GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
A latotavolsagot, LOD-ot, arnyekokat vedd lejebb, es ha nincs 256Mbyte-os videokartyad, akkor a texturakat is (sok kulonbseget nem fogsz eszre venni). Gondolom kulsonezetbol tolod?! <#zavart2> Onnan tobb mint 2x gyorsabb mint cockpitbol, de meg ugy is beszaggathat. Ami ismetelten felezi az FPS-t, az a cockpit muszerek, kijelzok.
K.András
A 20 körös versenyen nincsen kiállás, birja a gumi faszán, a 60 körös versenyeknél lesz kiállás csak.Egyébként mire unlockol az ember minden autot addigra faszán betanulja a pályákat, valszeg nem véletlen lett ez igy kitalálva.Mondjuk megnézném ki az az ember aki mindet meg tudja csinálni gyémánt kupában, valszeg nem sokan vannak...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

én azt nem értem miért szaggat be a game a kanyarokban..mindenhol máshol 24 autóval tû élesen fut..a kanyarokba meg beszaggat..levettem a circuit detailt így jó..erre meg a cockpit közelében illetve a rajtkockáknál megintcsak beszaggat..nem mintha olyan hûdenagyon össze lenne rakva az a kurva boxutca..az esti pályákon nem látok semmit..attól meg már könnyezett a szemem ahogy a kocsi neha "rángatózik" a saját tengelye körül (egyhelybe fordul 180 fokot)..habár lehet hogy a régi autókra máshogy hatottak a fizika törvényei 😊)
na probléma sztornó, az LCD csak 32 bites színmélységben megy <#zavart1>
Mégis van vmi gebasz az LCD-vel nálam.
Tudom ki- meg bekapcsolni (ezt onnét tudom, hogy ha felkapcsolom a világítást, és utána bekapcsolom az LCD-t, akkor szép kékes háttérvilágítást kap)
de nem látok rajta semmit. Töküres, hiába váltogatom az üzemmódokat, semmi sem történik.
Olyan, mintha nem rakná ki rá a számokat.
Van ezzel még így valaki?
Meg még egy kérdés: kinek mekkora a feltelepített GTL könyvtára?
A logitech wingman extreme 3d átalakitás érdekelne,ha valaki tud valami konkrét dolgot vagy linket irjon legyenszives,köszike elöre is
Alexease
Azok mar erdekesebbek lehetnek😊 Azert mondjuk a B-ben es C-ben is volt egy-ket "hosszabb" futam, mondjuk Spa-ban, 25 perc korul jot ki a vege😊 Plusz az idomero.

Taktikazik amugy az AI? Kimennek a pit-be verseny kozben? Azert 20 kor alatt mar kopik rendesen a gumi, lehet hogy erdemes ket fele osztani a futamot. De ha nem megy ki az AI, akkor szivacs😊)
K.András
Én már az E kupákat nyomom, azon belül FIA GTC 65-ös bajnokság, 3 20 körös versenyt kell még menni és meg van a porsche 906-os, ezzel együtt pedig a 18. arany kupám, azért ez idöben is elég huzos kb 1 orát lehet számolni 1 versenyre az idömérövel együtt, 8 verseny 8 ora de a FIA TC65-ben meg még több idö mert lassabb autokkal nyomod full gp pályákon...

Oksa megoldódott valamitõl bekattant a prog....Letöltöttem a honlapjáról úgy már müxött.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ott csak a virtuálist látom,ha kikapcsolom a virtuálist akkor semit....

Alexease
MyComputer/Properties/Hardware/DeviceManager/DVD-ROM Drivers/"DVD Meghajtod" jobb klikk es Enabled.
Oké ez szép és jó de akkor mi lehet a hiba?😊
Gyk totál friss a rendszer minden hibátlanul müxik de a SFNightmare még véletlenül sem hajlandó visszahozni a meghajtómat.....

Goliath
A program nem fos teljesen jól mûködik több ezer gépen szóval, igen, a hiba az ön készülékében van. Ha értessz a regedithez, akkor winreinstall nélkül megúszod, ha nem akkor nem. Esetleg rendszer visszaállítás...

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Valaki megtudná mondani hogy hogy a rákfaszba kapom vissza a normális dvd meghajtómat?
Mert ha abban a fos progiban amiben letiltom (SfNightmare) utánna hiába nyomogatom az ENABLE CD valamint ENABLE SM gombokat berakja a win hogy a prog leállt azt szeva....
Resatart meg nemsegít.

Alexease
Max annyi, hogy lehetne single race-eket menni az alappalyakon😊 De meg ugy sincs sok ertelme, azok nagyon alap palyak.

A penzzel amugy sem volt eddig gondom, meg lehetett venni minden ertelmeset, ami az aktualis versenyekhez kellettek. Amikor eloszor vittem vegig a C Kupaig, valogathattam is az autok kozott, bele is valasztottam redesen😊 Most ismet a C-nel vagyok (😄), most mar tudom mit erdemes valasztani😊) A B Kupa is sokkal lazabb volt, hogy masik autoval mentem.😊
K.András
Mondjuk ettöl a pályák autok versenyek még nem lesznek elérhetök, szal semmi értelme nem volna használni...

Itt látok egy kis csalást: (Én nem használom és nem tudom, hogy mûködik-e!!!)

GT LEGENDS MONEY TRAINER (8.98K😎
geri15
De kell neki lemez, minden indításnál kéri (sajnos).

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Shevchenko
Sziasztok csak azt szeretném megkérdezni hogy 4-en megvennénk a GTL-t és az lenne a kérdésem ,hogy az mindenkinél fog mûködni,nem kéri a lemezt?Köszi

FORZA MILAN!!!

K.András
Nincsen és nem is lesz, a serial bele van kodolva a karakter fájlba...Egyébként jo is hogy nincsen.

jadika
Sezvasztok! Vannak Cheat Kódok a gt legends hez?

\"Az ÉlEt NeM éR sEmMiT GéPeZéS NéLkÜl!!!\" By\" ÁðI

K.András
No igen, igy nézve igazad van 😉

höhö, adta, tehát bónusz 😊
de mielõtt elmagyarázod, vágom a különbséget a bónuszautó és a bónusz autó között 😊))
de, csinálsz egy sfcure-t SP1-es rendszerhívásokkal, és már kész is... <#banplz>
K.András
Abarth nem bonusz auto, csak ugy adta...

jakewyler
És nem lehet valahogy kiütni ezt a dolgot?mert ezé nincs kedvem föl tenni a sp2õt!

az Abarth 1000-es bonuszkocsit medium szinten az elso kupasorozat utan adta, es egyben unlockolt egy csomo palyat/palyaszekciot is.
szerintem a bonuszokat nem befolyasolja a nehezsegi szint.
nem. kipróbáltam és nem.
technikai dolog, de nagy vonalakban annyi, hogy az sfcure 'szolgáltatás' egy net start paranccsal indul, és SP1 alatt csak hibaüzenet, SP2 alatt meg simán elindul.
jakewyler
Sp1-en sehogy nem megy?

hát közbe ahogy néztem 5000creditenként változik a nehézségi szint,és eddig valóban a középsõ fokozat volt eddig a legjobb,habár már ígyis az elsõ 2 kör után elhagyom a mezõnyt,szal lépegetek szép lassan feljebb 😊 remélem a bónusz kérdés nem a nehézségi szinttõl függ 😞
3P
Annyit tudok modnai, hogy én a demoban a versenyt meg tudtam nyerni mind három autóval a legnehezebb szint alatt eggyel billentyûvel játszva. Az igazat megvallva ott már szenvedtem billentyûvel, de az az alatt levõt smián lehet nyerni (középsõ nehézségi szint).
Azonban ez nagyon más, mint pl az NFS (senki ne vegye bántésnak), mivel itt a kocsi tényleg "él", fizika is drasztikus(abb)an jelen van az NFS-hez képest, ergo nincs sinautó effekt, és a féket is használni kell, s ráadásul finoman kell bánni azzal is.
Tõlem sokkal avatottabbak megválaszolják majd a kérdéseid a bonusz és a pénz kapcsán, akik már túl vannak a rendesben is néhány bajnokságon, mivel mint írtam volt korábban én csak a demot tóltam eddig. Szvsz igazságtalan lenne megfosztani azon emberket a plusz dolgoktól, akik nem profik az autós játékokban, vagy nem rendelkeznek analóg kontrollerekkel...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

értem.és van is értelme megszerezni azokat a kupákat?mmint több pénz vagy egyéb plusz dolgok?csakmert billentyûzettel játszom meg nemis nagyon tudok az ilyen szimulátorokkal játszani,de tetszik a játék és nemszívesen maradnék le esetleg valami jó bónusz kocsiról vagy ilyesmirõl csak azért mert nemtudok minden cupot prof szinten tolni..
Alexease
Tegnap meg csesztettem ezt az online reszt, es ezt addig sikerult, hogy valoban ebarmolta a garage file-lomat😉)))
Vagyis aki felti a megszerzett javait, az NE probalkozzon sehogyse😊

Nem baj, legalabb mar most neki allhatok a Prof szintnek, mostmar ugy is jobban ismerem az AI-t es a palyakat, es legalabb nem kell mindig vegig nyomogatni az gombokat, hogy nem marad bent valami segitseg😉
geri15
pontosan:
Beginner - bronz
Novice - Ezüst
Amateur - arany
Semi-pro - platina
Pro - gyémánt

asszem valahogy így van 😊

nekem annyi lenne a kérdésem hogy rögtön az elsõ kupában a minivel ahol mindössze 2db 5körös verseny van..azt beginneren természetesen megnyerem de csak bronz kupát kapok..mi kell ahhoz hogy a jobb kupákat is megnyerjem? nehézségi fokozat állítás?
Nekemse eredeti van, de azért kipróbálnám ezt a direkt ip-s dolgot,ha már az online cucc nem megy. De oda is kell valami serial? nem ugye? Meg majd lanozni is akaronk haverokkal, gondolom azis megy a törttel. (Bocsi ha kissé warezosra sikerült a kommentem)

ATi - The Ultimate Visual Experience

geri15
na ott már kell majd menteni 😊

K.András
Fasza ez a ferrari is, a többi bonusz autot viszont nem lesz egyszerü megszerezni, a 906-os porsche-ért 8 db 20 körös versenyt kell menni, a Ford GT40-ért szintén, a shelby cobráért meg két db 60 körös versenyt <#merges2>
Egyébként a 4 autom 670 ezer pénz, mellette van 530 ezer, a pályák mind megvannak,
gyakorlatilag már csak a 3 DB bonusz autot kell megszereznem! 😛

K.András
Nekem annyira nincsen kedvem gép ellen versenyezni, ez inkább online lesz tuti, persze ezzel nem mondom hogy nem tetszik offba, de a gyémánt kupákhoz asszem kell majd némi gyakorlás 😊

3P
Ne add fel! Várd meg amjg megjelenik itthon, onnantól leszünk szerintem egy páran... 😊
Na jó elõször én is végig akarom vinni off-lineban, mert bénázni nem lenne kedvem 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Direkt ipvel probaltam menni rad de serialt kert es login/passt.

Alexease
A szerver erdektelenseg miatt bezart😊
Alexease
Nem eredetim van, online serialom sincs, de nem is GTL online-t hasznalok hanem direkt IP-t😊
De ha igy is elszallna a karakter, annyi baj legyen, max vegig jatszom megegyszer, van annyira jo a game, annyit megerdemel😊)) Nem hinnem, hogy ha mar valaki vegig jatszotta, es nincs rakenyszeritve, vegig vinne megegyszer kihivasszeruen😊 Nagy online kozonsege meg nem tudni mekkora lesz - rendszeres versenyek, bajnoksagok stb. - vagyis meg emiatt is van elonye az ujra jatszasnak😊))
K.András
Ha nem eredetid van és azzal probálod online, utána dobhatod ki a karaktered mert az eredetivel nem fog müködni, ugyanis az online serial bele van kodolva!

Ch_Slater
uhh, egy darabig azt hittem dollárban vannak az árak. le is hidaltam. aztán kellemes meglepetés volt a japán jen.<#idiota>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Neked original van? 😊

Alexease
INDITOTTAM DEDIKALT SZERVERT!
Teszt, gozom sincs mukodik-e, aki akarja tesztelheti. Most kajalok, nem leszek 10-15 percig, de menni megy.

FIA TC-65, Zolder, Prof, 10 kor.

GameName: Alexease
IP: 8118259116
Pass: sg.hu

Varenga
speciel én most ezt tudnám neked ajánlani, én is erre pályázom: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/HU/HU,CRID=2250,CONTENTID=7226

Mivel en atom csoro vagyok megmaradok az atbuheralasnal 😊
Haver a Joy gombjait kivezette egy dobozba rakott ra jo kis versenyautos kinezetu kapcsolokat 😊 Olcso de jo. 15 bol megvolt cakk pakk (ebben benne van a joy ara is)

K.András
Ami azt illeti nem csodálkozom rajta, hogy szeretnél egy ilyet 😉