GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istenem de szép. Az arc izomból rángatja a kormányt.

Elég lenne 10-20 hozzászólást visszaolvasni és meglenne a válasz: még nem jelent meg. Magyarországon novemberre várható.

a.carkey
THX!

A medve nem játék.

Istencsászár
valahol van olyan hogy head movement asszem csuszkával aztkell levenni

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
Sziasztok!

Meg tudná valaki írni, hogy belsõ nézetbõl, hogy tudom lelockolni ezt a - khm - virtual cockpitet, vagy miként tudnám leírni azt, hogy kanyarodáskor jobbra-balra mozog a mozdulattal együtt a nézõtér? Magyarul melyik az az opció, ami static belsõ nézetet produkál? (Ha a billentyûzetkiosztás a hunyó, akkor melyik az a gomb?)

THX!

A medve nem játék.

Mikor jelenik meg full: október,november,december?
Alexease
Ha mar GT Legends akkor HistoCup:
HistoCup, Hungaroring (WMV, 9Mbyte, Alfa GTA, Cockpit) <#vigyor3>
jakewyler
Má megjelent teljesbe?

K.András
Virusirto v a tüzfalad kavar be.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Varenga
az érdekes....állatgattad a "startmenüs" config-ot?

streeter
Feltraktam a demo-t de kiakasztja az egész gépet.
Bejön egy kék ablak és számolja a fizikai memóriát....
Remélem azért a full nem lesz ilyen.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Nos, ma valóban nem jutott idõm crash movie készítésére, de holnap délelõtt várható valami. 😉

K.András
Én örülnék a legjobban, már nagyon tolnám a gamet...Az meg kimondottan jo hir, hogy nem a seven m forditotta!

Elsõk között vagyok, akik megtudják a pontos végleges dátumot. Amint meglesz be fogom ide írni. Jelenleg november van meghatározva és remélem András, hogy nem lesz igazad a december 1-el. <#awink>

Nem a SeVeN M fordította. Zsolty és én voltunk az elkövetõk. Nyugalom ez rendben lesz.

oneal1
remélem ausztriában 1 7 mulva már lesz az angol verzió!!

!Forza Ferrari!

ÁjjLe BoBBi
najó asszem inkább végigolvasom a topicot mert nem értem miért lesz belõle magyar verzió is 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

JuanG
karácsony lesz mi??? 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

K.András
Marco azt mondja november, de én kétlem, hogy dec 1. elött megjelenne.

oneal1
és nálunk mikor kerül a polcokra a magyar verzió?

!Forza Ferrari!

ÁjjLe BoBBi
htxvm!

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ÁjjLe BoBBi
átfutottam az oldalt és bocsi ha nem vettem észre de megjelent már ez a csoda végre? vagy pontos dátum van már? esetleg demo? :\

Istencsászár
igaz

K.András
Azért jo ha van rendes magyaritás mert magyarok vagyunk, természetesen abban egyetértünk hogy ettöl senki nem lesz jobb pilota, bár a beállitásnál sokat segithet, föleg ha a kézikönyvben le van irva pontosan minden...Nem szabad kizárolag a ligákban szereplö profi pilotákat alapul venni, mindig van olyan játékos aki éppen azzal a prg-vel kezdi...

Istencsászár
minek kell egyátalán magyarosítás egy ilyen gémhez😊 menübe ugyis eligazodik mindeki ( remélem ) max a kocsi beállítások de ha valaki ilyen gémmel tolja akkor min. hogy érti azokat és keni a témát picit...

K.András
Seven M forditotta?Akkor garantáltan nem kell a magyar!!!Gondolom van minden, gyors hupli, lassu pukli, anyámkinja...A legszánalmasabb játék forditás cimet szvsz lazán elvitte a GTR, a sztori mindenki elött ismert...

Ööö, nem is vettem magamra. Nem vagyok egy sértõdõs típus. Meg ahogyan mondtam is, megértem a dolgot. Pl.: GTR-bõl nekem három példányom is volt a lenti dolgok miatt: német, angol és magyar. <#papakacsint>

Alexease
Igazabol nem neked celoztam a banatom, csak egyszeruen okfejtettem a megjelenessel kapcsolatos infora<#idiota>
Megértem ezt a nézõpontot, de bocsáss meg nekem, hogy nem tudom rá a választ. Ezzel a kérdéssel vagy a 10Tacle vagy a SeVeN M embereit kellene megkeresned azt hiszem.

Alexease
Csak azt nem ertem ilyenkor, hogy miert nem tudnak behozni normalis Angol verziot is es arulni a hivatalos megjelenes idejetol?!?! Miert kell egy honapot varnom a magyar verziora, amikor abszolut nem is erdekel?!?! Lehessen megvenni normalis idoben Angolul, aki meg nem igazodik el a menuben, az varjon egy honapot a magyarra...
uHs Gerzson
<#szeret>

ÉS gondolom jövöhéten lesz a fõoldalon a Hétvégi ajánlat Cikke 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

A játékot teljesen lefordítottuk. Bizonyíték a képeken. <#awink>

uHs Gerzson
Csak 1 hét van még hátra?? Fincsi. Amugy nem is tudtam hogy magyar verzió is készül vagy csak a kézikönyvet érinti ez a magyaritás?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

A hivatalos verzió október 6-án jelenik meg, a magyar változatról még mindig nem tudok részletesebben beszámolni, mint hogy novemberben érkezik. Amint lesz valami új infó, azonnal közlöm.

uHs Gerzson
A zene nagyon király volt maga a játék is egyre jobban belopja magát a szíembe de szeretném már a gépen nyomni 😞

uHs Gerzson
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Letöltéshez klikkelj a képre! (49Mb, 4 perc 11 mp.)

uHs Gerzson
<#eljen>

Istencsászár
Publisher 10TACLE Studios and developer SimBin Development Team are delighted to see that the scheduled release date in the ATARI sales territories will be kept without any problems thanks to achieving the "GT Legends" goldmaster on time.

Magyarul GOLD

Nekem nem akadt még problémám egyik legális Starforce-os játékkal sem.

grebber
Hát pedig tuti az lesz rajta mert azt nem igazán tudják feltörni.

Next PC upgrade: 2022

malter
egyik starforce sem jo,ha megveszed ha nem:S
Starforce-os lesz, de hogy melyik azt nem tudom. Remélem a legújabb.

Mustang2005
Remélem nem a legúlabb STARFORCE lesz rajta!(3.7 vagy 3.5)

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

"hát szép képek eddig is voltak"

Majd teszek fel videót is, amint idõm engedi.

streeter
A képek alapján jó játéknak tûnik.
Letölthetõ valahonnan vagy megjelent már egyáltalán?

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Istencsászár
nálam a doom3, riddic, meg a kutyafüle õsbrutál elvetemült hypermodern csoda is simán fut ful graffal😄 ( a gtr is ) csak ez a gtl nem..

K.András
Viccelsz?A gáz nálad van, nekem jobban fut mint GTR 😊

pajti
én nem vettem észre ezt az fps különbséget. sztem ne full graffal hasonlítsd össze, mert az zabálja a gépet.