamán egy kis 6 verenybõl álló teljesen nyílt bajnokságot szervezünk, a futamok FIA Historic GT versenysorozat idei naptárának megfelelõ pályákon kerülnek megrendezésre, profi szervezésben. A futamokon bárki részt vehet, mindössze regisztrációra és egy GTL-re lesz szükség. A szabályok és a sportszerûség alapelveinek betartására azonban ügyelünk, szóval senkinek sem kell a Public szervere féle életérzéstõl tartani. :)

további részletek a honlapunkon, olvasatok el mindent figyelmesen, gyakoroljatok és gyertek, mindenkit szeretettel várunk:

HGTLM - Nyári Alfa Challenge

bency
Ocsem,hogy te mekkora egy LUZER vagy!!!!

:) Semmi okosság :P

A Hungarian GTL Masters közössége

Nyílt Nyári Kupasorozatotrendez!

A részvétel ingyenes, a pontos kiírás hamarosan..

(eredet GTL alapfeltétel, 1800Ft nem pénz érte)

bardocz
Mivanmivanmivan?:D
Dietrich
Hülyék :))

pointer4
Na virág az nincs a lakásban :D Arra ott a kert :D
Ezeknek a modelleknek az lenne az értelme, hogy egy bides kölök tologassa a homokozóba, meg összecsessze :D
Ha ez nem történik meg, céltalan lesz a létük. Mint a bomba, amit sose robbantanak fel. :D
bardocz
Dehogynem,szebb mint a virágok,és nem kell locsolni!:D
pointer4
Pláne, még annyi értelme sincs :D
Kishawer
Nem értem mit is keresel akkor itt<#falbav>

bardocz
Modellautó dísz,nem játék;)
pointer4
Már úgy 6 évesen meguntam, a szõnyegen való matchbox tologatást.
Inkább haverokkal versenyzünk egy jót, az még maradnandó élmény is.
bency
jo felfogas,de annyira nem erdekel a videokari,ha van penzem akkor inkabb egy jo kis Modellautot veszek!

Ombika
Kit erdekel hogy hol laksz, akkor vedd meg ott...

bency
Ahhh,nincs egy forintom se,de kulonben is kulfoldon lakok!

Ombika
Van 1 elado bontatlanom garis ATI 4670-em! :)

bency
vagyis hat jol megy!csak nah,annyira nem erdekel a jatek!

bency
Nem veszem meg mert annyira nem megy jol a jatek csak nagyon LOW grafikan,ha majd veszek egy jo video kartyat akkor megfogom venni!

Ombika
Loll 1990Ft-ot sajnalsz erte?! OMG :O

bency
nem eredeti a jatekom:DDDDD.