7613
-
#2293 Sziasztok
megvettem a Játékot annak ellenére hogy a demója nem ment a gépemen, olyan próblémám van vele hogy elindítás után betölti a főmenüt. Idáig frankó. De miután bármelyik játékmódra, options ra kattintok kifagy:(
ATI kártyám van , ha valaki lenne szíves kisegíteni hogy bírom életre kelteni a játékot az irjon, légyszi ( 6.3 as Catalystom van fent vid. driverként) Lentebb van a konfigom.
Köszönöm elöre is -
#2292 Epp' mondani akartam, hogy probald ki, toled fugg, neked kell erezni az egyensulyt az FPS es a reszletesseg kozott;) -
partotmos #2291 ja, 0.005 ölég lesz.
kösz maestro:)) -
partotmos #2290 köszi, és kb mi lehet a frankó 3.2+ /6600gt esetében?
(úgy értem a lefgrészletesebb ffb - számottevő teljesítménycsökkenés nélkül) -
#2289 Ha eros a geped, akkor a PLR-ben itt tudod allitani az FFB reszletesseget:
FFB steer update thresh="0.00500"
Minnel kissebb, annal reszletesebb (0.015 a default!). -
partotmos #2288 ok thx, jó tudni... -
#2287 Jol erzed, teljesitmenyfuggo. -
partotmos #2286 szevasztok
most váltottam egy újabb-erősebb konfigra, és mintha a ffb effektek részletesebbek lennének (azonos beállítások mellett), mint az előző gépemnél.
ezek szerint ez is teljesítményfüggő? vagy csak benézek vmit? -
#2285 Sziasztok
Tudja valaki hogy hogy miért nem nyitja meg az online mappákat,
amikből beállitásokat tőlthetnék le.Ki írja hogy mappa olvasása
várok és semmi.Ujra kellene regisztrálnom vagy mi? -
moneytoo #2284 Érdekességképpen a Gtl ranglistán a 67.6-s időm még az első 100 Cortinásban időben sincs benne. Ez döbbenet, a csúcs 65 sec. Ekkor ébred fel álmából az ember és rájön, hogy milyen messze van a csúcstól. 2 másodperc körönként.
Spa szép pálya, de még csak most tanulom... 185-nél tartok (Cortinával), de még rengeteget hiba van főleg féktávokon. -
#2283 Nekem is Logitech MOMO-m van és nekem is ilyet csinált de egészen
brutálisan leblokkolt és szinte 50%-se volt az erő a gázbam. Egy ideig
azt csináltam h kihúztam, majd visszadugtam a pedál madzagját a kormányba,
de ez csak ideiglenesen segített. Aztán felraktam egy patchet és most már
minden OK -
moneytoo #2282 Logitech csak a gagyibb Wingman Formula Force Gp. Egyébként több mint 4 éve nyúzom. Eleddig ilyet még nem csinált. -
#2281 Gondolom Logotech MOMO Racing kormany (pedal)?! :))) -
moneytoo #2280 Tegnap, meg ma csak szívtam, és nem értettem miért. Touring Car heaven sorozatban nyomulok, sikeresen vettem az akadályokat, következő verseny Monza juniur. Mondom magamban ez baba, mert már csomoszor mentem (körrekordom 67.705 Cortinával). Beállítást betöltöm, kigurulok futok egy kört 70, majd mégegyet 71, ez így ment két napig. 69 volt a legjobb. Egy nap után feltünt, hogy egyenesben elég lassú a Lotus, a pedál a picében.... Eltelt egy nap mire a nagy eszemmel rájöttem, hogy megkéne nézni, jól van e még a bekriblálás. Nem volt. A gázból kb 5-10% hiányzott. Ezek után simán nyertem a verseny, új pályarekord a Cortinával 67.542). Csak azt tudnám, miért állítódot el? Most Spa jön... -
#2279 Szerintem csak a videokartya driver lehet a bunos. Ha jol emlekszem, az 1.1-es patch-ben javitottak. Bar az a demo-don nem segit:( De probalkozhatsz masik driverrel, beallitssal. A Write Combining-et nem szereti, probald kikapcsolni - ha be van. -
#2278 Tudna segíteni valaki ebben az ügyben??
Köszi -
#2277 Warez verziót lanon sem lehet tolni? -
#2276 "Rákkantintasz a forum gombra az SG kezdőlapon, bejelentkezel (bal felül), és akkor ugyanott látod majd , hogy privát üzenetek... Ennyi :)))"
Ez világos, csakhogy itt csak a Beérkezett üzenetek találhatók, nekem pedig az elküldöttek kellenének, ugyanis én küldtem az üzenetet, nem pedig kaptam. -
#2275 Sziasztok
elnézést hogy ilyen kérdéssel zavarok
Letöltöttem a Demoját GT Legends nek, gondoltam megnézem milyen és utána veszem meg
Az történt hogy Pár perc játék után kifagyott, ujra raktam, utánna már el sem indult miért van ez?
Konfigom: Asus A7N8x AMD barton 2500+ 512/333DDR Sapphire 9600 Altantis 128MB 80GB Maxtor WIN XP SP 2
Mégegyszer elnézést
Köszönöm -
#2274 És akkor ti is, csak a hivatalos versenyeken szoktatok indulni? Nincs olyan, hogy csak hárman négyen megyünk egy pár kört? Vagy ha jelenkezem a versenyekre akkor arra a szerverre bármikor be tudok lépni a haverommal? -
#2273 Ha komoly versenyt akarsz es Magyar resztvevokkel, akkor csak a HGTRM GTL futamain erdemes probalkozni:) Sajnos kevesen vagyunk - mint szimesek - es az erdeklodes sem nagy, igy "magan" szerverek nincsenek:(
http://www.gtr-masters.hu/
-
#2272 Ha komoly versenyen szeretnék részt venni, annak mi a menete? Csak a GTL -Master.hun. Vagy szoktatok saját szerveren is játszani? Sajnos a neten nagyon sok a bolond. Szinte lehetetlen velük egy jót vívni. -
#2271 kössz már rég megtudtam volna akkor csinálni pont ez a baj hogy sok a fontos cucc a gépen és emiatt kéne megcsinálni
Várom a tanácsokat... -
moneytoo #2270 moneytoo kukac freemail pont hu-n utolérsz -
moneytoo #2269 Format c: -
#2268 nekem jöhet a sok tanács megköszönném mert ez a kibaszot szar az istennek nem akar nekem elindulni...
Feltettem a gamet a faq alapján el is indult betettem az elmentésem és azóta a kurva istennek sem akar elindulni,már vagy 100módszer megvolt az tuti... -
#2267 Kösz a biztatást moneytoo... én sosem leszek szim-profi sajna. Azért voltam kíváncsi, van-e itt hasonlóan amatőr sg-tag, mert szívesen játszanám multiba, csak olyanokkal, akikkel szemben eséllyel indulnék.
Egyébként van mentett állásod arról a környékről? Hátha össze tudnék hozni valamit. A garage file-t is pl. simán átmásoltam egy mindenkocsi-cheates profilból, és működött. Még a karrier státuszt kellene belemókolni, és már jó is lenne. -
moneytoo #2266 Emlékszem mit éreztem, mikor az Imperium Galactica megsemmisült a 48* Sony cdrom-mal egyetemben.
1. Azóta sem vettem sony cdket,
2. Ha lehetett(márpedig lehetett), akkor leszedtem a nocd, vagy egyéb kellékeket, hogy ne használjak cd-t. -
K.András #2265 Full iso, de még mindig jobb mintha a lemez pörögne szét idövel, 5 giga tárhely kevesebbe kerül mint a játék :D -
#2264 Én nem tudok róla. -
#2263 Van hozza miniImage vagy a full ISO-t kell mountolni? Ha van miniImgage, akor az engem is erdekelne:P En is utalom pakolgatni a CD/DVD-ket:/ THX! -
#2262 Ja...Értem :)))) -
K.András #2261 Nekem máshogy nem megy. -
K.András #2260 Az online kod kell, csak én nem akartam benthagyni a lemezt(ne pörgesse szét állandoan), ezért inditom ugy mint a warezt! -
#2259 Rákkantintasz a forum gombra az SG kezdőlapon, bejelentkezel (bal felül), és akkor ugyanott látod majd , hogy privát üzenetek... Ennyi :)))
Na de nehogy azt mondjátok , hogy online is megy a tört valami mágia által , mert tökönszúrom magam hisz megvettem :)))))( Igaz használtan , olcsón....)
De ha megy akkor elküldheted nekem is , egy két havert beszervezek :)))
Bár egy legális multi-kód nélkül nem értem hogy működhetne... -
#2258 Próbáld ki start.bat nélkül is. Ha DT 4.x-et használs elvileg e nélkül is indul. Már talán ide is leírtam hogy régeben egy csomó próbálgatás, módszer ellenére sem akart elindulni a game, még lehuzogatással sem, mostanra pedig már oda fajult a dolog, hogy ha a játék be van mountolva csak 1 dupla klikk a GTL ikonon és már megy is :) Tegnap raktam be egy másik írót is a gépbe és kicsit átvariálódtak a winyók és DVD-k kiosztásai, Master, Slave, Pri Mas., Pri. Slave és tartottam adtól, hogy már nem lex ilyen egyszerű dolgom, de mint kiderült alaptalan volt ez a félemem, mert így is elindul mindenféle varia nélkül :D
Annyit akartam még, hogy ha valaki meg tudja mondani, hogy hogyan tudom megnézni az elküldött privát üzeneteimet, akkor aki rászorul annak elküldöm a nálam bevált játékindítási lépéseket. Azért kell mert valakinek nagylelkűen segítettem és elég hosszen és részeletesen leírtam neki mindent de az illető annyit sem írt vissza, hogy THX! A lényeg, hogy ha megtudnám nézni az elküldött privát üzeneteimet akkor könnyen eltudnám küldeni másnak is, mert egyébként nincs kedvem legépelni még 1X az egészet. -
K.András #2257 Nekem nincsen lehuzva, nincsen bent a cd- és megy a játék, online is :D
Nekem elég ha bemontolom, start.bat elindit és már megy is, igy nem kell cd-vel genyozni! -
#2256 Mondjuk én még nem próbáltam :))))) Egyszer kínlódtam valami SF játékkal de hamar beleuntam , inkább megvettem (asszem XPand Raly volt...).
De lehuzogatást akkor sem próbáltam :))) -
#2255 Azert nem olyan egyszeru, mert sokszor van, amikor meg lehuzva sem megy:) -
#2254 Vagy szedjél Kavintont , vagy ne igyál annyit , vagy igyál többet !