7613
  • partotmos
    nem probléma, főnököm...
    meggondolatlanul cselekedtem, moderálom magam.
  • lac coo
    Ez miért probléma, hogy a saját topikjában valaki elad egy játékot ?
  • Gabisan
    Eladó EREDETI Saturnban vásárolt magyar nyelvű GT LEGENDS dobozában,kézikönyvel
    Eredeti ára 9500,-Huf, én 6500,-Huf-ért adom.Érdeklődni priviben...vagy: 20-9459349...
  • lac coo
    Na az király lenne :DDD
  • Alexease
    Ez meg semmi ala sincs szerintem:) Ez lesz a kovetkezo AFDelta palya. De biztos hogy lesz mindket jatek ala is.
  • lac coo
    Na halo...Van itt még valaki ?
    Lesz ez a hosszabb pálya rF-alá vagy nem lesz ??? :PPPPP
  • lac coo
    Bízom benne , hogy ez lesz rF-hez is ! Mert mintha így emlékezetből ez kicsit hosszabb verzió lenne....

• Danecay
    A #1974- re valaki?
  • Alexease
    AF GTL1 track.
  • Willi Betz
    Halisztok!
    leszedtem az autótemplatekat csináltam is egyet photoshopban de mivel amit leszedtem az *.dds-ben van a játék mappájában pedig *.gtl meg hasonlók így nem tudom mit kéne vele csinálnom.Ha tudtok segíteni azt megköszönném.
  • Alexease
  • Alexease
    Nyugi, ez meg az elozo verzioval volt, de csak most vettem eszre a screenshot-ot amit akkor csinaltam:)
    Azert nem volt egyszeru kijonni kozeprol:) De azert elveztem:)))
  • Istencsászár
    olds mobil találkozó
  • Panther
    Ez azért volt, mert az engine sehogyan sem akarta lekezelni, hogy egy boxhoz egy autó tartozik, mint a nascarban, hanem egy boxhoz három autót kellett rendelni.
  • Panther
    Ez a Rush Hour New Yorkban. :))) De mi ez? Az új verzióban már minden javítva van.
  • lac coo
    Mi ez valami blokád ? :PPPP
  • Alexease
    Egy kis tumultos Watkins-ben:))
  • Panther
    Elfelejtettem leírni az installációt: szóval a Userdata/LOG/HAt könytárból töröljétek a Jarama.hat-ot, majd a Jarama mappából az .ani fájlt (Jarama.ani). Ezek után a .rar fájl tartalmát csomagoljátok ki a jarama mappába felülírva vele az előző AIW-t. A GMT fájl egy új pitboxot ad a már meglévőjhöz, pontosabban kinyit egyet, ami zárva volt eddig. Hát ennyi lenne.
  • Panther
    Itt egy másik update Jaramához. itt sem lép már ki a pálya, ha az AI a pitbe megy:

Jarama update
  • Alexease
  • Panther
    No akkor az általam konvertált Watkins Glen javítva, kiegészítve:

Linkek:

Rapidshare

GTR Racers
  • Duddits
    De hát még a haverom se tudott rájönni... :-( Próbáltuk, de nem sikerült...
    Festeni már tudok, GTR-hez is csináltam már...
  • Alexease
    Nincs MSN-em (az az elso amit leirtok a geprol:D).
    De ha mar ezt nem vagod, akkor vagy ne probalj uj autot csinalni (ahoz meg eleg sokat kell majd kodolni, szerkeszteni, logikazni), vagy kezdj el kiserletezni, mert ugy legalabb megmarad a tapasztalat. Vagy csak festegess uj autokat, ahoz nem kel ki-be csomagolgatni, kodolni stb.
  • Duddits
    Nem vágom... :-)

Nincs MSN-ed?
  • Alexease
    Gondolom Te is Windows alatt kezdtel el szamitogepezni?! :)

Kicsomagolas: GTR2Files.exe file_name.gtl konyvtarneve
    Becsomagolas: Files2GTR.exe konyvtarneve file_name.gtl
  • Duddits
    Te hallod! Ezek nekem nem mennek... Bevillan a DOS-os ablak és el is tűnik...
  • Duddits
    Köszi!
  • Gabisan
    elado eredeti gtlegends magyarorszagon vasarolt ara 7000.-huf!
    Eredeti ara 9500.-!209459349
  • Alexease
    Brands Hatch GP es Indy
  • Alexease
    http://alexease.uw.hu/files/GTRTools.zip
  • Duddits
    Ezekhez a progikhoz tudnál linket adni? HWS-n nincs fönt...
  • SiSkO
    Itt szintén van egy eladó eredeti példány.
  • Duddits
    Ohhh, köszi! Erre voltam kívááncsi!
  • Alexease
    Nem egyszeru a dolog, de toszavakban leirom, egy konkret peldan:)

- Kivalasztod az autot, legyen a Jaguar MkII-es, a 390-es rajtszammal (ebbol van egy Police uj festes a HSW-n, mar gyakorolhatsz is:D).
    - Megkeresed a konyvtarat (..\GameData\Teams\TC-65\Jaguar Mkii\390\)
    - Ebbol kiszeded a ket textura file-t (390_TEX.gtl, 390_ULTRA_TEX.gtl).
    - Ezeket kiucsomagolod egy "normal" GTR Unpackerrel (pl. GTR2Files). A HSW-n megtalalod a programot a GTR utilok kozott.
    - Igy megkapod a festeseket (390_JAGUAR_MKII_BODY1.DDS). Van egy kissebb es egy nagyobb felbontas, erdemes mindkettot megcsinalni!
    - Bemasolod a kesz festesedet - ugyanilyen neven, es az eredetieknek megfelelo meretben - utana a Files2GTR progival osszecsomagolod oket MAS-nek. Utana atnevezed a GTR file-okat GTL-nek.

Termeszetesen a kis es nagy felbontasu festesek ugyanazon a neven vannak, vagyis nem egyszere kell csomagolgatni oket:)))

A sajat csapat-autop kesziteset nem irom le, csak ha ezt mar nagyon tudod, mert az egy nagysagrendel bonyolultabb, kodolva van minden egyeb file amit at kell majd irogatni:)))
  • Alexease
  • Toya
    Na ebben Alex tuti tud neked majd segíteni :)
  • Gabisan
    Elado EREDETI saturnban vasarolt magyar nyelvű GT Legends DVD dobozában,eredeti ára 9,500.-, en 7 ezerért adom .Erdeklődni priviben'
  • Duddits
    Azt, hogy hogyan tudok saját festést, vagy esetleg csapatot belerakni a játékba. Mint a GTR-nél.
  • Danecay
    Van mód a játékban módosítani a kamerákat (nézetet) pl úgy ahogyan az rFactorban lehet, vagy ahogy pl. az F1C-ben a default.cfg-t?
  • Toya
    Mire vagy kiváncsi?