GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

web

eDonkey link:
ed2k://|file|PC-GT.Legends.SFCure.DVD-iTWINS..rar|2430353114|BFDFC5C0BA69677D0D7492C0D5CBD196|/
Alexease
Es ilyenkor milyen "arcok" jelennek meg a topic-ban😊) "Megjon" Zoltang es "bejelenti", hogy: "A GT Legends 2.26 GB rarban"😉))))))))))) Hasznos es erdekes informacio😊))

***Zoltang: NEM sertesnek szantabb, csak epp veled peldaloztam!! Lesz meg ilyen boseggel, sot meg ilyenebb is😊 De foleg majd ha el akarjak inditani a friss, ropogos StarForce verzios jatekot!😊))))***
Istencsászár
emint fentlesz leszedem hahahha köcsög warezos 😄 azt bevállalom az faq elkészitését...minnél hamarabb annál jobb..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Igen, ezt multor mar kitargyaltam😊 En is megvettem volna a megjelenes napjan szivesen, de hat magyarorszag... Emiatt a warezzel sincs bajom, mert akinek valoban fontos, az kesobb igyis-ugyis megveszi. Aki meg semmikepp nem venne meg, az meg ugy is mindegy😊)
Egyeduli problema a topic szetbarmolas lehet, mert sokaknak a szamitogepes ismerete nulla😉)
geri15
THX 😊)

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

A GT Legends 2.26 GB rarban.
geri15
Van benne Porshe? És BMW is?? ÁÁÁ istenkirály game 😄

hát akkor most szentségtörést követek el, de nem bírom ki a magyar megjelenésig, muszály vagyok leszedni 😞 (mondjuk megveszem, de meghalok ha nem Porsche-zhetek <#vigyor>)

K.András
Csodálkozol?Megint a kiado kényszeriti rá a tisztességes játékost.Azt nem tartom jo kifogásnak, hogy nem lehet megvenni mindent, ami tetszik azt meg kell venni, azért ne mondja senki hogy havi 10 jo autos játék jelenik meg, jo ha egy évben 1-2-3 jo autos game, annak meg bele kéne férnie!De hogy én meg akarom venni, és nem tudom viszont aki nem akarja megvenni az már játszhat vele?!Hol fogom én ezt hagyni?Szal, a kiado meg a terjesztök tehetnek rola igenis, rákényszeritik az embert!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Alexease
Mar kezdodik basszus😊) De a logo alapjan valamiert mar gyanus az "ember"...😊))
Istencsászár
internetrõl

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
tudod eztmár ezerszer leirtuk amig az árak nem realizálódnak kb egy olyan dvd film szintjére 5-6 ezer addig nemelhet elvárni hogy ne warezoljunk mindent.. én magamból indulok ki idei nyáron 3 gémet vettem wow= 12 ezer, Trackmani Sunrice= 7 ezer, és az rfactor és ez is sokvolt lehetetlen megvenni minden gémet amit szeretsz 1-1-et max 1-2 havonta... + inkább ezt a 10 ezer feletti összegeket forditom a gépem fejlesztésére mint egy játékra...

Honnan lehet letölteni????

\\__/) (O.o) ( } { )

magus
mennyire kell neki bikagep? marmint a tenyleges gepigeny mekkora, nem a meghirdetett. fx 5200-n elviselhetoen megy ha lejjebb veszem, es lesznek texturak vagy ennel is ha leveszem akkor iszonyat ocsmany.

Shodan
Most nézem hogy SP2 kell az installhoz meg alap IDE drivers, úgyhogy lesz itt warezos szarakodás rendesen.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

K.András
Letölthetö a hivatalos info meg a vezetési tanácsok az autokhoz...
Klikk

K.András
Mondjuk anno a gtr topikba is meg lett engedve, söt a faq-ba is ki lett rakva hogyan kell a warezt felrakni, a baj azzal van szvsz ha állandoan azt kérdezgetik hogyan kell elinditani.Kétség ne merüljön fel benned, ugy leszedem a warezt mint a huzat viszont ez megint a kiadok hibája, majd ha meg tudom venni és nem az játszik elöbb akinek a warez van akkor én sem fogok warezolni, igy viszont addig amig meg nem jelenik kényetelenek vagyunk!Mert megint az van, hogy fizetnék csak nincsen kinek, viszont aki nem akar fizetni az majd hamarabb játszik.LOL.

Nekem nagyon tetszik pl. a BMW és a Porschék.

Gondoltam, hogy ki fog jönni gyorsan. A warezos szarakodást már jó elõre elkerülendõ: csak PÜ-ben, mert teszek ellene ha nem így lesz.

[HUN]FaTaL
2005-10-08 PC Game ISOs GT Legends (c) Atari *DVD* *SFcure* ITWINS 50x50 MB

http://goo.gl/gd6Zi5

geri15
jaja 😄 melyik egyébként a legbrutálabb kocsi? Szóval a legnagyobb motorral, vagy ami legüberebbül néz ki?

Had szokják csak, hogy autóverseny megy a szomszédban. 😄

geri15
Hát épp ezaz :| detto panel, olyan de olyan háklis szomszédok vannak... ehh.. és még én gondolkoztam rajta hogy 2.1 helyett 4.1-est vegyek 😄 nembaj ha meglesz a GTL fullban, akkor azért is bömböltetni fogom a Mustangot 😄

Nekem is 5.1 van, de ritkán használom ki. Panelban lakom... 😞

geri15
csak 1x próbáltam ki, igaz akkor tartósan 1 óráig úgy nyomtam, de utána nagyon fájt a fejem, többet nem játszok úgy..

Alexease
Tesssek...?!
arty
jah, csak a hangos fülestõl 2 év mulva nem hallassz majd rendesen ...

Forza.

geri15
ehheh O_o eccer úgy is megnézném! 😄DD mondjuk legeslegjobb eddig még mindig a Philips fülessel volt, maxra tekerve 😄 próbáljátok ki, fullos a feeling 😄

B@dsector
OFF: Én mit mondjak, nekem Yamaha 5.1 házimozi-ról szól a GT Legends.

Nagyon jól sikerültek az autók motor hangjai. <#eljen>
geri15
Hát emberek eddig is tisztában voltam vele, hogy mennyire jó hangjai vannak a GTL-nek (fõleg a Corvette Stingray-nek a demóban <#vigyor>), de amiben most volt részem az egyszerûen unbelieveable :ÐÐÐ

Nos, beszereztem egy Creative Inspire P380-as, 2.1-es hangfalszettet, és elsõre kíváncsi voltam hogyan szól max basszon egy V8as <#nyes> (vagyis másodikra, elsõnek lement egy Scorpions album..) -mondjuk nem mai darab, és annyira nem is tetszetõs a külseje, de a Creative teljesítmény és minõség odavág akkor is...(megjegyzem eddig egy noname Geniusom volt 😄-
Hát ilyet ember még nem hallott 😄DD Basszust vissza kellett vennem 60%-ra, mert félõ volt hogy én is, és a láda is maradandó sérüléseket szenvedünk 😄 (nekem a fülem is, és effektíve én is, mert ha sokáig folytattam volna jött volna a szomszéd... 😄). A szateliteket meg csak 40%-on, de így is olyan volt... áhh ha kijön a full akkor tuti 1 hétig csak a hangmámor örömeit fogom kiélvezni 😄

Ja és sorry az offért 😊

Amse
Ilyen törvényrõl nem tudok. <#nezze><#vigyor3>
Szóval ez a dolog a 10Tacle mûve és még azt is el tudom képzelni, hogy azokba az országokba hivatalosan nem értékesítenek, ahova lokalizált példányok érkeznek. Holnap estére remélem tudok mondani egy hivatalos magyarországi megjelenési dátumor. A lokalizációs terv alapján már tudnék mondani egyet, de az nem tudom mennyire hivatalos és inkább kussban vagyok. Várunk holnapig.

Alexease
Nekem nincs bajom a SeVeN M-mel, nekem azzal van bajom, hogy nem tud valamelyik ceg - ez lehet aSeVeN M mint kiado is - behozni a megjeleneskor nehany tucat-, szaz eredeti angol verziot, es legalabb azt arulni addig, amig "lokalizaljak". Bar lehet hogy erre is van valami torveny, hogy balkanon csak balkan nyelven lehet megjelentetni😊))))
Ma láttam a 10Tacle lokalizációs tervét, hááát jópár dolog magas számomra. Egy biztos: a SeVeN M fikázásáról leszállhattok, mert a lokalizáció ez esetben abszolút a 10Tacle irányítása alatt zajlik és a megjelenést is õk határozzák meg.

K.András
Azért mert europa közepének "csufolja" a magyar magyarországot, attol az még a balkán szélén van 😉

Nem kell hónapokat várni. A master lemez már úton van.

Az élmény viszont ugyanaz marad.

Alexease
😊
Csak idegesito, hogy megjelenik, es 1-2 honapig folyamatosan kapjuk majd az arcunkban a kepeket, infokat, videokat, mennek majd a szerverek, es mivel karier is lesz benne megnyerheto/veheto autokkal, azokat is megismerhetjuk szep sorban stb., meglepetes nulla...
[HUN]FaTaL
ez magyarország, mit vársz?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Reménykedjünk h nem kell várni hónapokat! Bár a gtr-re visszaemlékszem,nem túl biztató a helyzet 😞
Alexease
Igen. Nalunk majd talan egy honap mulva...

Remeltem, hogy azert lesznek kozben jo hirek, es valaki behozza a normalis angol verziot, es lehet majd kapni a megjelenes napjan... de megint almodik a nyomor😊)))
Múltkór azt olvastam,hogy elvileg ma jelenik meg a game !?
K.András
Minden autorol cockpit:
klikk

Vettem a kéréseket, ezek lesznek a következõ bemutatandó alanyok. A BMW nagyon király.

K.András
Meg a 300SL Roadster 😊

JuanG
már csak a BMW hiányzik 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
<#eljen>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

uHs Gerzson
Szépen duruzsol a boxer 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

K.András
No ez fasza!

Az egyik korábbi kérést máris tudom teljesíteni. Sok-sok autó és cockpit nézet az Anderstorp GP pályán. KLIKK (23Mb)

uHs Gerzson
NAgyon király video már tudom mihiányzik a GTL a Bogárhátú 53 rajtszámú Herbie 😄DD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?