GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3P
Jó ötlet volt, csak kelle ide a banner alá egy link, ami a warezes hozzászólókat oda irányítaná, bár nem feltétlen hatnak az ilyen jellegû célzott utalások néhány "harcos társunkra"... :-/

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Na jah! Egy valódi 24H lenne az igazi, de sajna annyi idõ csak a mesében létezik, én örülnék neki, ha lenne jó 2,5-3 órám hozzá egy huzamban... 😊

Tudom hogy van máshol is 24H futam, de az nem az igazi, szóval ez számomra picit amolyan "savanyú a szõlõ" effekt, de ez nem lesz akadály és meg fogom venni és kedvemre autókázok benne... 😉

ducati06
Csináltam egy (!warez!) GT Legends topicot!

DUCATI FOREVER!!!

Oh, alig várom már!

Elõbb utóbb kiderül.

K.András
Nekem megengedte, azért irtam hogy már a moderátornak is irtam...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Rohamsisak
Akkor írjad már ki azt a faq-t öregem, ne fikázd itt a warezzzal foglalkozókat!

Remélem M@TriX-nak van esze és nem adja át.
geri15
Írjak warez FAQ-ot? Akkor törölgetni sem kell majd annyit.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Egy ilyen üzit én is dobtam neki, még nem jött válasz.

Rohamsisak
Légyszi segítsetek,:nekem ezek után a lépések után a check disk azt írja ki hogy rossz cd-kulcs. Miért, másikkal mûködhet,vagy ha tudtok más módszert légyszi írjatok! Elõre is köszönöm! --Szóval így csinálom de nem jo----: 0. A játék használatához Windows XP-re van szüksége Service Pack 2-vel
1.Tools/sfcure01/!setup.bat-re kattints majd add hozzá a Rendszerleíróadatbázis-hoz
(Ha AMD64 bites rendszered van akkor Tools/sfcure03_x64/!setup.bat-re kattints és tedd ugyanezt)
2. Indítsd újra a gépet
3. Alcohol 120% ---> Emulálás ---> RMPS (Recordable Media Physical Signature) emulálás-hoz pipa
4. Alcohol 120% virtuális meghajtójába csatlakoztasd a játék képfájlját és installáld a játékot!
5. Install végén, ha kéri, indítsd újra a gépet, ha nem, akkor indítsd a játékot és (elvileg) ki kell hogy jöjjön egy kisablak, amiben kérni fogja a gép újraindítását!
6. Tools/sfdrvup/sfdrvup.exe-re kattints, ezzel frissíted a a StarForce3 driverét majd ismét indítsd újra a gépet
7. Tools/sfcure01/!start.bat-re kattints (egybõl el is tûnik, ne lepõdj meg)
(Ha AMD64 bites rendszered van, akkor Tools/sfcure03_x64/!start.bat-ra kattints)
8. Tools/sfn/SFNightmare.exe-re kattints, majd a felugró ablakban sorban:
-Disable node
-Disable CD
-Disable node
-illetve tiltsd le azt amelyik IDE-re csatlakoztatva van a CD ill. DVD Romod, pl.: Pr. Slave, Sc. Master, Sc. Slave stb. (ha fejbõl nem tudod, akkor a BIOS-ban, vagy csak szimplán újraindításnál fél pillanatra láthatod)
9. Indítsd a játékot, és ezt a serial kódot használd: FFMGU-HA34Y-V8ABF-VUN3Y-SCTRP
10. Játsz!

K.András
Megkértem M@trixot hadd legyek én a házigazda, a jogrol lemondott irtam moderátor topikba, szal hamarosan törlödnek a hülyeségek...Faq-ba ki lesz rakva hogyan kell feltenni, onnantol kezdve törölve minden warez!

#597 😊))

nálam nem idnul, segitsetek!

K.András
Nemcsak Le Mans-ban rendeztek 24H-s versenyt, volt spában monzában magny cours-ban is stb, ezek benne lesznek a játékban, és gondolom be lehet majd állitani a verseny idöt, igy nyomhatsz 24H-s versenyt változo napszakkal, akár idögyorsitás nélkül...

3P
A játék kapcsán egyébként 1 nagy fájdalmam van, hogy nincs benne a Le Mans-i pálya, már ha jók az infóim. Pedig szivesen kipróbáltam volna egy 24 órás versenyt korabeli gépekkel változó napszakkal. Na jó mondjuk egy 10x-es idõ skála gyorsítás mellett... 😊
A remény megmarad, hogy modding formájában egyszer elkészül hozzá...

magus
jah epp azt toltom

3P
Köszi. Gondoltam, hogy nem rajtatok múlik... 😊

Más és emiatt picit OFF! A warez téma egyébként engem is bosszant, talán jó példa erre a TOCA 2 topik, ahol még jóval 1 év után is sokszor feljön még ez a téma, holott az a játék már csak 2500 Ft. Tehát ez az összeg meg már végképp nem lehetne kifogás, ha valkinek tényleg kell a játék...
Mielõtt valaki itt le "gazdagozna", rögtön írom, hogy sajnos engem sem vet fel a pénz bármennyire is szeretném, s bizony minden játékért keményen kell spórólnom. Természetesen én is örülnék, ha olcsóbb lenne a játék (legalább mondju USA árszinten lenne), de ez már messzire vezetne...
Az viszont fene mód bosszant, ha egy topicban ez a fõ téma! Azonban ami még erre is tesz egy lapáttal, hogy jönnek a Vér Pistikék, akiknek a warez tanácsok után sem akaródzik elindulni a játék, s ezek után visszajár durrogni a topicba a játékra, hogy milyen szar meg minden, holott nem is ismeri, csak mert indítás sikertelensége folytán nem tudta kiélni rajta 5-10 percig tartó gyûjtõ szenvedélyét, s már rögtön ócsárolja is a játékot (hogy élõ példáért ne fussak messze ott van pl a Codename Panzers: Phase Two, ahol megfordult már 1-2 Vér Pistike, aki a warez nehézségein felbuzdulva pocskondiázta játékot, holott lesír róla, hogy nem is indította el soha).
Na mindegy hosszú lettem s talán itt nem is lesz hasonló, így reménykedve be is fejezem a szösszenetem.

Van demo 😊

magus
johat engem nem izgat, iszonyuan kiszeretnem probalni ezt a jatekot, de mivel megvenni nem tudom/szeretnem, warezolni nem igazan lehet (nem fogom szetszedni a gepemet), ezert nem is vergodom itt:|

geri15
Háth öreg te aztán aljasban tolod! 😄D Ilyen cockpitet számítógépes stuffhoz még nem láttam, hihetetlen! <#wow2> Így már mindent értek 😛

Egyébként van nekem is egy kormányom csak nem használom, mert minõségen aluli... (egy nagyonrégi Saitek kormány <#rolleyes>)

malter
ott a pont,nem a warezel van baj hanem a warez körüli kinlodásal
K.András
Tévedés, te gondolod csak hogy a forumok 99%-a warezzal foglalkozik, az igazság közben meg az hogy a játékkal foglalkozna, csak vannak olyan emberek akik azt hiszik hogy a forumok 99%-a a warezzal foglalkozik 😛, ezért behány még oda is ahol ki van irva hogy ne warezolj...

magus
egy velemeny...

meg az is hogy anetes forumok 99%a a warezzal foglalkozik kiveve a hivatalos forum, deamugy meg ha mar kiadtal ra ennyi penzt, akko addig jatsz, amig lecsendesul a megjelens koruli warez tema...

K.András
Rosszul nézed, az hogy neked nincsen pénzed megvenni az eredetit senkit nem érdekel, ahogy az sem ha a warezt használod, viszont én megvettem a játékot és nem vagyok hajlando azt olvasgatni, hogy neked nem indul el a warez, kezded kapizsgálni mi a lényeg?

Teljesen igazad van, de ha megnezed, gyakorlatilag majdnem ugyanannyi spam van a warezolos kerdesekbol, mint a warezt szidokbol. Az elobbinek legalabb annyi ertelme van, hogy segitesz vkinek jatszani, es tobb ember gt-zik majd (tobb jatekos hozzaszolas), a masiknak viszont semmi.

Attol szerintem nem lesz vki jobb arc es nem ad okot bunkosagra, mert megveszi a jatekot. En sem tehetem meg, hogy megveszem, mert olyanok a jelenlegi eletkorulmenyeim. Lakber, suli tandij, sport koltsegek ,a suli miatt csak egy reszmunkaidos allasra futja az idobol, gyakorlatilag a kajatol kene megvonnom a penzt. Es akkor vmi elkenyeztetett 14 evestol (akinek a szulo a seggebe dugja a tizezrest ha futtyent) megkapom mekkora tarsadalom sopredeke vagyok, hogy nem veszem meg az o kedvenc jatekat 10-12k -ert. Na ez mar meglehetosen off volt, meg egyeni szoc problema, de kellett, hogy leirhassam az allaspontom. Talan van aki elgondolkozik rajta.
K.András
Lehet hogy bill-el sikerül egy-egy jo idöt menni, de alapbol rajta van a segitség , és bizonyos segitségeket bill-nél ki sem lehet kapcsolni, tehát ugy nem is lehet menni bill-el hogy minden segitség ki van kapcsolva!Egyébként egyetértünk!

Tomievo
Tejesen igazad van, de segítségekkel lehet hasonló idõt autózni billel is. Én analóg gampaddal mentem a 31.3-t, de nekem is be kellett kapcsolnom egy-két segítséget. Mondjuk kipróbáltam segítségek nélkül is, csakhát mire azzal bementem 33 alá, eltelt jó néhány kör, merthát elég nehéz pontosan adagolni azzal a kis szarral. 😊 A jó idõkhöz meg szerintem elengedhetetlen a pontos kormányzás, meghát azzal lehet alkalmazni a balláb féket is, ami néhány kanyarban nagyon hasznos tud lenni és fékezénél is segíthet egy kis gáz.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Amugy nagyon király gamma!
Jól látod sajnos. Elvileg és gyakorlatban is készen vagyunk már a lokalizációval, ám a tesztelési és legyártási folyamat nem úgy mûködik ahogyan azt mi (és a SeVeN M) elképzeltük. Mindent a 10Tacle szabályoz.

Nálam elindult,igaz csak úgy ha lehuztam a kábelt a DVD-rõl
3P
Jól látom, hogy a magyarországi hivatalos megjelnés november vége és 10e Ft lesz?
Mindegy megvárom, de örültem volna, ha már boltokban lenne itthon is...

Én nem megyek bele személyeskedésbe, azt kicsinyes dolognak tartom. Viszont így most intézted a hozzászólásaid sorsát.

K.András
Dijon GP lotus elannal 1:31.902-öt mentem, persze segitségek nélkül, nézd meg mit mész bill-el és abbol lehet következtetni mennyivel gyorsabb a kormány!Nem beszélve, hogy bill-el alapbol használod a segitségeket is!

K.András
Burkoltan csak annyit mondtam, hogy ha nincsen kormányod vegyél mert gyorsabb leszel! 😉
Pláne ha szereted a szimukat.
A galériámban meg tudod nézni a cockpitemet ott van rajta a kormány, egyébként momo force...

geri15
Igen, valószínûleg téged nem nyomnálak le, de nem is ez a célom. Nekem annyi hogy offline kiélvezzem az autószenvedélyem, és kész. Hogyha kijön a full itthon is, akkor megveszem, és azért tolok majd veled egy próbakört...

Egyébként milyen kormányod van?

geri15
Na akkor jöhet a banszórás <#vigyor1>
Egyébként meg kéne egy warez GTL topik, mert ez így nem lesz szép...

malter
csak az a gond hogy mostanában ha kijön 1 game másrol se lehet olvasni csak inditási stb warez dolgokrol,régebben is warezolt ugyanigy sok ember másik fele eredetivel de mindegy ki mivel,a lényeg hogy a játékrol szolt a topic és nem arrol 10000komment hogy mingyá lent van nem indul stb stb aki leszedi legyen benne annyi kurázsi hogy végignézi nfo-t és nem kerget mindenkit az örületbe hogy nem megy..jo lenne magárol a gamerol témázni
jakewyler
Akinek megy attól kérdezem milyen géppel nyomja?Mert le töltöttem a demo-t és nekem ezen a gépen szagatott:ati 9600xt,17proci,512mb ram!??

Hat lehetne buntetni az #575, #576 -t is ennyi erovel, szerintem kisse provokativ es primitiv hozzaallast tukroz.

Btw jelentem elinditottam a letoltest, kb 3 ora mulva lentvolt, aztan poccre indult, szoval nem kell elore karorvendeni. Eleg gaz ami a forumokon folyik ezzel kapcsolatban.
Istencsászár
lenyugodnál mire vered magad? arra hogy életedben elõször elinditotttál egy szimulátor gémet? 1-2 nap ugyis megunod nem ilyenek való mint te

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mi baj, lamer, tudom égés hogy hlyeséget modntál, de nyugodj meg

1. figyelmeztetés. Hagyd abba, mert bajod eshet.

na, nyomik, ugye hogy eldinul a warez os???????
ti várjatok a bolti megjelenésre akinek van esze az letölti!😄

jakewyler
Milyen géppel nyomod?

Na ezt látom elsõre: 😊
Indul a játék!!!!! még ekkora király gamet , sose szerettem az autóvezetõs gamekat de ez egybõl a kedvencem lett , ezt a játékot NEM lehet abbahagyni

Antibalxx vagy amit leirt az nfo-ban ugy kell csinálni ha igysem megy rákell menni a www.nasa.hu wanadoo szoba és ott tájékoztatnak!

Várunk vissza M@TriX...

írj vissza ha elidnult, oké?