7613
  • Veper
    Hol tudom, és menyiért megrendelni az eredeti játékot?
  • lac coo
    Ez mitől lehet ??????? Csak néhány hozzáadott pályán csinálja...
  • K.András
    Mi megvettük a játékot, ha annyira szeretnél vele játszani miért nem veszed meg?
  • K.András
    Attol nem kell félni mert ez a játék is évekre szol, magyar bajnokság is van a GTR-Masters.hu-n
  • Bambbu
    Sziasztok! Valaki segítene nekem már 2 hete csak ezzel a játékal próbálok játszani de nem tudom a disc kódot h ha valaki tudja vagy tudja h mit kel csinálni az írjon vissza létszike előre is köszi Sziasztok!
  • MaSzKa
    magyarítást hol lehet letölteni mert a magyaritasok.hu-n nincs fenn
    tudom hogy magyarul is meg lehetett venni de nekem angol van
  • Veper
    Nagyon jó, kezdek belejönni! Remélem nem vagyok elkésve semmivel! Csak meg ne haljon a topic, mire ki merek hívni valakit.
  • lac coo
    Asszem megvan :)))
  • lac coo
    Reinstall vót :)))))
    Azt most lett ilyen :)))9

Axis [00, 01] Center="1.00000"

Axis [00, 02] Center="1.00000"

ezekt kell átírni egyre , ahogy itt van ?

Mert ott van vagy 100 db :)))
  • Tomievo
    A gép produkciója rohadtul nem érdekel, viszont másvalaki replay-ében sem látni egyáltalán részidőket és ez is marhára rossz. Nem tom miért ien GTR-ben leglább a pitben meg tudod nézni a részidőd, itt még azt sem. Annyit lehet tenni, hogy az ember megállítja a replay-t valami tereptárgynál és ahhoz viszonyít, de ez macerás, szal azért kérdeztem nincs e ehhez valami normális megoldás. RFactor-ban tök jól meg van oldva a dolog, nem tom miért nem figyelnek erre.
  • Alexease
    #2123, #2122 :)))))))

A PLR-ben allitsd, a controller resznel. A pedaloknal (Y es Z koordinatak) kell 1-re allitani a Centert.

Axis [00, 00] Dead Zone="0.00000" // Controller 1 X
    Axis [00, 00] Sensitivity="0.25000"
    Axis [00, 00] Center="0.50000" // 0.0=min, 0.5=center, 1.0=max (use to correct centering or split-axis issues)
    Axis [00, 01] Dead Zone="0.00000" // Controller 1 Y
    Axis [00, 01] Sensitivity="0.00000"
    Axis [00, 01] Center="1.00000"
    Axis [00, 02] Dead Zone="0.00000" // Controller 1 Z
    Axis [00, 02] Sensitivity="0.00000"
    Axis [00, 02] Center="1.00000"
  • lac coo
    Alex !
    Most vettem észre hogy a gázpedálom csak két-harmadtól fog, mit kell ilyenkor átírni ???
  • lac coo
    Értem. :)
  • Alexease
    Akkor volt problema az elmentes, ha valaki warezzal probalt online jatszani:) Ilyenkor totolte az osszes megnyert autot, palyat:D

Az eredetivel nem lesz problema.
  • lac coo
    Nálam a mentés mit jelent amúgy ?
    Mert én most is milliomos, full autóparkal rendelkező pilóta vagyok :))))))))))
    Mweg valamit még régebben olvastam itt az ilyen mentés elszálásokról, még Te írtan asszem, hogy emiatt nem lesz népszerű....
  • Alexease
    Igen.
    Csak az elmentesek szallnak el:) Ha egyszer is beprobalkozik az ember online warezzel vagy rossz koddal, akkor lenullazza az osszes elmentest:)))))

De Neked eredetid van, nekem is, es mindenkinek aki valamilyen szinten komolyan gondolja a jatekot es megbecsuli a keszitok munkajat, vagyis nem kell ezzel foglalkozni:)
    A tobbieknek meg: valamit valamiert:)))
  • lac coo
    PRL-t , controll ini-t, setupokat át lehet vinni egy következő telepítéskor ?
  • jakewyler
    és most tulajdonképpen mit kéne kitörölnöm hogy menjen?
  • Alexease
    Az csak a StarForce drivert torli.
  • jakewyler
    és ezzel a sfcleantal nem lehet kiszedni?
  • Alexease
    - Az elmentesekbe belekodolja a cd/online key-t, igy nem lehet hasznalni masik installnal, gepen.
    - Manualisan kell lepucolni a geprol es friss install, mert nem lesz jo.
    - Vedd meg...
  • moneytoo
    Az eredeti lemez biztos megoldja, de ha elhagytad, akkor próbáld ki a sfcleant, majd újból előlről mindent.
  • moneytoo
    Viszont úgy már az első és második részidődet megjegyzed, a harmadik a végeredmény, a garázsból meg megnézed a gép mit produkál....
  • jakewyler
    de nem érted bármilyen kódot beírok nem jóóóó!
    de egyszer már elindult pedig
  • Tomievo
    Az nem jó, mer csak a különbséget jelzi ki és nem áll meg az óra, tehát nem tudom, hogy most mondjuk 42.5 volt a részidőm, csak azt, hogy mondjuk 2 tizeddel jobb. Ez addig jó amíg próbálok gyorsulni, de azt már nem tudom meg belőle, hogy másokhoz képest hol vesztek időt.
  • Duddits
    Nyugi már! Mit pattogsz? Ne legyél már madár! Keressél! Az .nfo-ba benne kell lenni!
  • jakewyler
    segítsetek plíz
  • Fejes021
    alapártelmezésben space
  • moneytoo
    Hello,
    Az lcd kijelződön funkciót kell váltani, és akkor kijelzi a részidőt....
    Arra nem emlékszem, melyik gomb, de a menuben megtalálod....
  • jakewyler
    Sziasztok
    Én is nagy gtl-es vagyok ma fel is dobtam de egy hibába ütköztem ami eddig nem volt.:
    feltelepítettem a faq alapján sikerült elindítanom kiléptem betettem az elmentésem és azóta key kódot ír ki hiba üzinek az elmentés elött is csinálta de aztán már a 20dik kód jó lett.A faq-s kódot nem fogadja el sehogy sem...
    lécci segítsetek mert már gamelnék nagyon vele.
    [email protected]
  • Tomievo
    Engem az idegesít de nagyon, hogy a pálya részidőket egyszerűen nem lehet követni. Legalábbis nem találtam sehol oat ahol meg lehetne nézni, egyedül akkor amikor megy valaki és én nézem a kamerán. Valami megoldás?
  • Marco
    A játékot? Klikkelj duplán az ikonjára miután betetted a megfelelő meghajtóba a lemezét.
  • lac coo
    Értem :))

Végül is igazából sincs kijelző a gumikopásra :))))
    Az üzemanyag kijelző gondolom működik csak nem látom jól a rossz , öreg szemeimmel :)))
  • K.András
    Sehol, a kis lcd-n azt tudod nézni mennyi kört mentél mennyi idö van hátra stbstb...
  • lac coo
    Cockpit nézetben hogyan lehet nyomon követni a kocsi állapotát?
    ( Törés, gumihő stb...)
  • gabyy
    HY!! VALAKI MEGIRNÁ NEKEM RÉSZLETESEN H HOGYAN KELL ELINDÍTANI???ÖRÜLNÉK NEKI KÖSSZ
  • moneytoo
    Még valami, igazából a beállítások egyéniségtől függőek. Az Öcsém kicsit másképp állítja be a kocsikat. Sokat kell próbálgatni.
  • moneytoo
    Hello,
    Én szívesen segítek beállítani (már amennyire tudom), ha kell a beállításaimat elküldöm csak adj egy mail címet.
    1. én jelenleg a tc65-s sorozatokat játszom pro szinten, és így 1 pálya kivételével a gépet körönként ,5 - ,9 seccel megvertem. Én szeretem a Cortinát, de néha jobb választás (szerintem) a rövidebb pályákon a Mini. Könnyebb ezért rövidebb a féktávja, kanyarokban talán gyorsabb is, viszont teljesen másképp kell vezetni (az elsőkerék hajtás miatt), mint a Cortinát.
    2. az áttételezést úgy állítsd be, hogy a hosszú egyenesek végén a max fordulatot épp ne érje el.
    3. kerék összetartást elől -,2 re szoktam állítani, hatul +,1-re.
    4. a kerék nyomást kicsit lejebb veszem, de figyelni kell hogy melegszik a gumid, az az ideális, ha mind a négy egyforma meleg.
    5. a diiferenciálás probálgasd, rengeteg féle lehet.
    6. a rugókat a legpuhábbra szoktam, ha szegélyvetőket használsz a bumpereket puhábbra kell állítani.
    7. a kocsi magasságát hátul hagyom elől 1 cm-rel lejbbre rakom.
    8. Hátsó kerék hajtásnál kigyorsításnál óvatosan bánj a gázzal, első kerék hajtásos kocsinál pont fordítva
    9. kérdezz másokat is mert nálam sokkal nagyobb tudással rendelkezők is vannak a fórumban.
    Hát én ennyit tudok....
    Ha esetleg valaki tud többet vagy jobbat, én is kérem ossza meg, szívesen tanulok.
  • Veper
    Sziasztok!
    Segítenétek nekem beálítani a lotus corinát? Nagyon tetszik a játék, sajnos nincs időm vele eleget foglalkozni, de szeretnék mihamarabb továbjutni, hogy élvezhessem a többi autót is. Tudom láma kérdés, de tudom neten nyomni? Ez szerintem az a játék amivel nagyon élvezetes lehet.
  • Prézli
    Megszereztem a a Porsc 906-ost!!!!
    Nagyon állatul megy, csak kevés benne a műszer és néha a visszaváltásnál
    kipördül DE ettől függetlenün nagyon tetszik. Gondoltam is gyorsan kipróbálom
    élesben online, ki is löktem egy BMW-t...