GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Thank God, I\'m a Lada owner!

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
900 fokhoz 45 dukál asszem.
ow esetében ez 200 fok és modja válogatja (rf) 16-19 kormányszög.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ha jól gondolkodooooook, nekeeeeeeed !%+!/ÛÁÚ!"+!... alacsonyabbra kellene rakni.
Amúgy meg minden simulátor játéknál jó csak itt nem.
Akkor mégegyszer probát teszek #6995?
FORZA MILAN!!!
Gyõztes csak 1 lehet 😄, viszont én meg a vezetés élvezete miatt akár az uccsó helyen is jól elvagyok 😄
😛 Na ezt ûbereld ha tudod 😄
Amúgy meg, majd kinövöd 😄
A gampeadosokat meg egeresek verik, azokat meg billenyûsök, azokat meg 90%-os AI-k. 😛
Sztem csak úgy pislognál ki a cockpitedbõl, hogy lenyomnak egy gamepaddal... <#nyes>#nyes>
A setupban a fi]Steering lock/kormányszög[/i] értéket vedd lejjebb, illetve nézd meg, hogy hogy ha az érzékenységet variálod (mondjuk felteszed 100-ra), akkor rosszabb lesz-e, vagy jobb. A analóg tengelyek kis grafikonján a játékban amúgy tudod tesztelni a változásokat... <#alien2>#alien2>
gamepad konzolra való nem autós szimulátorhoz..kormánnyal játszd.
Van egy Logitech ChillStream gamepadom,de valamiért nagyon érzékeny a játékban túl hirtelen kanyarodik pedig az érzékenység 0-án van.Valaki segítene mit kell beálítani hogy jó legyen?
FORZA MILAN!!!
Si vis pacem, para bellum.
De ha van bármi konkrét kérdésed a kocsik beállításával kapcsolatban, akkor nyugodtan tedd fel a rendezvény fórumában és biztosan nagyon jól használható válaszokat fogsz kapni ;-)
Én kezdésnek az Elan-t ajánlom, a másik kettõ az már nagyon vad...mondjuk én pont azt szeretem... 😄
Si vis pacem, para bellum.
A 60'-es évek szörnyeivel rendezünk egy [bnyílt Hotlap és Fun versenyt a régi verdák kedvelõinek, melyben a következõ gépek lesznek a partnereink: Shelby Daytona Coupe ("Cobra kupé"), Lotus Elan 26R, és a TVR Griffith 400. A pálya a szintén kalsszikusnka számító Spa-Francorchamps lesz, melyen a mai napig a valóságban is versenyeznek ezekkel az autókkal a FIA Historic sorozatban.
A Holtap Bajnokság Decemeber 27.-én indul és Január 4.-éig tart este 8 óráig, utána pedig az este folyamán alaposan meghajtjuk a dögöket a FunRace keretében!
Részletek itt: Veterán Hotlap és FunRace verseny
Minden érdeklõdõt szeretttel várunk és kellemes ünnepeket kívánunk!

Bõvebben itt:
Hungarian GTL Masters - Fórum
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Ma végre megvettem eredetiben a játékot!
Feltelepítettem ,de a starforce sz*rakodik velem. Win7 a rendszerem.
Van erre már vmi orvosság vajon?
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Ha mindent úgy csináltál, ahogy le van írva, akkor, akkor álló helyzetben nehézkesnek kell lennie a kormány forgatásának és ahogy elindulsz egyre könnyebb lesz. Nagyobb sebességnél a kormánynak magától középre kell húznia magát, mint bármelyik normál autóban, ha van benne szervó, ha nincs 😊
A rázókõt is igen jól lehet érezni a játékban...
Captain Sonar 2024 Remake
Kormány beállítás
Ez a játék - biztosan sokan megállapították már - nagyon pöpec! 😊
Nagyon nagy érzés: automata kuplung: ki (váltáskor levesszük a lábat a gázról), botváltóra állítva a manuális váltást, 20% look-to-apex stb.-stb.
Itt a kormány középre force feedback: On. "Me'hogy abbaja zidõbe' nem lenni szervó a zótókba'" 😊
Ezt pillangóváltóval már-már "tilos" játszani, automatáról nem is beszélve.
Neilszab, kössz (ezügyben is) az ajánlást. 😊
GTLDK-ás autólista
Valamint itt a hazai fejlesztésû Bogár, aminek bõdületesen lett a fizikája: VW Bogár
http://www.nogripracing.com/files.php?maincat=4
A FAQ-ban még "work in progress", de a Wiki közli az elérhetõ autókat.
A megjelenés óta milyen plusz autó MOD-ok készültek a játékhoz?
Jelenleg nem tudok róla, hogy lenne hozzá ilyen.
A Ford GT40 viszont igen hasonló, különösen, hogy eredetileg azt is ez a cég fejlesztette ki (eredetileg Lola GT-nek hívták), sztem ez a modell annak is az alapjaira épül, ezért sok lehet a közös vonás a GT40-nel,
Szerencsére azért van megoldás: GTR-Masters Fórum
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?t=2681
Itt lehet megnézni a site-ot: http://hungariansimworld.ning.com/
...és tessék egybõl csatlakozni a GTL csopihoz 😉
Persze a site még csak nemrég alakult, szóval lesz itt még több minden is!