7613
  • lac coo
    Bakker én ezt nem értem...
    A StarForce a legynagyobb áldás a warezolóknak: csak kihúzod a cd-meghajtó tápkábelét és kész! Profik befektetnek 200Ft.-ot és beszerelnek egy kapcsolót így még húzogatni sem kell :)))

Patcelhető stb....
  • Alexease
  • Alexease
    Mar lehet kapni, ha "nagy GTL-es vagy" akkor erdemes megvenned...
  • lac coo
    Szenilis vagy :)))

Vártam nagyon , hogy válaszolsz de nem ! :))))))
  • jakewyler
    #2184-re segítsetek mert még mindíg nem tudom elindítani a gamet
  • Alexease
    Multkor privatban mar valaszoltam:)

Autopit="0"
    Force Autopit Off="1"
    No AI Control="0"

• lac coo
    Valaki mondja már az isten szerelmére , hogy hogy kell kikapcsolni az automata pit-et !!!
  • Alexease
    Dupla klikk a GTL icon-on...
  • createev
    örülnék ha valaki részletesen leírná nekem hogy hogy kell elindítani a játékot!előre is köszi!
  • moneytoo
    Senki sem úgy kezdte, hogy azonnal gyors köröket tud menni. Én pl nem tartom magam "szim-profinak", bár pron 99%-ban elverem a gépet. Nagyon szeretek szimulátorokkal játszani, ennyi. És ide azért járok, mert sokszor mondtak újat.
    A mentett állás nembiztos, hogy menne Nálad...
  • SuperCharger
    Nem küldene nekem valaki egy elmentett állást abból a Championshipbõl, amiben a David and Goliath 2 van?

Még valami, itt csak szim-profik vannak, vagy van olyan hozzám hasonló kezdõ is, akinek meg kell küzdenie Amateur nehézségen az edzéselsõségért?
  • K.András
    Hiába, nem lesznek meg a bonus kocsik!
  • Prézli
    De, át lehet rakni mentést nekem is sikerült de csak Lanon
    lehet játszani, mer van internetes kódja a gémnek és az kiszúrja.
    Amúgy a User-t kell másolgatni és akár más néven is lehet ugyanazon
    mentéssel(tapasztalat).
  • K.András
    Jol tudod nem lehet!
  • lac coo
    Én úgy tudom, hogy nem lehet mentést átrakni egyik gépről másikra....
  • Csiaki
    Ezzel nem leszel könnyen! De én nem tudom ,majd jönnek a nagyok azt mondanak azok!
  • KulacsKa
    Ja valaki pl K.Andris meg a többi nagy nevű embör legyen kedves megmondani huva a péróba nyojja fel a mentést a progi ?? :) (user data kevésnek bizonyult egy ismerősnél amikor átküldtem :( )
  • KulacsKa
    Kicsi türelem pár pálya és igen sok autód lehet nyálcsorgatás véget pedig az autókereskedőnél ki lehet probálni amire még nincs manyd :)
  • moneytoo
    Formula Force GP gondoltam míg elindítod addig végül is bármilyen kormány jó lesz ....
  • krisztián13
    [IMG][/IMG]

Ezt egy FFGP-re hát nem is tudom.Te egyáltalán mi az a FFGP?????????
  • moneytoo
    Ott van a Mini indulásnál, aztán a többi jön magától...
  • lac coo
    Dehogy nincs......
  • Veper
    Sziasztok!
    Megvan az eredeti játék a cd galaxis-tól. Feltelepítettem, és minden probléma nélkül elindult. Feltelepítettem rá az 1.1 is.
    De semmi kocsim nincs!
  • moneytoo
    Tegnap Zolderben jártam. Elporoltam a gépet a Cortinával rendesen. Nagyon jól sikerült kis verseny volt. 1.58 - 1.59 között ballagtam. Időmérőn megfutottam a leggyorsabb körömet (1.57.4). Megnéztem a világrekordot ami 1.55. valamennyi. Bevallom nemtudok tudnék oly gyorsan menni a Cortinával. Egyáltalán nem tudom, hogy hol tudnék még 2 másodpercet vágni. Kb 1.56.8 körül max. Na mindegy imádom ezt a játékot.
    krisztián13: Ha nemtudod használni, a kormányodat beszámítom a Logitech FFGP-m be.
  • krisztián13
    Ja tudom ,hogy irtál csak mindenki azt mondja,hogy ezzel a progival megy de a sok gomb láttán egy kicsit bele lehet zavarodni nem de?
  • K.András
    Egy visszajátszás, ugyis rég történt valami :)

Magny-Cours-gp-csl 151427
  • Veper
    Hali Krisztián.
    Irtam neked privát üzenetbe!
  • krisztián13
    Mit tudtok a Starforce Nightmare-ről evvel elindul a játék? És ha igen akkor ,hogy kell használni?
  • Duddits
    Nem tud.
  • Veper
    Tudom, nem illik ilyet kérdezni, de azért csak felteszem a kérdést!
    Ha megy a warezos verzió nálam is meg a barátomnál is, akkor e két személy tud neten egymás ellen játszani!
  • gergobaby
    Nekem 256 MB RAM-om van de virtuálissal egyutt 768 2400Mhz-es a procim és 64 MB MX/MX400-as VGA-m van
  • lac coo
    Az autopit.et miért írja mindig felül a játék egyesre? Vagy nem úgy kell kikapcsolni, hogy nullára írom át ???

És ezek mik, ugye nem használok segítséget véletlenül ? :

Throttle Control="2"
    Brake Help="1"
    Antilock Brakes="2"
    steering help 1 ..lol.. :))))
  • K.András
    Bocsi, de ha megvetted a legjobb kormányt, akkor megveheted a játékot is.
  • krisztián13
    Ja mellesleg már éget a vágy ,hogy nyomhassam a játokot de így sajna nem megy a választ a ([email protected])-ra is lehe küldeni előre is köszönöm!!
  • krisztián13
    Szevasztok nem tudtok segíteni ,hogy hogyan lehet feltelepíteni a játékot úgy ,hogy az el is induljon!Én próbálkoztam a DEAMON Tools -al de nem jött be mert mindig kéri a key kódot és hiába irom be a megfelelő kódot lecsekkolja a disc-et és kiírja ,hogy error!Van valami ötletetek mert már megőrülök,megvettem az állítólagos legjobb kormányt a piacon(LOGITECH MOMO RACING)és így a hajamra kenhetem!!!!!HELP!!!!!!!
  • Tomievo
    Próbálkozz deamon tools 4 -el
  • Bambbu
    Szaisztok megpróbáltam a FAQ-ból megcsinálni a játékot de nem sikerült valaki segítsen már nekem Létszike már nagyon játszanék a játékkal PLEASE!
  • Bambbu
    Szaisztok! Valaki írt nekem privátba de nem volt időm megcsinálni aki írt nekem elküldené nekem megint ugyan azt?! Létszi
  • moneytoo
    Vagy olvass vissza egy kicsit, mert láttam egy srácot, aki elakarta adni... hátha megvan még neki.
  • Debilon
    CD Galaxis