GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a #7043 komment, miszerint:
A local ip lobby fájlt bemásolod a GTL fõ könytárába.
megoldja a problémát?
A local ip lobby fájlt bemásolod a GTL fõ könytárába.
megoldja a problémát?
Si vis pacem, para bellum.
Szia! Úgy emlékszem, hogy régen a gtr-masters oldalon volt egy leírás, ahol részletesen leírtátok, hogyan és mit kell beállítani, hogy mûködjön online a játék! Segítenél, mert nem találom, és szeretném ismét telepíteni! Elõre is köszönöm a segítséget!
Si vis pacem, para bellum.
Az igazán jó versenyek egyfomra, vagy közel egyfomra képességû kocsikkal vannak, ha lehet tuningolni és reális a fizika, akor az gyõz, akinek jobb a gépe és kész.
És egyébként aki szimezik, az mind belõ nézetbõl versenyez, így a kocsija színét és a rápakolt kiegészítõket úgy se látja futam közben, így az is jelentõségét veszti.
javaslom neked, hogy próbáld ki, hogy alaposan felkészülsz a következõ futamunkra (júl 22 Dijon - Reanult Apline), gyakorolsz, setupolsz, majd eljössz a versenyre... és biztos vagyok benne hogy olyan élményben lesz majd részed, hogy egybõl értelmét veszti egy rakás dolog (és helyébe jönnek újak 😉), amit most egy játékban keresel. Nekem egy rajtnál még több év után is mindig a torkomba dobog a szívem...
És egyébként aki szimezik, az mind belõ nézetbõl versenyez, így a kocsija színét és a rápakolt kiegészítõket úgy se látja futam közben, így az is jelentõségét veszti.
javaslom neked, hogy próbáld ki, hogy alaposan felkészülsz a következõ futamunkra (júl 22 Dijon - Reanult Apline), gyakorolsz, setupolsz, majd eljössz a versenyre... és biztos vagyok benne hogy olyan élményben lesz majd részed, hogy egybõl értelmét veszti egy rakás dolog (és helyébe jönnek újak 😉), amit most egy játékban keresel. Nekem egy rajtnál még több év után is mindig a torkomba dobog a szívem...
Ott volt a Pro street, ami jónak tûnt, mert a fizika sem volt rossz (nem hajtottam neki a korlátnak 300-al), csak az meg unalmas volt és a vége hergelõ. Grafika szép, lehetett rendesen tuningolni a kocsikat (igaz 1,2,3-as csomagok betöltésénél többre vágyom). Tudom, hogy a szimulátorban nincs értelme pénzért versenyezni, de én nem is azt írtam, hanem azt, hogy, ha lenne egy tuningolós autós játék, amiben lehetne pénzért, kocsikért versenyezni, csak és kizárólag olyan autókkal, amit magad tuningolsz, nem pedig Lamborginivel, Paganival, ami legurul a gyártódeszkáról és kész, illetve a fizika is reális lenne, mint egy szimulátorban, akkor az lenne a mindent vivõ. És igenis lehessen több tucat dolgot állítani, így pl. online játékban nem lenne két egyforma autó. (sem kinézetben, sem tuningban, beállításokban)
Hát szerintem ilyen game nem lesz soha, hisz rajtad kívül senki nem venné meg... 😄 Szimulátorokban a tuningnak és a pénzért versenyzésnek nem sok értelme van (épp elég a setupolás, az is egy piszok kemény dolog), értékelehetõ fizikát meg Race Drive és NFS szintû játékoktól nem fogsz kapni soha...
Ja a benya...megtankolva jóval stabilabbak a kocsik, de valamivel lomhábbak, a telitank kábé 1-1,5 mp lassulást jelent.
Ja a benya...megtankolva jóval stabilabbak a kocsik, de valamivel lomhábbak, a telitank kábé 1-1,5 mp lassulást jelent.
Köszönöm a válaszod. Kipróbáltam és azt kell, hogy mondjam, igen kellemes és élvezetes játék. Idõmérõn mentem jópár kört, s ugyan 4. lettem, de csak 0,2 másodperccel maradtam le az elsõtõl, így teljesen valóságosnak érzem a játékmenetet. Az elsõ körökben természetesen 2-3 másodpercre voltam lemaradva, de ahogy magam mögött tudtam 8-10 kört, egyre jobb eredményeket futottam. Közben állítgattam a guminyomást, stb...
Egyedül a benzint nem értettem, ugyanis alapból 25 liter volt beállítva (asszem 50 körre elegendõ), amit levettem 5 körre. Hát csak kb. 0,1-el voltam gyorsabb, mint a elõtte.
Igazából arra az autós programra vágyom, amiben csak és kizárólag tuning autók vannak, mint pl. NFSU1,2, illetve Juiced 1-ben. Csak azt szeretném, hogy törjön az autó, sok beállítási lehetõség (guminyomás, motor, váltó, terelõszõrnyak, stb...) és olyan legyen az irányítása, mint pl. ennek, tehát ne pattanjak le a szalagkorlátról 300-al. Ami még ingerelni szokott az autós játékokban, az, hogy az elején aránylag jók a versenyek a közepéig, aztán jönnek a hiper-szuper Pagani Zondák és társai, amikor kb. 400-al kell repeszteni, hogy ne elõzzenek meg.
Ott el is veszti a játék az értelmét és abszolút élvezhetetlen lesz. Sajnos PC-re nem jelent meg eddig olyan autós játék, ami ezek tekintetében kielégített volna. Tuningolni, szerelgetni, javítani, karosszériát alakítgatni szeretnék, pénzért versenyezni, de normális, reális fizikával, élvezetes vezetéssel. A Grid vezetési élménye piszok jó, de ott meg nem lehet tuningolni a kocsikat, semmit sem lehet vele csinálni a festésen kívül. Még a karosszériát sem lehet megváltoztatni. Irányítása is furcsa kicsit. NFS Pro street: Na itt a tuning már kezdett hasonlítani arra, amire vágyom, de az meg unalmas lesz egy idõ után, és a vége felé meg vehetek ûberszuper járgányt, amivel 500-al repesztek, azt meg utálom. Hát kb. ennyi. Elnézést, hogy pont ebbe a topikba írtam meg a problémáimat😊, de tényleg nem találkoztam jó autós játékkal, mindegyikbõl hiányzott valami nagyon alap, ami miatt elment tõle a kedvem és hosszútávon sem lehetett vele játszani. Ja, és egy is történet sem árt a játékmenetben...
Visszakanyarodva a GT Legends-re, nekem tetszik, 2000 Ft-ot megér, majd felmegyek online, mert valóban más a jákékélmény. TDU 2-õt várom, bár valószínû ott sem lehet pénzben versenyezni, illetve agyon tuningolni a kocsikat.
Corti
Egyedül a benzint nem értettem, ugyanis alapból 25 liter volt beállítva (asszem 50 körre elegendõ), amit levettem 5 körre. Hát csak kb. 0,1-el voltam gyorsabb, mint a elõtte.
Igazából arra az autós programra vágyom, amiben csak és kizárólag tuning autók vannak, mint pl. NFSU1,2, illetve Juiced 1-ben. Csak azt szeretném, hogy törjön az autó, sok beállítási lehetõség (guminyomás, motor, váltó, terelõszõrnyak, stb...) és olyan legyen az irányítása, mint pl. ennek, tehát ne pattanjak le a szalagkorlátról 300-al. Ami még ingerelni szokott az autós játékokban, az, hogy az elején aránylag jók a versenyek a közepéig, aztán jönnek a hiper-szuper Pagani Zondák és társai, amikor kb. 400-al kell repeszteni, hogy ne elõzzenek meg.
Ott el is veszti a játék az értelmét és abszolút élvezhetetlen lesz. Sajnos PC-re nem jelent meg eddig olyan autós játék, ami ezek tekintetében kielégített volna. Tuningolni, szerelgetni, javítani, karosszériát alakítgatni szeretnék, pénzért versenyezni, de normális, reális fizikával, élvezetes vezetéssel. A Grid vezetési élménye piszok jó, de ott meg nem lehet tuningolni a kocsikat, semmit sem lehet vele csinálni a festésen kívül. Még a karosszériát sem lehet megváltoztatni. Irányítása is furcsa kicsit. NFS Pro street: Na itt a tuning már kezdett hasonlítani arra, amire vágyom, de az meg unalmas lesz egy idõ után, és a vége felé meg vehetek ûberszuper járgányt, amivel 500-al repesztek, azt meg utálom. Hát kb. ennyi. Elnézést, hogy pont ebbe a topikba írtam meg a problémáimat😊, de tényleg nem találkoztam jó autós játékkal, mindegyikbõl hiányzott valami nagyon alap, ami miatt elment tõle a kedvem és hosszútávon sem lehetett vele játszani. Ja, és egy is történet sem árt a játékmenetben...
Visszakanyarodva a GT Legends-re, nekem tetszik, 2000 Ft-ot megér, majd felmegyek online, mert valóban más a jákékélmény. TDU 2-õt várom, bár valószínû ott sem lehet pénzben versenyezni, illetve agyon tuningolni a kocsikat.
Corti
Igen, kemény menet vót! 😊
Szia,
Elõször is leszögezném, hogy nem szoktam a gép ellen játszani, hanem csak online, mivel 2010-ben semmi értelmét nem látom az MI ellen körözgetni, mivel az sosem lesz olyan, mint igazi hús-vér emberek ellen versenyezni ...és ez igaz bármelyik szimulátorra. De a kérdésedre válaszova, egyáltalán nem kamikaze a MI, normálisan lehet ellene versenyezni, persze van hogy néha kilök, de ez legalább annyira igaz ha valódi emberek ellen játszol 😊, szóval ilyen tekintetben nem rosszabb náluk.
A pályalevágás a FIA szabályzatot követi: 2 kerékkel mindig a pályán, tehát fél kocsival lehet a fûvön fordulni, ez a valóságban is így van. 1 levágásért csak figyelmeztetést ad, de a 3. után már Stop & Go-t és bizony van, hogy emiatt úszik el az embernek egy futama, mert nem figyel eléggé a vágásokra, szóval ilyen tekintetben is korrekt a dolog.
Nem tudom milyen szinten tolod a szimezést, de ha az a kérdésed, hogy kipróbáljad-e, akkor a válasz egyértelmûen igen, a játék 2 rongyba kerül, iszonyatosan jó oldschool hangulata van, jó a fizika, nagyon komolyakat lehet meccselni vele, és pont most rendezünk vele egy nyári FUN bajnokságot, ahol a kezdõk és a játékkal csak most ismerkedõk próbálhatják ki magukat igazi online megmérettetésben:
Gyere és próbáld ki magad:
GT Legends Nyílt Nyári Bajnokág
Elõször is leszögezném, hogy nem szoktam a gép ellen játszani, hanem csak online, mivel 2010-ben semmi értelmét nem látom az MI ellen körözgetni, mivel az sosem lesz olyan, mint igazi hús-vér emberek ellen versenyezni ...és ez igaz bármelyik szimulátorra. De a kérdésedre válaszova, egyáltalán nem kamikaze a MI, normálisan lehet ellene versenyezni, persze van hogy néha kilök, de ez legalább annyira igaz ha valódi emberek ellen játszol 😊, szóval ilyen tekintetben nem rosszabb náluk.
A pályalevágás a FIA szabályzatot követi: 2 kerékkel mindig a pályán, tehát fél kocsival lehet a fûvön fordulni, ez a valóságban is így van. 1 levágásért csak figyelmeztetést ad, de a 3. után már Stop & Go-t és bizony van, hogy emiatt úszik el az embernek egy futama, mert nem figyel eléggé a vágásokra, szóval ilyen tekintetben is korrekt a dolog.
Nem tudom milyen szinten tolod a szimezést, de ha az a kérdésed, hogy kipróbáljad-e, akkor a válasz egyértelmûen igen, a játék 2 rongyba kerül, iszonyatosan jó oldschool hangulata van, jó a fizika, nagyon komolyakat lehet meccselni vele, és pont most rendezünk vele egy nyári FUN bajnokságot, ahol a kezdõk és a játékkal csak most ismerkedõk próbálhatják ki magukat igazi online megmérettetésben:
Gyere és próbáld ki magad:
GT Legends Nyílt Nyári Bajnokág
Sziasztok!
Nem játszottam még a játékkal, amiatt lenne pár kérdésem, hogy kipróbáljam-e egyáltalán?
A következõ negatív dolgokat olvastam, arra lennék kíváncsi, hogy esetleg patch-el orvosolták-e már ezeket az idegesítõ részeket:
- a gép nem tartja be a versenyzés szabályait, kanyarban ráhúznak az autónkra, kilöknek minket, ami valljuk be egy futamon nem lehetséges, vagyis büntetés járna, stb...
- csak figyelmeztetés jár, ha a füvön levágok egy kanyart.
Mennyire élethû a játék ebbõl a szempontból?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Corti
Nem játszottam még a játékkal, amiatt lenne pár kérdésem, hogy kipróbáljam-e egyáltalán?
A következõ negatív dolgokat olvastam, arra lennék kíváncsi, hogy esetleg patch-el orvosolták-e már ezeket az idegesítõ részeket:
- a gép nem tartja be a versenyzés szabályait, kanyarban ráhúznak az autónkra, kilöknek minket, ami valljuk be egy futamon nem lehetséges, vagyis büntetés járna, stb...
- csak figyelmeztetés jár, ha a füvön levágok egy kanyart.
Mennyire élethû a játék ebbõl a szempontból?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Corti
Jah megvan en mar a telepitett konyvtarat neztem es nem azt ahova leszedte! 😊 Most ezt az osszes fajlt masoljam be, ahova felvan telepitve a GTL?
Most leszedtem, hogy megnézzem neked, én megtaláltam.
De egy plusz GTL mappába teszi bele, lehet neked rossz helyre került.
De egy plusz GTL mappába teszi bele, lehet neked rossz helyre került.
ezek után tegyük fel ezt az opciónális segédeszközt, másoljuk a GTL mappába, majd futtassuk a decompress.bat-ot (kicsit keserû szívvel linkelek ilyet, de ha a SIMBIN lusta, a Star-Force meg ilyen béna banda, addig nincs más út)
Miutan en atmasoltam es kitomoritettem, nekem nincs is decompress.bat fajlom csupan:
-GT.LEGENDS.V1.1-(-crack+update-).exe
Itt irja a vegen,h hozzak letre egy profilt, igen de en szeretnem majd az osszes autot is kiunlockolni, akkor nem gaz,ha masik profilt is letrehozok majd?
Miutan en atmasoltam es kitomoritettem, nekem nincs is decompress.bat fajlom csupan:
-GT.LEGENDS.V1.1-(-crack+update-).exe
Itt irja a vegen,h hozzak letre egy profilt, igen de en szeretnem majd az osszes autot is kiunlockolni, akkor nem gaz,ha masik profilt is letrehozok majd?
Az eslõ futamon egész sokan voltunk, vagy 20 fõ, szóval egész szép kis mezõny jött össze...
...most pedig következik LeMans és a bivaly gépek (Corvette, Pantera, Capri)
...most pedig következik LeMans és a bivaly gépek (Corvette, Pantera, Capri)
Én a NoGrip-rõl szoktam, de mindig csak pár dolgot szedek le, mivel 28 pályát úgyse tudok kipróbálni egyszerre.
Illetve a mi futamainkhoz szükséges kiegészítõket minig egy csomagba pakoljuk és letölthetõvé tesszük valahonnan.
Ha jó futamokon akarsz résztvenni, akkor ide nézz be, a szükséges kiegéyzítõk elérhetõk a szövegben lévõ linken.
Illetve a mi futamainkhoz szükséges kiegészítõket minig egy csomagba pakoljuk és letölthetõvé tesszük valahonnan.
Ha jó futamokon akarsz résztvenni, akkor ide nézz be, a szükséges kiegéyzítõk elérhetõk a szövegben lévõ linken.
http://www.altbierbude.de/component/option,com_fireboard/Itemid,99/func,view/catid,9/id,2245/lang,de/altbierbude, de én sohasem használtam, mindig csak azt töltöm le, ami éppen köll 😊
Gyere inkbb csapatni velünk! 😉
Gyere inkbb csapatni velünk! 😉
Indul a Nyári GT Legends Bajnokság, a részvétel teljesen nyílt, a fõdíj pedig egy 2010/2011-es GTR-Masters Szervertagság.
Gyertek és próbáljátok ki magatokat, további részletek itt: GTR-Masters.hu
Gyertek és próbáljátok ki magatokat, további részletek itt: GTR-Masters.hu
Nem is fizikára gondoltam. Hanem szimplán a gép nehezebb szinten jobban megy Alfával, mit a Mustanggal.
Ahogy én láttam, a nehézségi szintek csak a bekapcsolható segítségek számát/típusát, valamint az AI erõsségét állítják, magát a fizikát nem.
A kezdõn kikapcsolsz minden helpet, akkor pont olyan, mintha profin mennél, csak gyengébb az ellen. Bár én offline nem játszok, mert semmi értelme, miután már megtapasztalja az ember, milyen élményt is nyújt jól felkészült hús vér emberek ellen versenyezni... 😊
A kezdõn kikapcsolsz minden helpet, akkor pont olyan, mintha profin mennél, csak gyengébb az ellen. Bár én offline nem játszok, mert semmi értelme, miután már megtapasztalja az ember, milyen élményt is nyújt jól felkészült hús vér emberek ellen versenyezni... 😊
Érdekes, karrier módban mintha félprofi szinten az alfákban jobb pilóták ülnének. Úgy emlékszek, hogy 2. legkönnyebb szinten a mustangok nyerték a futamokat. Lehetséges, hogy így változik a nehézségi szintektõl függõen?
Amúgy tök jó, régen amatõr szinten alig tudtam futamot nyerni, most meg félprofin nem is megyek idõmérõt, hanem rögtön verseny, és másodszorra tuti összejön😊
Amúgy tök jó, régen amatõr szinten alig tudtam futamot nyerni, most meg félprofin nem is megyek idõmérõt, hanem rögtön verseny, és másodszorra tuti összejön😊
Tudnal segiteni, hogy GTL feltevese utan miket is kell meg feltenni? Van vmi progi ami netrol letolt meg jopar addont, de nem emlekszem mi a neve?! Neten regelni kell elotte oda..
Kedves moneytoo!
Megnéztem a rankon az idõidet, hát nem rosszak, de még mielõtt elégedetten hátradõlnél és felakasztanád a GTL-t a polcra, javaslom látogass el a bajnokság oldalára, mert a karrier mód után nem áll meg az élet, igazából az csak a bemelegítés ahhoz képet, ami rád vár, mind kihívásban, mind élményben! 😉
Itt vannak a utóbbi 1 év köradatai, a sárga és a piros lapokra kattintva látod meg a köridõket és a versenyek statisztikáit, illetve felül tudsz váltani a Tavaszi és az Õsz szezon adatai között. GT Legends versenystatisztikák 2009 - 2010 (HGTLM5).
Megnéztem a rankon az idõidet, hát nem rosszak, de még mielõtt elégedetten hátradõlnél és felakasztanád a GTL-t a polcra, javaslom látogass el a bajnokság oldalára, mert a karrier mód után nem áll meg az élet, igazából az csak a bemelegítés ahhoz képet, ami rád vár, mind kihívásban, mind élményben! 😉
Itt vannak a utóbbi 1 év köradatai, a sárga és a piros lapokra kattintva látod meg a köridõket és a versenyek statisztikáit, illetve felül tudsz váltani a Tavaszi és az Õsz szezon adatai között. GT Legends versenystatisztikák 2009 - 2010 (HGTLM5).
Véget ért az 5. Hungarian GT Legends Master Bajnokság,
a végeredményt, az alábbi linken olvashatjátok: HGTLM5 Tavasz végeredmény
Nyáron nyílt futamokat szervezünk egy nyári lazább bajnokság keretében, majd Õsszel indul a következõ bajnokság, valószínûleg ismét komoly nyereményért. Részletek hamarosan a honlapunkon.
GTR-Masters.hu
a végeredményt, az alábbi linken olvashatjátok: HGTLM5 Tavasz végeredmény
Nyáron nyílt futamokat szervezünk egy nyári lazább bajnokság keretében, majd Õsszel indul a következõ bajnokság, valószínûleg ismét komoly nyereményért. Részletek hamarosan a honlapunkon.
GTR-Masters.hu
Örömmel értesítek mindenkit, hogy végig játszottam a carrier módot. Sok jó verseny van a hátam mögött. Sajnos nincs annyi idõm játszani mint szeretném, végül is éveket töltöttem ezzel a játékkal. Nem törlöm le, de erõsen gondolkodom a Power and Glory modon. A köridõket e GTL-rankra tettem fel. Horváth József néven vagyok.
naccerû link, köszönöm. télleg jó választás 😊
tényleg, vki ajánlana nekem vmi jó kormányt ? régebben volt tesómnak még vmelyik rallyhoz pár éve, de eladta. nem jut eszembe a márka
Csõ,
a bajnokság pont ehéten ért véget, de nyáron is lesz muri, hamarosan meghírdetjük, addig gyakorolj
a bajnokság pont ehéten ért véget, de nyáron is lesz muri, hamarosan meghírdetjük, addig gyakorolj
Neil: Ujra van brutal gepem, de minek! 😊 Lehet hogy most most mar tenyleg tolni kellene. Van meg vhol verseny?
Nyáron tartunk majd a Masters-en egy amolyan félkomoly bajnokságot, fõleg FUN címen, de a szokásos szervezésben, ha érdekel vkit... konkrétumok hamarosan, mert az éles bajnokságból még van hátra egy futam.
pedig az FFB-ét nem üti ki a no-cd "patch"
...nézz be a Masters-en a GTL bajnokség topikjába, ott találsz leírást, hogy lehet hazsnálhatóvá tenni a játékot DVD nélkül is.
...nézz be a Masters-en a GTL bajnokség topikjába, ott találsz leírást, hogy lehet hazsnálhatóvá tenni a játékot DVD nélkül is.
http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_gt_legends.shtml
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Van valami mód a védelem kiiktatására? Nem olvassa be a dvd-t a gépem. Zenei cd-t berakva mûködik, szóval tuti a játék dvd-jével van valami gond.
Húú, köszi, van itt pár érdekesség, amit eddig még nem láttam! <#taps>#taps> <#wink>#wink>
Egy kis érdekesség:
http://f1classic.your-talk.com/gt-legends-f16/eastern-block-cars-t2349.htm
Nézzétek meg!
http://f1classic.your-talk.com/gt-legends-f16/eastern-block-cars-t2349.htm
Nézzétek meg!
Hmm, úgy nézem lekerült a polcokról a GTL, utánajártam azért, hogy hol lehet megvenni..
Itt kapható:
Seven M
Itt kapható:
Seven M
Tovább csiszolgatott kocsik a GTL-hez Ervin barátunktól, ezúttal az Alfa Romeo GTA Junior és a VW Bogár esett egy jeneltõsebb Upgrade-en:
GT Legends Add-on cars
GT Legends Add-on cars
Na, ezek már régi verdák! 😉