7613
  • feketeobeliszk
    Kipróbáltam klaviatúrával, de fékhatás így sincs, érdekes azonban, hogy a féklámpa világít.
  • feketeobeliszk
    Segítsen már valaki. A problémám a fékkel van. A 20 körös pályáknál tartok és a 13-14. kör körül egy-két kör erejéig fékezéskor iszonyat húz balra kocsi (ekkor még bekapcsolt blokkolásgátlóval is blokkol a bal hátsó kerék, húzza csíkot az aszfalton). A 15. kör körül teljesen megszűnik a fékhatás, nyomom a pedált, nuku fék. Ha kilépek a versenyből és elkezdek egy Quickrace-t rendben fog a fék.

A játékban van ez, hogy felmondja a fék a szolgálatot (pedig már az elhasználódást is kikapcsoltam) ls valahogy lehet rajta segíteni, vagy valami bug van nálam? Előre is THX, mert már annyi órát beleöltem a játékba, nem akarom a végén feladni.
  • Duddits
    Basszus, csak nem hozza az a rohadt postás... :-(
  • Shan
    Nem hiszem, hogy le kell formázni, az XP-nek van NTFS konvertere valahol a kellékekben...minden adat megmarad...de ugyanezt megcsinálja a partition magic is...kb. 5 másodperc alatt..
  • Duddits
    Inkább formázd le a vinyódat, és csinálj belőle NTFS-et... Utánna soha ilyen problémád nem lesz.
  • Choty
    hopp! ha tesóm gépével össze vagyok kötve, akkor:
    ő (NTFS) átmásolja magának, majd kicsomagolja hozzám.
    így működhet?
  • Choty
    megoldás?
  • Choty
    ohhhh a fene... valóban fat32... thx.
    nincs valami mgeoldás??
  • feketeobeliszk
    Érdekes, mert a féknyomból is csak egyet húzok. A vége felé meg már alig van fékhatás.
  • feketeobeliszk
    Valószínűleg FAT32 a partíciód. NTFS-re lehet csak ekkora iso-t csinálni.
  • Alexease
    Lehet hogy csak tul melegedett. Nem tudom, hogy a fek kopik-e a jatekban. Azt ugy sem cserelik, vagyis mindegy:)
  • Choty
    Hali. bocs hogy off, de letöltöttem a GT Legends (DVD multi Language-iTWINS) -et kipróbálás céljából. Ha bejön megveszem, DE!!!
    Amikor totalcmd-el ki akarom csomagoltatni, azt írja ki (kb. 90-9x %nál), hogy valószínüleg megtelt a lemez...
    pedig van hely mindkét vinyón. Van valakinek ötlete?
  • feketeobeliszk
    Nem hiszem, hogy attól van. Hirtelen változik meg a fékhatás, igazából olyan, mintha az egyik oldal sokkal jobban fogna. Kiálláskor látszik is a fékerő egyenetlensége, de azt nem tudom módosítani.
  • Tomo15
    Nem kéne annyit ütközni:)
  • feketeobeliszk
    Valaki segítsen már. Most küszködök a 20 körös versenyekkel és itt már muszály bemenni a depoba, mert fékezéskor nagyon húz az autó a 10. kör után. Hogyan kell ezt lebonyolítani, mert nem jövök rá. Néha csak a kerékkulcsokat hallom, de nem végeznek a kerékcserével, ha meg állítgatok a lapon ezt-azt megemelnek, biztosan kereket is cserélnek, da a fék akkor is szar marad, fékezéskor ugyanúgy húz a kocsi.
  • Duddits
    Nem írtam be. Nah, elvileg nemsokára jön a postás, aztán nyomatom. :-)
  • DonManó
    directIP nem megy sajna
  • arty
    ha nem irtál be online szériaszámot a warezbe, akkor elvileg semmi akadálya h jolegyen a mentésed... szvsz

directIP megy amugy warezzel? mert lehet nincs értelme szorakozni hamachival, ha az is megy :)
  • Shan
    Szerintem nem...1 mentés---1 szériaszám...asszem.
  • Duddits
    Holnap érkezik meg elvileg a GTL-em és szeretném megtudni, hogy a warezos mentésem jó lesz-e. Valaki tudja rá a választ??
  • DJ Bee18
    lehetne valami mód arra, hogy 60 körnél hosszabb legyen egy verseny??? pl. 24 órás :)
  • partotmos
    pontosabban abba beleírták, hogy "a demó nem teljes mértékben reprezentálja a végleges játékot" vagy vmi ilyesmi...
    az ilyesmit (az okosok) piackutatásnak híjják asszem.
  • arty
    én azért még emlékszem a codemasters első/alfa toca race driver 2 demo-ra! az szimulátor volt! aztán jöttek az uj demok és a végleges ... :)
  • Alexease
    Altalaban semmi kulonbseg nincs a demo es a vegleges kozott:) Kiveve, ha nem betanak, alfanak, tesztnek hivjak;) Amikor meg beleirjak, hogy csak 80%-os, az meg csak uzleti fogas;)
  • 3P
    Hát ennél speciel nincs sok különbség. Szóval a szim rajongóknak jó vétel.
  • Duddits
    Demó manapság már szinte senkinek nem kell... Nagyon sok változás van álltalában a full és a demó között, és lehet hogy valakinek a full már nem is tetszik...
  • Shan
    Ja, próbára meg ott a demója...
  • Shan
    Én is így voltam, de nem kínlódtam, megvettem....(csak a várakozás miatt kínlódtam..:)) )
    Ha szereted a szimulátorokat, van kormányod, és ismered a GTR-t, akkor ne gondolkozz, ez a Te játékod...
  • Duddits
    A warezos mentésem jó lesz az eredetibe?
  • Alexease
    Van egy csomo a CD Galaxisban:)) De PCDome-nak is van par darab:)))
    Nem hinnem, hogy ilyen gyorsan megunta volna valaki... bar sosem lehet tudne. Azert valoban erdemes beprobalkozni.

De inkabb a GTR-re jellemzo, hogy "csalodtak" az emberek, ez osszessegeben "jobban" sikerult. Bar, izlesek es pofonok:)
  • Duddits
    Valakinek van eredeti magyar eladó GTL-je?
  • PeeVee
    köszi!! megprobálom!! radeonom van... és elivleg legujabb catalyst bár lehet h már van másik vag akármi na mind1! köszi szépen!!! -annyit szenvedtem.... megpróbáltam mindent szinte... -
  • geri15
    Ha Radeon kártyád van, akkor szedj le egy új Catalyst-et. Ha nem, akkor nemtudom.
  • PeeVee
    hi! amikor elindul a játék és a menüben vok, ott rákattintok akármelyik menüpontra, és lefagy a gép... igy.. beakad a hang, és beáll minden!! csak reset használ:S ez mitöl van? volt vkinek hasonló gondja?
  • K.András
    Lehet! :)
  • petesilver
    Ez igazán durva+az ára is!! A végén olyan szetted lesz, hogy egy valódi GT autót kénytelen leszel lesz@rozni, miután kiszállsz belőle!!! :)
  • SitatiS
    MSN?

Bye Sit@
  • Duddits
    Sajnos nem tudok menni, mert kiderült, hogy hibás... :-( Valaki cserélje már el velem GTR-re! + még fizetek, vagy nem tom. :-)
  • Duddits
    Nah asszem kell helyet csinálnom akkor. :-)
  • Ol4h c164ny
    csááóó!

Gyertek mááár Gameolni:P

network GTLegends
    pass GTLegends
    (nagybetüérzékeny)

http://www.hamachi.cc/ - hamachi letöltése ( LAN game ineten keresztül - halál egyszerü! )

üdv.: Imikeee