GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Meghozták a DFP-met és szeretnék néhány kormánybeállítást kérni, mert nem igazán oan a Force Feedback ahogy lennie kéne sztem. rFactorban már sikerült belõnöm, de vhogy GTL-ben nem oan jó. Persze ha valakinek vannak RBR, GTR, rfactor kormánybeállításai, azt is szívesen venném. Köszi elõre is.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
segitségeteket kérném!
Ha németországba megveszem a játékot, elérhetö lesz magyar nyelven, vagy kint nincs benne magyar nyelv? ha nincs benne magyar nyelv, valahogy feltudom magyarositani?
válaszotok elöre is köcce!
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
Sajnos nem lett az igazi, mivel csak 3 gyakorlo korbol valasztottam ki ezt a kort, es a kamerat sem tudtam redesen beloni.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
http://druglord.buzz.hu/ ;)
GPNuerburgring 2:15.062
indítom és egy szikra pontom sincs,de az elkezdett bajnokságokat folytathatom, de csak a 2 alap verdával.
máshova is menti a gtl az info-t nem csak gtl\userdata-ba?
köszönöm a segítséget mindenkinek.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Hogy az MTS-ek milyenek, az nem tudom, pedig abban lenne a lenyeg😊) Az rF nem eszi meg, az biztos, azt mar probaltam😊))))
De ha Dave tudja, csinalja akkor biztos lesz belole valami😊 Mondjuk, azert az eddig megjelent palyakat is valahogy osszeraktak, es viszonylag gyosan😊
Dave Noonan kiadta az 1.10a patchet az editorához és ezzel már normális GMT fájlokat lehet GTL-hez készíteni, de még mindig ott a probléma, hogyan készítsünk .GTL kiterjesztésû fájlokat, mert erre nem képes az editor. Vagyis képes lenne, de nem csinálja meg. Írtam Noonan-nek, aki azonnal válaszolt, hogy egy kis hiba csúszott akódba és nemsokára egy újabb patchet fog kiadni.
Addig viszont megy a bénázás, el sem hinné senki, ha elmondanám, hogyan lehet GTL kiterjesztésû fájlokat készíteni...<#idiota>#idiota>
Itt van néhány kép az RSC-n Watkins-ból, akit esetleg érdekel:
Watkins
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Akkor izelitonek egy visszajatszas😊 Alexease, Nordschleife (The Mother), Ford Capri RS, 9:06 (400kbyte)
Termszetesen Prof. mod, no help, cockpit, kormany.
Talan meghozza a versenykedvet😄 Bar ezt nem lesz nehez lenyomni😊))
A gamma egyébként királyságos 😊 Alfa GTA nagy feeling. Nem mintha a többi nem lenne az, de hozzám az áll legközelebb 😊
Kicsit visszább olvastam, hogy pár frame-en vitatkoztok 😊 Én ezzel úgy vagyok, hogy az ember szeme ha másodpercenként 24 framet érzékel, az már folyamatos, a többi meg nonplusultra 😊
oS
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
köszi szépen
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Bar nem setup-oltam, es a valtot is ugy felejtettem alapban - az egyenesekben mar uveghangon volt szegeny😄 - de teljesen jol vezetheto volt, ovatosan, de azert vegig tepertem rajta😊)
Visszajatszas: Alexease, GTL, The Mother (Nordschleife, WIP), Porsche 905, 9:18
Gondolom, ha mar GT es a '70-es evek, akkor mindenki erre vagyott?!😊
Kepek es letoltes: GTL, Nordschleife (The Mother), WIP
oS
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Csanád, ahonnan letöltötted ott kell lennie egy törési útmutatónak, ha nincs akkor használd az itt lévõt. Ja és deamon tools4-et használj. Többet nem segíthetek, ez nem ide való téma, de biztos találsz oldalt a neten, ahol ezt vesézgetik, nézz körül esetleg néhány warez oldalon.
ALien
ALien
Ajánlom mindenkinek, hogy vegye meg, mert tényleg megéri a pénzét!
Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...