7613
-
Csanád #1811 hát én olyat nem találtam amiben le lett volna írva, eme remek kód, szóval akkor most mit csináljak?
-
#1810 A warez verzióhoz van általában egy nfo fájl, abban le van írva minden sztem. Elvileg benne van egy warez kód is. Sajna nekem már nincs meg, szal aazzal nem szolgálhatok. -
K.András #1809 Az mit jelent, hogy nem kevés pénzért?Te bajod, nem kevés pénzért már az eredetit is megkaptad volna... -
#1808 netről? pénzért? sajnos ez feltételezi, hogy az intelligenciád nem elégséges a játék elinditásához sem... -
moneytoo #1807 Sziasztok.
A kocsik beállítását hol lehet a pályákhoz letölteni, vagy megtalálni?
Vagy a default beállítások nagyjából megfelelőek?
Köszi a segítségetek.
HJ -
Debilon #1806 most mit mondjak?
kérd attól a kódot ahonnan leszedted...neki fizettél:D -
Csanád #1805 de én nem vettem meg, hanem leszedtem a netről nem kevés pénzért, és ezért kellene a kód! értitek? -
#1804 Mármint a külsején :)) -
#1803 nekem a lemezen van rajta :DDDD -
#1802 Hol köll bekapcsóni a nitrót ? -
#1801 pff -
-
Az utobbi napokban ugy nez ki lama-gyules van:)) -
#1798 És Starforce-s programra inkább ne adj ki pénzt! -
#1797 Szallingoznak a palyak (ez valszeg "csak" konverzio): Interlagos
-
#1796 Ha megvetted, akkor nyisd ki a dobozat, es masold ki onan a szamokat.
Ha nem vetted meg, akkor meg buktad... Nem gondolhatod komolyan, hogy majd valaki bediktalja a sorozatszamat?!?! Amugy meg mindegy lenne, mert ugy sem indulna el eredeti DVD nelkul, mert StarForce-os... -
Csanád #1795 könyörgöm vki adja meg. mert ha el akarom indítani mindig csak ezt kéri és nem tom elindítani!
lécci...
-
#1794 -
Csanád #1793 valaki meg tudná adni azt a kódot, amit kér mielőtt elindítom a játékot? -
#1792 Töröltetném: 1784 és 1790 -es hszeimet mivel:
Arra rájöttem hogy ha Professional -ra állítom
a nehézséget akkor egész tűrhetően lehet vele
csúszkálni. A full gémben lehet-e olyat hogy
részletesen beállítani a nehézségen (AI traction control )
mert azé az AI ellen nincs esélyem ha ők is profik!!! -
#1791 Ez jó.. -
#1790 nemszótam!!! -
#1789 ha valaki tudja hogy lehetne a nem eredeti verziót működésre bírni kérem dobjon meg egy privát üzivel. köszi. -
Toya #1788 Nem tudom az ilyen hozzászólásoknak mi az értelmük :/ -
#1787 ......fizika kula.... -
Totya77 #1786 Mi a szar rajta?Én próbáltam a CRC-t de az tényleg kula....Nekem a GTR és a GTL is nagyon tetszik.Fizika jo grafika jo hangok jo irányitás király kell ennél több?
CRC grafika elmegy irányitás szar hangok szar fizika kula....ennyi -
#1785 magadnál vagy ? -
#1784 Letöltöttem a demót és azt szeretném kérdezni hogy...ugye nem ilyen szar a full
játék? Nem vok nagy Sim-ező de ez legjobban, a CRC-re hasonlít. A CRC nagyon jó játék de a GT legends-től többet várnék! -
#1783 Ja.... De valami életjel j ó lenne már! Akár a postától, akár mástól... Mert ez így elég izé... -
K.András #1782 Biztos felrakta a gépére és azota is azzal játszik :) -
Toya #1781 Klikk -
Marco! Csak nem jön az a csóró futár... Mi van vele? -
#1779 BHMS Sim-Racing Awards Winners:
-
#1778 hi all!
megvan vkinek az az unlockoló cumó ami ad egy valag pénzt,garázsban áll az összes autó,összes pálya?Pár oldallal ez elött Toya linkelte be csak onnan már nem jön le.THX -
#1777 GTL Track: Phakisa -
feketeobeliszk #1776 Megoldódott a patchel. 1.1-el már nem jön elő a hiba, bug volt. -
#1775 Vaoh! -
#1774 TANTRA az ismert pályakészítő saját pályáit ültette át GT Legends alá. Egyelőre kettőt, a Sachsenringet és Croftot. Előbbi a GTR számára készült teljesen elölről, nem konverzió volt.
Itt lehet letölteni és megtekinteni őket, az RSC-n eddig csupa jókat mondtak róluk:
Új pályák -
Rossifumi #1773 megoldás:
convert X: /fs:ntfs (x=meghajtó betűjele) -
Debilon #1772 nem lehet, hogy túl sokat és túl nagyokat fékezel? lehet állítani brake duct-ot?ha igen, vedd nagyobbra..
gondolom nincs ideje rendesen visszahűlni a fékeknek..és szépen elmegy a fékhatás, mint a való életben amit fading-nak hívnak
mókás dolog:D