7613
-
neilszab #7093 Indul a Nyári GT Legends Bajnokság, a részvétel teljesen nyílt, a fődíj pedig egy 2010/2011-es GTR-Masters Szervertagság.
Gyertek és próbáljátok ki magatokat, további részletek itt: GTR-Masters.hu -
#7092 Nem is fizikára gondoltam. Hanem szimplán a gép nehezebb szinten jobban megy Alfával, mit a Mustanggal. -
neilszab #7091 Ahogy én láttam, a nehézségi szintek csak a bekapcsolható segítségek számát/típusát, valamint az AI erősségét állítják, magát a fizikát nem.
A kezdőn kikapcsolsz minden helpet, akkor pont olyan, mintha profin mennél, csak gyengébb az ellen. Bár én offline nem játszok, mert semmi értelme, miután már megtapasztalja az ember, milyen élményt is nyújt jól felkészült hús vér emberek ellen versenyezni... :) -
#7090 Érdekes, karrier módban mintha félprofi szinten az alfákban jobb pilóták ülnének. Úgy emlékszek, hogy 2. legkönnyebb szinten a mustangok nyerték a futamokat. Lehetséges, hogy így változik a nehézségi szintektől függően?
Amúgy tök jó, régen amatőr szinten alig tudtam futamot nyerni, most meg félprofin nem is megyek időmérőt, hanem rögtön verseny, és másodszorra tuti összejön:) -
#7089 Tudnal segiteni, hogy GTL feltevese utan miket is kell meg feltenni? Van vmi progi ami netrol letolt meg jopar addont, de nem emlekszem mi a neve?! Neten regelni kell elotte oda.. -
neilszab #7088 Kedves moneytoo!
Megnéztem a rankon az időidet, hát nem rosszak, de még mielőtt elégedetten hátradőlnél és felakasztanád a GTL-t a polcra, javaslom látogass el a bajnokság oldalára, mert a karrier mód után nem áll meg az élet, igazából az csak a bemelegítés ahhoz képet, ami rád vár, mind kihívásban, mind élményben! ;)
Itt vannak a utóbbi 1 év köradatai, a sárga és a piros lapokra kattintva látod meg a köridőket és a versenyek statisztikáit, illetve felül tudsz váltani a Tavaszi és az Ősz szezon adatai között. GT Legends versenystatisztikák 2009 - 2010 (HGTLM5). -
neilszab #7087 Véget ért az 5. Hungarian GT Legends Master Bajnokság,
a végeredményt, az alábbi linken olvashatjátok: HGTLM5 Tavasz végeredmény
Nyáron nyílt futamokat szervezünk egy nyári lazább bajnokság keretében, majd Ősszel indul a következő bajnokság, valószínűleg ismét komoly nyereményért. Részletek hamarosan a honlapunkon.
GTR-Masters.hu -
moneytoo #7086 Örömmel értesítek mindenkit, hogy végig játszottam a carrier módot. Sok jó verseny van a hátam mögött. Sajnos nincs annyi időm játszani mint szeretném, végül is éveket töltöttem ezzel a játékkal. Nem törlöm le, de erősen gondolkodom a Power and Glory modon. A köridőket e GTL-rankra tettem fel. Horváth József néven vagyok. -
steweee #7085 naccerű link, köszönöm. télleg jó választás :) -
neilszab #7084 Kormány Kalauz
..de amúgy tényleg DFGT a best buy ;) -
#7083 Logitech DFGT. -
steweee #7082 tényleg, vki ajánlana nekem vmi jó kormányt ? régebben volt tesómnak még vmelyik rallyhoz pár éve, de eladta. nem jut eszembe a márka -
neilszab #7081 The HGTLM Stig
-
neilszab #7080 Cső,
a bajnokság pont ehéten ért véget, de nyáron is lesz muri, hamarosan meghírdetjük, addig gyakorolj -
#7079 Neil: Ujra van brutal gepem, de minek! :) Lehet hogy most most mar tenyleg tolni kellene. Van meg vhol verseny? -
neilszab #7078 Nyáron tartunk majd a Masters-en egy amolyan félkomoly bajnokságot, főleg FUN címen, de a szokásos szervezésben, ha érdekel vkit... konkrétumok hamarosan, mert az éles bajnokságból még van hátra egy futam. -
#7077 Végül sikerült megoldani, hogy rendes ffb legyen, nagyon jó újra ezzel játszani:-) -
neilszab #7076 pedig az FFB-ét nem üti ki a no-cd "patch"
...nézz be a Masters-en a GTL bajnokség topikjába, ott találsz leírást, hogy lehet hazsnálhatóvá tenni a játékot DVD nélkül is. -
#7075 Működik, de sajnos nincsen FFB-m, hiába állítom be :\
DFGT a kormány. -
#7074 Köszi, majd kipróbálom. -
#7073 http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_gt_legends.shtml -
#7072 Van valami mód a védelem kiiktatására? Nem olvassa be a dvd-t a gépem. Zenei cd-t berakva működik, szóval tuti a játék dvd-jével van valami gond. -
neilszab #7071 Húú, köszi, van itt pár érdekesség, amit eddig még nem láttam! -
moneytoo #7070 Egy kis érdekesség:
http://f1classic.your-talk.com/gt-legends-f16/eastern-block-cars-t2349.htm
Nézzétek meg! -
#7069 Majd feltolják steam-re packban :D -
neilszab #7068 Hmm, úgy nézem lekerült a polcokról a GTL, utánajártam azért, hogy hol lehet megvenni..
Itt kapható:
Seven M -
neilszab #7067 Jah, íme a Bogár:
-
neilszab #7066 Tovább csiszolgatott kocsik a GTL-hez Ervin barátunktól, ezúttal az Alfa Romeo GTA Junior és a VW Bogár esett egy jeneltősebb Upgrade-en:
GT Legends Add-on cars -
neilszab #7065 Na, ezek már régi verdák! ;) -
#7064 köszönöm!találtam is egy jó cikket Michelisz Norbival bár nem GT Legends de érdekes volt számomra:)Hajrá Norbi -
#7063 :)) -
neilszab #7062 GTL ügyben itt érdemes nézelődni:
link1, link2
Itt a fórumban rengeteg infót találsz a GTL-ről, ha unatkozol, itt elleszel egy darabig...;) -
#7061 nincs semmi célom csak beleakartam nézni...kipróbáltam az összes linket(unatkoztam):D és azt az egyet nem adta be -
neilszab #7060 Nekem se jön be, mit akarsz megtudni? -
#7059 Üdv!a FAQ-nak a linkje nem akar bejönni ezt a hibát kapom: 101net::ERR_CONNECTION_RESET): Ismeretlen hiba || valakinek esetleg hasonló... -
#7058 legalább tedd idézőjelbe, Ford -
neilszab #7057 Ennél jobbat nem találtál?
David Hasselhoff forog a sírjában, pedig a fószer még meg sem halt... :D :P -
#7056 Ezek régi kocsik tee :P
ez új -
neilszab #7055 Új kocsik a GTL-hez: link -
#7054 Bedy az nagy csóka volt Monzán :D