GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem ismerem a Driving Force-ot (szemtõl szemben), de azé' a MOMO sem rossz.
(Anyaga, fogása, váltó ott is megvan, force hatás, szerintem csak a forgatási szögben gyengébb.)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A logitech driver teljesen jól felismerte a kormányt, tengely körüli forgatási szög manuálisan állítható 45-900 fok-ig. GTL (demo), rFactor, GTR, World Racing játékokkal teszteltem a cuccot. Iszonyatosan pontos, nagyon masszív, Force Feedback erõ jobban érvényesül, a váltónak megvan a feelingje és még sorolhatnám tovább... összességében mindegyik autós játék teljesen új élményt nyújt.
A GTL-ben pl. a Lotus-al a kanyarokat majdnem h driftelve vettem be annyira király az összhatás. Csak ajánlani tudom a kormányt a MOMO nem éri meg az árát.
Ha a cd key miatt nem megy akkor 7-8 pont ismétlése 😊 (ezt tegyük oda)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Esetleg meg megjegyzesnek hozzalehetne irni, hogy a futattashoz az SFCURE driver\service is fontos, ami egyelore csak SP2-esen lett tesztelve, es a tapasztalatok szerint nem igazan megy AMD64 es/vagy nForce-os alaplapokon (drivereken). Csak hogy nem szenvedjen feleslegesen a nep😉
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Lenne egy kérésem. Én a www.wanadoo.atw.hu - ról leszedtem a játékot és pont ugyanúgy csináltam mindent mint ahogy ott le van írva az info-ban, és ennek ellenére nem fut. Plz akinek ilyen formában van meg plz írjon az e-mail címemre vagy ide!
Elõre is kössz!
Bye!
GT4 nem szimulátor, hanem autós játék.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
bocs az OFF-ért, vége...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De mostmár tényleg ON, mert már kezdem sajnálni a topicot...<#vigyor3>#vigyor3>
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
ON
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
OFF:Az hogy nem lehet állítani egykét dologt a kocsin GT4ben az egy dolog, de azért ilyet ne írjál. Nem szeretnék GT4 vs GTL -t mert abszolút két különbözõ platformon jelent meg a két játék. Ráadásúl nem ide illik. 😊
De igazad van egyébként, nem is vitázni akartam. Ez a 900fok csak egy pluszz opció.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Mondjuk a driverben és a kormányban az a jó hogy átbirja álítani magát normálra.Van a kormányban egy zár ami ha kell 180ba álítja a kormányt.