GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csá!
Gondoltam ha már leírod hogy csak ey részét kell , akkor azt is megmondod , hogy melyik ez a rész.
Nem történt meg úgy hogy megkérdezem pontosan mit kell bemásolni belõle?????????????
Kösz.
Alexease
Suzuka es Bugatti. http://www.hsw.hu/

Bugatti nagyon jo!
és ilyenkor mit lehet tenni??

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

Nálam 3 napja kezdett el fagyni a menüben, korábban két hónapig szuperül ment. Nem értem.
Duddits
Elég csak egy részét.

Köszi!
AZ egészet át kell másolni majd az új telepítésbe vagy csak egy részét?
Csá
Duddits
...\GTL\UserData\

hello valaki nem tudja miért fagyhat le a belépésnél a menübe??

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

Szevasztok!
Valaki tudna abban segíteni , hogy hol tárolja a GT legends az elmentett játékok adatait , mert újra fel kellene telepítenem , de nem akarom újra kezdeni az egészet mert kb a felénél tartok már! Kösz a segítséget elõre is. Császtok!
Duddits
Nem.

Sziasztok
A kupaversenyeken belehet kapcsolni az AI drivert?
Alexease
Danecay
Sorry! Valamiért 2x ment.

Danecay
Tényleg nem ide tartozik de akkor miért nem ITT!érdeklõdsz? Bár nem hiszem, hogy érdemes erõfeszítéseket tenni ezért a játékért.

Danecay
Tényleg nem ide tartozik de akkor miért nem ITT!érdeklõdsz? Bár nem hiszem, hogy érdemes erõfeszítéseket tenni ezért a játékért.

buldozer99
Nem ide tartozik de nem tud valaki a juiced game kicsomagolásához jelszót? Elöre is köszi!

Forca Barca

Danecay
Az autó világításán (headlight) lehet változtatni valamilyen módon, hogy erõsebben világítson, vagy, hogy jobban bevilágítsa a teret?

stingray
Jaques Lafitte

Tűz Csucsu !

SuperCharger
Elszesztem a mentésemet. Minden részét, kocsik, pénz, karrier.

Tud valaki valami savegame editorról, vagy cheatrõl, amivel gyorsan vissza tudnék jutni a Cup Stage C-be, némi pénzzel, meg a nyert kocsikkal?

Szerintem utószinkronizált.
sziasztok! én még csak most raktam fel a gt legendset, de nem igazán müxik.... :-( igen, igen megnéztem, hogy hogyan indul, de folyamatosan rossz serialra hivatkozik. (tört program!) a serial az amelyik a faqban van. tudtok nekem segíteni? thx
Igen ha jobban megnézed 1-2 részen már fentvan vagy 3. Teligázon és Renault 16-ot alig éri utol 😄 szerintem is van egy kis trükk benne.
Vagy a másik amire gondolok hogy ugye ha jol értelmeztem mellette a szöveget valami giroszkópos kamera állványt teszteltek ami a kocsi elejére volt szerelve
a kamera levileg mindig vizszintbe van és ezért nemtünik gyorsnak,a másik meg lehet hogy a kamera nemvolt egy csucstechnika és lassabbnak tünik vagy valami ilyesmi.... 😄
SuperCharger
Nekem csak az tûnik fakenak, hogy mintha a kocsi nem is menne valami igazán gyorsan, pedig azért rendesen pörög.

Duddits
Hopp, bocsi.

Duddits
Szerintem is fake valamennyire....

Duddits
Szerintem is fake valamennyire....

Alexease
Hogy mennyire igaz a tortenet amit leirtak melle, azt ugy sem tudjuk meg😊 Allitolag 1978-as, allitolag F1-es pilotta😊
Hogy manipulalt-e a felvetel az sem tudjuk meg😊 De en speciel nem nagyon lattam olyan dolgot benne, hogy nem lenne "elethu"... De ez sem jelent semmit😉)
K.András
Egy F1-es soför ilyet soha nem merne tenni, hiszen mint mondod is mi van ha lelép elé valaki egy gyerekkocsival és eltiporja öket(100 év börtön, karrier vége ha kitudodik a száguldás stbstb).
Ezzel nem azt mondom, hogy nem megy gyorsan az ember de ezen felül valoszinüleg manipulált a felvétel, néhány kanyarban nagyon nem "élethü" persze lehet tévedek...
Ettöl függetlenül kötelezö megnézni! 😊

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Alexease
Basszus ez eleg bator ember volt😊 Azert forgalomban - meg ha gyer is - igy menni, utcakon, kockakovon, keresztul minden piroslampan, szuk utca, kis keresztezodes, kis "alagut", szembeforgalom stb, azert nem eletbiztositas😊)) Foleg nem a "tobbieknek"😊)

Valszeg a varost nagyon ismerte, de ettol figgetlenul barmikor, barki, barmivel keresztbe mehetett volna elotte, vagy csak le lep ele valaki a jardarol, vagy csak ki lep az "alagut" vegen stb.

De nagyon tolja neki, zsir profi😊)) De azert kivancsi lennek, ki is volt az a "profi F1 versenyzo barat" 😊))))

Ezt le kell archivalni, meg megnezem parszor😛

1978 Paris, Ferrari 275 GTB-beszarás...:

http://video.google.com/videoplay?docid=2851488008488190547&9=formula+one

Bocs az offért...
Patch is fent van..
Én már mindent ki + bekapcsoltam, ami létezik. De ez nem indul <#confused>
Alexease
A WRITE COMBINING-et probaljatok kikapcsolni (ha van olyan ATI-n)! Ezt driver-ben, nem BIOS-ban.
Nekem is kifagy a menüben, amikor kattintok vhova. 10tacle oldalán azt írják, hogy a BIOS-ban a FastWrite-ot ki- vagy be kell kapcsolni (géptõl függõen). Csak sajnos nálam a FW "nem támogatott"<#rinya> (ASUS TUSL2c; Radeon9550 legújabb driverrel)
Ja, és eredeti a game.<#wave> Így vegyen az ember minimum configra játékot<#nezze>
Duddits
Jah, bocsi. Akor nem tudom. Nekem is lefagyott, de úgy, hogy még el se indult... Aztán a 6.1-es ATI megoldotta.

Duddits
Driver?

chicco
most omega driverrel próbáltam

chicco
+ volt

Danecay
Kicsit közhelyes lehet, de VGA driver csere?

chicco
nekem már a menû szaggat aztán le is fagy az egész de még a demóval is így volt .Valaki tud valami megoldást rá

p4 3800 1gb ram 9600 pro sb live

Tomievo
Alapból pedig kéne érezned. Esetleg állítsd fullra az ffb effekteket, ha még nem tetted volna meg, vagy a neved.plr fájlban találod a force feddback beállításokat, ott lehet állítgatni mindent. Oan sorokat keress ahol asszem vibe van. Ha tudsz angolul akkor pedig ajánlom a RSC fórumot, ahol biztos találsz megoldást. A linkje itt van fenn az autók alatt.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Sziasztok.
A kocsik beállítását hol lehet a pályákhoz letölteni, vagy megtalálni?
Tomo15
Itt ne negatív érték helyett "Reverse" van.Ezt kell bepipálni.
SuperCharger
Sziasztok!
FFB-el kapcsolatban lenne egy kérdésem. Nem érzek semmi hatást, mikor erõteljesen ráfutok egy kerékvetõre. Ez amiatt van, mert valami nincs jól beállítva játékban, vagy ez nincs jól megcsinálva a programban, vagy egyáltalán nem is kéne éreznem semmmit? ( elõben nem hajtottam még rá 160-al kerékvetõkre, meg szimekben is amatõr vagyok, szóval tippem sincs )
Kösz elõre is, ha vkinek van tippje.

Tomievo
Sztem azér mer máshogy van megoldva. Ha jól rémlik nincs fordított effekt lehetõség az rfactorban, ezért mehetsz ott minuszba. Míg a többinél van fordított effekt, ami a minusznak felene meg sztem.

Annyi volt a gond, hogy a proilerben a kormány axisán az érzékenység 50 %-on volt, miután felraktam 100-ra, jó lett. Ja és GTR-hez, meg GTL-hez érdemes kipróbálni BeerKen ffb beállításait, mer nagyon durván jó sztem:
http://forum.rscnet.org/showthread.php?p=2373703#post2373703

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Danecay
Igen, nekem is ez jutott eszembe ISI motorról lévén szó, de nálam a Force-ot 0-100-ig lehet állítanai, nem tudok negatív tartományba menni mint pl. az rFactorban vagy az F1 Challenge-ben, amit egy kiocsit furcsállok is.
Logitech WingMan Formula Force GP kormányom van.

Nekem is DFP van,de nállam minden ok! Mi volt a gond?
Tomievo
Csak sikerült megoldanom....

Tomievo
Én gondomra(1858,1859) nem tudtok megoldást srácok? Nagyon bassza a csõröm, hogy pont ebben nem jó a dolog.