7613
-
#7053 Igen hangulatos néha a riporter :D -
Monza és Hungaroring közvetités itt fenn van megtudod nézni (lehet tekerni is benne) -
neilszab #7051 Amúgy milyen? -
neilszab #7050 Az hagyján, de még a saját bajnokságomba se tudtam elindulni
...egyéb teendőim miatt :( -
#7049 azt mondtad január után jössz körözgetni hozzánk..hát nem jöttél -
neilszab #7048 Hát erre azt kell mondjam, hogy sztem nem veszettél semmit, az add-hoc publik szerveres körözgetésnek sajnos nem sok értelme van/volt, mert túl sok a pályán a vadbarom... :(
Ellenben élményben messze felülmúlja mindezt, ha egy liga által előre megszervezett kis nyilvános funracre látogatsz el, mert ott igazán jókat lehet csatázni és nem utolsó szempont az sem, hogy mindeki kölcsönösen tiszteli a másikat, mert anélkül nincs közös játék. Ilyen versenyek hetente pár alkalommal rendszeresen szerveződnek, és élményben sztem mindenképpen megéri a befektetett energiát, érdemes utána nézni mikor/hol van a következő.. ;) -
KoS #7047 Hat ezt sajnalattal hallom. Sajnos nekem alig van idom nehany hetente par ora simulatorozasra, ugyhogy sok ertelme nem lenne versenyeken indulni. A Gamers-Crib-en a lobby becsukasa utan is volt lehetoseg csak szorakozasbol versenyezgetni kicsit, de a rendes lobbyban mar nincsenek fent. Lehet megnezem majd a szerveruket...
Koszi azert a felvilagositast!! -
neilszab #7046 A spontán online (public szerveres) versenyzés gyakorlatilag megszűnt, aki ma is aktívan GTL-ezik, az már komolyan veszi magát annyira, hogy meghirdetett versenyeken induljon. Szerencsére több jónevű/jóhírű bajnokság is, ahol is gyakran vannak fun versenyek, a komoly bajnokságok mellett, melyekre minden lelkes érdeklődőt szeretettel várnak, de nem árt azért készülni rájuk, ha valóban élvezni akarod a versenyt.
Ezekre általában a ligák forumjában lehet jelentkezni és a szerverjelszó is ott elérhető. Ilyen helyek a NoGrip, vagy a Gamers-Crib és igazán jó hangulat és jó társaság szokott összeverbúválódni
link1
link2
Amúgy meg: GTL Bajnokság -
KoS #7045 Aki idonkent jatszik kicsit on-line GTL-t, az hol szokta nyomni? Ahogy en latom a lobby-t, szinte csak azt altbierbude-n vannak emberek... es mivel egyelore nem vagtam bele a sok gigas pack letoltesebe, ezert en ott nem birom egyelore tolni. Van mas szerver is ahol lehet jatszani kicsit es neha me'g emberek is vannak? -
Zsolt7411 #7044 Oké megpróbálom köszi!Remélem sikerül,jó lenne már játszani vele -
#7043 A local ip lobby fájlt bemásolod a GTL fő könytárába. -
Zsolt7411 #7042 Sziasztok
két év után újra felraktam a GT Legends játékot és mikor multiba megyek azt irja hogy nem talált szervert.Ez most azt jelenti hogy már nem működik a multi része és ennyi volt?valaki ha tud valami megoldást válaszoljon köszönöm. -
neilszab #7041 Megújult a fórumunk, kapott végre egy kis GTL-es "beütést" :D
Hungarian GTL Masters - Fórum -
neilszab #7040 Hát az elfordulás annyit, amennyit a profilerben beállítsz, azt a GTL nem bírálja felül. A virtuális kormány sajnos a Simbin-es gémekben nem forsul többet 270-nél, de ez csak részletkérdés, nincs jelentősége.
Sztem törölj le mindent és telelepítsd fel újra a cuccot, egy másik ammpába, és csinálj egy új profilt. Vmi nem okés nálad, vagy összekutyolod a dolgokat, nemtudom :).
A korábban belinkelt topikban pedig minden nem kormány beállítás le van írva, alaposan nyálazd át, ha mindent úgy csinálsz nem lehet baj! ;)
Sok sikert -
kingx #7039 Koszi Neilszab! A 2.3-ast megoldottam. Sajnos a gtl a sotet nalam, mas nem. De ebben sem minden palya. Meg nyuglodom vele. Igazabol mar mas jellegu problemem van. Az iranyitas furcsa, g25-el jatszom. A settingsben ki is irja. De szerintem 270fok vagy meg annyi sem a kormany elfordulas. A titokzatos plr fajlban van a megoldas? 720fokot szeretnek hasznalni. Az lfs-ben nagyon sokat jelent, szerintem itt is szamitana. A masik, lehet pont ezert olyan inbolygo az iranyitas. Az elso par fokon meg normalis de utanna olyan lesz mintha a kormanymu ki lenne kopva. Igy kozel sem tudom pontosan iranyitani a kocsit. Ez a jelenseg nem csak kigyorsitaskor es fekzeskor van. Az egyenesben is.
-
neilszab #7038 Fogd a DVD teljes tartalmát és másold át a vinyóra. Ez azért kell, hogy kiderüljön van-e hibás fájl a DVD-én, amit nem tud megfelelően olvasni a gép, illetve biztos van ennek ellenőrzésre vmilyen kis okos progi a neten.
Ha a DVD hibátlas, és a kódjaid is jók (és nem keverted össze), akkor már csak a Winfos b@szakszik veled.... -
#7037 hát nekem még mindig semmi :D pedig már játszok is vele, a starforc kulcs is megadva. -
#7036 \GTL\GameData\Sounds\
Konkrétan install és starforce-os kulcs megadása után 280mb. -
#7035 üdv, a játékban hol találom meg az autok hangjait? mer a sounds mappába tulsok minden nincs :D -
#7034 Nekem amúgy bexart a gyári lemez. Olvashatatlan róla a fele file. Csak warezról tudom felinstallni, majd gyári lemezzel starforceoztatni, ha nem win7/vista lenne :) .
Lehet megsérült az indítófile a lemezen, vagy valami ami közel áll hozzá, és rosszul másolja át.
Esetleg tedd fel a krekket, neten jáccni úgy is csak kóddal tudsz. Abba van új exe, talán megoldja. Ha nem.... akkor szedj le egy iso-t, és install.
(#6881) -
behat #7033 Kitöröltem a vírusírtót,és kikapcsoltam a net-et is.De semmi.akkor is ERROR
Új ,más tipusú vírusírtót telepítettem,és akkor is semmi.
Korábban -ahogy írod-futott az xp-n mint szél.
nem tom mit csináljak. -
neilszab #7032 Szia,
1. Csak a GTL sötét és semmi más? Póbálj meg a monitoron állítani szoftveresen, vagy hardversen, a GTL-ben sztem nincs ilyen állítási lehetőség.
2.-3. A Bajnokság forumjában vagy egy "Tippek, trükkök, beállítások" nemvű topik, ott találsz egy nagyon jól hazsnálható setup Guide-ot, illetve a kocsik feloldásának a módja is le van írva. -
kingx #7031 Sziasztok!
Tobb kerdesem lenne. Az elso. Nagyon sotet a jatek es nem talatam gamma allitasi lehetoseget a jatekban. A masodik. Szeretnem unlockolni az autokat es a palyakat. Tudom jatszam vegig de pont ezt nem szeretnem. Amit a neten talatam unlockert az nem mukodik. A harmadik. Tilus irta a bajnoksag forumaban, hogy az autok alapbol nagyon alul kormanyzottak. Eddig sajnos csak ket autot probaltam de azok rettenetesen azok voltak. Mit kell a setupban allitani ami ezt orvosolja?
-
#7030 Neken mar nagyon regen nincs fenn a jatek, szoval bocs ha hulyeseget beszelek. Ugy emlekszem egyszer en magat a Starforce-t is frissitettem. Nekem is XP-n volt akkoriban. -
#7029 Hmmmm, Nem lehetséges, hogy egy vírus tényleg fosztogatja ott neked az állományokat? Vagy netán ponnt a vírusírtó nem engedi futtatni ?
Mert XP-n, ennek olyan simán kellene futnia, mint a gyalogkakukk :) -
behat #7028 Patch-eltem ,de továbbra is ugyan azt írja ki.
Nem Vista-m van ..hanem xp...
De köszönöm a segítő szándékot. -
#7027 Próbáld meg patchelni. Ha meg win7/vista, akkor találsz erről 2-3 oldallal visszább leírást. -
behat #7026 Segítséget szeretnék kérni.
Gyári gt legends lemezem van,és feltelepítés után kéri a kódot,aminek a beírása utánn....ERROR....
Valami olyasmit ír,hogy az alkalmazás módosult vagy vírus fertőzött...
Korábban futott a játék a gépemen...most nem...
A segítséget előre is köszönöm. -
neilszab #7025
Jövő Csütörtökön kezdünk, részletekért katt a képre! :D
A Fődíj még mindig egy Fanatec Porsche 911 GT RS kormány ClubSport pedálszettel, meg lehet próbálni elhozni... -
neilszab #7024 Ha igazán ütős autókat akarsz, akkor itt nézz körül:
Ervin's Cars -
#7023 A Renault 5 Turbo HSW-n fennvan.;) -
jocking #7022 Thx az infókat. Megnéztem az oldalakat, de sajna egyiken sincs fent se az S1-es Audi Quattro, se a Renault 5 Turbo. Ill. fent voltak, de mostmár 404-es hiba jön be a helyükön.
Esetleg akinek megvan a fent említett 2 autó, az nem tudná feltölteni őket valahova? -
#7021 http://www.altbierbude.de/index.php?lang=en -
#7020 NoGrip. Ez a legnagyobb GTL oldal. Regisztralnod kell es naponta max 100 MB-t tolthetsz le de megeri.;) -
jocking #7019 Hali!
Kéne 1 kis infó. Próbálok a játékhoz addonokat letölteni, de ami oldalt eddig találtam, az vagy fake volt, vagy már nem lehetett letölteni a fájlt, mivel már törölték. Esetleg tudna valaki olyan működő oldalakat mondani, ahonnan autókat és pályákat lehet letölteni a játékhoz?
Főleg a Sachsenring pályát és a Renault5 Turbo-t keresem, de azok már nincsenek sehol.:( Meg esetleg ha lenne valami keleti autós mod, az se lenne rossz.
Előre is thx a helpet.:) -
neilszab #7018 A segítségeket az F gombokkal lehet ki-be kapcsolgatni F1-től asszem az F8-ig. -
#7017 Sziasztok!
Nemtudjátok véletlenül hogy a kipörgésgátlót hol lehet bekapcsolni,mert a félprofi már kicsit erős az amatör meg gyenge és kipörgök elég hamar félprofinál.
Köszi. -
#7016 Mindenféleképpen. :D -
neilszab #7015 már amennyiben ezt szempont valakinél... -
neilszab #7014 Igazábol teljesen mindegy, hogy 720-hoz állítasz be mondjuk 30 fokot, vagy 900-hoz, mondjuk 37,5-öt, mivel mindkét variáció ugyan azt a kormány vs. kerék elfordulást arányt állítja be, a különbség csak talán annyi, hogy ez előbbivel kicsit nehezebben csinálsz meg egy Y-fordulót egy szűk utcában...