GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Es mivel ez nincs, igy szerintem egyszeruen csak "segitsegeket" epitettek bele gyarilag - meg a Prof-nak nevezett szintbe is - hogy meg ha nem is teljesen latvanyosan, de legalabb minimalisan lehessen csusztatni az autot.
Az aranyos volt, hogy az én 14 éves Peugeot 205-nek modern a futómûve ezen nagyot nevettem
Bar ez is "csak jatek" mint a tobbi, de nezd meg a GPL-t vagy a netKar-t (abban a Ferrari GTO-t), ami "hasonlo" technika-teljesitmeny, hogy menyire "harap" az auto hatulja😉
Az egyik munkatarsam autos ujsagnak is dolgozik, szokott tesztelni foleg regi autokat is, ment mar az itteni Jaguarhoz hasonloval (bar nem ezzel atipussal, nem ilyen erossel stb.), de azt mondta vadalat😊 Atlag embernek hasznalhatatlan, csak "felkeszult elmenyvezetesre" jo, az egesz auto szinte a pilota mogott "tekeredik"😊)
http://druglord.buzz.hu/ ;)
FIA GT 2005 MOD for GTR
Csak az a bajm hogy 10 emberbol 7-nek azonnal megfagy😊A SimBin tokon szurta magat... Ahany kulfoldi forumon jartam, csak a fagyas volt a tema. A jatekrol nem sokat beszeltek. Aztan jott a csend...
Én igencsak fognám a fejem, ha a TRD2-t megvettem volna próba elõtt, milyen jó, hogy nem tettem meg!!! 5-10e Ft is pénz!
Amúgy kipróbáltam persze, kurvára tetszik! Pedig egyáltalán nem vagyok játékos, de asszem ez le is jött nektek...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Szóval a nép itt most két demo összehasonlítgatását végzi, rFactor és GTL. Az rFactor demoja elõtt én még életemben nem raktam fel demot a gépemre, mert a végleges általában teljesen más lesz úgyis.
Nem kellene esetleg megvárni a véglegest, és utána eldönteni, hogy melyik is jobb valójában, és hogy megveszem-e, vagy nem veszem meg (hátha lesz warez, csak a kipróbálásra persze).
Addig ennek szerintem nem sok értelme van, mert a nyakam rá, hogy az rFactor se lesz hibátlan, és a GTL-ben is lesznek javítások bõven a demohoz képest.
Amugy meg ugy sem tudod majd hasznalni a warez-t, mert SF3-as...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Vagyazért LOL mert a játék még nincs kint csak a demó?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Véleményem szerint meg el vagyunk látva jó szimulátorokkal és vannak olyan fejlesztõk akiktõl el is várja az ember a minõséget.
Valszeg ebben az esetben nem azt kapták az emberek amit vártak.
A Gamestarról én sem mondhatok éppen hízelgõ véleményt, mert milyen újságíró lehet az aki a GTL-nek a motorját a SimBin korszakalkotó újdonságának tartja, arra sem véve a fáradságot, hogy utána nézzen a neten pontosan ki is fejlesztette a játék alapmotorját.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
volt 1 "apro" balesetem kis koccanásbol neki mentem a pit bejáratnak és átrepültem szembe a palánkon,na mondom ha már itt vagyok szétnézek😊és találtam 1 kis teszt pályát 2 külön kis pálya de látszik hogy valami szerepe lesz
tudom jön az rfact, de várjuk csak meg mi lesz belõlük..az én véleményem jobb ez annál mint amit eddig itt kapott...peace
Aki kiszeretne probalni, milyen lehet egy Jaguar E-Type szintu es karaszterikaju auto, mennyire tolna a segget, mennyit szamit a bealitas, az tesztelje le a netKar-ban a Ferrari GTO-t... Ott korrektebben fogja erezni az autot, de egy cseppet nehezebb is lesz a dolog😊)))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Van már valami magyar SMS web ahonnan le lehet szedni? Wanadoon még nincs<#rinya>#rinya>
De ha csak billel akarsz jatszani, akkor felejtsd el, az nem neked valo! Az CSAK kormanyal lehet hasznalni (normalisan, ertelmesen stb.).