GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem olyan problémám van hogy éjszakai versenyen teljesen szaggat, nappal viszont magasabb grafikon is töökéletes! nem tudja mit kellene kikapcsolni h jó legyen?
igaz geforce 3 titanium, dehát ez van...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Más a mûszerfal,más a hangja,attól függ,hogy hogy hol van a kipufogó.
MAN T.G.A.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
egyszerûen arról van szó, hogy az ati és az nvidia is megveszi magának a fejlesztõket, hogy az õ termékükön gyorsabban fusson a játék amit elkészítenek.
Ez volt a doom3-nál, és a hl2-nél is, és azok csak a kezdetet jelentették
mocsok dolog, de ez sajnos így van
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Es ezt az Ati-nVidia baromsagot elfejlejthetnetek mar, foleg ha gozotok sincs a technikai hatterekrol...
nekem bekapcsolt mûszerekkel, high grafikán ment olyan 60-80 közötti fps-el :o)
ja és Radeon 9600 XTG, 5.11beta catalysttel
úgyláccik ez is ATi game^^
most a 2 Elan versenyt tolom de nagyon nem teccik a verda....majd holnap....
A sérülés is medium a közepes szinten, ezt mindenképp szeretném valahogy felvinni a maximális szintre, ha lehet. Ha már odacsapom valahova az autót 2 kilóval, akkor szakadjon már ketté. <#vigyor3>#vigyor3>
a fizika nem hinném h más PRO-ban, bár nem põrobáltam 😊 csak kezdõ és medium szinten, segitségeket kikapcsolva... ott nem éreztem különbséget "fizikában" de ez lehet az én "érzéketlenségem" is...
én is mediumon tolom, kormánnyal, F1-12 segitségek KI. és nekem itt sem könnyû, mert semmit sem tudok setupolni, anti autos vagyok 😞 alapok sem mennek.
Forza.
De ezek CSAK cockpitre ervenyesek, minden mas nezetbol sokkal gyorsabb, aki kivulrol es egyebb helyrol tologatja az autot ott nem szamit...
Amúgy meg a sok kör nem gond,ha van elég elõny akkor be kell nyomni az i-t és az al átveszi(ugyanígy vissza). Addíg el lehet menni kávézni😊)
Ja még valami:meg lehet nézni valahogy a gumik állapotát menet közben?
Olyanra gondolok,mint a depóban a tábla írja a sérüléseket stb.
MAN T.G.A.
Aha, tehát akkor az F gombok az assist-ok. Köszi, majd megnézem.
Nem lehet sajat csapatot, ez moddolhatatlan jatek (egyelore)😊
ATi - The Ultimate Visual Experience
Még csak most ismerkedek a játékkal, egyelõre jónak néz ki, tetszik. Mediumban nyomom, ehhez a nehézségi fokozathoz tartozó segítségeket hogy lehet kikapcsolni? A GTR-hez hasonlóan van arra mód, hogy saját csapatot lehessen indítani?
Most jon az E ami meg eleg veszelyes lesz😊 36 verseny, abbol 24 20 koros, nehany 10-15 es van ketto 60 koros! 😛
Azert mar a 20 koros versenyek is eleg komolyak, mondjuk Spa-ban, ami edzes, idomero es egyebek nelkul is tisztan 1 ora verseny😊 De az igazi csucs, az a 60koros Spa lesz, ami min. 3 ora tiszta verseny ido😊))
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Tudom, hogy nem a ti hibátok a jelentõs csúszás de a végfelhasználót bosszantja, fõleg az hogy a warez piaca már régen él, s a kísértés túl nagy. Ha mást nem talán ezt be kellene látni a kiadójának is. Na mindegy ez van, mi meg várunk november végéig...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
leszeded a legújabbat, felteszed, és örülsz hogy nem fagy 😉