GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Nincs otlet, gepenkent valtozo. Vagy olvass vissza, probalj ki minden leirt otletet. Ha az sem, akkor honap vegen mar lehet kapni nalunk is.
macleod2005
Császtok. Feltelepitettem a játékot úgy ahogy a faq-ban levolt irva és hiába van benn a képfájl az alcoholba mikor elakarom inditani gyorsan végig fut a lemezellenörõ ablak és kiirja hogy : "insert the gt legends disk in to another drive then press retry" .van valakinek valami ötlete ez mitõl lehet?. Nemtud valaki esetleg mini imige fájlról linket adni(ha létezik)? Hátha azzal jólenne

Bocsi, keverem a topicokat, az rFACTOR topicban volt.

Wéber Gábor faq

Ne haragudj de belinkelnéd mégegyszer vagy pontosabban írd le hogy hol találom!
jakewyler
nah ma gamelek vele sokat,csak az a baj hogy nincs kormányom!De lehet veszek 1et!

Itt a topicban be lett linkelve Wéber Gábor faq-ja. Igaz, hogy a Grand Prix Legends-hez írta, de irányadónak jó.

Nem tudtok egy olyan magyar oldalt, ahol nagyábból leírják milyen beállítás mit eredményez autón? Difi-re gondolok például?
KraZ
Akár a car dealernél. CREDIT
De a verseny végén is írja.

MAN T.G.A.

jakewyler
Má is kinyomtam a mini cooper-s versenyeket!csukott szemmel megnyerem azokat!hol tom megnézni mennyi pénzem van?

A Minivel az ír versenyt csont mélkül megnyertem, de Anderstop-ban szopok. Medium nehézség, az összes segítség kikapcsolva, joy-jal nyomom. Az Istennek sem tudom 1:02 alá szorítani a köridõmet, a leggyorsabb AI 1:01 környékén van. A difiáttételem a leghosszabb, hogy nagy véget érjek el, a kormányzás nagyjából semleges, kemény futómû (mondjuk egy picit pattog a nagy sugarú kanyarban, de lágyabb futómûvel még szarabb idõket megyek...

hi!
nekem olyan problémám van hogy éjszakai versenyen teljesen szaggat, nappal viszont magasabb grafikon is töökéletes! nem tudja mit kellene kikapcsolni h jó legyen?
igaz geforce 3 titanium, dehát ez van...
jakewyler
köszönöm szépen má jó lett!

KraZ
Húzd ki a cd-k áram kábeleit.

MAN T.G.A.

Istencsászár
ja és amikor atom nagy nivida logo van a játék elején ( kijövõ játékok 60%ba ) azt jobban megy atin.. amugy ati annyira nemcsinálja drasztikusan mivel atis logos gém nemsokjönki nividiásból pedig minden 2. az..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

KraZ
Bocs az összefüggéstelen mondatért,780km-t vezettem ma😊))

MAN T.G.A.

KraZ
Észrevettétek már,hogy az azonos típusoknál (pl. corvette) is van külömbség?
Más a mûszerfal,más a hangja,attól függ,hogy hogy hol van a kipufogó.

MAN T.G.A.

jakewyler
segítsetek pls!!!!!!!!!!

jakewyler
jah már a meghajtókat is le tiltottam!ha vki segítene itt a msn-em:[email protected]

jakewyler
Siasztok!mindent meg csináltam úgy ahogy le van írva a faq-ba de most se megy,mindíg kéri hogy tegyembe a cd-t!!!vki nem tudna segíteni?

JuanG
nagy különbség akkor sincs szvsz...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

geri15
nem kell ide sok technikai háttér
egyszerûen arról van szó, hogy az ati és az nvidia is megveszi magának a fejlesztõket, hogy az õ termékükön gyorsabban fusson a játék amit elkészítenek.
Ez volt a doom3-nál, és a hl2-nél is, és azok csak a kezdetet jelentették

mocsok dolog, de ez sajnos így van

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Alexease
A sebesseg sok minden mastol is fugg...
Es ezt az Ati-nVidia baromsagot elfejlejthetnetek mar, foleg ha gozotok sincs a technikai hatterekrol...
copass
milyen felbontásban? én max 800x600 25-30fps alatt ne legyen, több felesleges!😊

geri15
hehe
nekem bekapcsolt mûszerekkel, high grafikán ment olyan 60-80 közötti fps-el :o)
ja és Radeon 9600 XTG, 5.11beta catalysttel

úgyláccik ez is ATi game^^

Alexease
Nem akarlak elkeseriteni, de cockpitbl a GF6800GT 256DDR is keves neki😊) Persze, medium-high beallitasokon, kikapcsolt muszerekkel azert megy 50fps felett is (TV-kamerabol meg 130-at😄)
copass
ahh. tegnap végre kipróbáltam. megyek a minivel oszt nézem mi a rák mozog nekem ott alúl, hát a lábam a pedálon!😄 bitang jó kis gamma lett az fix, fõleg ha majd azúj GF6600GT-m fogja vinni, mert sajna a GF4Ti-m már kevés neki!😞

Énis tologatom,tegnap 8 körös verseny 7. kör végefelé benya klukk-klukk á mondom begurulok a depoba,hát nem kifogyott a pit elött...ujrakezd.3 pályacut,stop and go 7. körben mögöttem a mezöny beállok pitbe padló erre megint stop and go 😞 túl gyorsan mentem...grrrrr.Ujraelkezd már a végefelé jártam minden faxa 14mp-es elöny amikoris tüzfal kidob asztalra,utánna GT Legends hibát észlelt "elnézést kérünk....4.re sikerült megcsinálni 😄
most a 2 Elan versenyt tolom de nagyon nem teccik a verda....majd holnap....
jakewyler
Most töltöm a gamet remélem menni fog!!!!<#beka2><#vigyor2>

arty,

A sérülés is medium a közepes szinten, ezt mindenképp szeretném valahogy felvinni a maximális szintre, ha lehet. Ha már odacsapom valahova az autót 2 kilóval, akkor szakadjon már ketté. <#vigyor3>

arty
szvsz a medium attol medium csak, h bizonyos segitségek itt még elérhetõek opcionálisan, és az AI is lasabb, többet hibázik ...

a fizika nem hinném h más PRO-ban, bár nem põrobáltam 😊 csak kezdõ és medium szinten, segitségeket kikapcsolva... ott nem éreztem különbséget "fizikában" de ez lehet az én "érzéketlenségem" is...

én is mediumon tolom, kormánnyal, F1-12 segitségek KI. és nekem itt sem könnyû, mert semmit sem tudok setupolni, anti autos vagyok 😞 alapok sem mennek.

Forza.

Egy dolog ami nem nagyon tetszik, illetve nem jöttem rá, hogyan lehet állítani. Pl. a Medium szinten ugyebár azt mondja, hogy medium fizika, medium sérülés. Ezeket lehet valahogy változtatni, vagy fix értékek? Joy-jal ugyebár Pro-ban elég esélytelen nyomni, de én Medium AI ellen szeretnék full fizikával és sérüléssel nyomulni.

KraZ
Aha. Kösz!

MAN T.G.A.

Alexease
Semmi komolyabb visszajelzest nem talaltam a cockpitben, de ehez nem is nagyon kell. Az LCD-t esetleg erdemes bekapcsolni (3 bill), azon rajta van nehany info (pl. a kor szam is). Space-szel lehet leptetni. Az egyebb "orak" - sebesseg, fordulat stb. - latvanyos, de rohadtul zabalja az FPS-t! Pl. nalam ha be van kapcsolva akkor 30 fps, kikapcsolva 55-60fps. De az sem nagyon kell, a sebesseg teljesen mindegy, a fordulatot meg hallani (esetleg vilagit valahol a kis lampa ha mar sok).

De ezek CSAK cockpitre ervenyesek, minden mas nezetbol sokkal gyorsabb, aki kivulrol es egyebb helyrol tologatja az autot ott nem szamit...
KraZ
Valahogy be lehet állítani,hogy mutassa hány kör van hátra?
Amúgy meg a sok kör nem gond,ha van elég elõny akkor be kell nyomni az i-t és az al átveszi(ugyanígy vissza). Addíg el lehet menni kávézni😊)
Ja még valami:meg lehet nézni valahogy a gumik állapotát menet közben?
Olyanra gondolok,mint a depóban a tábla írja a sérüléseket stb.

MAN T.G.A.

Alexease,

Aha, tehát akkor az F gombok az assist-ok. Köszi, majd megnézem.

Alexease
Mediumban csak a blokkolasgatlot es a kiporgesgatlot engedi, azok talan az F4-F5. De vegig szoktam nezni mundent, ne hogy bent legyen valami😊
Nem lehet sajat csapatot, ez moddolhatatlan jatek (egyelore)😊
Nekem nem ilyen hosszúak a versenyek...mondjuk én legkönnyebben tolom (nem kinevetni, nincs kessem kormányra, bill.-el meg nehéz)...ma lehet meglesz a D.. 😊

ATi - The Ultimate Visual Experience

Sziasztok,

Még csak most ismerkedek a játékkal, egyelõre jónak néz ki, tetszik. Mediumban nyomom, ehhez a nehézségi fokozathoz tartozó segítségeket hogy lehet kikapcsolni? A GTR-hez hasonlóan van arra mód, hogy saját csapatot lehessen indítani?

3P
60 kör? Wow! <#vigyor5>

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Alexease
Vegig toltam a D Kupat, eleg komoly volt😉))
Most jon az E ami meg eleg veszelyes lesz😊 36 verseny, abbol 24 20 koros, nehany 10-15 es van ketto 60 koros! 😛
Azert mar a 20 koros versenyek is eleg komolyak, mondjuk Spa-ban, ami edzes, idomero es egyebek nelkul is tisztan 1 ora verseny😊 De az igazi csucs, az a 60koros Spa lesz, ami min. 3 ora tiszta verseny ido😊))
K.András
Az az érdekes, hogy mikor elöször megnyertem mini kupát prof szinten nem adta, viszont most meg adta a gyémánt kupát, ennyire benéztem volna elözönél az eredményt?Nem tudom elhinni 😛

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Köszönöm<#circling>

3P
Igen

Szabi84
Ez is Starfoce védelemmel ellátott?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

3P

KraZ
THXTHXTHX!

MAN T.G.A.

Egyébként kb. mennyi lesz a bolti ára? Én a GTR-t is kivártam, tehát idõ van, majd addig gyûjtöhetek.

3P
Döntöttem. Megvárom 😊, ha már ennyit vártam rá, akkor ez az US/UK verziótól számított plusz 1,5-2 hónap nem számít.
Tudom, hogy nem a ti hibátok a jelentõs csúszás de a végfelhasználót bosszantja, fõleg az hogy a warez piaca már régen él, s a kísértés túl nagy. Ha mást nem talán ezt be kellene látni a kiadójának is. Na mindegy ez van, mi meg várunk november végéig...

geri15
driver miatt
leszeded a legújabbat, felteszed, és örülsz hogy nem fagy 😉

KraZ
Tudja valaki,hogy miért fagy a menüben?
(rad9600 cat4.9,sp2,512ddr)(az agp írás is ki van kapcsolva)

MAN T.G.A.