7613
-
#1730 mivel ilyenkor egy virtuális LAN hálózaton játszol, igy igen, megy, hiszen nem "online" játszol, nem kell online serial sem. -
#1729 Warezzal is megy? -
#1728 csatlakozzatok hamachival, s a LAN game alatt máris látni a szerveremet (dedikált) ... -
#1727 ...vagy kapcsld be a 3 es/vagy 4-es billekkel. -
Toya #1726 16 biten fut nálad a játék ha jól gondolom, de lehet hogy tévedek. -
#1725 találtam egy hamachi szobát:
network GTLegends
pass GTLegends
(nagybetüérzékeny)
http://www.hamachi.cc/ - hamachi letöltése ( LAN game ineten keresztül - halál egyszerü! ) -
Ol4h c164ny #1724 csáóó!
Olyan gondom lenne, hogy hogy kell bekapcsolni azt a ksi kijelzőt a belsőnézetbe??
A screenshootokon látom hogy megy...de nekem negativ..! Mit nem állíthattam be?
előre is köcce!
üdv.: Imikeee -
partotmos #1723 hiába nyújtogatod, mosmá rápacsáltál kiccsikó... :)
BUÉK! -
#1722 -
partotmos #1721 háromfél, ha mostjössz érte
de reggel 6 után nagyotugrik az árfolyam.. :) -
#1720 :-)
Köszi, nekem inkább GT Legends kéne...
És mennyiért adod? -
partotmos #1719 figyelj, van nekem is egy eladó GTR-m. eladom neked óccsóba, akkor nálad már 2 lesz. kettővel meg máris jobban tudsz kupeckodni (akciózhatsz, ajándéksorsolhatsz, meg minden).
na boltolunk? :))) -
#1718 Van egy eladó GTR-m. Vagy cserélem GT Legends-re. -
partotmos #1717 BUMM!
(a lángot hörgő kipufogók emlékére - meg 2005-re) -
K.András #1716 BUÉK! -
Marco #1715 Január 16-tól indul a bajnokság előreláthatólag. -
#1714 Egyik sincs. Ha jól megnézed, te se tudod módosítani a kocsikat. -
#1713 a winfos update volt a ludas, kikapcsoltam és megy
hol találok jó beállításokat az autókhoz, vagy magyar leírást? -
K.András #1712 Winfos tüzfalat használod?Ha igen akkor engedélyezd a GTL-nek, hogy kimehessen netre és müködni fog. -
#1711 Sp2 gyari szarjat is kikapcsoltad? -
#1710 thx nemtudtam! -
#1709 -
partotmos #1708 ez "gyárilag" magyar (is) -
#1707 Ehhez letezik magyarositas vagy mi? -
#1706 Nem is olyan kevés. Esetleg aki szeretne megválni játékától, írhat nekem. -
partotmos #1705 kár.
pedig szvsz pont olyanra sikerült, amivel bárki - "tudástól" függetlenül - örülhetne egyet, tényleg elég jó funrace-k vannak.
nanemreklámozom -
#1704 Sajnos online versenyek teruleten - magyar szinten - ket lo koze esett egyelore;(
Nalunk elsosorban szinte csak a szervezett online futamok elveznek elsobbseget - mivel nagyon kevesen vagyunk. A HGTRM szerver az, ami SimBin termeket "futat" regebb ota, de az a GTR. Ok "szoktak" inditani GLT szervert is, rendeznek, rendeztek ingyenes GTL futamot. Hogy lesz-e folytatasa, nem tudni.
Mas szerverek vagy nem foglalkoznak ISI engine-nel, vagy ha igen akkor F1C megy, es rFactor.
Kar erte, pedig jo lenne, sokat javitottak a GTR hibain... -
partotmos #1703 ja, magyarok szempontjából kérdezted?
akkor nincsenek sokan. :O -
#1702 bezzeg toca race driver 2 ben mindig van vagy 10magyar akiket 30perc alatt megtalálok általában :) :D -
partotmos #1701 ilyesmi:
-
#1700 Sokan vannak a szervereken? Esetleg a GTR-em elcserélném egy GT Legends-re. -
#1699 én nemvesszem meg...maradok a sima GTR nél ahoz van 1000nyi mod.elég az :D -
Marco #1698 Ígyis úgyis megveszed, csupán idő kérdése. :P -
#1697 Nem megoldhato. Mas alatta a grafikai engine (Gmotor2), es a keszitok erosen vedik hogy ne lehessen modolni. Levadasznak minden probalkozast:) -
#1696 megoldható vhogy hogy a GT legendsből a sima GTR be belerakni a kocsikat mert GTLegends nem indul és megvenni már nemfogom.de a GTR eredetibe van :) -
#1695 Jovo szeptemberben. -
#1694 LOL -
cuccok #1693 mikor lessz már egy csillagom ?????? -
cuccok #1692 pá -
partotmos #1691 huhhh, bocsika
legyen a tiéd... :)