7613
-
XerPY #2333 Valaki tud cracket hozzá? -
#2332 Elég érdekes dolog....... :))))) -
moneytoo #2331 Persze, nyomsz egy esc-t, save és kész. Visszatöltés a lemzről kifelé mutató nyil és aztán folytathatod. -
#2330 Menthetsz de szerintem nem tölti be.
Tud valaki megoldást nekem? -
#2329 Mér lehet menteni is fele versenytávnál ? :)))) -
moneytoo #2328 A 3 órás versenyeket már nem hiszem, hogy mentés nélkül megcsinálnám... Még 1-1,5 szerintem tudnék hibátlanul, de 3 órát, főleg nyomás alatt.
Én direkt azért csinálom a karriert, hogy megtanuljak jól vezetni a pályákon különböző kocsikkal, ha valaki kihagyja, akkor szerintem kiherélte a játékot. Én is szeretnék jobbat, mint a Cortina, de nagyon nagyot lehet azzal is versengeni, főleg ha úgy csinálod, hogy a versenyen nem mentesz.
Ha utolsó helyről indulsz, hogy tudod megnyerni? Nyolc kör mondjuk monza junioron nem hosszú, mire a hátsókat megelőzöd az első 10 már messze jár. -
#2327 Amúgy nem kell végigtolni az idényeket!
Ha mindig nyersz az E kategóriában, a TC-GTC65-75
idényekben akkor a Spa-t és a Nürburgringet kihagyhatod
A 60 körös versenyen is ez volt az Monzait megcsináltam,
a Spa-in mentem 14 kört és kiléptem, de megvan a Shelby!!! -
#2326 Nekem is ugyan az a gondom mint Kicsizolinak volt... Legújabb Omega van fönt, és nem tudom mi lehet a baj... Valaki tud segiteni? -
#2325 én oda is érkezek :D -
#2324 De mégis van tétje :))))
Mopndjuk professional szinten eléggé meg kell izzadnom az AI-vel , mert egyrészt béna vagyok, másrészt mindig utolsó helyről indulok :))))) -
#2323 En - leszamitva a hosszu versenyeket - vegig jatszottam:) De igazabol csak akkor van hangulata, ha meg nincs meg az osszes auto-palya, mert a karier ugy van osszerakva, hogy folyamatosan kapod/veheted az erosebb autokat es az egyre nehezebb, hosszabb palyakat (milyen meglepo fordulat?! :DDD), igy van ido begyakorolni, fejlodni, es kiismeri az autok, palyak kozotti kulonbsegeket;) Ha mar meg van minden akkor sokat veszit a hangulatabol:)) -
#2322 Lehet nekiállok én is a karriernek, bár egyszer elegem lett XPandban belőle :)))
De miért ne .....:)))) -
#2321 Lesznek 3 oras versenyek is:) -
moneytoo #2320 Na Spa kipipálva. Jó hosszú és kemény verseny volt (az eddigi leghosszabb, 8 kör több mint 24 perc). A legjobb időm 182.6 sec volt időmérőn. 10.-nek indultam, de a 3. körben az élre álltam. Onnantól a gép végig ott kullogott a nyakamban, egyszer még vissza is előzött a 7. kör végén. Most Imola van, 140.7-t már mentem, de még szerintem javulni fog. -
#2319 Lassan meghal a topic, és még nem is versenyeztem senkivel! -
#2318 Én is álítottam a kormányon köszi szépen! Remélem irtok még egy pár jó dolgot a PRL átírásához. -
Ferrarif1team #2317 Hello!
Tudna nekem segíteni valaki? Honnan lehet magyarositás letölteni a GT Legends-hez? -
#2316 Ezt nem is tudtam , thx , így sokkal-sokkal jobb az ffb :)))))))
Van még valami más titkos dolog is amit érdemes átírni ? :)))) -
partotmos #2315 :))))
-
#2314 A lenyeg hogy megy:) -
partotmos #2313 furcsa, nagyon furcsa... -
#2312 :)Egy kis piszkálás a Config.ini ben és máris megy:)))
Köszönök mindent
A 128 as vid. kártyámat 256 mb ismerte fel???????
Javit és Játszik:)) -
partotmos #2311 óvasgassál... -
#2310 Bocs megvan már -
#2309 Bocsi De mi az a Rsc?
Sorry a idiota kérdésért -
partotmos #2308 fura.
lesd meg az rsc-t(banner), hátha...
-
#2307 Alapon van
-
#2306 Ha nem alap van proci de szerinten ez nem lehet akadály 2400/533 Intelt legyomja még alapon is. Neked ATI-d Van? -
partotmos #2305 tuningolod a bartont?
(vagy a @1,8GHz alapórejelnek számít?)
-
#2304 A hangkártya alaplapi, hogy érted hogy húzás nélkül?
-
partotmos #2303 nélkül -
partotmos #2302 alaplapi hangkari? próbáltad húzás nélül is? -
#2301 Asus A7n8x
AMD Barton 2500+@1,8GHz
512/333 Ram
Ati Radeon 9600 Atlantis 128MB
W XP Sp 2
Catalyst v6.3
80 gb MAxtor
Hát ennyi
-
partotmos #2300 milyen is a harvered pontosan? -
#2299 a játék miatt újraraktam 1 napos Az XP, A többi cucc fut rajta, nem tudsz valakit aki ATI val Játszik? Milyen Konfigja lehet? -
partotmos #2298 ez a cuccos egyébként überstabil nálam, szépen tűri az alt+tabokat
naon jól meg van írva az alapja... -
partotmos #2297 más játékkal nincsen gond? csak a gtl produkál ilyesmit?
milyen régi az a win@os? -
#2296 Igen fel
-
#2295 A patch-et felraktad? -
#2294 Nekem se nyitja meg!!!!
Csak annyit ír h mappa töltése (vagy hasonlót)
de nem csinál semmit!