7613
-
#2413 -
#2412 A Raceworld-on fent van egy jo kis "GTL" video, "ismeros" autokkal. Erdemes vegig nezni, felvenni/leszedni!
Kozepen, a VIDEO ARCHIVE allatt, az elso video CLASSIC RACING neven.
http://www.raceworld.tv/ -
#2411 Max ha letöltöd az interneten található verziót... -
#2410 arról nem is beszélve, hogy szépen kopik a gumi driftnél.
vicces volt amikor egy (asszem)60 körös versenynél, boxkiállásnál csak tankoltam és nem cseréltem gumit.
hogy a pályán maradjak, úgy küzdöttem mint malac a jégen! :D -
#2409 Próbáltam visszaolvasni a fórumban, de nem találtam rá konkrét választ, szóval a kérdés:
ha megvan az eredeti dvd, valami trükközéssel tudok valahogy online játszani úgy, hogy ne kelljen berakni a meghajtóba a lemezt? -
#2408 árkád vs szim - ennyit számit ;) -
K.András #2407 Ha ebben a játékban driftelsz az általában idö veszteséggel jár, ugye adott esetben hiába akarja valaki ugy bevenni a kanyart hogy számára szépnek tünjön, gyorsabb ugy sem lesz annál mintha végig max tapadáson gurulnál át egy kanyaron... -
#2406 NFS -ben sokkal jobban lehet driftelni ! :)))
Vagy CMR-ben :))))
Itt is lehet , csak itt már tudni kell vezetni is , nem csinálja meg helyetted a program egy gombnyomásra ! :))) -
moneytoo #2405 Szellemcsávó nem túl szellemes...
Elég egyszerű hangnemet ütött meg, bár ez nem volt jellemző mióta ide járok. -
#2404 nagyon sokat játszottam a World racing 2-vel.Nekelm jobbnak tünik a csuszási modellezés.Néha olyan érzésem van,hogy valaki a kocsi közepén tengelyre rakta és pörgeti 1 helyben.Keresztbe menni szinte lehetetlen.Wr2 ben lehet faszán driftelni.Amúgy szép sajna ilyen hibákkal -
#2403 jah, elbukik kb 1% sebességtöbbletet, amit az FW ad -
szalacsy2 #2402 Olvavás óra ált iskola első osztály. Én azt mondtam, kapcsolja be te ostoba...... -
#2401 -
GhostMan #2400 szalacsy2: nem sok agyad van ha azt ájánlod hogy kapcsolja ki a fast write-ot mert akkor szaggatni fog mint a disznó -
moneytoo #2399 Az LCD üzemmódot kell váltani (a kocsiban ami az időt méri). -
edeleny #2398 Mar jo,söt huzogatas nelkül is jo. -
#2397 Sziastok! Hogy tudom kiiratni, hogy hányadik körben vagyok? Sehol nem találom sajnos!
-
moneytoo #2396 Szerintem..
1. A számítógépeden minden beállítást próbálj meg defaultra vissza állítani,
2. Minden tuning cuccot írtsál ki, a procit, video kártyát is alapon használd,
3. Ha teheted tiszta XP-re telepítsd fel minimum SP2vel,
4. Mindenből (alaplap, videokártya, stb) a legújabb drivert használd,
5. Használd az 1.1-s patchet is.
Így elvileg (szerintem) mennie kéne... -
Vakeraka #2395 Mi az a fast write? -
#2394 A drivernel meg kapcsold ki a Write Combining-et:) -
szalacsy2 #2393 Biosban kapcsold be a fast write opciót.... -
Vakeraka #2392 Segítség:(((((
Miért nem mehet ez a fene játék már mindent megtettem. Másik videokaridriver, lehúztam a meghajtót.
DE a menüben akkor is lefagy a név beírása után
KÉREM SEGÍÍTSEN VALAKI -
moneytoo #2391 Bocsi a helyesírásért nagy lelkesedésemben elfaragtam több helyen is.... -
moneytoo #2390 1. Nurburgring sprinten nyomulok. 105.121 a legjobbam, még gyakorlok egy kicsit.
2. Láttam a kocsi választásonál, hogy azonos típuson belül, különböző teljesítményű illetve nehézségű kocsik vannak ezek közül melyiket érdemes választani a könyebbet kisebb erővel, vagy a nehezet erősebb motorral? (első blikkre én a könnyebeket választanám a féktáv miatt). A Porschenál még árban is különbözőek ez egyértelmű a drágább a jobb. -
#2389 Vegyél erdedetit, az mindig fog működni. Én is megtettem! -
edeleny #2388 Nem tudtok segiteni?2380
-
#2387 #2075
#2087 -
#2386 Mar tobbszor ki volt linkelve a topic-ba a cheat:( Keress ra... -
#2385 akkor segítsetek légyszi,Hogy lehet megoldani. -
#2384 Vigyázz , mert nem fog működni és még valami kárt is csinál !!! -
#2383 userprofil mappát légyszi -
moneytoo #2382 De, csak mondd meg melyik fileket kell átnyomni. -
#2381 nem tudsz küldeni nekem 1 mentés tőled.
Hattilakukactvnetwork.hu címre -
edeleny #2380 Hali,sracok van egy kis gondom.A jatek volt fenn,ment is gyönyörüen,ujra tettem a winfost,vissza is telepult szepen.elindul,de mikor lenyegeben kiadna a palyara,hogy jatszak kilep a jatekbol.Volt mar valakinek ilyen problemaja,tudtok valami megoldast? -
moneytoo #2379 Nem tudom, én nem használtam/om. Nézz körül a megfelelő oldalakon, vagy olvass vissza. -
#2378 ehez kell patch lehet azért? -
#2377 az a gáz hogy ez nem csinál semmit nálam meg a money cheat sem -
moneytoo #2376 http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=goatsglu!rar,
bár így nagyon sok (verseny) élményben nem lesz részed -
#2375 urak ,hogy tudok mihamarabb az all carshoz jutni . -
Vakeraka #2374 valaki mindíg kiszedi amit írok:((
nem indul a game pedig lehúztam ameghajtót a menüben lefagy miután beírom a nevet