7613
-
partotmos #2013 nem probléma, főnököm...
meggondolatlanul cselekedtem, moderálom magam. -
#2012 Ez miért probléma, hogy a saját topikjában valaki elad egy játékot ?
-
#2010 Eladó EREDETI Saturnban vásárolt magyar nyelvű GT LEGENDS dobozában,kézikönyvel
Eredeti ára 9500,-Huf, én 6500,-Huf-ért adom.Érdeklődni priviben...vagy: 20-9459349... -
#2009 Na az király lenne :DDD -
#2008 Ez meg semmi ala sincs szerintem:) Ez lesz a kovetkezo AFDelta palya. De biztos hogy lesz mindket jatek ala is. -
#2007 Na halo...Van itt még valaki ?
Lesz ez a hosszabb pálya rF-alá vagy nem lesz ??? :PPPPP -
#2006 Bízom benne , hogy ez lesz rF-hez is ! Mert mintha így emlékezetből ez kicsit hosszabb verzió lenne....
-
#2005 A #1974- re valaki? -
#2004 AF GTL1 track. -
#2003 Halisztok!
leszedtem az autótemplatekat csináltam is egyet photoshopban de mivel amit leszedtem az *.dds-ben van a játék mappájában pedig *.gtl meg hasonlók így nem tudom mit kéne vele csinálnom.Ha tudtok segíteni azt megköszönném. -
#2002 -
#2001 Nyugi, ez meg az elozo verzioval volt, de csak most vettem eszre a screenshot-ot amit akkor csinaltam:)
Azert nem volt egyszeru kijonni kozeprol:) De azert elveztem:))) -
#2000 olds mobil találkozó -
#1999 Ez azért volt, mert az engine sehogyan sem akarta lekezelni, hogy egy boxhoz egy autó tartozik, mint a nascarban, hanem egy boxhoz három autót kellett rendelni. -
#1998 Ez a Rush Hour New Yorkban. :))) De mi ez? Az új verzióban már minden javítva van. -
#1997 Mi ez valami blokád ? :PPPP -
#1996 Egy kis tumultos Watkins-ben:))
-
#1995 Elfelejtettem leírni az installációt: szóval a Userdata/LOG/HAt könytárból töröljétek a Jarama.hat-ot, majd a Jarama mappából az .ani fájlt (Jarama.ani). Ezek után a .rar fájl tartalmát csomagoljátok ki a jarama mappába felülírva vele az előző AIW-t. A GMT fájl egy új pitboxot ad a már meglévőjhöz, pontosabban kinyit egyet, ami zárva volt eddig. Hát ennyi lenne. -
#1994 Itt egy másik update Jaramához. itt sem lép már ki a pálya, ha az AI a pitbe megy:
Jarama update -
#1993 -
#1992 No akkor az általam konvertált Watkins Glen javítva, kiegészítve:
Linkek:
Rapidshare
GTR Racers -
#1991 De hát még a haverom se tudott rájönni... :-( Próbáltuk, de nem sikerült...
Festeni már tudok, GTR-hez is csináltam már... -
#1990 Nincs MSN-em (az az elso amit leirtok a geprol:D).
De ha mar ezt nem vagod, akkor vagy ne probalj uj autot csinalni (ahoz meg eleg sokat kell majd kodolni, szerkeszteni, logikazni), vagy kezdj el kiserletezni, mert ugy legalabb megmarad a tapasztalat. Vagy csak festegess uj autokat, ahoz nem kel ki-be csomagolgatni, kodolni stb. -
#1989 Nem vágom... :-)
Nincs MSN-ed? -
#1988 Gondolom Te is Windows alatt kezdtel el szamitogepezni?! :)
Kicsomagolas: GTR2Files.exe file_name.gtl konyvtarneve
Becsomagolas: Files2GTR.exe konyvtarneve file_name.gtl -
#1987 Te hallod! Ezek nekem nem mennek... Bevillan a DOS-os ablak és el is tűnik... -
#1986 Köszi! -
#1985 elado eredeti gtlegends magyarorszagon vasarolt ara 7000.-huf!
Eredeti ara 9500.-!209459349 -
#1984 Brands Hatch GP es Indy
-
#1983 http://alexease.uw.hu/files/GTRTools.zip -
#1982 Ezekhez a progikhoz tudnál linket adni? HWS-n nincs fönt... -
#1981 Itt szintén van egy eladó eredeti példány. -
#1980 Ohhh, köszi! Erre voltam kívááncsi! -
#1979 Nem egyszeru a dolog, de toszavakban leirom, egy konkret peldan:)
- Kivalasztod az autot, legyen a Jaguar MkII-es, a 390-es rajtszammal (ebbol van egy Police uj festes a HSW-n, mar gyakorolhatsz is:D).
- Megkeresed a konyvtarat (..\GameData\Teams\TC-65\Jaguar Mkii\390\)
- Ebbol kiszeded a ket textura file-t (390_TEX.gtl, 390_ULTRA_TEX.gtl).
- Ezeket kiucsomagolod egy "normal" GTR Unpackerrel (pl. GTR2Files). A HSW-n megtalalod a programot a GTR utilok kozott.
- Igy megkapod a festeseket (390_JAGUAR_MKII_BODY1.DDS). Van egy kissebb es egy nagyobb felbontas, erdemes mindkettot megcsinalni!
- Bemasolod a kesz festesedet - ugyanilyen neven, es az eredetieknek megfelelo meretben - utana a Files2GTR progival osszecsomagolod oket MAS-nek. Utana atnevezed a GTR file-okat GTL-nek.
Termeszetesen a kis es nagy felbontasu festesek ugyanazon a neven vannak, vagyis nem egyszere kell csomagolgatni oket:)))
A sajat csapat-autop kesziteset nem irom le, csak ha ezt mar nagyon tudod, mert az egy nagysagrendel bonyolultabb, kodolva van minden egyeb file amit at kell majd irogatni:))) -
#1978 -
Toya #1977 Na ebben Alex tuti tud neked majd segíteni :) -
#1976 Elado EREDETI saturnban vasarolt magyar nyelvű GT Legends DVD dobozában,eredeti ára 9,500.-, en 7 ezerért adom .Erdeklődni priviben' -
#1975 Azt, hogy hogyan tudok saját festést, vagy esetleg csapatot belerakni a játékba. Mint a GTR-nél. -
#1974 Van mód a játékban módosítani a kamerákat (nézetet) pl úgy ahogyan az rFactorban lehet, vagy ahogy pl. az F1C-ben a default.cfg-t? -
Toya #1973 Mire vagy kiváncsi?