7613
-
#2053 Milyen .veh fájlt? Ilyet én még nem láttam. -
#2052 majd ha 3000 körül lesznek az árak szóljatok
esetleg EVM kiadás
köszi :-) -
#2051 ELADó!!!! EREDETI MAGYAR NZELVŰ GT LEGENDS DOBOZÁBAN LEíRÁSSAL!!!
Eredeti ára 9500,-Huf.Én 6500,- Irányáron adom oda akinek kell.
Érdeklődni priviben vagy 209459349. -
K.András #2050
Zolder visszajátszás egy 906-os porche-val 1:46.112 -
#2049 Fogd az egyik .veh, fájlt, nyisd meg notepaddal és értelemszerűen írd át a csapat adatokat és a default liveryt írd át a festés fájl nevére, majd rakd egy mappába a festéssel. -
#2048 A lentebbi kérésemre tudsz valamit mondani? -
#2047 Én is eladnám a GTL-emet vagy elcserélném rFactorra, nem nagyon fekszik nekem. Irányár: 7000 FT -
#2046 Ja...Még nitro sincs benne :DDDD -
#2045 Valszeg sokan a kepek alapjan iteltek meg, es mivel problemas volt a warez megvettek, es utana rajottek hogy ez "nem az az autos jatek" amire gondoltak:)
De meg mindig jobb, mintha a polcokon kallodna. -
#2044 Ne máá'! Mindenki eladja? -
#2043 Eredeti magyar nyelvű GT LEGENDS eladó!!!
Eredeti 'ra 9500.-huf ;n 6500.-Huf-;rt adom .20/9459349
vagz priviben erdeklodj! -
#2042 Alexease!
Kérlek mond el, hogy hogy tudok új csapatot csinálni! Sürgős! -
#2041 Mondjuk ez GTR-es volt, de most jön a GTL. Remélem ezzel is menni fog. -
#2040 Áhh, királyság! Kitöröltem az alpha csatornát és mindjárt el is mentette!! :-) Király!
Köszi! -
#2039 Rétegeket ÖSSZEOLVASZTOTTAD ???
( Nem egyesítés...) -
#2038 Pedig ez van... -
#2037 Sziasztok! Nincs valakinek mentett állása a harmadik championship legelejérõl? -
#2036 FLATTEN LAYERS! -
#2035 Van. [email protected] -
#2034 Én sem tudom elmenteni *.dds-be mert azt írja ki h unsupported input format. -
Nekem így van a ps-ben a templateja az autónak.A csatornák meg rendben vannak. -
#2032 Pedig ott van a gond :DD
Jobb alul klikk a csatornákra, nem lehet más benne mint :
RGB
vörös
zöld
kék
alpha
Ha valami más van benne azt töröld ki !
Az alpha annyira nem lényeg ha az sincs az sem gond !
-
#2031 De nem jó így se... Nincs véletlenül MSN-ed? -
#2030 Ott van a CD-n... -
#2029 Tud valaki GT Legends Disc Key-t? Mert amit kaptam hozzá, azzal nem indul... -
#2028 Pedig úgy kell. Először egyesítsd a layereket és nézd meg, hogy csak 5 channel-ed legyen. !alap, meg egy az alfának. Ezután már mentenie kell. Nekem is ilyen gondom volt és ez oldota meg, de a plug-in az jó. -
#2027 GTL-nél nem működik... Le kell húzni, elvileg. -
#2026 Nightmare -
Mojlepque #2025 Mi a neve annak proginak amivel a meghajtókat meg a többi hardwert lehet letiltani a game-hoz? -
#2024 Ha elküldöd, segítek.
berki.attilaKUKACpcmod.hu <- Az MSN címem. -
#2023 valaki segítsen. Nem rég sikerült hozzájutnom egy EREDETI GTL-hez. Dobozon magyarnyelvet hirdet, és a lemezről indításnál is felajánlja a magyart, meg még egy csomó mást is, de bármelyiket választom, csak angolul hajlandó kommunikálni a játék. Please help!!! -
#2022 Azt viszont én sem tudom ,hogy hogyan kell átmázolni az autókat.Ha vki tudna ebben segíteni az nagyon jó lenne. -
#2021 Nekem van egy *.dds pluginom ps-ba.Ha van msn vagy e-mail címed akkor elküldöm neked.Egyszerű is bemásolni. -
#2020 Úgyse... -
#2019 Egyesítsd a rétegeket előtte ! -
#2018 Nem jó... Végülis beraktam az angol könyvtárakból a magyarba, de úgy se működik... nNem akarja rendesen elmenteni... Too many channels... -
#2017 http://developer.nvidia.com/object/nv_texture_tools.html
Én innen szedtem enyémet, bár én angol Ps-t használok. -
#2016 Sziasztok nem tudja véletlen valaki hogy kell szervert csinálni mert mindig megy amikor elindítom de nem tud belépni senki why ? -
#2015 Misano
Misano+
-
#2014 Valaki tudna küldeni nekem egy olyan dds plugint a PS-hez, ami jó is? (HU PS-em van)
És valaki eltudná mondani, hogyan kell használni a Files2GTR-t és a GTR2Files-t??