7613
-
#2493 ez kinek jött? -
PeeVee #2492 +? -
PeeVee #2491 hehe... nincs olyan lehetőség...
catalyt centerben nem lehet beállitani -
#2490 király pórbáljátok ki -
Vakeraka #2489 egyátalán mire jó ez a fast write? -
Vakeraka #2488 valami timed menü alatt -
Vakeraka #2487 megvan -
#2486 nekem eddig is be volt ez kapcsolva.Viszont mosdt előrébb jutottam:sikerült eljutni a menüből.A grafikai beállításoknál állítsátok windowed mode-re és így igaz nem teljes képernyőben de megy -
PeeVee #2485 hát vaze ebbe nincs -
#2484 Msi-nél az advenced chipset featuresben van -
PeeVee #2483 és pontosan hol?? amugy épp most keresgélek manualban:P -
PeeVee #2482 Hát igen... nem akarom elrontani:P szal kénytelen vagyok megvárni tesómat aki holnap jön csak haza -
#2481 ebben viszont kell lenni olyan opcionak,a manualban úgy láttam -
azért volt olyan ismerős a szöveg -
#2479 leszedtem én is pdf-ben a manualt (abban benne vannak a bios képernyők is)
és én sem találtam...
bios frissitést meg inkább olyan emberrel állj neki csinálni aki már legalább látta egyszer,hogy hogyan kell -
PeeVee #2478 amúgy a gtr racers oldalon találtam :)) pont te írtad, hogy mi lehet a baj... -
PeeVee #2477 nincs. olvastam is, hogy lehet kell bios frissités hozzá... na de lehet hogy vmi más néven van, bár nemhiszem, mivel minden disable-enable dolgot megnéztem és egyik se ilyesmi:S -
#2476 szerintem azzal most ne probálkozzál...
inkább nézd át még1x a biost,ott kell annak lenni -
Vakeraka #2475 Nekem MSI K8T NeoV-m van -
Vakeraka #2474 Nekem sincs semmi fast write. -
PeeVee #2473 Hmm, leszedtem egy exe-t, ez a biosfrissités vagymi... windowsban inditsam el simán és akkor megcsinálja? Még nem csinaáltam ilyet soha -
PeeVee #2472 gigabyte GA-7N400-L -
#2471 milyen lapod van? -
#2470 én a gtr-el szívtam ugyanezzel a hibával és tényleg ez segített
szintén ati
szerintem 98%,hogy ez a gond nálatok is
Tehát biosban keresni egy ilyet,hogy agp fast write vagy valami hasonló és enabledre rakni.
Valamint a driverben is ha van ilyen opcio akkor azt szintén átállítani. -
PeeVee #2469 Hmm... nincs ilyen opció... lehet régi a BIOS-om... -
PeeVee #2468 ,,Elég a driver,én se használom a control centert.
Volt hasonló problémám nekem is és az segitett hogy a biosban engedélyeztem az agp fast write-ot. Mindig kifagyott a menüben,úgy hogy a hang beakadt és csak reset segitett. Lehet,hogy nálad más gond ven,de szerintem egy próbát megér." Elöbb találtam egy forumban!! Na, asszem megpróbálok rájönni, hogy kell azt fast write-t +csinálni! -
PeeVee #2467 Én starfuckal lövöm ki a starforce3-at őmm, müxik, de néha lefagy a gép, totál befagy tőle:S 10000ret meg .... nem fogok fizetni egy cd-ért... -
Vakeraka #2466 én is pedig már vagy 2 hónapja megvan:( -
PeeVee #2465 épp megoldást keresek, de nem nagyon találtam egyenlöre:P -
Vakeraka #2464 én már akkor éreztem mikor megláttam. Olyan játék nem volt ami simán menne:( -
#2463 éreztem én hogy nem fog simán menni....vagy sehogyse? -
PeeVee #2462 Csak nem azért szar mert ATI... bár HA bárki tud erre megoldást szojjon majd mindenképp! -
Vakeraka #2461 Nekem egy sima 3 éves Ati Radeon 9600-am van AMD Sempron 3000+64bit-es proci meg 1Gb ram. És sehogy sem megy. A sims is egy ideig lefagyott de az új driverrel megoldódott. Ez viszont -
#2460 Látom szenvedünk ezzel még egy páran -
#2459 azzal nekem nincs gond deamon 4+meghajtó lehúzás és így mennek az ilyen játékok.
Lehet tényleg nvidia-s játék.Sajnos a patch sem segített -
PeeVee #2458 ja, és most meg nem müxik az sf3 kiütés szal. :D király -
PeeVee #2457 Na látod, nekem is 9600pro-m van és lefagy a menüben... lehet nvidia game?:D -
#2456 pályától függ szerintem, de 2-3 asszem.
lehet tankolni kerékcserenélkül, de akkor megőrülsz annyirafogsz csúszkálni!:) -
#2455 sziasztok
végre eljutottam odáig,hogy a játékot feltegyem.El is indul faszán, de ha a menüben bárhova kattintok lefagy a játék!Van ötletetek miért?Most szedem le az 1.1patc-et hozzá.Amúgy 9600po van 2.6 omega driverrel -
#2454 Sziasztok
A végefelé járok, és az lenne a kérdésem, hogy a 60 körös versenyeken a gép hányszor áll ki tankolni? Mert a BMW-vel nekem ki kell állnom 2x is, mert pont nem lehet 30 kör fölé tankolni.
Lehet egyébként kerékcsere nélkül is, csak tankolni?
előre is kösz a válaszokat