GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
David Hasselhoff forog a sírjában, pedig a fószer még meg sem halt... :D :P
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Monza és Hungaroring közvetités itt fenn van megtudod nézni (lehet tekerni is benne)
...egyéb teendõim miatt :(
Ellenben élményben messze felülmúlja mindezt, ha egy liga által elõre megszervezett kis nyilvános funracre látogatsz el, mert ott igazán jókat lehet csatázni és nem utolsó szempont az sem, hogy mindeki kölcsönösen tiszteli a másikat, mert anélkül nincs közös játék. Ilyen versenyek hetente pár alkalommal rendszeresen szervezõdnek, és élményben sztem mindenképpen megéri a befektetett energiát, érdemes utána nézni mikor/hol van a következõ.. ;)
Koszi azert a felvilagositast!!
Ezekre általában a ligák forumjában lehet jelentkezni és a szerverjelszó is ott elérhetõ. Ilyen helyek a NoGrip, vagy a Gamers-Crib és igazán jó hangulat és jó társaság szokott összeverbúválódni
link1
link2
Amúgy meg: GTL Bajnokság
két év után újra felraktam a GT Legends játékot és mikor multiba megyek azt irja hogy nem talált szervert.Ez most azt jelenti hogy már nem mûködik a multi része és ennyi volt?valaki ha tud valami megoldást válaszoljon köszönöm.
Sztem törölj le mindent és telelepítsd fel újra a cuccot, egy másik ammpába, és csinálj egy új profilt. Vmi nem okés nálad, vagy összekutyolod a dolgokat, nemtudom :).
A korábban belinkelt topikban pedig minden nem kormány beállítás le van írva, alaposan nyálazd át, ha mindent úgy csinálsz nem lehet baj! ;)
Sok sikert
Ha a DVD hibátlas, és a kódjaid is jók (és nem keverted össze), akkor már csak a Winfos b@szakszik veled....
Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok elõtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/
Szent Péter megüzente: A transzszexuálisok elõtt zárva a mennyország! -- http://www.flickr.com/photos/rolandwinkler/
Lehet megsérült az indítófile a lemezen, vagy valami ami közel áll hozzá, és rosszul másolja át.
Esetleg tedd fel a krekket, neten jáccni úgy is csak kóddal tudsz. Abba van új exe, talán megoldja. Ha nem.... akkor szedj le egy iso-t, és install.
(#6881)
Új ,más tipusú vírusírtót telepítettem,és akkor is semmi.
Korábban -ahogy írod-futott az xp-n mint szél.
nem tom mit csináljak.
1. Csak a GTL sötét és semmi más? Póbálj meg a monitoron állítani szoftveresen, vagy hardversen, a GTL-ben sztem nincs ilyen állítási lehetõség.
2.-3. A Bajnokság forumjában vagy egy "Tippek, trükkök, beállítások" nemvû topik, ott találsz egy nagyon jól hazsnálható setup Guide-ot, illetve a kocsik feloldásának a módja is le van írva.
Tobb kerdesem lenne. Az elso. Nagyon sotet a jatek es nem talatam gamma allitasi lehetoseget a jatekban. A masodik. Szeretnem unlockolni az autokat es a palyakat. Tudom jatszam vegig de pont ezt nem szeretnem. Amit a neten talatam unlockert az nem mukodik. A harmadik. Tilus irta a bajnoksag forumaban, hogy az autok alapbol nagyon alul kormanyzottak. Eddig sajnos csak ket autot probaltam de azok rettenetesen azok voltak. Mit kell a setupban allitani ami ezt orvosolja?
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Mert XP-n, ennek olyan simán kellene futnia, mint a gyalogkakukk :)
Nem Vista-m van ..hanem xp...
De köszönöm a segítõ szándékot.
Gyári gt legends lemezem van,és feltelepítés után kéri a kódot,aminek a beírása utánn....ERROR....
Valami olyasmit ír,hogy az alkalmazás módosult vagy vírus fertõzött...
Korábban futott a játék a gépemen...most nem...
A segítséget elõre is köszönöm.
Ervin's Cars
Esetleg akinek megvan a fent említett 2 autó, az nem tudná feltölteni õket valahova?
Kéne 1 kis infó. Próbálok a játékhoz addonokat letölteni, de ami oldalt eddig találtam, az vagy fake volt, vagy már nem lehetett letölteni a fájlt, mivel már törölték. Esetleg tudna valaki olyan mûködõ oldalakat mondani, ahonnan autókat és pályákat lehet letölteni a játékhoz?
Fõleg a Sachsenring pályát és a Renault5 Turbo-t keresem, de azok már nincsenek sehol.:( Meg esetleg ha lenne valami keleti autós mod, az se lenne rossz.
Elõre is thx a helpet.:)
Nemtudjátok véletlenül hogy a kipörgésgátlót hol lehet bekapcsolni,mert a félprofi már kicsit erõs az amatör meg gyenge és kipörgök elég hamar félprofinál.
Köszi.