GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Es utana majd kapsz egy ilyet😊))
Megvan! Most ellenõrzöm a csomagokat, majd kitömörítem dvdképet.
na valakinek lejött már?

B@dsector
<#violent><#violent><#violent> <#lama>
uHs Gerzson
<#mf1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nincs mit. <#gun><#violent>

Alexease
<#wow2><#idiota><#wilting><#lama><#zavart2><#ijedt>
valaki dc+++-on megosztaná!!
mert nagyon szeretnék vele játszani!!
elore is köszönöm
K.András
Maradt 1.31, bár öszinte leszek nem is nagyon probálgattam lejebb vinni, majd nemsoká 😉

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Tomievo
Andris, hogy állsz DijonGp-n? Lementél már 1.31 alá, nekem még nem sikerült nagyon javítanom a GTLrankos idõmön, de azér kiváncsi leszek mennyi lesz a legjobb idõ a formula nyereményjátékán.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

K.András
Az mit jelent hogy perfekt nyomtad?Lehet hogy lehet, de hogy a közelemben nem lennél a billenytüzettel az garantált!

Istencsászár
kb😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Tuti hogy az lesz, azert is irtam😊 Csak a szep kepeket lattak, valszeg meg a demot sem probaltak ki, fingjuk sincs hogy mi ez, ki csinalta, stb.😊)
geri15
Nem kell hozzá kormány 😊 Én perfekt nyomtam anno is (GTR-t) és most is kormány nélkül, igaz jobb lenne azzal, de gyakorlás árán élvezhetõ billentyûzeten is.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

K.András
A legviccesebb az, hogy leszedi felrakja, tegyük fel hogy elindult, még akkor is kell minimum egy kormány különben élvezhetetlen...Szal görcsöl vele, 2-3 napot végre elindul és egy kört nem fog tudni menni 😉
Szal lehet én is pihizek egy picikét 😊

Alexease
Komoly lett a topic😊) Irtozat mennyisegu warez horcsog (ami most jogos a megbeszeltek miatt), de meg mi lesz itt, amikor majd elakarjak inditani😊)))) Sot ha esetleg el is indulna, milyen rinya lesz itt a cheat-ekert, a "vegigjatszasert", meg persze a magyaritasert😊))) Es nem beszelve a rengeteg szetbarkacsolt rendszer miatt a nem indulasokrol, lefagyasokrol😊)))

Valszeg 1-2 honapot pihentetem a topic-ot amig meg nem jelenik a jatek...😊)
geri15
nekem még nem, nagyon lassan jön, ha megy szólok

geri15
<#nyes>

és a Wandoo-s változat megy valakinek?
K.András
Ez a mi szerencsénk!

jol van, örülj hogy leirtam. amugy nem járok a gt legends formra csak ritkán!

geri15
1. tudjuk elég régóta
2. banplz htx

le lehet tölteni a GT Legendset link:
http://www.wanadoo.atw.hu szekcio 4 vagy szekcio 6 1 dvd

geri15
Uhh megnéztem a 3 PDF-et, és fõleg a 2.-ban és 3.-ban nagyon durva kocsik vannak 😊) Asszem érdemes lesz hajtani értük ^^

Tisztában vagyok vele. 😉

geri15
Hmm mondasz vmit 😄 sry <#smile>

avcom
le kéne tölteni a PDF-eket és belenézni

geri15
Thx >😉 mondjuk ezt a linket már 1ccer megkaptam, és autók nincsenek itt, de azér riszpekt 😄

uHs Gerzson
Ja csak az itten boltokban még nem vittték a játékot így nem tudjk megvenni és élvezni a játékot 😞

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nem is kellett olyan messzire menni a válaszért. 😉

avcom
a driving & tech guide-okban van alapos leírás (angol)

geri15
<#wink>

Persze fut. Egyáltalán nem szívás elindítani. Csak beteszed a boltban vett lemezt, telepíted és elindítod. Tök egyszerû.
Pont így ment nálam a GTR is.

JuanG
biztos 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Valakinek fut már a játék? Mekkora szívás elindítani, van akkora mint a GTR-t? 😊
geri15
Ez sajnos igaz :| Akárhol eddig volt FAQ mindig volt egy balfasz aki megkérdezte bekapcsolva hagyott capslockkal és beragadt kérdõ/felkiáltójelekkel azt ami a legkézenfekvõbb, és az elsõ helyen szerepel a FAQ-ban.

De legalább az arányt meg lehet tizedelni, mert ha vki látja a FAQ kiírást és kérdése van akkor jó esetben rákattint.

Ez persze 80 fölötti IQ szintet feltételez 😄

JohnnySmith
Gondolod? 😊)) Tuti hogy ha összerakod lesznek olyanok akik úgy is megkérdezik...sajnos.
De támogatom.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

geri15
Hogyha akarjátok elvállalom egy Warez FAQ gyors összekalapálását. Akkor itt is kevesebb lenne a topikon belüli warez abban biztosak lehettek 😊

JohnnySmith
#514-est lehet valami faqba kéne rakni😊
De nagyjából 3óra múlva megmondom hogy nálam müködik-e. (bár tudom hogy mûködik)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

geri15
Mind1 skacok szerintem hagyjuk itt a warezt, megkért rá minket Marco is. Meg aztán Johan bemásolta az elindítás módját is, nopara 😊 Ha lejön akkor lejön 😊

JohnnySmith
Ok, már elmondtad 2x <#banplz>

Tomo15
ISTENEM ENNYI <#lama>ugyse fog elindulni hiába töltitek<#hehe>
CD lehúzogatós módszert meg nem próbálom...

steam, origin: ACE_hun

most töltik szekció4-be is a gamekat...ott már jobb a spid (nekem)

Nálam nem indul...

steam, origin: ACE_hun

geri15
Nekem kerek 0,0 kb/s-el jön és kezdek nagyon ideges lenni... mondjuk holnap 10-ig még van idõ, este csak lejön, akkor amúgyis kevesebben töltik.

geri15
Oks thx

kRockA
miért?

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

látom átrakják másik szekciókba is a játékot..hirek szerint..