7613
-
#2253 Bakker én ezt nem értem...
A StarForce a legynagyobb áldás a warezolóknak: csak kihúzod a cd-meghajtó tápkábelét és kész! Profik befektetnek 200Ft.-ot és beszerelnek egy kapcsolót így még húzogatni sem kell :)))
Patcelhető stb.... -
#2252 -
#2251 Mar lehet kapni, ha "nagy GTL-es vagy" akkor erdemes megvenned... -
#2250 Szenilis vagy :)))
Vártam nagyon , hogy válaszolsz de nem ! :)))))) -
#2249 #2184-re segítsetek mert még mindíg nem tudom elindítani a gamet -
#2248 Multkor privatban mar valaszoltam:)
Autopit="0"
Force Autopit Off="1"
No AI Control="0"
-
#2247 Valaki mondja már az isten szerelmére , hogy hogy kell kikapcsolni az automata pit-et !!! -
#2246 Dupla klikk a GTL icon-on... -
#2245 örülnék ha valaki részletesen leírná nekem hogy hogy kell elindítani a játékot!előre is köszi! -
moneytoo #2244 Senki sem úgy kezdte, hogy azonnal gyors köröket tud menni. Én pl nem tartom magam "szim-profinak", bár pron 99%-ban elverem a gépet. Nagyon szeretek szimulátorokkal játszani, ennyi. És ide azért járok, mert sokszor mondtak újat.
A mentett állás nembiztos, hogy menne Nálad... -
#2243 Nem küldene nekem valaki egy elmentett állást abból a Championshipbõl, amiben a David and Goliath 2 van?
Még valami, itt csak szim-profik vannak, vagy van olyan hozzám hasonló kezdõ is, akinek meg kell küzdenie Amateur nehézségen az edzéselsõségért? -
K.András #2242 Hiába, nem lesznek meg a bonus kocsik! -
#2241 De, át lehet rakni mentést nekem is sikerült de csak Lanon
lehet játszani, mer van internetes kódja a gémnek és az kiszúrja.
Amúgy a User-t kell másolgatni és akár más néven is lehet ugyanazon
mentéssel(tapasztalat).
-
K.András #2240 Jol tudod nem lehet! -
#2239 Én úgy tudom, hogy nem lehet mentést átrakni egyik gépről másikra.... -
#2238 Ezzel nem leszel könnyen! De én nem tudom ,majd jönnek a nagyok azt mondanak azok! -
#2237 Ja valaki pl K.Andris meg a többi nagy nevű embör legyen kedves megmondani huva a péróba nyojja fel a mentést a progi ?? :) (user data kevésnek bizonyult egy ismerősnél amikor átküldtem :( ) -
#2236 Kicsi türelem pár pálya és igen sok autód lehet nyálcsorgatás véget pedig az autókereskedőnél ki lehet probálni amire még nincs manyd :) -
moneytoo #2235 Formula Force GP gondoltam míg elindítod addig végül is bármilyen kormány jó lesz .... -
krisztián13 #2234 [IMG][/IMG]
Ezt egy FFGP-re hát nem is tudom.Te egyáltalán mi az a FFGP????????? -
moneytoo #2233 Ott van a Mini indulásnál, aztán a többi jön magától... -
#2232 Dehogy nincs...... -
#2231 Sziasztok!
Megvan az eredeti játék a cd galaxis-tól. Feltelepítettem, és minden probléma nélkül elindult. Feltelepítettem rá az 1.1 is.
De semmi kocsim nincs! -
moneytoo #2230 Tegnap Zolderben jártam. Elporoltam a gépet a Cortinával rendesen. Nagyon jól sikerült kis verseny volt. 1.58 - 1.59 között ballagtam. Időmérőn megfutottam a leggyorsabb körömet (1.57.4). Megnéztem a világrekordot ami 1.55. valamennyi. Bevallom nemtudok tudnék oly gyorsan menni a Cortinával. Egyáltalán nem tudom, hogy hol tudnék még 2 másodpercet vágni. Kb 1.56.8 körül max. Na mindegy imádom ezt a játékot.
krisztián13: Ha nemtudod használni, a kormányodat beszámítom a Logitech FFGP-m be. -
krisztián13 #2229 Ja tudom ,hogy irtál csak mindenki azt mondja,hogy ezzel a progival megy de a sok gomb láttán egy kicsit bele lehet zavarodni nem de? -
K.András #2228 Egy visszajátszás, ugyis rég történt valami :)
Magny-Cours-gp-csl 151427 -
#2227 Hali Krisztián.
Irtam neked privát üzenetbe! -
krisztián13 #2226 Mit tudtok a Starforce Nightmare-ről evvel elindul a játék? És ha igen akkor ,hogy kell használni? -
#2225 Nem tud. -
#2224 Tudom, nem illik ilyet kérdezni, de azért csak felteszem a kérdést!
Ha megy a warezos verzió nálam is meg a barátomnál is, akkor e két személy tud neten egymás ellen játszani! -
#2223 Nekem 256 MB RAM-om van de virtuálissal egyutt 768 2400Mhz-es a procim és 64 MB MX/MX400-as VGA-m van
-
#2222 Az autopit.et miért írja mindig felül a játék egyesre? Vagy nem úgy kell kikapcsolni, hogy nullára írom át ???
És ezek mik, ugye nem használok segítséget véletlenül ? :
Throttle Control="2"
Brake Help="1"
Antilock Brakes="2"
steering help 1 ..lol.. :)))) -
K.András #2221 Bocsi, de ha megvetted a legjobb kormányt, akkor megveheted a játékot is. -
krisztián13 #2220 Ja mellesleg már éget a vágy ,hogy nyomhassam a játokot de így sajna nem megy a választ a ([email protected])-ra is lehe küldeni előre is köszönöm!! -
krisztián13 #2219 Szevasztok nem tudtok segíteni ,hogy hogyan lehet feltelepíteni a játékot úgy ,hogy az el is induljon!Én próbálkoztam a DEAMON Tools -al de nem jött be mert mindig kéri a key kódot és hiába irom be a megfelelő kódot lecsekkolja a disc-et és kiírja ,hogy error!Van valami ötletetek mert már megőrülök,megvettem az állítólagos legjobb kormányt a piacon(LOGITECH MOMO RACING)és így a hajamra kenhetem!!!!!HELP!!!!!!! -
#2218 Próbálkozz deamon tools 4 -el -
Bambbu #2217 Szaisztok megpróbáltam a FAQ-ból megcsinálni a játékot de nem sikerült valaki segítsen már nekem Létszike már nagyon játszanék a játékkal PLEASE! -
Bambbu #2216 Szaisztok! Valaki írt nekem privátba de nem volt időm megcsinálni aki írt nekem elküldené nekem megint ugyan azt?! Létszi
-
moneytoo #2215 Vagy olvass vissza egy kicsit, mert láttam egy srácot, aki elakarta adni... hátha megvan még neki. -
Debilon #2214 CD Galaxis