GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
jaaa 😊
semmit.a videóban a caprival, car dealer-en keresztül, test drive-ba mentem, de úgy nem lehet visszajátszást menteni asszem és így gázos videót fölvenni.

Duddits
Nem igaz! Mert GTR-bõl is van egy "másképp" topik, és elég nagy közönségre tett szert... Vagy hogy is mondjam.

uHs Gerzson
Azt akkarja megtudni mit rontotál el a carierben 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zetorg
??

geri15
Micsináltál? <#idiota>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Zetorg
tudna valaki adni egy olyan mentést, amiben már megnyerte a Caprit?

Omlás
Ebben igazad van!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Válasz: A FAQ ba le van irva, ha az alapján nem megy akkor akár egy tucat topikot is teleirhattok akkor sem fog menni.

Goliath
Évek óta az elsõ játék amire mappolva van a sidewinderem ffb-je.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Omlás
Kérdés! Egy esetleges Warezos GTL fórumra lenne e igény ?!Hamár itt törölve vannak az ien hozzászólások!Persze ez nem is baj én egyet értek de azon filóztam azért akik warezzal tolják azoknak is lehetne egy fórum! Ha van rá igény megcsinálom csak kell e oder nem ? 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Najó, asszem feladom, nForce2 alatt sose fog elindulni. Megyek LFS-ezni.
nekem a reklámon kivül más nem jön be...

Varenga
figy, ott van a banner alatt "WRZ-FAQ" <#sniffles>

JohnnySmith
A WAREZ GTL-el kapcsolatos kérdéseket és válaszokat automatikusan töröljük!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Nah végolvastam mindent,ki is próbáltam õket, de most se indul el a játék. Mindenki mást ír,szal vki priviben küldje el nekem a részletes indítást a clone verzióra. Thx
ChevyG work
csak sp2vel megy?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Zetorg
valami nem jó!

K.András

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Zetorg
csináltam egy videót, akit érdekel nézze meg 😊
egy kör Caprival, a Mondello Park Short-on.
billentyûzettel, TCS+ABS on, a töbi off.

GTL_Capri.mpg (15.48 M😎
nem valami nagy szám, életem elsõ videója...

JohnnySmith
Na most hagy ne mondjam hogy hogy álok én az Alfákhoz! Asszem ez nem kérdés hogy milyen autót kell venni 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

geri15
Jó ötlet :pp

B@dsector
Küldök privit, ne offoljunk ennyit. <#schmoll2>
geri15
Nagyon is érdekelne! Milyen állapotban van? És merre laksz?

B@dsector
Logitech Formula Force GP bolti ára 18e Ft bruttó, ha érdekel az enyém ugyanilyen és 5e Ft-ért odaadom.
geri15
Ehheh jobbulást 😊 Jól tetted hogy eladtad a Cortinát, mert Alfával sokkal többre mész, de erre én csak késõn jöttem rá.... a Cortina akkora de akkora **** 😄 Az Alfa mint a kezesbárány komolyan mondom, mindig arra megy amerre én akarom 😛 A Cortinával meg meg kellett küzdeni minden pillanatban, fõleg ha a seggemben landolt egy Mustang, és kicsúsztam :/

K.András
Én eddig csak a battle of minit csináltam meg, lévén ugy fáj a fogam hogy 10 percnél többet képtelen vagyok játszani...Kaptam 20 ezer pénzt a gold cupáért, pro szinten!Eladtam a cortinát és most vettem egy alfát, azzal szétverem a köv pályán is és igy megy majd tovább, csak a fogam jönne rendbe, mármint az inyem mert a bölcsesség nagyon fájdalamas tud lenni 😊

geri15
Akkor te is kb arra jársz mint én, én 1 picivel elõrébb 😛

geri15
Uhh az sem kevés :| És te milyen kormányt ajánlanál 15-20 ezer ft-os kategóriában?

JohnnySmith
Még csak most erõltette rám a Mustangot 😊

B@dsector
Nem MOMO-m volt, hanem Logitech Formula Force Feedback.

kb. 5 évvel ezelõtt kaptam karácsonyra 36e Ft-ért.
geri15
Egyébként van aki elkezdte végigvinni a játékot a warezosok közül? Nekem mindjárt megvan a Shelby GT350-em

geri15
Inkább kiszedtem a játékból, mert a PDF-ekben elég elõnytelen képek vannak szvsz.

geri15
Ohh, az ***** drága 😞 És elõtte mennyibe került a MOMO-d?

K.András
Miért nem küldesz neki privit, tudod nekem is van ötletem miért nem megy neki, és szoltam is neki privátban!De majd ezek után most megint itt kérdezgetik hogy hát ugysem jo ahogy abban a hozzászolásban van, kutyát nem érdekli.

Goliath
alex 730, 731-es hsz ben van a probléma kulcs

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

K.András
Valami képlopoval kéne csinálni, vagy akár print screen és photoshopban kivágod belöle ami kell...

B@dsector
31k bruttó volt az ára.
geri15
Mennyiért vetted? Én is most gondolkozok vmilyen normálisabb kormányban...

geri15
Köszi Mindenkinek srácok! <#wink> Mondjuk ez még tényleg csak béta verzió, lesz ez ennél még szebb is remélhetõleg <#ravasz1>
Nemsokára feltöltöm a frissített változatot, annyit valaki meg tud mondani hogy milyen programmal lehet képeket kiszedni PDF fájlokból? <#conf>

K.András
Imádkozhatsz akármennyit, idö kérdése mikor szarik be a pedál 😉

2005 SPA 6 Hours képek. Valódi régi autók.
Itt.

Kis ízelítõ:

JohnnySmith
<#szomoru1><#shakehead><#confused>
Végülis GTL-en is iszonyat jó 😊

B@dsector
Sajna már nincsen meg PS2 gépem, pedig szívesen kipróbáltam volna a GT4-et kormánnyal <#rinya>
JuanG
persze hadd tegyem hozzá: sztem 😊))...ha valaki szereti, jó neki...

OFF vége...peace

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
a MOMO-é -ra gondoltam...pici, közel van egymáshoz a két pedál és túl könnyen jár...ezenfelül imádkozhatsz, hogy ne szarjon be a gázpedál pár nappal a vétel után...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JohnnySmith
Na akkor már 2en toljuk DFP-vel? 😄DD Erõsebb FR autóval iszonyatosan lehet driftelni GTL-ben 😊 Tegnap kicsit tesztelgettem a játékot 😊))
Ha tudod akkor próbáld ki ps2-n GT4-el FR vagy RR autóval 😊(nem véletlenûl van rajta a logo) 😊))

Panther
Mert a DFP pedálja hasonló szerkezet, mint a MOMO-é. Adja Isten, hogy aki megvette jól mûködjön neki, de alapvetõen gyári hibás a konstrukció. Én vettem egy MOMO-t a múlt héten és egy óra (!!!!) alatt besz@rt a pedálja. Semmi értelme gariba is viszavinni, ugyanazt adják, én megjavítottam a Mozso oldalán leírtak alapján, most jó.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Shan
Miért? <#conf>
JuanG
meg a pedálja egy fos 😊...akár mûködik akár nem

uHs Gerzson
8 Évig!!! volt egy Trust Formula1 Race Master kormányom amit a Richard Burns Rally-ben széttört mert megpróbáltam beveni egy hajtükanyart 😉 és kel egy új kormány 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?