7613
  • PeeVee
    Nekem is...
  • Vakeraka
    Nekem is ez a problémám és semmi sem segít
  • munyez
    Úgy értem, hogy megcsinálom a drivert az elején, aztán belépek a főmenübe és ott még tudok mozogni, de ha valamire rá akarok kattintani azonnal merevre fagy és csak a reset segít! Ezzel szenvedek már elég régóta és semmi.... már nagyon unom! Ha tudsz valamit erre írd le légyszives, már próbáltam mindent ( driver, settings állítás )de semmi.. köszi csá
  • SuperCharger
    Veper: Nemtudom küzdesz-e még az Elannal... a Cortina, pláne a Mustang után nagyon izgága kis gép. Nálam az segített, hogy egyszerűen nem tapostam tövig a féket, csak kábé félig-2/3-ig. Ugyanolyan jól lassult, de nem ment ki a segge a legkisebb kormánymozdulatra. Kigyorsításnál semmi extra, csak fokozatosan kell a gázt adagolni. (Én amateuron játszom egyébként, ott ez segített.)

munyez: nem tettem fel semmilyen patchet, 1.0.0.0-val nyomom. Azt, hogy a menüben kifagy, hogy érted? Amint bejön a menü merevre fagy, vagy mászkálsz a menüben és egyszercsak merevre fagy? Kifagy teljesen, vagy csak visszadob windowsba? Ha kifagy, visszajutsz még valahogy még windowsba, vagy már csak reset?
  • munyez
    Csá! Néztem a könyvtárat, de semmi trace.txt-t nem látok ott, sőt semmi nincs a könyvtárba! Ha tudsz küldj valami patch-et, mert még mindig nem indul és már nagyon idegesít mi lehet vele!! előre is köszi
  • allyouneedisme
    szasztok!
    http://www.borghero.com/bbms.htm
    jó lenne megépíteni:P
    a kapcsolószerkezet megépítése gyerekjáték,a nyomtatott lap bekötése pepecselősebb,de megoldható,azt nem tom hogy a géphez hogy csaatlakoztatja,és hogy használ-e valami programot hozzá.
    programon belül simán meg lehet oldani(GTL-be nézegettem csak igazán)
  • stingray
    Helló
    Még nem nagyon mentem a custom pályákon ,pedig régebben leszedtem a Barcelonát meg a Brnot .Azért mert nállam az aszfalt szemcsés volt,(vibráló kis pöttyök amik nem közelednek feléd menet közben csak vannak ).Találtam hozzá tarmac updatet de az se segített.Nállatok is ilyen? Írtó zavaró .A Brno pedig 2.-3. kanyarnál lefagy :( kár mert az volt a gtr ben a kedvenccem.
  • Alexease
    Trois Rivieres
  • Veper
    Én a kupát csinálgatom, és most kaptam meg a LOTUST. Eddig azt hittem, tudok vezetni, de ezzel az autóval nehéz lessz elsőnek lennem. Nagyon jó ez a game, természetesen csak kormánnyal. Szerencsére már vagy 6 éve nyúzok egy Microsoft Shidewinder FF-t. Sok autós játékot kipróbáltunk már közösen, de ez visz mindent! Eszméletlen versenyeket bírok menni, és eddig nekem egy játék sem tudott ilyen élvezetes játékmenetet produkálni.
  • moneytoo
    Hát aki ezt a játékot billentyűről próbálja, hátulról, az biztos, hogy nem az igazi. Végül is a segítségek is csökkentik a játék élményt (én ezért is játszom pron), bár itt már megkell küzdeni rendesen. Nem olyan, hogy beülök azt nyerek.... Ahogy látom, egyre nehezebb irányítani a kocsikat. A Corvettehez képest a Cortina, meseszerű volt, és ahhoz képest a Mini egy álom.
  • Alexease
    De az sem mindegy, hogy mivel probalkozik:) Gombokkal vagy kormannyal:))) Es persze, a segitsegeket se felejtsuk el:) Neha erdekesen sulnek el a dolgok, amikor valaki beirogat, hogy ilyen szar vagy olyan jol megy, es a vegen kiderul, hogy hatulrol tologatja az autot gombokkal:)
  • copass
    ha jól tele van a tank, asszem alapból van benne rendesen, akkor elég irányítani ezeket a nagy dögöket.
  • moneytoo
    Pedig nagyon fasza kis gép. Melyik pályán? (Szerintem egyébként a lábaddal van a baj). Az alap beállítással tudsz menni? Kezdetnek az sem rossz, kivétel a fékarány, meg a benzin mennyiség (nekem).
  • K.András
    Melyik pályárol is van szo, mert nem mindegy!
  • Veper
    Milyen beállítást ajánlatok ehez a tipushoz: Lotus ELAN 26R Nem bírok vele, folyamatosan csak csuszkálok. Főleg féktávon és kigyorsításnál.
  • copass
    de milyen @rva jó hangja van!
  • DJ Bee18
    azt útáltam én is
  • moneytoo
    Hockenheimben nyomulok a corvettel. Ez a kocsi (számomra) eddig a legnehezebben irányítható. A kocsi nagy, erős a pálya meg kicsi. 77.35 a legjobb időm, még vagy fél másodpercet faragni kell.
  • SuperCharger
    Nézd meg a UserData\LOG könyvtárban a trace.txt-t, hátha elárul valamit.
  • munyez
    Köszi a segítséget! Már raktam fel új drivert, de semmi próbáltam a konfigot semmi. Nem tudom mi lehet a gond, ha rájövök írok... addig is köszi csőtök
  • SuperCharger
    Nekem sokszor segített az, hogy egyszerűen csak elindítottam a konfig-ot, (Ott van Start menüben) és beállítottam újra felbontást, satöbbit.
  • K.András
    Majd egyszer elkezded érezni azt is, idö kell hozzá ahogy ahhoz is, hogy valoban jo beállitásokat csináljon az ember...
  • moneytoo
    Tipp: próbálkozz meg egy újabb videodriverrel, vagy a biosban próbálj rajta állítani vmit (frissitéseket).
  • munyez
    Cső legyszi segítsetek! Nem tudom, hogy miért de kifagy a menüben a játék!!Ha tudjátok miért van írjátok meg nekem. Előre is köszi
  • moneytoo
    Ja érzékelés.
    A coastingnál nemigazán érzem, hogy 60-80 között nagy különbség lenne, a diff locknál egyértelműen érezni a 10%-os változtatásokat.

Baggio: Pillants rá az oldalán mik a változtatások, én speciel jelentős különbséget nem találtam singleben. A karriert ugyan ott folytattam.
  • moneytoo
    A 80%-valóban sok (de szerintem hosszú egyenesekkel rendelkező pályákon jó), de a 70% nekem bevált a differenciálásnál, bár gyakaran használok 60%-t is.
  • Baggio73
    Sziasztok
    Az lenne a kérdésem, hogy ha felrakom az 1.1.0.0-ás patchet, akkor az elkezdett karriert újra kell kezdeni, vagy onnan folytatom ahol abbahagytam?
    Egyáltalán javít valamit a single player részében amiért érdemes felrakni, mert sem interneten sem multiban nem játszok vele.
    előre is kösz a válaszokat
  • K.András
    A 80 az már szerintem sok, én 40/70-él soha nem rakom feljebb, de általában 40/50 40/60-al megyek, persze még a kis változtatásnál is érzem a külömbséget.
  • moneytoo
    Egy biztos, ha túl korán váltasz vissza, az tuti, hogy megfarol a nyomorult, főleg ha kicsit is íven vagy. Viszont ha jól váltasz (szerintem ha visszadobás után felvillan a lámpa egy pillanatra) akkor jelentősen csökken a féktáv. Egyébként én eddig a coastingot 60-80%-ra raktam. Sokszor megegyezően a két beállítást.
  • Alexease
    Azert beallitastol fuggoen, eltudja huzni az autot a difi, hiaba van hatul:)
  • SuperCharger
    Nem is hiszem, hogy sokat kéne érezned, fékezésnél inkább az első kerekeken van a tapadás, a diffmű meg hátul van.
  • K.András
    Minél nagyobb a coast, annál kevésbé tud a hajtott kereked a másikhoz képest elpörögni, gyakorlatilag a motorfékröl van szo.
  • moneytoo
    Alex vagy esetleg valaki más, mit állítok a differenciálásnál a coasting %-kal?
    Buzeráltam, de még igazából nemsokat érzek, hogy változtatna.
  • partotmos
    csodálatos
  • lac coo
  • stingray
    [URL=http://video.google.com/videoplay?docid=6021196065589597987&pl=true]Skyline "Hakasuka" GTR[/URL]
    Egy kis kedvcsináló
  • K.András
    A lényeg az online kod, én is mountolva használom, söt én felraktam mint warez utána beirtam az online kodot és azota is megy, szal ha fent van a warez és van online kod akkor nem kell ujratelepitgetni!
  • SuperCharger
    És ha mondjuk már megvan a Warez, az működne a legálisnak a cd-kulcsával? Vagy azt az .MDF file-t kell mountolni mindenképpen, amihez a beírt a cd-kulcs való?
  • arty
    tudsz!

alcohol120%-al csinálsz cdről egy imidzset, leszeded a warez verzio MDS fájlját (az MDF et nem kell, az a sok gigás, de az neked meglesz) és dt4.03ba bemountolva inditható a game! (alaplaptol függöen le kell huzni a dvdrom adatkábelét vagy csak tiltani win alol vagy azt sem)
  • partotmos
    thx:)