GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bajnokságunk fórumán van egy tippek, trükkök topik, ott találsz errõl infókat a GT Legends Win7-en résznél.
www.gtr-masters.hu
www.gtr-masters.hu
Sziasztok
Tudnátok adni egy "no cd"- linket, átkozottul idegesít ez a lemez ki-be vétel, ráadásul sérül is.
Tudnátok adni egy "no cd"- linket, átkozottul idegesít ez a lemez ki-be vétel, ráadásul sérül is.
Óhh...remek, elírtam:
HGTLM5 Bajnokság... <#wink>#wink>
HGTLM5 Bajnokság... <#wink>#wink>
HGTML5 BAJNOKSÁG - ÕSZI SZEZON
Szeptember 17.-én rajtol el a bajnokság, igazán változatos kocsi és pályakínálattal, köztük régi és új ismerõsökkel, izgalmas és egyben izzasztó versenyekkel.
Szepetember 10.-én tartunk egy bemelelegítõ futamot a bajnokság elsõ pályáján (Kyalami), melyen mindenk érdeklõdõ részt vehet, a bajnoksághoz azonban már szervertagság lesz szükséges.
A HGTLM5 fõdíja egy Fanatec ClubSport pedál.
További részletek itt:
Hungarian GTL Masters Bajnokság - Õsz
Szeptember 17.-én rajtol el a bajnokság, igazán változatos kocsi és pályakínálattal, köztük régi és új ismerõsökkel, izgalmas és egyben izzasztó versenyekkel.
Szepetember 10.-én tartunk egy bemelelegítõ futamot a bajnokság elsõ pályáján (Kyalami), melyen mindenk érdeklõdõ részt vehet, a bajnoksághoz azonban már szervertagság lesz szükséges.
A HGTLM5 fõdíja egy Fanatec ClubSport pedál.
További részletek itt:
Hungarian GTL Masters Bajnokság - Õsz
Gyakorlatilag minden kocsohoz van már vmi felcombosított hang add-on, még talán jobban is jártok így, hogy kénytelenek lesztek feltelepíteni, ami éppen kell! 😊
Én nem szorulok rá, ezért sajnos lusta vagyok...
Én nem szorulok rá, ezért sajnos lusta vagyok...
Nem is igazán pattog, csak mintha kimaradna az átmenet. Olyan gagyiul szól a crack után, mintha elmaradna pár szólam. Ha már 1x feltûnt akkor igazán idegesítõ.
Ja, csak ennél pattog a hang egy kicsit a hangfájlok közti váltásnál, legalábbis én ezt hallom sok helyrõl, hogy idegesítõ...
Most az egyszer.
Felteszed az 1.1-s patch-et, utánna a crack, és a fõkönyvtárban futtatod a decompress.bat-ot és lessz hangod.
Felteszed az 1.1-s patch-et, utánna a crack, és a fõkönyvtárban futtatod a decompress.bat-ot és lessz hangod.
köszi a segítséget! holnap kipróbálom.
online játszani nincsen sok idõm, pl. jövõhéten egész héten nem leszek, suliidõben meg úgyis csak kb. aludni jövök haza.<#schmoll2>#schmoll2>
online játszani nincsen sok idõm, pl. jövõhéten egész héten nem leszek, suliidõben meg úgyis csak kb. aludni jövök haza.<#schmoll2>#schmoll2>
Hát, ha warez, akkor valszeg azért....
NoGrip-rõl tudsz letölteni kocsihangokat, melyek kicsit fel is vannak javítva, azokkla elvileg mûködi fog.
Egyébként, ha egy kicsit is tetszik a játék, akkor javaslom vedd meg inkább, alig 1800 Ft-ba kerül manapság és nagyon megéri az árát. Warezzal online úgy se mehetsz, márpedig az a lényeg!! 😉
NoGrip-rõl tudsz letölteni kocsihangokat, melyek kicsit fel is vannak javítva, azokkla elvileg mûködi fog.
Egyébként, ha egy kicsit is tetszik a játék, akkor javaslom vedd meg inkább, alig 1800 Ft-ba kerül manapság és nagyon megéri az árát. Warezzal online úgy se mehetsz, márpedig az a lényeg!! 😉
Mármint melyik verzóval? Win7 alatt gondolod? Warez?
Igen, mindegy mirõl telepíted fel, de mikor megadod a kódokat, akkor már az eredeti lemezed legyen a meghajtóban, ez fontos.
Vagy csak simán hagyd ki ezt a fájlt a telepítésbõl és szerezd be máshonnan.
Amúgy én úgy hallottam még arra is van esély, hogy a kiadó hazai képviselete kicseréli neked egy másik lemezre a régi fejében, de lehet, hogy ez csak vmi UrbanLegend...
Vagy csak simán hagyd ki ezt a fájlt a telepítésbõl és szerezd be máshonnan.
Amúgy én úgy hallottam még arra is van esély, hogy a kiadó hazai képviselete kicseréli neked egy másik lemezre a régi fejében, de lehet, hogy ez csak vmi UrbanLegend...
Nekem is ezt csinálta csak egy másik file-al. Nem tudom eldönteni hogy a vdv meghajtó öregszik, vagy a lemez.
Feltelepítettem ISO ból, úgy is csak a kód számít, illetve az ellenõrzésnél is jó a lemez.
Feltelepítettem ISO ból, úgy is csak a kód számít, illetve az ellenõrzésnél is jó a lemez.
a; hibás lett a lemez (rothad) vagy karcos
b; haldoklik az olvasód
c; mennyi hely van a vinyódon?
b; haldoklik az olvasód
c; mennyi hely van a vinyódon?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
[/url][/img] Ez itt a probléma!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Sziasztok!
Volna 1 kis problémám! Gondoltam nosztalgiázok egyet és leporoltam a gtl lemezem telepítés gyanánt de sajna kb. a negyedénél crc hibával le áll a telepítõ! Esetleg vki tudna segíteni ebben?
Volna 1 kis problémám! Gondoltam nosztalgiázok egyet és leporoltam a gtl lemezem telepítés gyanánt de sajna kb. a negyedénél crc hibával le áll a telepítõ! Esetleg vki tudna segíteni ebben?
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Te ne a nyelvedet öltögesd, hanem inkább mutasd meg, milyen kört mész...
nyelvhõs! 😄
nyelvhõs! 😄
Utolsó versenyéhez érkeztünk nyílt kupasorozatunknak, 27.-én Csütörtökön este utoljára elrajtol a Nyári Alfa Challenge mezõnye, a pálya Dijon!
Aki eddig nem elmulaszototta volna, annak itt az ideje, hogy kipóbálja magát, aki meg eddig is jött, az meg úgysem fog hiányozni! 😊
Részletek itt: GTR-Masters.hu
Szeptember 17. pedig indul a hivatalos GTL Bajnokság, változatos kocsikkal, pályákkal, és versenyekkel, melyhez azonban szervetagság lesz már szükséges.
Részletetek késõbb...
Aki eddig nem elmulaszototta volna, annak itt az ideje, hogy kipóbálja magát, aki meg eddig is jött, az meg úgysem fog hiányozni! 😊
Részletek itt: GTR-Masters.hu
Szeptember 17. pedig indul a hivatalos GTL Bajnokság, változatos kocsikkal, pályákkal, és versenyekkel, melyhez azonban szervetagság lesz már szükséges.
Részletetek késõbb...
hello! van hozzá magyarosítás?
c:\Windiows\System32\Drivers\etc\hosts -filet editáva, írd hozzá ezt a sort:
81.3.59.61 www.gtl-server.net
(ha ilyen van "127.0.0.1 www.gtl-server.net" akkor e helyett)
81.3.59.61 www.gtl-server.net
(ha ilyen van "127.0.0.1 www.gtl-server.net" akkor e helyett)
Hi.
Tudja valaki, hogy miért nem tudok online regisztrálni?
"Hibás regisztráció:Nem találja a szervert"
ezt írja ki, tûzfal ki van kapcsolva.
Tudja valaki, hogy miért nem tudok online regisztrálni?
"Hibás regisztráció:Nem találja a szervert"
ezt írja ki, tûzfal ki van kapcsolva.
A váltóáttételen tudsz állítani... mondjuk én is inkább hagyom pörögni arra az 1-2 másodpercre...
Már többször is, ha jó körön vagyok, lendületben, a pályán 1-2 helyen kipörög az 5. fokozat. Ha nem figyelek nagyon, lendületbõl tolom a 6. fokozatot 😄 Na igen viccesek voltak SIMBIN-nél, mert beveszi, csak leáll a motor 😄
Szarul nézhetek ki 160nál önindítózva 😄
Szarul nézhetek ki 160nál önindítózva 😄
A program úgy is szól, ha rossz voltál, szóval csak nyomjad neki!!! 😄
1:58:4 😄 Majd még gyakorlok ám 😄
Azért érdekes ez az Alfa, 😄 Amikor felrakom hatodikba, leáll a motor, és újra kell indítani 😄
Szabi megkért, hogy írjam le részletesen hogy hogyan sikerült elindítanom Win7 alatt a GTL-t.
Eredeti szöveg így hangzik:
"It works - first install starforce drivers (start game - admin), than fastly run sfdrvup from starforce (be not online) - then go online ->old drivers will be removed by windows 7, than copy the crack (i hate to use it), run the game one time - make the profile, restart - than remove starforce completely with sfremove.exe -> now you can play online.
(If i only used the crack - gtl said i have the wrong version - try in an other way - maybe something was confused on my computer from all the installing/deinstalling restarting and so on)"
Tehát a keresõ számára: Win7 Windows 7 GTL GT Legends
- Telepítsük fel a játékot
- Tegyük fel az 1.1.0.0 javítást
- Indítsuk el a játékot, ami feltelepíti a Star-Force drivert - ez persze teljesen használhatatlan Win7 alatt, de tönkre azért most! nem teszi a rendszert - ez idõ alatt legyünk offline a netrõl!? és az elõkészített star-froce drivert, azonnal indítsuk el, ez felinstallálódik és restart után áhítozik, mint a GTL indító ablak is, ezekbõl lépjünk ki, ne indítsuk! újra a gépet
- ezek után tegyük fel ezt az opciónális segédeszközt, másoljuk a GTL mappába, majd futtassuk a decompress.bat-ot (kicsit keserû szívvel linkelek ilyet, de ha a SIMBIN lusta, a Star-Force meg ilyen béna banda, addig nincs más út)
- indítsuk el a játékot, és hozzunk létre profilt
- indítsuk újra a játékot, és a inkompatibilitási hibára hivatkozó star-froce drivert távolítsuk el ezzel
Ezek után ha bejelentkezünk online játékba, már beengednek a szerverek, persze csak a legális kulcsunkal, másban ne is reménykedünk 😄
Azért érdekes ez az Alfa, 😄 Amikor felrakom hatodikba, leáll a motor, és újra kell indítani 😄
Szabi megkért, hogy írjam le részletesen hogy hogyan sikerült elindítanom Win7 alatt a GTL-t.
Eredeti szöveg így hangzik:
"It works - first install starforce drivers (start game - admin), than fastly run sfdrvup from starforce (be not online) - then go online ->old drivers will be removed by windows 7, than copy the crack (i hate to use it), run the game one time - make the profile, restart - than remove starforce completely with sfremove.exe -> now you can play online.
(If i only used the crack - gtl said i have the wrong version - try in an other way - maybe something was confused on my computer from all the installing/deinstalling restarting and so on)"
Tehát a keresõ számára: Win7 Windows 7 GTL GT Legends
- Telepítsük fel a játékot
- Tegyük fel az 1.1.0.0 javítást
- Indítsuk el a játékot, ami feltelepíti a Star-Force drivert - ez persze teljesen használhatatlan Win7 alatt, de tönkre azért most! nem teszi a rendszert - ez idõ alatt legyünk offline a netrõl!? és az elõkészített star-froce drivert, azonnal indítsuk el, ez felinstallálódik és restart után áhítozik, mint a GTL indító ablak is, ezekbõl lépjünk ki, ne indítsuk! újra a gépet
- ezek után tegyük fel ezt az opciónális segédeszközt, másoljuk a GTL mappába, majd futtassuk a decompress.bat-ot (kicsit keserû szívvel linkelek ilyet, de ha a SIMBIN lusta, a Star-Force meg ilyen béna banda, addig nincs más út)
- indítsuk el a játékot, és hozzunk létre profilt
- indítsuk újra a játékot, és a inkompatibilitási hibára hivatkozó star-froce drivert távolítsuk el ezzel
Ezek után ha bejelentkezünk online játékba, már beengednek a szerverek, persze csak a legális kulcsunkal, másban ne is reménykedünk 😄
Köszi, ha nem kell vonalon belül maradni (rázókõnél) akkor tudok javulni a két lassítóban 1-2 másodpercet. Így emlékeztem én is a szabályokra csak nem voltam benne biztos.
A hivatalos FIA Szabály az, hogy "Két kerék a pályán" és a program is e szerint büntet. (A kerékvetõ a pálya részét képezi)
Ergó, ha két kereked a fûben/homokban, de a másik kettõ közben teljes terjedelmével az aszfalton/rázókövön van, az még szabályos.
A Versenykiírások között az utolsó hsz-ben találtok replay-eket a tavalyi bajnok tollából... 😉
Versenykiírások és indulási feltételek
Amúgy ezeket a kérdéseket nyugodtan feltehetitek ebben a topicban:
GTR-Masters: NAC topic
Ergó, ha két kereked a fûben/homokban, de a másik kettõ közben teljes terjedelmével az aszfalton/rázókövön van, az még szabályos.
A Versenykiírások között az utolsó hsz-ben találtok replay-eket a tavalyi bajnok tollából... 😉
Versenykiírások és indulási feltételek
Amúgy ezeket a kérdéseket nyugodtan feltehetitek ebben a topicban:
GTR-Masters: NAC topic
Kerékvetõ teljes széltének használatával 😄 Remélem itt is 2 keréknek a fehér vonalon belül kell maradni szabály van életben?
Szabi: köszi a tippek trükköket, nagyon homály volt a futómû, így most kicsitt jobb lett, hogy a sebességfüggõ kormányzást még máshol is ki lehetett lõni. Meg noblip,noliftet is akkor kiszedtem, kezd már rFactorosan érezetõvé válni 😄 Meg bepróbálom a Leo Bodnar FFB plugint, hátha elindul.
Szabi: köszi a tippek trükköket, nagyon homály volt a futómû, így most kicsitt jobb lett, hogy a sebességfüggõ kormányzást még máshol is ki lehetett lõni. Meg noblip,noliftet is akkor kiszedtem, kezd már rFactorosan érezetõvé válni 😄 Meg bepróbálom a Leo Bodnar FFB plugint, hátha elindul.
15 perc után 1:59? Ne ess kétségbe, én kb 1,5 óra körözés után értem el az 1:59-et. Nekem az 1:53 elérhetetlen ûridõnek számít<#wow1>#wow1>
A lassító sikánt remélem mindenki szabályosan teljesíti!
A lassító sikánt remélem mindenki szabályosan teljesíti!
Van a fórumban egy renkívül jó Tippek, trükkök rovat(én írtam 😊 ), érdemes figyelmesen elolvasni, van benne egy-két jótancsás, amivel sokat lehet javulni...
Mondjuk 15 perc az semmi, annyi idõ alatt a pályát se tanulod meg, egy-két óráta azért illik belefektetni a dologba... 😉
Mondjuk 15 perc az semmi, annyi idõ alatt a pályát se tanulod meg, egy-két óráta azért illik belefektetni a dologba... 😉
Na a vicces az az, hogy a gyári lemezrõl valami 13 megás file-t nem tud a telepítõ bemásolni. Most vagy a DVD olvasó haldoklik, vagy csak a lemez. De lehúztam és úgy raktam fel, most jó. Fel is enged szerverre.
Nem igazán tudom, de az hogy restart hoztam létre usert, megtette a hatását. De érteni most se értem miért 😄
Kõröztem egy 15 percet ezen a Zolderen, 1:59 nél jobb idõt még nem mentem, majd megnézem újra, mer látom 1:53 felé kellene közelíteni.
Nem igazán tudom, de az hogy restart hoztam létre usert, megtette a hatását. De érteni most se értem miért 😄
Kõröztem egy 15 percet ezen a Zolderen, 1:59 nél jobb idõt még nem mentem, majd megnézem újra, mer látom 1:53 felé kellene közelíteni.
Jah, meg hát gondolom ugye, hogy hiába van crack , az online játékhoz csak az eredeti DVD key + Online key kombo használható, szóval az eredeti GTL DVD-t telepítsd, és az eredeti kódokat add meg mindenhová és úgy talán át lehet verni...
Amúgy én nem hiszem, hogy érdemes lenne várni egy hivatalos kiadott patch-re, vagy más megoldásra...
Na, majd írd meg mivót, ozt gyere ki grundra!
(Csütörtök 21:00, Zolder, Alfa, Gtr-Masters szerver)
Amúgy én nem hiszem, hogy érdemes lenne várni egy hivatalos kiadott patch-re, vagy más megoldásra...
Na, majd írd meg mivót, ozt gyere ki grundra!
(Csütörtök 21:00, Zolder, Alfa, Gtr-Masters szerver)
A szarforce védelem miatt (melyet a win7 nem támogat) hivatalosan nem mûködik a GTL.. Persze van rá "megoldás", de nem tudom, hogy az online játék is megy-e már vele. A napokban fogom kipróbálni, majd megírom, mivolt...
Win7 alatt megy valakinek starforce? erre is azt írja, hogy restartolni kell, a Win meg azzal jön, hogy incompatible driver.
Köszönöm a választ! Mindegy, már tag szervertag vagyok. Eddig nem engedett hozzászólni, mostmár igen. A tagsági díj meg aprópénz volt erre a negyedévre, legalább hozzájárultam a költségekhez. Már nyomom a hotlap-okat az Alfával <#vigyor0>#vigyor0>
Hát pedig ahhoz, hogy a forumon írjál, ahhoz csak regisztráció szükséges, nem kell hozzá szervertagnak lenned. Az Alfa Challenge-en való induláshoz sem szükséges a szervertagság, az is ingyen van most nyáron. (A szervertagság az Õszi/Tavaszi komoly bajnoksághoz kell majd)
Ha kell vmi segítség akkor itt megtalálsz:
[email protected] (msn/mail) vagy írjál privátot a GTR-Masters fórumán 😉
Ha kell vmi segítség akkor itt megtalálsz:
[email protected] (msn/mail) vagy írjál privátot a GTR-Masters fórumán 😉
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Köszi a választ! Olvastam, hogy miért nem megy online, de a direkt IP-vel sem tudok regisztrálni ezért kérdeztem.
GTR-Masters - nak átutaltam a tagdíjat mivel pont az említett Alfa challenge-ben szeretnék indulni, de nem tudok sehol üzenetet küldeni a fórumjaikban, kiirja, hogy nincs jogosultságom.
Biztos én vagyok a béna, de mi a módja, hogy "bejussak" a tagok közé?<#confused>#confused>
GTR-Masters - nak átutaltam a tagdíjat mivel pont az említett Alfa challenge-ben szeretnék indulni, de nem tudok sehol üzenetet küldeni a fórumjaikban, kiirja, hogy nincs jogosultságom.
Biztos én vagyok a béna, de mi a módja, hogy "bejussak" a tagok közé?<#confused>#confused>