7613
-
zbenderhun #1891 sziasztok! én még csak most raktam fel a gt legendset, de nem igazán müxik.... :-( igen, igen megnéztem, hogy hogyan indul, de folyamatosan rossz serialra hivatkozik. (tört program!) a serial az amelyik a faqban van. tudtok nekem segíteni? thx -
Totya77 #1890 Igen ha jobban megnézed 1-2 részen már fentvan vagy 3. Teligázon és Renault 16-ot alig éri utol :D szerintem is van egy kis trükk benne.
Vagy a másik amire gondolok hogy ugye ha jol értelmeztem mellette a szöveget valami giroszkópos kamera állványt teszteltek ami a kocsi elejére volt szerelve
a kamera levileg mindig vizszintbe van és ezért nemtünik gyorsnak,a másik meg lehet hogy a kamera nemvolt egy csucstechnika és lassabbnak tünik vagy valami ilyesmi.... :D -
Nekem csak az tűnik fakenak, hogy mintha a kocsi nem is menne valami igazán gyorsan, pedig azért rendesen pörög. -
Hopp, bocsi. -
Szerintem is fake valamennyire.... -
Szerintem is fake valamennyire.... -
Hogy mennyire igaz a tortenet amit leirtak melle, azt ugy sem tudjuk meg:) Allitolag 1978-as, allitolag F1-es pilotta:)
Hogy manipulalt-e a felvetel az sem tudjuk meg:) De en speciel nem nagyon lattam olyan dolgot benne, hogy nem lenne "elethu"... De ez sem jelent semmit;)) -
K.András #1884 Egy F1-es soför ilyet soha nem merne tenni, hiszen mint mondod is mi van ha lelép elé valaki egy gyerekkocsival és eltiporja öket(100 év börtön, karrier vége ha kitudodik a száguldás stbstb).
Ezzel nem azt mondom, hogy nem megy gyorsan az ember de ezen felül valoszinüleg manipulált a felvétel, néhány kanyarban nagyon nem "élethü" persze lehet tévedek...
Ettöl függetlenül kötelezö megnézni! :) -
Basszus ez eleg bator ember volt:) Azert forgalomban - meg ha gyer is - igy menni, utcakon, kockakovon, keresztul minden piroslampan, szuk utca, kis keresztezodes, kis "alagut", szembeforgalom stb, azert nem eletbiztositas:))) Foleg nem a "tobbieknek":))
Valszeg a varost nagyon ismerte, de ettol figgetlenul barmikor, barki, barmivel keresztbe mehetett volna elotte, vagy csak le lep ele valaki a jardarol, vagy csak ki lep az "alagut" vegen stb.
De nagyon tolja neki, zsir profi:))) De azert kivancsi lennek, ki is volt az a "profi F1 versenyzo barat" :)))))
Ezt le kell archivalni, meg megnezem parszor:P -
HunGreg #1882
1978 Paris, Ferrari 275 GTB-beszarás...:
http://video.google.com/videoplay?docid=2851488008488190547&9=formula+one
Bocs az offért... -
konzolcowboy #1881 Patch is fent van.. -
konzolcowboy #1880 Én már mindent ki + bekapcsoltam, ami létezik. De ez nem indul -
A WRITE COMBINING-et probaljatok kikapcsolni (ha van olyan ATI-n)! Ezt driver-ben, nem BIOS-ban. -
konzolcowboy #1878 Nekem is kifagy a menüben, amikor kattintok vhova. 10tacle oldalán azt írják, hogy a BIOS-ban a FastWrite-ot ki- vagy be kell kapcsolni (géptől függően). Csak sajnos nálam a FW "nem támogatott" (ASUS TUSL2c; Radeon9550 legújabb driverrel)
Ja, és eredeti a game.Így vegyen az ember minimum configra játékot
-
Jah, bocsi. Akor nem tudom. Nekem is lefagyott, de úgy, hogy még el se indult... Aztán a 6.1-es ATI megoldotta. -
Driver? -
most omega driverrel próbáltam -
+ volt -
Kicsit közhelyes lehet, de VGA driver csere? -
nekem már a menű szaggat aztán le is fagy az egész de még a demóval is így volt .Valaki tud valami megoldást rá
p4 3800 1gb ram 9600 pro sb live -
Alapból pedig kéne érezned. Esetleg állítsd fullra az ffb effekteket, ha még nem tetted volna meg, vagy a neved.plr fájlban találod a force feddback beállításokat, ott lehet állítgatni mindent. Oan sorokat keress ahol asszem vibe van. Ha tudsz angolul akkor pedig ajánlom a RSC fórumot, ahol biztos találsz megoldást. A linkje itt van fenn az autók alatt. -
moneytoo #1870 Sziasztok.
A kocsik beállítását hol lehet a pályákhoz letölteni, vagy megtalálni?
-
zoolee #1869 minden mi tuning -
Itt ne negatív érték helyett "Reverse" van.Ezt kell bepipálni. -
Sziasztok!
FFB-el kapcsolatban lenne egy kérdésem. Nem érzek semmi hatást, mikor erőteljesen ráfutok egy kerékvetőre. Ez amiatt van, mert valami nincs jól beállítva játékban, vagy ez nincs jól megcsinálva a programban, vagy egyáltalán nem is kéne éreznem semmmit? ( előben nem hajtottam még rá 160-al kerékvetőkre, meg szimekben is amatőr vagyok, szóval tippem sincs )
Kösz előre is, ha vkinek van tippje. -
Sztem azér mer máshogy van megoldva. Ha jól rémlik nincs fordított effekt lehetőség az rfactorban, ezért mehetsz ott minuszba. Míg a többinél van fordított effekt, ami a minusznak felene meg sztem.
Annyi volt a gond, hogy a proilerben a kormány axisán az érzékenység 50 %-on volt, miután felraktam 100-ra, jó lett. Ja és GTR-hez, meg GTL-hez érdemes kipróbálni BeerKen ffb beállításait, mer nagyon durván jó sztem:
http://forum.rscnet.org/showthread.php?p=2373703#post2373703 -
Igen, nekem is ez jutott eszembe ISI motorról lévén szó, de nálam a Force-ot 0-100-ig lehet állítanai, nem tudok negatív tartományba menni mint pl. az rFactorban vagy az F1 Challenge-ben, amit egy kiocsit furcsállok is.
Logitech WingMan Formula Force GP kormányom van. -
LimPeti #1864 Nekem is DFP van,de nállam minden ok! Mi volt a gond? -
Csak sikerült megoldanom.... -
Én gondomra(1858,1859) nem tudtok megoldást srácok? Nagyon bassza a csőröm, hogy pont ebben nem jó a dolog. -
Force -t átrakni minuszból pluszba vagy fordítva ? -
Az a gondom, hogy irányítás közben elég nehéz egyenesben tartani a kocsit, vagy jobbra, vagy balra húzna a kormány. Min is kell ilyenkor állítani? Már más SIM-nél is tapasztaltam hasonlót csak már nem tudom min kell állítani. -
Ja viszont a legnagyobb gondom ennél a játéknál, hogy 0 % holtjátéknál is van a kormányon vagy 5-7 centi holtjáték. 360 fokban használnám, de amikor eltekerem 90 fokot akkor csak a negyedéig fordul a kocsi kereke, majd a a maradék 90 fokon fordulja a többit. Ez viszont így elég szar. Nincs valami oan beállítási lehetőség, mind RBR-ben a curveruate meg hasonlók? Átnéztem a plr fájlokat de nem találtam iet. -
Na hi!
Meghozták a DFP-met és szeretnék néhány kormánybeállítást kérni, mert nem igazán oan a Force Feedback ahogy lennie kéne sztem. rFactorban már sikerült belőnöm, de vhogy GTL-ben nem oan jó. Persze ha valakinek vannak RBR, GTR, rfactor kormánybeállításai, azt is szívesen venném. Köszi előre is. -
Régebben volt róla szó, hogy aki kint megveszi, aztán megkaphatja a magyarosítást Marco-tól... -
Kint nincs benne magyar nyelv! Magyar csak a balkanositott verziokban van. Hogy utolag magyarositani lehet-e, azt nem tudom. -
Seeyasztok!
segitségeteket kérném!
Ha németországba megveszem a játékot, elérhetö lesz magyar nyelven, vagy kint nincs benne magyar nyelv? ha nincs benne magyar nyelv, valahogy feltudom magyarositani?
válaszotok elöre is köcce!
-
Pusztán kiadta azt az ablakot, amit szokott általában hiba esetén minden programnál. Hiba történt, ezért leáll. De mostmár mind1, mert megoldottam. 2. lettem, bár kiléptek és azért. De azért ez is jó. Mondjuk véletlen valakit kilöktem, de tőle itt is szeretnék elnézést kérni.
-
Mi a pontos hiba leirasa? Van-e hibauzenet es mi az? Ha tesz ki ablakot is, screenshot (PrintScreen gomb! :D), toltsd fel netre, es linkeld be (link es nem kep:D). -
Bakker! Megveszem eredetibe és Hibát észlelve leáll. Hát ez nem igaz. Van valami megoldás?