GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
rfactort irtam..ott ha a mod nem engedi átirjuk a fájlnak erre vonatkozó részét..gondolom GTL-ben is lehet ilyet.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Penge88
Jah, csak aza gáz hogy 34 fokig engedi a kerékszöget max.-.. Szóval marad a 720, azért az is elég jau.

Thank God, I\'m a Lada owner!

Vackor1024
Háát Win 7 alatt csak így: #6881

tdu Toyota
Hello kérnék egy kis segítséget ma vettem meg a játékot(tehát eredeti) és amikor felraktam és elindítom ezt írja ki mindig pedig már újra is indítotam ahogy kéri és még is újra indítás után is ezt írja ki.Lehet hogy a serialal van a gond mert azt nem kérte és nem tudom, hogy hol kell megadni

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Dietrich
én 720 fokon használom a DFP-t zártkasztnis versenyhez hozzá 35-ös kormányszöget.
900 fokhoz 45 dukál asszem.
ow esetében ez 200 fok és modja válogatja (rf) 16-19 kormányszög.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Penge88
H váltó kuplung, gázfröccs leváltásoknál, én így nyomom. 😊 Jah és 900 fok. De lehet megpróbálom a 720-at. Tegnapi versenyen nem okozott problémát a 900 fok (34fokos kerékszögnél), a box annál inkább, mivel nem ismertem, még sosem boxoltam gtl-es pályafutásom alatt... 😛

Dietrich
tudok én is olyat (lehet ugyanarról beszélünk)aki gamepaddal nyomatja..de ezeket a régi aszfaltbetyárokat szekvenciális vagy akinek G25 van a H váltóval élvezetes vezetni. <#integet2>

Héé..én mondtam elõbb! <#wave><#bee1>

Shevchenko
Sokkal jobb lett a kormányszöget 8-ra állítottam.Köszi

FORZA MILAN!!!

pointer4
Ki látta? Eldugtad nagyon 😄
6997-ben válaszoltam neked...

pointer4
Próbáltad az autó felfüggesztési adatainál a kormányszöget állítani ? Ilyen 10-40°érték körüli adatot kell keresni. (steering lock)
Ha jól gondolkodooooook, nekeeeeeeed !%+!/ÛÁÚ!"+!... alacsonyabbra kellene rakni.
Shevchenko
Rendben van, csak itt nem ez volt a kérdés.
Amúgy meg minden simulátor játéknál jó csak itt nem.
Akkor mégegyszer probát teszek #6995?

FORZA MILAN!!!

pointer4
Pislogni amúgy is szoktam, mert anélkül fáj a szemem 😄
Gyõztes csak 1 lehet 😄, viszont én meg a vezetés élvezete miatt akár az uccsó helyen is jól elvagyok 😄
😛 Na ezt ûbereld ha tudod 😄
Amúgy meg, majd kinövöd 😄
A gampeadosokat meg egeresek verik, azokat meg billenyûsök, azokat meg 90%-os AI-k. 😛
Én meg azt mondom, hogy a köridõ beszél!

Sztem csak úgy pislognál ki a cockpitedbõl, hogy lenyomnak egy gamepaddal... <#nyes>

pointer4
Nem kell a igénytelenséget, megmagyarázni 😛 (sajnálatosabbik esetben a szegénységet)
Én tudok olyan nagyon sikeres és gyors pilótáról, aki gamepaddal tolja a szimeket.... 😛 Asszem Raikkonen nyilatkozta az egyszer (Vagy Villeneuve?), hogy a kormány már elavult, Joy kéne a verdákba! <#vigyor>

A setupban a fi]Steering lock/kormányszög[/i] értéket vedd lejjebb, illetve nézd meg, hogy hogy ha az érzékenységet variálod (mondjuk felteszed 100-ra), akkor rosszabb lesz-e, vagy jobb. A analóg tengelyek kis grafikonján a játékban amúgy tudod tesztelni a változásokat... <#alien2>

Dietrich
lövöldözõs játékot meg kormánnyal játszák?
gamepad konzolra való nem autós szimulátorhoz..kormánnyal játszd.

Shevchenko
Sziasztok!
Van egy Logitech ChillStream gamepadom,de valamiért nagyon érzékeny a játékban túl hirtelen kanyarodik pedig az érzékenység 0-án van.Valaki segítene mit kell beálítani hogy jó legyen?

FORZA MILAN!!!

Kishawer
Már nem aktuális a kérdésem! Rájöttem 😊

Si vis pacem, para bellum.

Kishawer
Sziasztok! Valaki nem tudja véletlenül, hogy az altbierbude szerverire hogy kell belépni? Azt írja hogy a pálya nincs telepítve😞

Kishawer
köszönöm szépen! fimom kis olvasmány<#worship>

A Kormány Kalauz beállítások fejezete végén találsz egy nagyon jó eredetileg a GTR2-höz készült táblázatot, az ragyogóan használható itt is..gyakorlatilag én is abból tanultam.

De ha van bármi konkrét kérdésed a kocsik beállításával kapcsolatban, akkor nyugodtan tedd fel a rendezvény fórumában és biztosan nagyon jól használható válaszokat fogsz kapni ;-)

Én kezdésnek az Elan-t ajánlom, a másik kettõ az már nagyon vad...mondjuk én pont azt szeretem... 😄

Kishawer
Nincs valahol valami leírás, a 3 választható autó beállítása ügyében? Én csak alfáztam eddig, és nem igazán boldogulok a beállításokkal😞

ja nem mondtam, a fõdíj egy GTR-Masteres szervertagság! 😉

Veterán Hotlap és Fun verseny Spa-ban

A 60'-es évek szörnyeivel rendezünk egy [bnyílt Hotlap és Fun versenyt a régi verdák kedvelõinek, melyben a következõ gépek lesznek a partnereink: Shelby Daytona Coupe ("Cobra kupé"), Lotus Elan 26R, és a TVR Griffith 400. A pálya a szintén kalsszikusnka számító Spa-Francorchamps lesz, melyen a mai napig a valóságban is versenyeznek ezekkel az autókkal a FIA Historic sorozatban.

A Holtap Bajnokság Decemeber 27.-én indul és Január 4.-éig tart este 8 óráig, utána pedig az este folyamán alaposan meghajtjuk a dögöket a FunRace keretében!

Részletek itt: Veterán Hotlap és FunRace verseny

Minden érdeklõdõt szeretttel várunk és kellemes ünnepeket kívánunk!

Felkerült egy javítás a Win7-es GTL verzió pattogós hanganyagához, illetve a Power & Glory mod még realisztikusabb motorhangjait is sikerült beüzemeleni az erdeti GTL alá!

Bõvebben itt:
Hungarian GTL Masters - Fórum

matthias92
esetleg néha rádobom a kerékvetõkre az autót, vagyis túlságosan kihasználom... általában tartom az íveket és nem csúszok ki. persze lehet ezis gáz :S

pointer4
Kimész a fehér vonalon kívül pl ?
matthias92
srácok, néha diszkvalifikál a játék... mitõl vanez?😮

pointer4
Misi az ezredes
WIN7-nél már leszedted a NEW Drivert a video kártyádra? Lehet azzal van gond. Ha nem nem tudom.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

sikura
Sziasztok!

Ma végre megvettem eredetiben a játékot!
Feltelepítettem ,de a starforce sz*rakodik velem. Win7 a rendszerem.
Van erre már vmi orvosság vajon?

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Pedig tudja 😊

Ha mindent úgy csináltál, ahogy le van írva, akkor, akkor álló helyzetben nehézkesnek kell lennie a kormány forgatásának és ahogy elindulsz egyre könnyebb lesz. Nagyobb sebességnél a kormánynak magától középre kell húznia magát, mint bármelyik normál autóban, ha van benne szervó, ha nincs 😊

A rázókõt is igen jól lehet érezni a játékban...

TitaniumRR
Ha kikapcsolom, a kis sebességgel való kormányforgatáshoz nulla erõ lesz szükséges. Rázókõ (curb) feedback az egyedüli, amit nem sikerül játéknak produkálnia (vagy nekem beállítanom), de ez legyen a legkevesebb. 😊

Captain Sonar 2024 Remake

kormány középre opciót azt kapcsold csak ki. A kormány egyenesbe állásáról a megfelelõ kerékösszetartás gondoskodik egy bizonyos sebesség fölött 😉

Kormány beállítás

TitaniumRR
Köszönöm, Urak!

Ez a játék - biztosan sokan megállapították már - nagyon pöpec! 😊

Nagyon nagy érzés: automata kuplung: ki (váltáskor levesszük a lábat a gázról), botváltóra állítva a manuális váltást, 20% look-to-apex stb.-stb.
Itt a kormány középre force feedback: On. "Me'hogy abbaja zidõbe' nem lenni szervó a zótókba'" 😊

Ezt pillangóváltóval már-már "tilos" játszani, automatáról nem is beszélve.

Neilszab, kössz (ezügyben is) az ajánlást. 😊

NoGrip-es lista

GTLDK-ás autólista

Valamint itt a hazai fejlesztésû Bogár, aminek bõdületesen lett a fizikája: VW Bogár

Dietrich
http://www.altbierbude.de/index.php

http://www.nogripracing.com/files.php?maincat=4

TitaniumRR
A Suzuki "aszongya": "nagyon-nagyon", a Mazda meg "Zoom-zoom". Akkor EZ mi? 😊

A FAQ-ban még "work in progress", de a Wiki közli az elérhetõ autókat.

A megjelenés óta milyen plusz autó MOD-ok készültek a játékhoz?

Hûûû, ez nagyon szép!

Jelenleg nem tudok róla, hogy lenne hozzá ilyen.

A Ford GT40 viszont igen hasonló, különösen, hogy eredetileg azt is ez a cég fejlesztette ki (eredetileg Lola GT-nek hívták), sztem ez a modell annak is az alapjaira épül, ezért sok lehet a közös vonás a GT40-nel,

TitaniumRR
Szevasztok,

Létezik-e ehhez a játékhoz Lola T70 MOD?

Penge88
Köszi mûxik jeeeeeeee

Mert sajna megszümnt a hivatalos lobby, ami az online jtékhoz kell.
Szerencsére azért van megoldás: GTR-Masters Fórum

Penge88
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy regisztrálni akarok játékon bell, hogy tudjak neten nyomulni, de valamiért azt írja ki hogy nem találja a szervert. 😞

Uhhh, elrontottam, ide kell kattintani:
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?t=2681

Az idei utolsó futam Meglepetés autóval!! <#vigyor><#vigyor>

katt a képre!

A HungaranSimWorld-nak hála létrejött a Magyar szimulátoros közöségi oldal, melyen természetesen a GTL csoport is megalakult. Érdemes reggelni, mert a tagok közöt sok régi ismerõs elõbukkanhat, vagy esetleg új játszótársakat találhatunk magunknak, vagy hasznos infókat tudhatunk meg kedvenc játékunkról, vagy a szimulátorozással kapcsolatban bármirõl.

Itt lehet megnézni a site-ot: http://hungariansimworld.ning.com/

...és tessék egybõl csatlakozni a GTL csopihoz 😉

Persze a site még csak nemrég alakult, szóval lesz itt még több minden is!

Penge88
Sziasztok! Nem tudok valami mini-image-t a játékhoz, hogy ne kéne mindig a dvd-t használni? Egy dvd-t már lenyúztam, ma vettem meg a másodikat...

Kishawer
<#eljen>szép