7613
-
Robi546 #7133 Hello!!
Nekem az a baj hogy nem megy a Hang A GT Legends-be :((
Mi lehet a gond??? -
neilszab #7132 Srácok!
A nyári bajnokságunk következő futamának kocsi és pálya választása nagyon bejövősre sikerült, a dimbes-dombos, lendületesen kanyargós, de a csapatáshoz elég széles Charade-ban kergetjük meg az Alpine-jainak, amit mintha csak erre a pályára találtak volna ki!
Mindenképpen próbáljátok ki és ha bejött, akko' gyertek a futamra, szívesen látunk mindenkit! ;)
A pálya megtalálható a Nyári nyílt bajnokságunk Skin & Track Pack-jében, innen letölthető: HGTLM- Tour de France 2010 -
neilszab #7131 A Bogár a teszteknek köszönhetően tovább csiszolódot és sok-sok fejlesztéssel elérte végleges formáját:
VW Beetle P1600 5.0
Érdemes kipróbálni, eredeti adatok és kézikönyvek alapján készült és rengeteg munka van benne. -
#7130 a DFP-vel kijavitották a momo tipus hibát..azzal már nem volt ilyen gond
a DFGT pedálja ua. mint a DFP-é -
#7129 Ha pedálhibás, akkor nem csoda, hogy lassabb vagy:) -
#7128 Ok! köszönöm! -
#7127 Na én is valami ilyesmire gondoltam! Főleg, mert a momo racing köztudottan pedál hibás!(mint az enyém is) A DFP már egy jobb konstrukció? Hol érdemes kormányt venni? Tudna valaki valami jó linket? -
#7126 Most mér engem kell cáfolni ? :D :P
Lejjebb, bardócz #7121-ben azt írta, hogy nincs ekkora különbség kormányok között :P
Én meg azt mondtam a pilótától függ.
Őneki mond, ha mered :P -
#7125 Hááááát, maga a kormány miatt tuti nem lesz jobb az idő
azért ezzel vitatkoznék..wigman után DFP-vel ugyanazon a pályán ugyanazzal a moddal és setuppal 1,5mp-vel mentem jobb időt..nem csak a kormányszög miatt hanem precizebb szerkezet miatt is
viszont egy DFGT és G25 között már nem lesz jobb idő valóban.. -
#7124 Hááááát, maga a kormány miatt tuti nem lesz jobb az idő. Maximum ha jobb a kormány, könnyebb vele jobbat menni... Már eleve a 270°-os elforgás, lehet gond pl... De ha elég ügyes az ember, egérrel is lehet rekordokat menni! -
#7123 Kuplungsegítséget kapcsold ki, elég csak a rajtnál használni, amúgy max fílingbeli szerepe van, semmi más. -
#7122 a kormány között nem is, de a kuplung hiánya már lehet hátrányos! -
#7121 Ekkora különbség nincsen a kormányok között. -
#7120 A prekvalifikációban 1.239 mp-el vagyok az első mögött. Létezik, hogy momo racing kormánnyal nem is tudok jobbat menni? Van egy másodperc a g25 ben? -
#7119 Momo racing kormánynál a 11 fokos kormányzási szög, jó beállítás lehet? Jól értelmezem a kormány kalauzi leírásodat? -
neilszab #7118 Aki nem bírna jövő hétig várni, annak:
Funrace - A vasfüggöny mögött -
#7117 Közben sikerüllt megoldanom!:D -
#7116 Már működik!:D Kicsit berozsdásodott a lábam, de remélem belejövök! Még annyit segítenél, hogy-hogyan tudom engedélyezni az összes pályát, és autót? -
#7115 köszönöm szépen! Már izzítom is a vasat:D -
neilszab #7114 Amúgy itt van minden szükséges link, a "Indulási feltételek" részben a kíírás alján:
GTL Nyílt Nyári Bajnokság -
neilszab #7113 Emitten a link
Ezzel már működik a lobby és mehetsz online! ;) -
#7112 a #7043 komment, miszerint:
A local ip lobby fájlt bemásolod a GTL fő könytárába.
megoldja a problémát?
-
#7111 Szia! Úgy emlékszem, hogy régen a gtr-masters oldalon volt egy leírás, ahol részletesen leírtátok, hogyan és mit kell beállítani, hogy működjön online a játék! Segítenél, mert nem találom, és szeretném ismét telepíteni! Előre is köszönöm a segítséget! -
neilszab #7110 Az igazán jó versenyek egyfomra, vagy közel egyfomra képességű kocsikkal vannak, ha lehet tuningolni és reális a fizika, akor az győz, akinek jobb a gépe és kész.
És egyébként aki szimezik, az mind belő nézetből versenyez, így a kocsija színét és a rápakolt kiegészítőket úgy se látja futam közben, így az is jelentőségét veszti.
javaslom neked, hogy próbáld ki, hogy alaposan felkészülsz a következő futamunkra (júl 22 Dijon - Reanult Apline), gyakorolsz, setupolsz, majd eljössz a versenyre... és biztos vagyok benne hogy olyan élményben lesz majd részed, hogy egyből értelmét veszti egy rakás dolog (és helyébe jönnek újak ;)), amit most egy játékban keresel. Nekem egy rajtnál még több év után is mindig a torkomba dobog a szívem... -
Cortinaar #7109 Ott volt a Pro street, ami jónak tűnt, mert a fizika sem volt rossz (nem hajtottam neki a korlátnak 300-al), csak az meg unalmas volt és a vége hergelő. Grafika szép, lehetett rendesen tuningolni a kocsikat (igaz 1,2,3-as csomagok betöltésénél többre vágyom). Tudom, hogy a szimulátorban nincs értelme pénzért versenyezni, de én nem is azt írtam, hanem azt, hogy, ha lenne egy tuningolós autós játék, amiben lehetne pénzért, kocsikért versenyezni, csak és kizárólag olyan autókkal, amit magad tuningolsz, nem pedig Lamborginivel, Paganival, ami legurul a gyártódeszkáról és kész, illetve a fizika is reális lenne, mint egy szimulátorban, akkor az lenne a mindent vivő. És igenis lehessen több tucat dolgot állítani, így pl. online játékban nem lenne két egyforma autó. (sem kinézetben, sem tuningban, beállításokban) -
neilszab #7108 Hát szerintem ilyen game nem lesz soha, hisz rajtad kívül senki nem venné meg... :D Szimulátorokban a tuningnak és a pénzért versenyzésnek nem sok értelme van (épp elég a setupolás, az is egy piszok kemény dolog), értékelehető fizikát meg Race Drive és NFS szintű játékoktól nem fogsz kapni soha...
Ja a benya...megtankolva jóval stabilabbak a kocsik, de valamivel lomhábbak, a telitank kábé 1-1,5 mp lassulást jelent. -
Cortinaar #7107 Köszönöm a válaszod. Kipróbáltam és azt kell, hogy mondjam, igen kellemes és élvezetes játék. Időmérőn mentem jópár kört, s ugyan 4. lettem, de csak 0,2 másodperccel maradtam le az elsőtől, így teljesen valóságosnak érzem a játékmenetet. Az első körökben természetesen 2-3 másodpercre voltam lemaradva, de ahogy magam mögött tudtam 8-10 kört, egyre jobb eredményeket futottam. Közben állítgattam a guminyomást, stb...
Egyedül a benzint nem értettem, ugyanis alapból 25 liter volt beállítva (asszem 50 körre elegendő), amit levettem 5 körre. Hát csak kb. 0,1-el voltam gyorsabb, mint a előtte.
Igazából arra az autós programra vágyom, amiben csak és kizárólag tuning autók vannak, mint pl. NFSU1,2, illetve Juiced 1-ben. Csak azt szeretném, hogy törjön az autó, sok beállítási lehetőség (guminyomás, motor, váltó, terelőszőrnyak, stb...) és olyan legyen az irányítása, mint pl. ennek, tehát ne pattanjak le a szalagkorlátról 300-al. Ami még ingerelni szokott az autós játékokban, az, hogy az elején aránylag jók a versenyek a közepéig, aztán jönnek a hiper-szuper Pagani Zondák és társai, amikor kb. 400-al kell repeszteni, hogy ne előzzenek meg.
Ott el is veszti a játék az értelmét és abszolút élvezhetetlen lesz. Sajnos PC-re nem jelent meg eddig olyan autós játék, ami ezek tekintetében kielégített volna. Tuningolni, szerelgetni, javítani, karosszériát alakítgatni szeretnék, pénzért versenyezni, de normális, reális fizikával, élvezetes vezetéssel. A Grid vezetési élménye piszok jó, de ott meg nem lehet tuningolni a kocsikat, semmit sem lehet vele csinálni a festésen kívül. Még a karosszériát sem lehet megváltoztatni. Irányítása is furcsa kicsit. NFS Pro street: Na itt a tuning már kezdett hasonlítani arra, amire vágyom, de az meg unalmas lesz egy idő után, és a vége felé meg vehetek űberszuper járgányt, amivel 500-al repesztek, azt meg utálom. Hát kb. ennyi. Elnézést, hogy pont ebbe a topikba írtam meg a problémáimat:), de tényleg nem találkoztam jó autós játékkal, mindegyikből hiányzott valami nagyon alap, ami miatt elment tőle a kedvem és hosszútávon sem lehetett vele játszani. Ja, és egy is történet sem árt a játékmenetben...
Visszakanyarodva a GT Legends-re, nekem tetszik, 2000 Ft-ot megér, majd felmegyek online, mert valóban más a jákékélmény. TDU 2-őt várom, bár valószínű ott sem lehet pénzben versenyezni, illetve agyon tuningolni a kocsikat.
Corti -
#7106 Kov 2 het mulva, akkor mar megyek! :) -
neilszab #7105 Igen, kemény menet vót! :) -
neilszab #7104 Szia,
Először is leszögezném, hogy nem szoktam a gép ellen játszani, hanem csak online, mivel 2010-ben semmi értelmét nem látom az MI ellen körözgetni, mivel az sosem lesz olyan, mint igazi hús-vér emberek ellen versenyezni ...és ez igaz bármelyik szimulátorra. De a kérdésedre válaszova, egyáltalán nem kamikaze a MI, normálisan lehet ellene versenyezni, persze van hogy néha kilök, de ez legalább annyira igaz ha valódi emberek ellen játszol :), szóval ilyen tekintetben nem rosszabb náluk.
A pályalevágás a FIA szabályzatot követi: 2 kerékkel mindig a pályán, tehát fél kocsival lehet a fűvön fordulni, ez a valóságban is így van. 1 levágásért csak figyelmeztetést ad, de a 3. után már Stop & Go-t és bizony van, hogy emiatt úszik el az embernek egy futama, mert nem figyel eléggé a vágásokra, szóval ilyen tekintetben is korrekt a dolog.
Nem tudom milyen szinten tolod a szimezést, de ha az a kérdésed, hogy kipróbáljad-e, akkor a válasz egyértelműen igen, a játék 2 rongyba kerül, iszonyatosan jó oldschool hangulata van, jó a fizika, nagyon komolyakat lehet meccselni vele, és pont most rendezünk vele egy nyári FUN bajnokságot, ahol a kezdők és a játékkal csak most ismerkedők próbálhatják ki magukat igazi online megmérettetésben:
Gyere és próbáld ki magad:
GT Legends Nyílt Nyári Bajnokág -
Cortinaar #7103 Sziasztok!
Nem játszottam még a játékkal, amiatt lenne pár kérdésem, hogy kipróbáljam-e egyáltalán?
A következő negatív dolgokat olvastam, arra lennék kíváncsi, hogy esetleg patch-el orvosolták-e már ezeket az idegesítő részeket:
- a gép nem tartja be a versenyzés szabályait, kanyarban ráhúznak az autónkra, kilöknek minket, ami valljuk be egy futamon nem lehetséges, vagyis büntetés járna, stb...
- csak figyelmeztetés jár, ha a füvön levágok egy kanyart.
Mennyire élethű a játék ebből a szempontból?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Corti
-
#7102 Jo volt a tegnapi futam?! Sajnos lemaradtam errol is! :( -
#7101 öhö :D -
#7100 Jah megvan en mar a telepitett konyvtarat neztem es nem azt ahova leszedte! :) Most ezt az osszes fajlt masoljam be, ahova felvan telepitve a GTL? -
#7099 Most leszedtem, hogy megnézzem neked, én megtaláltam.
De egy plusz GTL mappába teszi bele, lehet neked rossz helyre került.
-
#7098 ezek után tegyük fel ezt az opciónális segédeszközt, másoljuk a GTL mappába, majd futtassuk a decompress.bat-ot (kicsit keserű szívvel linkelek ilyet, de ha a SIMBIN lusta, a Star-Force meg ilyen béna banda, addig nincs más út)
Miutan en atmasoltam es kitomoritettem, nekem nincs is decompress.bat fajlom csupan:
-GT.LEGENDS.V1.1-(-crack+update-).exe
Itt irja a vegen,h hozzak letre egy profilt, igen de en szeretnem majd az osszes autot is kiunlockolni, akkor nem gaz,ha masik profilt is letrehozok majd? -
neilszab #7097 Az eslő futamon egész sokan voltunk, vagy 20 fő, szóval egész szép kis mezőny jött össze...
...most pedig következik LeMans és a bivaly gépek (Corvette, Pantera, Capri) -
neilszab #7096 Én a NoGrip-ről szoktam, de mindig csak pár dolgot szedek le, mivel 28 pályát úgyse tudok kipróbálni egyszerre.
Illetve a mi futamainkhoz szükséges kiegészítőket minig egy csomagba pakoljuk és letölthetővé tesszük valahonnan.
Ha jó futamokon akarsz résztvenni, akkor ide nézz be, a szükséges kiegéyzítők elérhetők a szövegben lévő linken.
-
#7095 De ezen kereztul nem? -
neilszab #7094 http://www.altbierbude.de/component/option,com_fireboard/Itemid,99/func,view/catid,9/id,2245/lang,de/altbierbude, de én sohasem használtam, mindig csak azt töltöm le, ami éppen köll :)
Gyere inkbb csapatni velünk! ;)