GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
így jár aki elõfizet sms-s szarokra, nekem már lentvan a játék😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Nekem még 34 fájl van hátra, de most aztán már tényleg belassult a wanadoo. Egyre többen töltik. 😊
Lapozz vissza ebben a topikban, korábban tettem be egy rakat képet és videót is. Autólistát nem tudok.

B@dsector
Nekem már 8 file jött le, ti hól tartotok?
B@dsector
Én sem látom, mit láttál te?
Te ezt a progit ott hol látod?
www.gamecopyworld.com ott van hozzá crack meg no cd versio is😊

Olvass visszább. Az én hozzászólásaim között leírtam már pár alkalommal, hogy mi a helyzet a témában.

aki leszedte annak megköszöném ha megosztaná majd dc++-on is!!!!
elore is köszönöm szépen!!!!csáó
Tomo15
Hiába szeditek ugyse fog elindulni... Inkább kezdjetek el ti is spórolni rá.<#papakacsint>
Szégyen milyen lassan jön :S

Nagyon ingadozok 0-300 kB/s között. Egy rar átlagsebessége 145 kB/s körül van, ami 5-7 perc.
geri15
És neked mennyivel jön? Nekem eddig sikerült összesen 2 db (!!) rar-t leszednem, és perpill 6,2 kb/s-el jön <#falbav> Igazán tudhatná már a Wanadoo, hogy nagy címekkor ez van, turbózhatna már vmit :|

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Már be van fejezven. 47 -es az utolsó rar, és a tools csomagban vannak a "indító segédprogik".
geri15
Most már én is wanadoo-ról, csak nagyon lassan jön, ráadásul még töltik felfele.

Én is. Ha lejött tökéletesen, akkor akinek kell megadom majd a kódomat.
B@dsector
Én a wanadoo-ról már szedem le. <#vigyor3>
geri15
Frankón? Akkor bocs nem szóltam..
Jól nyomják a srácok <#vigyor>

Én nem hinném. Most töltöm rarokra feldarabolt formában. Rarok összesen durván 2.3GB-t foglalnak. Belenézve a rarba az mdf kb. 4.3GB.
JohnnySmith
Nyugalom a 2.26gb-os rar-ból simán lesz 4gb....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

geri15
Na neee... gondolj bele: Az MDF az a telepítõ DVD-nek az image-e, amin szintén halálra vannak tömörítve a cuccok. Kizárt dolog hogy még ezt becsomagolták volna 180%-os hatékonysággal...

Valamit ilyenkor kihagynak a DVD-rõl, és úgy nyomják fel. Volt a Brothers in Arms kiegjének is egy 2,xx GB-os, és egy full DVD-nyi warezes verziója.

Persze az mdf 4.29GB, de becsomagolva csak 2.26GB.
geri15
Láttad már valahol? Linket bedobhacc^^

Duddits
Vagyis 2.26

Duddits
Máshol csak 2.29 Gb.

Ugyanaz a módszer, mint a Splinter Cell CT-nél és a Cossaks 2-nél kellett alkalmazni.
JohnnySmith
0. A játék használatához Windows XP-re van szüksége Service Pack 2-vel
1.Tools/sfcure01/!setup.bat-re kattints majd add hozzá a Rendszerleíróadatbázis-hoz
(Ha AMD64 bites rendszered van akkor Tools/sfcure03_x64/!setup.bat-re kattints és tedd ugyanezt)
2. Indítsd újra a gépet
3. Alcohol 120% ---> Emulálás ---> RMPS (Recordable Media Physical Signature) emulálás-hoz pipa
4. Alcohol 120% virtuális meghajtójába csatlakoztasd a játék képfájlját és installáld a játékot!
5. Install végén, ha kéri, indítsd újra a gépet, ha nem, akkor indítsd a játékot és (elvileg) ki kell hogy jöjjön egy kisablak, amiben kérni fogja a gép újraindítását!
6. Tools/sfdrvup/sfdrvup.exe-re kattints, ezzel frissíted a a StarForce3 driverét majd ismét indítsd újra a gépet
7. Tools/sfcure01/!start.bat-re kattints (egybõl el is tûnik, ne lepõdj meg)
(Ha AMD64 bites rendszered van, akkor Tools/sfcure03_x64/!start.bat-ra kattints)
8. Tools/sfn/SFNightmare.exe-re kattints, majd a felugró ablakban sorban:
-Disable node
-Disable CD
-Disable node
-illetve tiltsd le azt amelyik IDE-re csatlakoztatva van a CD ill. DVD Romod, pl.: Pr. Slave, Sc. Master, Sc. Slave stb. (ha fejbõl nem tudod, akkor a BIOS-ban, vagy csak szimplán újraindításnál fél pillanatra láthatod)
9. Indítsd a játékot, és ezt a serial kódot használd: FFMGU-HA34Y-V8ABF-VUN3Y-SCTRP
10. Játsz!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

geri15
Marco #496-ra pls válaszolj nekem hogyha tudsz <#smile>

3P
Van arról infó, hogy mennyiért fog itthon jönni (és mikor)?
SevenM-nél még nem láttam erre utaló határozott infót.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Akit érdekel a progi: torrent 4.29GB, mdf
Nem csodálkozom, ez elkerülhetetlen. Csupán azért fáj a dolog, mert én is benne vagyok ebben a projectben. Gondolom így meg tudod érteni, mi a bajom. Téged meg ismerlek a fórumról már éppen annyira, hogy tudom: ha tetszik a játék úgyis megveszed.

grebber
Na erre kiváncsi vagyok ha lesz idõm kiprobálom.

Next PC upgrade: 2022

Alexease
Ez mondjuk igaz, mert a rF utan a GTR egy kicsit "problemas" lesz😉)
JuanG
fordítva igazabb<#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Ha rFactor tetszett, akkor ez is es a GTR is fog, mert "ugyanaz" az engine.
SASboy
Live for speed, rFactor.

nice legs. what time to open?

Alexease
Igen? Es eddig milyenekkel versenyeztel?
Alexease
Van beloluk demo, szedd le azokat, meglatod milyenek. Ha kulsonezetes arkad (NFS) cuccokhoz szoktal, akkor szerintem felejtos. De mind ket jatek StarForce-os, vagyis a warez is eleg nehezkes (gepszetszedes, hackeles, rendszer barkacsolas stb.).
SASboy
neked tetszik?

SASboy
imádom a szimulátorokat. 😄

Istencsászár
attólfügg mi számít nálad jónak.. probáld ki az a leg1szerûbb..
pl: hiába mondom neked hogy király amikor utálod a szimulátorokat stbstb...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SASboy
aha. Ezt tuti lekapom majd. GTR jó game amúgy? Azzal se játszottam még, de nagyon szeretném kipróbálni.

Alexease
Ugyanazok a fejlesztok keszitettek (SimBin), ugyanannak a cegnek (ISI) a tovabbfejlesztett grafikai engine-nyere (gMOTOR 2.0).
SASboy
Ennek van köze a GTR-hez?

geri15
Összes autót tartalmazó listáról és/vagy képekrõl tudnál adni linket?

Alexease
Nagyon jok az autok, kategoriankent szeles a valasztek, valszeg mas-mas vezetesi stilust igenyelnek majd.
Azert SimBin nagyon profi es igenyes, az messzirol latszik. Most mindegy a "politikajuk", a kiado, a vedelem stb., messzemenoleg kihasznaljak a kapott engine minden lehetoseget, es addig bovitik ameddig csak tudjak.
K.András
Ja hogy válaszoljak is 😊
Szerintem is csucs szuperek az autok!Az összesröl lehet beszélgetni mert mind igazi kuriozum!A belsönézeteket gondolom megnézted a BHMS-en, elképesztöek!(egyébként Daubner Tamás rakta ki, asszem a pc-gurunak szokott irkálni)
A teljesitményük pedig hihetetlen nagy az akkori aerodinamikai képességekhez képest, szoval nem lesz könnyü sem az is tuti biztos!De Marco valszeg többet tud , mivel nála már ott van egy jo ideje...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Alexease
Igen azert a par tucat eladott jatekert nem kell megszakadniuk😊) Ezert lobbyztam mar multkor, hogy akkor mar a magyar kiado legalabb az eredeti angol verziot kezdene el arulni a megjelenes napjan, meg ha csak utanvetelel is (ugy meg kifizetotob is lenne nekik, mert leesik egy csomo koltseg). De hat nem, jogi, szervezesi, mitudomen problemak vannak...
Foleg azert is bosszanto, hogy ha csak a magyaritas miatt csuszik, mert engem szemelyszerint egyaltalan nem erdekel a magyar verzio. Igy varhatok min. egy honapot, es megvehetem majd magyarul... fasza.
K.András
Erröl beszélek, hogy tehetik azt meg, hogy azok az emberek akik eleve ugy állnak hozzá hogy nem hajlandoak fizetni, hamarabb élvezhetik mint te+én, pedig mi alig várjuk hogy kivegyék ezért a játékért a kezünkböl a pénzt!Erre meg lehet azt mondanák, hát ezeknél a magyaroknál elfogy évente ugy 15-20 db eredeti játék minek szaladjunk oda?Jol nézünk ki! 😞

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Alexease
Uhh basszus, ettol csak faj az ember szive😊) Nagyon jo design, autok, hangulat stb. Jo reklamhuzas, csak nem nekunk...😊