GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A bajnokságunk fórumán van egy tippek, trükkök topik, ott találsz errõl infókat a GT Legends Win7-en résznél.

www.gtr-masters.hu

Black Ghost
Sziasztok

Tudnátok adni egy "no cd"- linket, átkozottul idegesít ez a lemez ki-be vétel, ráadásul sérül is.
Óhh...remek, elírtam:

HGTLM5 Bajnokság... <#wink>

HGTML5 BAJNOKSÁG - ÕSZI SZEZON

Szeptember 17.-én rajtol el a bajnokság, igazán változatos kocsi és pályakínálattal, köztük régi és új ismerõsökkel, izgalmas és egyben izzasztó versenyekkel.

Szepetember 10.-én tartunk egy bemelelegítõ futamot a bajnokság elsõ pályáján (Kyalami), melyen mindenk érdeklõdõ részt vehet, a bajnoksághoz azonban már szervertagság lesz szükséges.

A HGTLM5 fõdíja egy Fanatec ClubSport pedál.

További részletek itt:
Hungarian GTL Masters Bajnokság - Õsz

Gyakorlatilag minden kocsohoz van már vmi felcombosított hang add-on, még talán jobban is jártok így, hogy kénytelenek lesztek feltelepíteni, ami éppen kell! 😊

Én nem szorulok rá, ezért sajnos lusta vagyok...

pointer4
Nem is igazán pattog, csak mintha kimaradna az átmenet. Olyan gagyiul szól a crack után, mintha elmaradna pár szólam. Ha már 1x feltûnt akkor igazán idegesítõ.
Vackor1024
Nekem origi van, de crackelem, mert nem akarok mindig lemezelni, de semmi gond a hangal.

Ja, csak ennél pattog a hang egy kicsit a hangfájlok közti váltásnál, legalábbis én ezt hallom sok helyrõl, hogy idegesítõ...

Vackor1024
Most az egyszer.

Felteszed az 1.1-s patch-et, utánna a crack, és a fõkönyvtárban futtatod a decompress.bat-ot és lessz hangod.

matthias92
köszi a segítséget! holnap kipróbálom.
online játszani nincsen sok idõm, pl. jövõhéten egész héten nem leszek, suliidõben meg úgyis csak kb. aludni jövök haza.<#schmoll2>

Hát, ha warez, akkor valszeg azért....

NoGrip-rõl tudsz letölteni kocsihangokat, melyek kicsit fel is vannak javítva, azokkla elvileg mûködi fog.

Egyébként, ha egy kicsit is tetszik a játék, akkor javaslom vedd meg inkább, alig 1800 Ft-ba kerül manapság és nagyon megéri az árát. Warezzal online úgy se mehetsz, márpedig az a lényeg!! 😉

matthias92
warez, nemtudom mien verzió, xp alatt.

Mármint melyik verzóval? Win7 alatt gondolod? Warez?

matthias92
nektek sincs hang, ha autókáztok?

Igen, mindegy mirõl telepíted fel, de mikor megadod a kódokat, akkor már az eredeti lemezed legyen a meghajtóban, ez fontos.

Vagy csak simán hagyd ki ezt a fájlt a telepítésbõl és szerezd be máshonnan.

Amúgy én úgy hallottam még arra is van esély, hogy a kiadó hazai képviselete kicseréli neked egy másik lemezre a régi fejében, de lehet, hogy ez csak vmi UrbanLegend...

pointer4
Nekem is ezt csinálta csak egy másik file-al. Nem tudom eldönteni hogy a vdv meghajtó öregszik, vagy a lemez.
Feltelepítettem ISO ból, úgy is csak a kód számít, illetve az ellenõrzésnél is jó a lemez.
Dietrich
a; hibás lett a lemez (rothad) vagy karcos
b; haldoklik az olvasód
c; mennyi hely van a vinyódon?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Béla9248
[/url][/img] Ez itt a probléma!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Béla9248
Sziasztok!

Volna 1 kis problémám! Gondoltam nosztalgiázok egyet és leporoltam a gtl lemezem telepítés gyanánt de sajna kb. a negyedénél crc hibával le áll a telepítõ! Esetleg vki tudna segíteni ebben?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Te ne a nyelvedet öltögesd, hanem inkább mutasd meg, milyen kört mész...

nyelvhõs! 😄

pointer4
<#beka3>
Utolsó versenyéhez érkeztünk nyílt kupasorozatunknak, 27.-én Csütörtökön este utoljára elrajtol a Nyári Alfa Challenge mezõnye, a pálya Dijon!

Aki eddig nem elmulaszototta volna, annak itt az ideje, hogy kipóbálja magát, aki meg eddig is jött, az meg úgysem fog hiányozni! 😊

Részletek itt: GTR-Masters.hu

Szeptember 17. pedig indul a hivatalos GTL Bajnokság, változatos kocsikkal, pályákkal, és versenyekkel, melyhez azonban szervetagság lesz már szükséges.

Részletetek késõbb...

pointer4
Tudtommal nincs, mivel magyar nyelvû a játék amit árulnak még a tescoban is.
hello! van hozzá magyarosítás?
Vackor1024
Köszönöm szépen 😊

pointer4
c:\Windiows\System32\Drivers\etc\hosts -filet editáva, írd hozzá ezt a sort:
81.3.59.61 www.gtl-server.net

(ha ilyen van "127.0.0.1 www.gtl-server.net" akkor e helyett)
Vackor1024
Hi.

Tudja valaki, hogy miért nem tudok online regisztrálni?
"Hibás regisztráció:Nem találja a szervert"
ezt írja ki, tûzfal ki van kapcsolva.

A váltóáttételen tudsz állítani... mondjuk én is inkább hagyom pörögni arra az 1-2 másodpercre...

pointer4
Már többször is, ha jó körön vagyok, lendületben, a pályán 1-2 helyen kipörög az 5. fokozat. Ha nem figyelek nagyon, lendületbõl tolom a 6. fokozatot 😄 Na igen viccesek voltak SIMBIN-nél, mert beveszi, csak leáll a motor 😄
Szarul nézhetek ki 160nál önindítózva 😄
A program úgy is szól, ha rossz voltál, szóval csak nyomjad neki!!! 😄

Pukkandur
1:58:49. 5 századra Tõled:-)

pointer4
Az utolsó sorban a "- indítsuk újra a játékot" a gépet indítsuk újra akart lenni.
pointer4
1:58:4 😄 Majd még gyakorlok ám 😄

Azért érdekes ez az Alfa, 😄 Amikor felrakom hatodikba, leáll a motor, és újra kell indítani 😄

Szabi megkért, hogy írjam le részletesen hogy hogyan sikerült elindítanom Win7 alatt a GTL-t.
Eredeti szöveg így hangzik:
"It works - first install starforce drivers (start game - admin), than fastly run sfdrvup from starforce (be not online) - then go online ->old drivers will be removed by windows 7, than copy the crack (i hate to use it), run the game one time - make the profile, restart - than remove starforce completely with sfremove.exe -> now you can play online.

(If i only used the crack - gtl said i have the wrong version - try in an other way - maybe something was confused on my computer from all the installing/deinstalling restarting and so on)"

Tehát a keresõ számára: Win7 Windows 7 GTL GT Legends

- Telepítsük fel a játékot
- Tegyük fel az 1.1.0.0 javítást
- Indítsuk el a játékot, ami feltelepíti a Star-Force drivert - ez persze teljesen használhatatlan Win7 alatt, de tönkre azért most! nem teszi a rendszert - ez idõ alatt legyünk offline a netrõl!? és az elõkészített star-froce drivert, azonnal indítsuk el, ez felinstallálódik és restart után áhítozik, mint a GTL indító ablak is, ezekbõl lépjünk ki, ne indítsuk! újra a gépet
- ezek után tegyük fel ezt az opciónális segédeszközt, másoljuk a GTL mappába, majd futtassuk a decompress.bat-ot (kicsit keserû szívvel linkelek ilyet, de ha a SIMBIN lusta, a Star-Force meg ilyen béna banda, addig nincs más út)
- indítsuk el a játékot, és hozzunk létre profilt
- indítsuk újra a játékot, és a inkompatibilitási hibára hivatkozó star-froce drivert távolítsuk el ezzel

Ezek után ha bejelentkezünk online játékba, már beengednek a szerverek, persze csak a legális kulcsunkal, másban ne is reménykedünk 😄
Pukkandur
Köszi, ha nem kell vonalon belül maradni (rázókõnél) akkor tudok javulni a két lassítóban 1-2 másodpercet. Így emlékeztem én is a szabályokra csak nem voltam benne biztos.

A hivatalos FIA Szabály az, hogy "Két kerék a pályán" és a program is e szerint büntet. (A kerékvetõ a pálya részét képezi)

Ergó, ha két kereked a fûben/homokban, de a másik kettõ közben teljes terjedelmével az aszfalton/rázókövön van, az még szabályos.

A Versenykiírások között az utolsó hsz-ben találtok replay-eket a tavalyi bajnok tollából... 😉

Versenykiírások és indulási feltételek

Amúgy ezeket a kérdéseket nyugodtan feltehetitek ebben a topicban:
GTR-Masters: NAC topic

pointer4
Kerékvetõ teljes széltének használatával 😄 Remélem itt is 2 keréknek a fehér vonalon belül kell maradni szabály van életben?

Szabi: köszi a tippek trükköket, nagyon homály volt a futómû, így most kicsitt jobb lett, hogy a sebességfüggõ kormányzást még máshol is ki lehetett lõni. Meg noblip,noliftet is akkor kiszedtem, kezd már rFactorosan érezetõvé válni 😄 Meg bepróbálom a Leo Bodnar FFB plugint, hátha elindul.
Pukkandur
15 perc után 1:59? Ne ess kétségbe, én kb 1,5 óra körözés után értem el az 1:59-et. Nekem az 1:53 elérhetetlen ûridõnek számít<#wow1>
A lassító sikánt remélem mindenki szabályosan teljesíti!

Van a fórumban egy renkívül jó Tippek, trükkök rovat(én írtam 😊 ), érdemes figyelmesen elolvasni, van benne egy-két jótancsás, amivel sokat lehet javulni...

Mondjuk 15 perc az semmi, annyi idõ alatt a pályát se tanulod meg, egy-két óráta azért illik belefektetni a dologba... 😉

pointer4
Na a vicces az az, hogy a gyári lemezrõl valami 13 megás file-t nem tud a telepítõ bemásolni. Most vagy a DVD olvasó haldoklik, vagy csak a lemez. De lehúztam és úgy raktam fel, most jó. Fel is enged szerverre.
Nem igazán tudom, de az hogy restart hoztam létre usert, megtette a hatását. De érteni most se értem miért 😄
Kõröztem egy 15 percet ezen a Zolderen, 1:59 nél jobb idõt még nem mentem, majd megnézem újra, mer látom 1:53 felé kellene közelíteni.
Jah, meg hát gondolom ugye, hogy hiába van crack , az online játékhoz csak az eredeti DVD key + Online key kombo használható, szóval az eredeti GTL DVD-t telepítsd, és az eredeti kódokat add meg mindenhová és úgy talán át lehet verni...

Amúgy én nem hiszem, hogy érdemes lenne várni egy hivatalos kiadott patch-re, vagy más megoldásra...

Na, majd írd meg mivót, ozt gyere ki grundra!

(Csütörtök 21:00, Zolder, Alfa, Gtr-Masters szerver)

pointer4
Igen ezt néztem, elsõre nem sikerült, megpróba újra.
A szarforce védelem miatt (melyet a win7 nem támogat) hivatalosan nem mûködik a GTL.. Persze van rá "megoldás", de nem tudom, hogy az online játék is megy-e már vele. A napokban fogom kipróbálni, majd megírom, mivolt...

pointer4
Win7 alatt megy valakinek starforce? erre is azt írja, hogy restartolni kell, a Win meg azzal jön, hogy incompatible driver.
Pukkandur
Köszönöm a választ! Mindegy, már tag szervertag vagyok. Eddig nem engedett hozzászólni, mostmár igen. A tagsági díj meg aprópénz volt erre a negyedévre, legalább hozzájárultam a költségekhez. Már nyomom a hotlap-okat az Alfával <#vigyor0>

Hát pedig ahhoz, hogy a forumon írjál, ahhoz csak regisztráció szükséges, nem kell hozzá szervertagnak lenned. Az Alfa Challenge-en való induláshoz sem szükséges a szervertagság, az is ingyen van most nyáron. (A szervertagság az Õszi/Tavaszi komoly bajnoksághoz kell majd)

Ha kell vmi segítség akkor itt megtalálsz:
[email protected] (msn/mail) vagy írjál privátot a GTR-Masters fórumán 😉

Kishawer
köszi

Si vis pacem, para bellum.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Kishawer
Sziasztok! Nálatok mûködik már a lobby szerver? Mert nálam még nem😞(

Si vis pacem, para bellum.

Pukkandur
Köszi a választ! Olvastam, hogy miért nem megy online, de a direkt IP-vel sem tudok regisztrálni ezért kérdeztem.

GTR-Masters - nak átutaltam a tagdíjat mivel pont az említett Alfa challenge-ben szeretnék indulni, de nem tudok sehol üzenetet küldeni a fórumjaikban, kiirja, hogy nincs jogosultságom.

Biztos én vagyok a béna, de mi a módja, hogy "bejussak" a tagok közé?<#confused>