7613
-
jogos a kérdés nálam is -
Ezt hová is kel tenni, hogy minden autóval működjön? -
Csinaltam 30%-al erosebb es vilagosabb reflektor fenyeket, es minimalisan valtozotattam a szelvedo tukrozodest es a koszolodast: GTL_Lights_WScreen.zip (900kbyte)
-
Ezt hogy kell letölteni? Nekem nem sikerül. -
Tud valaki segíteni, hogy saját skint hogy tudok készíteni a kocsikhoz? Vagy van valami leírás róla? -
A Nordschleife 0.9-es a The Mother-nek a javitott valtozatat, vagyis a keszitoje ugyanaz, igy a Mother-t torolni kell ha mar fent volt!
Virginia texture update;)
-
Bathurst: http://frank.f4.free.fr/pages/gtl_circuitspag.html
-
Szemét! Én akartam berakni!
Amúgy köszi. Én csak Jarama-t láttam:
A többit hol találtad? -
Uj palyak:
- Virginia, Tantra, 3 nyomvonallal: http://tantra.rscsites.org/gtl/vir/vir.htm
- Jarama (SCGT-F1-GT-GTL konvert), Superman: HSW
- Nordschleife 0.9 beta (?!): http://rapidshare.de/files/12727186/Nordschleife_GTL_beta_0.9.rar.html
-
ELADO!!! Saturnban vasarolt eredeti MAGYAR GT Legends DVD .... 9500.-Huf volt.Ara 7000.- ALKU NELKUL!!!!Erdeklodni priviben! -
hmmm..nem túl nagy az érdeklődés...vagy mindenki elfoglalt?
#1918 -
Próbáld ki, hogy a .plr fájlt megnyitod valamivel és ezt nagyobbra állítod:
Headlight Effects="0" -
Vakeraka #1920 van valami javító patch az 1.10 kívül mert belépéskor rögtön a menüben lefagy -
ez még mindíg érdekelne!
"Az autó világításán (headlight) lehet változtatni valamilyen módon, hogy erősebben világítson, vagy, hogy jobban bevilágítsa a teret?" -
Ja, netes multiban nem nagyon látok magyarokat. Gyárekek, este jáccunk egyet???
Úgy 8 körül. -
Hali!
Tegnap játszogattam az E kupában, a 15 körösöket fejeztem be éppen, és a svéd pályán megyek-megyek, eccercsak elkezd lassulni, meg szikrázni a gép. Előttem, utánam kb 50 méterre nem volt egy kocsi sem...Jóvan, gondoltam biztos rámentem egy leszakadt alkatrészdarabra. Eccer csak látom, hogy 6. helyről közben feljöttem a 4.-re, úgy, hogy nem előztem meg senkit. Aztán rájöttem, hogy vannak ott ellenfelek, csak LÁTHATATLANOK! Úgyanúgy ott vannak, nekik lehet menni, ki lehet csúszni tőlük, tehát fizikai kontaktus van velük, csak rejtőzködnek..:)).
Azóta (és előtte) még nem találkoztam ezzel a hibával (peccs fent van).
Volt másnak is ilyen? -
Van hát, már elég rég óta. Valami fájlt kell bemásolni a GTL mappába aztán új profilt csinálni és minden nyitva lesz.
GTL cheat -
Hát a GTR, kurvára nem tetszett nekem anno:DDDD
Persze akkor még F1-es voltam :))))))
Van már valami csít amivel meg lehet nyitni az autókat, pályákat ,
rühellem ezeket a pénz gyűjtős marhaságokat :DDDD Régebben volt valami demo , de abban elég csúnya volt a pálya, vagy az csak a demoban volt így ? -
Nehez kerdes, mert egy kicsit mas a dolog;) Meg a "GTR-es fizika" van benne, de teljesen athangolva. Az autok stilusa miatt konnyebb a kezeles, de elsosorban elvezetes, valtozatos es hangulatos. Az AI eleg jo, jokat lehet csatazni. A grafika es az efektek mar gMotor2, vagyis komplett rFactor, csak reszletesen es igenyesen kidolgozva minden palyara es autora. Pontozni nehez a kulonbsegek miatt, de azert legye 8-9 pont;))))) -
Lehet csak meg kéne vennem ezt a játékot is :DDD
Alex !
Ha az rF PCC05 10 pont fizikából, akkor ez mennyit kapna nálad ? -
tombl100 #1912 Csá!
Gondoltam ha már leírod hogy csak ey részét kell , akkor azt is megmondod , hogy melyik ez a rész.
Nem történt meg úgy hogy megkérdezem pontosan mit kell bemásolni belőle?????????????
Kösz. -
Suzuka es Bugatti. http://www.hsw.hu/
Bugatti nagyon jo! -
Vakeraka #1910 és ilyenkor mit lehet tenni?? -
feketeobeliszk #1909 Nálam 3 napja kezdett el fagyni a menüben, korábban két hónapig szuperül ment. Nem értem. -
Elég csak egy részét. -
tombl100 #1907 Köszi!
AZ egészet át kell másolni majd az új telepítésbe vagy csak egy részét?
Csá -
...\GTL\UserData\ -
Vakeraka #1905 hello valaki nem tudja miért fagyhat le a belépésnél a menübe?? -
tombl100 #1904 Szevasztok!
Valaki tudna abban segíteni , hogy hol tárolja a GT legends az elmentett játékok adatait , mert újra fel kellene telepítenem , de nem akarom újra kezdeni az egészet mert kb a felénél tartok már! Kösz a segítséget előre is. Császtok! -
Nem. -
jui #1901 Sziasztok
A kupaversenyeken belehet kapcsolni az AI drivert? -
A1Ring -
Sorry! Valamiért 2x ment. -
Tényleg nem ide tartozik de akkor miért nem ITT!érdeklődsz? Bár nem hiszem, hogy érdemes erőfeszítéseket tenni ezért a játékért. -
Tényleg nem ide tartozik de akkor miért nem ITT!érdeklődsz? Bár nem hiszem, hogy érdemes erőfeszítéseket tenni ezért a játékért. -
Nem ide tartozik de nem tud valaki a juiced game kicsomagolásához jelszót? Elöre is köszi! -
Az autó világításán (headlight) lehet változtatni valamilyen módon, hogy erősebben világítson, vagy, hogy jobban bevilágítsa a teret? -
Jaques Lafitte -
Elszesztem a mentésemet. Minden részét, kocsik, pénz, karrier.
Tud valaki valami savegame editorról, vagy cheatrõl, amivel gyorsan vissza tudnék jutni a Cup Stage C-be, némi pénzzel, meg a nyert kocsikkal? -
moneytoo #1892 Szerintem utószinkronizált.