7613
-
feketeobeliszk #1771 Kipróbáltam klaviatúrával, de fékhatás így sincs, érdekes azonban, hogy a féklámpa világít. -
feketeobeliszk #1770 Segítsen már valaki. A problémám a fékkel van. A 20 körös pályáknál tartok és a 13-14. kör körül egy-két kör erejéig fékezéskor iszonyat húz balra kocsi (ekkor még bekapcsolt blokkolásgátlóval is blokkol a bal hátsó kerék, húzza csíkot az aszfalton). A 15. kör körül teljesen megszűnik a fékhatás, nyomom a pedált, nuku fék. Ha kilépek a versenyből és elkezdek egy Quickrace-t rendben fog a fék.
A játékban van ez, hogy felmondja a fék a szolgálatot (pedig már az elhasználódást is kikapcsoltam) ls valahogy lehet rajta segíteni, vagy valami bug van nálam? Előre is THX, mert már annyi órát beleöltem a játékba, nem akarom a végén feladni. -
#1769 Basszus, csak nem hozza az a rohadt postás... :-( -
#1768 Nem hiszem, hogy le kell formázni, az XP-nek van NTFS konvertere valahol a kellékekben...minden adat megmarad...de ugyanezt megcsinálja a partition magic is...kb. 5 másodperc alatt.. -
#1767 Inkább formázd le a vinyódat, és csinálj belőle NTFS-et... Utánna soha ilyen problémád nem lesz. -
#1766 hopp! ha tesóm gépével össze vagyok kötve, akkor:
ő (NTFS) átmásolja magának, majd kicsomagolja hozzám.
így működhet?
-
#1765 megoldás?
-
#1764 ohhhh a fene... valóban fat32... thx.
nincs valami mgeoldás??
-
feketeobeliszk #1763 Érdekes, mert a féknyomból is csak egyet húzok. A vége felé meg már alig van fékhatás. -
feketeobeliszk #1762 Valószínűleg FAT32 a partíciód. NTFS-re lehet csak ekkora iso-t csinálni. -
#1761 Lehet hogy csak tul melegedett. Nem tudom, hogy a fek kopik-e a jatekban. Azt ugy sem cserelik, vagyis mindegy:) -
#1760 Hali. bocs hogy off, de letöltöttem a GT Legends (DVD multi Language-iTWINS) -et kipróbálás céljából. Ha bejön megveszem, DE!!!
Amikor totalcmd-el ki akarom csomagoltatni, azt írja ki (kb. 90-9x %nál), hogy valószínüleg megtelt a lemez...
pedig van hely mindkét vinyón. Van valakinek ötlete? -
feketeobeliszk #1759 Nem hiszem, hogy attól van. Hirtelen változik meg a fékhatás, igazából olyan, mintha az egyik oldal sokkal jobban fogna. Kiálláskor látszik is a fékerő egyenetlensége, de azt nem tudom módosítani. -
#1758 Nem kéne annyit ütközni:) -
feketeobeliszk #1757 Valaki segítsen már. Most küszködök a 20 körös versenyekkel és itt már muszály bemenni a depoba, mert fékezéskor nagyon húz az autó a 10. kör után. Hogyan kell ezt lebonyolítani, mert nem jövök rá. Néha csak a kerékkulcsokat hallom, de nem végeznek a kerékcserével, ha meg állítgatok a lapon ezt-azt megemelnek, biztosan kereket is cserélnek, da a fék akkor is szar marad, fékezéskor ugyanúgy húz a kocsi. -
#1756 Nem írtam be. Nah, elvileg nemsokára jön a postás, aztán nyomatom. :-) -
DonManó #1755 directIP nem megy sajna -
#1754 ha nem irtál be online szériaszámot a warezbe, akkor elvileg semmi akadálya h jolegyen a mentésed... szvsz
directIP megy amugy warezzel? mert lehet nincs értelme szorakozni hamachival, ha az is megy :) -
#1753 Szerintem nem...1 mentés---1 szériaszám...asszem. -
#1752 Holnap érkezik meg elvileg a GTL-em és szeretném megtudni, hogy a warezos mentésem jó lesz-e. Valaki tudja rá a választ?? -
#1751 lehetne valami mód arra, hogy 60 körnél hosszabb legyen egy verseny??? pl. 24 órás :) -
partotmos #1750 pontosabban abba beleírták, hogy "a demó nem teljes mértékben reprezentálja a végleges játékot" vagy vmi ilyesmi...
az ilyesmit (az okosok) piackutatásnak híjják asszem. -
#1749 én azért még emlékszem a codemasters első/alfa toca race driver 2 demo-ra! az szimulátor volt! aztán jöttek az uj demok és a végleges ... :) -
#1748 Altalaban semmi kulonbseg nincs a demo es a vegleges kozott:) Kiveve, ha nem betanak, alfanak, tesztnek hivjak;) Amikor meg beleirjak, hogy csak 80%-os, az meg csak uzleti fogas;) -
#1747 Hát ennél speciel nincs sok különbség. Szóval a szim rajongóknak jó vétel. -
#1746 Demó manapság már szinte senkinek nem kell... Nagyon sok változás van álltalában a full és a demó között, és lehet hogy valakinek a full már nem is tetszik... -
#1745 Ja, próbára meg ott a demója... -
#1744 Én is így voltam, de nem kínlódtam, megvettem....(csak a várakozás miatt kínlódtam..:)) )
Ha szereted a szimulátorokat, van kormányod, és ismered a GTR-t, akkor ne gondolkozz, ez a Te játékod... -
#1742 A warezos mentésem jó lesz az eredetibe? -
#1741 Van egy csomo a CD Galaxisban:)) De PCDome-nak is van par darab:)))
Nem hinnem, hogy ilyen gyorsan megunta volna valaki... bar sosem lehet tudne. Azert valoban erdemes beprobalkozni.
De inkabb a GTR-re jellemzo, hogy "csalodtak" az emberek, ez osszessegeben "jobban" sikerult. Bar, izlesek es pofonok:) -
#1740 Valakinek van eredeti magyar eladó GTL-je? -
PeeVee #1739 köszi!! megprobálom!! radeonom van... és elivleg legujabb catalyst bár lehet h már van másik vag akármi na mind1! köszi szépen!!! -annyit szenvedtem.... megpróbáltam mindent szinte... - -
#1738 Ha Radeon kártyád van, akkor szedj le egy új Catalyst-et. Ha nem, akkor nemtudom. -
PeeVee #1737 hi! amikor elindul a játék és a menüben vok, ott rákattintok akármelyik menüpontra, és lefagy a gép... igy.. beakad a hang, és beáll minden!! csak reset használ:S ez mitöl van? volt vkinek hasonló gondja? -
K.András #1736 Lehet! :) -
#1735 Ez igazán durva+az ára is!! A végén olyan szetted lesz, hogy egy valódi GT autót kénytelen leszel lesz@rozni, miután kiszállsz belőle!!! :) -
#1734 MSN?
Bye Sit@ -
#1733 Sajnos nem tudok menni, mert kiderült, hogy hibás... :-( Valaki cserélje már el velem GTR-re! + még fizetek, vagy nem tom. :-) -
#1732 Nah asszem kell helyet csinálnom akkor. :-) -
Ol4h c164ny #1731 csááóó!
Gyertek mááár Gameolni:P
network GTLegends
pass GTLegends
(nagybetüérzékeny)
http://www.hamachi.cc/ - hamachi letöltése ( LAN game ineten keresztül - halál egyszerü! )
üdv.: Imikeee