GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti
Igen én próbáltam és nem megy le az fps annyira 😊

Istencsászár
aha próbáltam semmi baja ( nekem akkor volt ilyan drasztikus fps csökkenés amikor a vga driveremet nemkomálta a fraps és egy régebbit felkelett raknom )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

próbált már ebbõl vki Fraps-al felvenni videót? akár menetközben, akár replaybõl?
a GTR-bõl simán ment akár rögtön vezetés közben is, alig esett vissza az FPS, itt meg ha felvételt nyomok, abban a pillanatban lemegy 4-5 FPS-re <#confused>
48-65 között van egyébként
Istencsászár
geci, tök jól lehet szopatni a gépet hajtûkanyarokba kicsi fék nekémész oldalának azt felborul😄 tök poén

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

geri15
lol allz :|

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

malter
ha amerikai autoval mész akkor mphet mutat ha eu akkor km/h
Tomievo
Nem tudjátok mér van az, hogy kmh-ra van állítva az óra és mégis mérföldben jelzi ki a HUD

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Mustang2005

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

geri15
Amelyikkel legközelebb versenyezned kell a bajnokságban <#banplz>

geri15
Marco, ezt kinek írtad? :|

geri15
ez így van 😊

pajti
vmi ilyesmit keress: LOOK AHEAD

pajti
Melyik autót érdemes megvenni? Van 80000 pézem <#idiota><#banplz>

Rohamsisak
Hali! Azt mondja meg v.ki légyszi hogy a belsõ nézetnél azt mivel lehet be-ki kapcsolni hogy a fickó feje,vagyis a kamera ne forduljon amikor kanyarodok? Please help! Elõre is köszi!

B@dsector
Én már csak tudom 😄DD
K.András
Szerintem jo igy, aki ezek alapján nem tudja feltenni az szivott, annak valami más a gond, és akkor se fogunk tudni segiteni, ha 600 oldalt irunk tele 😉

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Az a baj, hogy pont most támadott meg a bölcsesség fogam 😊
Lettem volna és folyamatosan törlök nem gáz, no mind1 majd reggel megint törlök, viszont irok is St-nek de akkor valaki el fogja vesziteni a regisztrácioját, az garantált, tökmind1 miota van.

Ez a mondat nem sikerült igazán. Na fuss neki méggegyszer és légy ügyes.

geri15
Ja egyébként most vittem végig a Battle of Elant, a harmadik bajnokságban...
uhh ilyen kocsit még nem láttam 😄 Lotus Elannal kell menni 2 versenyt, és olyan érzékeny a verda, hogy billentyûzettel kín volt vezetni - eleinte. Aztán ráéreztem, úgyhogy a következõkben is ezzel megyek <#vigyor>

Alexease
Torolj vissza egy oldalnyit minden warez hozzaszolast, es ezentul kegyetlenul mindent! Nem fognak szeretni es kicsit maceras, de hamar megunjak es elfogynak. Bar az rF mas kategoria, de onnan is sikerult kiirtani a warezt😊 Ha csak szolsz erte, le sem szarjak (sajnos).

Vagyis, gondokodas nelkul torolj vissza mindent (warez es hasonlo), aki itt volt mar olvasta, aki nem ugy sem olvas vissza.
geri15
<#vigyor1>

frissítve lett a FAQ, nézd meg mi kell még 😊

K.András
Fejezzétek be a warezt, nem lehet mondani, hogy nem lett segitve, kint van a faq-ban hogyan kell felrakni, ennél többet nem lehet segiteni, fogam kiütött azért nem voltam tegnap, viszont aki mostantol warezol annak repülni fog a regje mert irni fogok St-nek!

Alexease
Ejjel csak mentem vele ket kort kivancsisagbol😉
Egyetlen benyomas, hogy lassabb mint a demo. De ami furcsa, hogy cockpitben ~30fps, motorhazteton ~50fps, TV kamerabol 130fps😉))) Bar semmit sem allitottam, csak beleptem, mentem ket kort aztan over...😊
avcom
frankón elnézést kérek, de ez "kompatibilis" nforce 2-vel?

[/off]

geri15
sehogysenem :|

Zetorg
belsõ nézetben ki lehet valahogy iratni, hogy hányadik vagyok meg hogy hány kört mentem?

malter
na igen hamarosan le kell cserélnem valami komolyabbra😊
jakewyler
azé leszedem és megpróbálom!

geri15
Csak a warez-ra vonatkozik, hogy SP2-n megy csak. Ha megveszed a fullt megy SP1-en is <#vigyor>

geri15
nekem is 9600 XTG-m van, és megy mint a zatom xDDDD
teszt róla

jakewyler
és biztos,hogy nem megy sp2õn?mert a demo ment nekem sp1-en!

malter
""
jakewyler
CSAk sp2õn megy a játék?

malter
ati 9600osom van nem mai darab ki szoktam löni az árnyékot mert akad néha ha be van😉
jakewyler
erre én is kiváncsi vagyok!

báttyó02
estét

annyi a kérdésem ha nincsfennt az sp2 akkor tuti nemfog menni a játék? :S

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

geri15
nincs árnyék :|

malter

megy ez jobban is imádom😄
malter
sikerült megvennem a bmw-t és gyorsan le is teszteltem monzában iszonyatosan megy😊célegyenesben 230alap beállitásokkal meg vettem 1 ford caprit rs-en is gondolkoztam de capri maradt végülis a kisebb verzio azt még nem igazán probágattam😊250000em volt a Bcup után ugy hogy eladtam minden autom amit kaptam kivéve a mercit😛
Nekem is ez van 1024-ben. ATI 9600Pro, 5.9 Cat., 1GbB RAM. Én nem bírom megoldani.
A demo simábban ment.
Rohamsisak
Hali! Azt mondja meg v.ki légyszi hogy a belsõ nézetnél azt mivel lehet be-ki kapcsolni hogy a fickó feje,vagyis a kamera ne forduljon amikor kanyarodok? Please help! Elõre is köszi!

JuanG
ja: a #730-731 se jött be...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
off...

csak okulás képpen: feltettem de sehogy nem indult, csak úgy ha lehúztam az optikai meghajtókat, és elfelejtettem a SFNightmare-t...szal a FAQ 1-7-ig, 8 elfelejteve, meghajtók lehúzva, és 10...és játék...

ON

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Zetorg
ok

Frank99
köszike!

most akartam írni, hogy winrar kijavította...
mire nem jó az sfw file

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Zetorg
Zetorg
már összeszedtem 70.000 creditet, a capri meg 80.000-be kerül 😊

Frank99
hali
kellene nekem az itwins féle mds. file...
ui. crc hibás.....
ha lenne valaki, akit hálám örökké üldözni tudna :-)

köszike!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Hi!Nekem mindossze annyi problemam lenne hogy a kanyarokban beszaggat a jatek,az egyenesekben tokeletesen siman fut minden maxon 1024ben (3200+,9600XT Catalyst 5.9,512M😎...Ha valakinek volt hasonlo gondja es megoldodott az irhatna..esetleg patch?
geri15
Hogyha elértem odáig küldök egyet :ppp sztem még ma este^^