7613
  • Istencsászár
    Mind2ővel jó :)
  • SomAdam
    Hali
    A MOMO racinggel vagy a Driving Force Proval jobb a játék?
  • lac coo
    Hehe...

A borulás már nekem is megy :)))))))
  • Alexease
    Nehany probalkozas...

Alexease_GTL_BMW_Drift2 (WMV, 5Mbyte)

• Alexease
    StarForce-os, nincs crack, huzd le a kabeleket es/vagy imadkoz...
  • picinrossi
    Tudna valaki crack-et?
  • copass
    mentem este az af-gtl1 rövidpályán alpine-al, gyönyörű ez a pálya!
  • copass
    este toltam egyet az af-gtl1-en az alpine-al ,gyönyörű, szép lesz a hosszabb is!:)
  • moneytoo
    Döfi.
    Barók ezek BMW-k
  • Alexease
    AF-GTL1-Long Track Video LOW

AF-GTL1-Long Track Video HIGH
  • moneytoo
    Tegnap kerestem a kormányhoz újabb drivert. Találtam is. Én a Logitech 4.2-t használtam, a mostani 4.6. Ezt fel is raktam, ahogy illik. Majd több mint két órán át szarakodtam, hogy megfelelően beállítsam az ffb-t. Teljesen más az erő mint a másikkal volt. Nem mondom, hogy jobb vagy rosszabb, csak más. Főleg amikor szegélyvetőkre mész. Szokni kell. A legnagyobb változás, hogy ez engedi külön tengelyre rakni a gázt és a féket, bár eddig is frankón mentem nélküle. Majd kipróbálom, hogy így mit lehet alkotni.
    Beállítás után gyári értékekkel kipróbáltam a 26r-t. A Cortina után ég és föld. Sokkal fürgébb, gyorsabb, és jóval könnyebb.
  • lac coo
    Ezt kérdezem én is :))))))))))))))))))9
  • K.András
    Természetes dolog, ezen akkor gondolkoztam el amikor a frexnek megjelent az rpm-e, én azon akadtam meg, hogy okés hogy a játékban kiirja a fordulatszámot de hát szinte minden játék más, hogyan lehet hogy ennél is látja meg annál is...
  • lac coo
    :)))))

Csak kiváncsiságból érdekelt :)))))
  • K.András
    Nem vagyok programozo, a lényeg ott a frex gp-nek az analog fordulatszámméröje ahhoz is prg-van és minden játékhoz lehet használni, ha ök meg tudták csinálni akkor brd is...Szerintem nem is az a lényeg hogyan fogja csinálni, hiszen adott esetben tök mind1 ha jol csinálja és pontosan :)
  • lac coo
    "... kritikus szintet ..." :)))
  • lac coo
    Na de pl. honnan tudja egy kormány bármilyen driverrel is , hogy az adott játék adott autójában hol tart éppen a fordulatszám, hovátovább mikor éri el a kritikus hatást amikor váltani kell, és ilyenkor kell kivillantani a piros led-et ???

Valami plugin vagy ilyesmi csak kell hozzá.....

De nem értek hozzá , csak én így gondolom szerény ismereteimmel :))))
  • K.András
    Ugy érzékeli ahogy a logitech momo-hoz valo driver a játékokat.
  • lac coo
    Az is segít , ha hátsókerekes autónál a fékút vége felé adsz egy nagyon pici gázt , természetesen fékezés közben...Segít abban , hogy ne blokkoljon le olyan könnyen a hátsó kerék ..És még stabilabb is lesz tőle az autód , nem indul el olyan könnyen a hátulja .
  • moneytoo
    1.Szerintem ha a fékerőt lejebb veszem, akkor az olyan mintha nem nyomnám úgy a pedált. Mindig úgy fékezek, hogy padlofékkel indítok, majd kb 1 sec után visszább engedem.
    2.Talán a fékerő elosztáson majd változtatok egy picit. Cortinát általában elől 62,5%-kal használtam.
    3.Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a kis mocsadék csal, de így nekem meg fogy a gumim.
    4.A futóművem nem volt túl kemény 2 bump, 4 rebump. Próbálkoztam 1 bumppal, de nagyon mozgott. A kerék nyomásom elől 165-170 körül, hátul 160-165 körüli volt. Melegen elől 1,9 körüli nyiomás volt, hátul 1,8.
    5. Igy futottam 139,3-t, de tudnék szerintem kb 138,5-t is. Na mindegy gyakorlás teszi a mestert....
  • lac coo
    Na de a szoftver hogyan érzékeli az adott játékban mi-hol és miért történik ???
    Gondolom azt mindegyik játéknál máshonnan tudja beolvasni magának ...
  • lac coo
    A felfüggesztésen is puhíthatsz, ha megugrik a huplikon...
    A gépet ne nézd szerintem csal, mint amikor ABS-el mész növeli alapból a tapadást...
    De az ilyen egyszerű autóknál nincs is olyan felfüggesztés meg súlyelosztás , hogy ne blokkolná le a terheletlen ( hátsó-ívbelső) kereket .
  • K.András
    Fékeröelosztáson probálj állitani meg a fékerön, vedd lejjebb 100%-rol pl 94-re és nézd meg állora fékezi e ha igen akkor még egy picit vegyél vissza vagy akár a fékeröelosztáson változtass, vidd egy picit elörébb...
  • moneytoo
    No tegnap Imola volt. 139.3-mal 3.-nak indultam. Mindig tetszett ez a pálya. Szeretem mert gyors, de nagyon csalafinta ívek is vannak. A lényeg, hogy a 2. körben vezettem, és nyertem több mint 10 seccel. Megyneyrtem a bajnokságot is, kaptam egy Merci 300-t is. és a 3. szezon unlock. Ott megkellett venni a Lotus 26-t.

Más. Fékezésről szeretnék érdeklődni. A problémám mindig az, hogy az egyik kerekemet (a nem terheltet) sokszor (általában) majdnem állóra fékezem (alig forog, de forog, és csíkot húz), a másik (a terhelt) az frankón fékez. Ha mindkét kereket hagyom teljesen forogni, akkor megnő a fékút, ha ennél jobban nyomom akkor is, mivel mindkét kerék blokkol. Tehát a kérdésem az, hogy lehet-e úgy fékeznem, ahogy pl a gép, nyema féknyom, de rövid féktáv. Ezen kívül a másik problémám az, hogy féktávon ha hullámos az út a hullámok után mindig megáll, megtapad, ezután fékez, majd ismét "átugrik" a hullámon és újból megcsúszik. Ezeket úgy képzeljétek, hogy kb ,5-1m dupla (bal és jobb első)féknyom van az aszfalton. A gépnél soha nem látok ilyet, gondolom a vezetésem tökéletesítésre szorul.
  • K.András
    Lehet ezt igy is nézni, csak ezzel az erövel a plazma-lcd tv-k sem érnek szart sem, hiszen a 25 ezer ft-s tévén is tudod fogni ugyanazt az adást, vagy minek enni rántott hust, hiszen a krumplis tésztátol ugyan olyan jol fogsz lakni :)
    Viccet félretéve, ha ugy gondolod, hogy ezért a pénzért pár ledet kapsz meg egy erös motort akkor tévedsz, azért itt nem kevés idö ment el a fejlesztéssel rengeteg pénzt öltek bele stb...
    Szofver is adnak az vezérli majd az LCD-ket mert a válto indikátor is lcd-panelbol van kialakitva igazábol nem LED-el...
    Természetesen pénzfüggö is a dolog, ha valaki megteheti, hogy kiadjon ennyit az valszeg ki is fog ha ez a hobbija, aki meg nem tudna ennyi pénzt kiszoritani erre az meg nem fog.
  • lac coo
    Hát egy pár darab ledér, meg erős motorért (amit soha nem fogsz fullon használni )
    Nem adnék ennyi pénzt :))))

De persze Te tudod, örülök , hogy meg tudod venni .

Mondjuk ezeket a LED-eket , LCD-t nem igazán értem , hogy fogja használni a kormány..... Talán lesz hozzá az adott játékhoz suport , plugin ....
  • K.András
    Pl a legujabb FFB teknika van benne,24 voltos motor ami 5 Nm-es eröt tud kifejteni + a legjobb anyagokbol van összerakva, lesz rajta LCD kijelzö van rajta fordulatszám ledek stbstbstb, egyébként pedig piacvezetö cég a szimulátorok terén a bar hondának a toyotának is épitettek szimulátort meg még jo pár cégnek...
    Meg ugye a saját tapasztalat, nekem megvan már a race frame pro meg a BRD pedál is és ezek minösége illetve használhatosága alapján bátran kimerem jelenteni, hogy ez lesz a legjobb kormány a világon.
  • K.András
    Tudom! ;)
  • Duddits
    Ujraraktam! Uj XP-t is raktam!
  • lac coo
    Csak lehtne kapni valahol ! :)))....Talán vennék is...
  • Alexease
    Hat ja;) Ezert az arert 4-5 TM F1-et lehet kapni, ami nagyon komolyan ossze van rakva, komplett fem meg ami kell:)
  • lac coo
    Amúgy miben jobb mint egy mezei kormány?
    Mert ennek az árából kijön egy pár évre való sima kormány , szal a tartósság nem lehet indok....
  • lac coo
    Próbáld újrarakni !
  • Duddits
    Uj problema! Miutan offline a betoltes eljut haromnegyedig, csak ugy fogja es kilep a jatek. Semmi uzivel.

Online, meg ha belepek egy szerverre, elkezd tolteni engem es csakugyan kilep! Pedig jo lenne ha menne mert este verseny...
  • Alexease
    Mibol gondolod, hogy az a legjobb?! Probaltad mar?!
  • Duddits
    Valaki segitsen!! #2326
  • lac coo
    800 FONT...lEHET MÉG KAPNI ? :))))))
  • K.András

BRD

Persze ez kurva drága, de azt kérdezted melyik a legjobb és szerintem ez az, én már meg is rendeltem viszont a gyártás még késik pár hetet, szal nemtom nekem mikor jön meg...
  • moneytoo
    Egy kicsit más témájú kérdésem volna. Szerintetek melyik a legjobb kormány szimulátorokhoz? Pl ehhez?
  • DonManó
    nincs