GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csá!
Gondoltam ha már leírod hogy csak ey részét kell , akkor azt is megmondod , hogy melyik ez a rész.
Nem történt meg úgy hogy megkérdezem pontosan mit kell bemásolni belõle?????????????
Kösz.
Gondoltam ha már leírod hogy csak ey részét kell , akkor azt is megmondod , hogy melyik ez a rész.
Nem történt meg úgy hogy megkérdezem pontosan mit kell bemásolni belõle?????????????
Kösz.
és ilyenkor mit lehet tenni??
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
Nálam 3 napja kezdett el fagyni a menüben, korábban két hónapig szuperül ment. Nem értem.
Köszi!
AZ egészet át kell másolni majd az új telepítésbe vagy csak egy részét?
Csá
AZ egészet át kell másolni majd az új telepítésbe vagy csak egy részét?
Csá
hello valaki nem tudja miért fagyhat le a belépésnél a menübe??
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
Szevasztok!
Valaki tudna abban segíteni , hogy hol tárolja a GT legends az elmentett játékok adatait , mert újra fel kellene telepítenem , de nem akarom újra kezdeni az egészet mert kb a felénél tartok már! Kösz a segítséget elõre is. Császtok!
Valaki tudna abban segíteni , hogy hol tárolja a GT legends az elmentett játékok adatait , mert újra fel kellene telepítenem , de nem akarom újra kezdeni az egészet mert kb a felénél tartok már! Kösz a segítséget elõre is. Császtok!
Sziasztok
A kupaversenyeken belehet kapcsolni az AI drivert?
A kupaversenyeken belehet kapcsolni az AI drivert?
Tényleg nem ide tartozik de akkor miért nem ITT!érdeklõdsz? Bár nem hiszem, hogy érdemes erõfeszítéseket tenni ezért a játékért.
Tényleg nem ide tartozik de akkor miért nem ITT!érdeklõdsz? Bár nem hiszem, hogy érdemes erõfeszítéseket tenni ezért a játékért.
Nem ide tartozik de nem tud valaki a juiced game kicsomagolásához jelszót? Elöre is köszi!
Forca Barca
Az autó világításán (headlight) lehet változtatni valamilyen módon, hogy erõsebben világítson, vagy, hogy jobban bevilágítsa a teret?
Elszesztem a mentésemet. Minden részét, kocsik, pénz, karrier.
Tud valaki valami savegame editorról, vagy cheatrõl, amivel gyorsan vissza tudnék jutni a Cup Stage C-be, némi pénzzel, meg a nyert kocsikkal?
Tud valaki valami savegame editorról, vagy cheatrõl, amivel gyorsan vissza tudnék jutni a Cup Stage C-be, némi pénzzel, meg a nyert kocsikkal?
Szerintem utószinkronizált.
sziasztok! én még csak most raktam fel a gt legendset, de nem igazán müxik.... :-( igen, igen megnéztem, hogy hogyan indul, de folyamatosan rossz serialra hivatkozik. (tört program!) a serial az amelyik a faqban van. tudtok nekem segíteni? thx
Igen ha jobban megnézed 1-2 részen már fentvan vagy 3. Teligázon és Renault 16-ot alig éri utol 😄 szerintem is van egy kis trükk benne.
Vagy a másik amire gondolok hogy ugye ha jol értelmeztem mellette a szöveget valami giroszkópos kamera állványt teszteltek ami a kocsi elejére volt szerelve
a kamera levileg mindig vizszintbe van és ezért nemtünik gyorsnak,a másik meg lehet hogy a kamera nemvolt egy csucstechnika és lassabbnak tünik vagy valami ilyesmi.... 😄
Vagy a másik amire gondolok hogy ugye ha jol értelmeztem mellette a szöveget valami giroszkópos kamera állványt teszteltek ami a kocsi elejére volt szerelve
a kamera levileg mindig vizszintbe van és ezért nemtünik gyorsnak,a másik meg lehet hogy a kamera nemvolt egy csucstechnika és lassabbnak tünik vagy valami ilyesmi.... 😄
Nekem csak az tûnik fakenak, hogy mintha a kocsi nem is menne valami igazán gyorsan, pedig azért rendesen pörög.
Hogy mennyire igaz a tortenet amit leirtak melle, azt ugy sem tudjuk meg😊 Allitolag 1978-as, allitolag F1-es pilotta😊
Hogy manipulalt-e a felvetel az sem tudjuk meg😊 De en speciel nem nagyon lattam olyan dolgot benne, hogy nem lenne "elethu"... De ez sem jelent semmit😉)
Hogy manipulalt-e a felvetel az sem tudjuk meg😊 De en speciel nem nagyon lattam olyan dolgot benne, hogy nem lenne "elethu"... De ez sem jelent semmit😉)
Egy F1-es soför ilyet soha nem merne tenni, hiszen mint mondod is mi van ha lelép elé valaki egy gyerekkocsival és eltiporja öket(100 év börtön, karrier vége ha kitudodik a száguldás stbstb).
Ezzel nem azt mondom, hogy nem megy gyorsan az ember de ezen felül valoszinüleg manipulált a felvétel, néhány kanyarban nagyon nem "élethü" persze lehet tévedek...
Ettöl függetlenül kötelezö megnézni! 😊
Ezzel nem azt mondom, hogy nem megy gyorsan az ember de ezen felül valoszinüleg manipulált a felvétel, néhány kanyarban nagyon nem "élethü" persze lehet tévedek...
Ettöl függetlenül kötelezö megnézni! 😊
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Basszus ez eleg bator ember volt😊 Azert forgalomban - meg ha gyer is - igy menni, utcakon, kockakovon, keresztul minden piroslampan, szuk utca, kis keresztezodes, kis "alagut", szembeforgalom stb, azert nem eletbiztositas😊)) Foleg nem a "tobbieknek"😊)
Valszeg a varost nagyon ismerte, de ettol figgetlenul barmikor, barki, barmivel keresztbe mehetett volna elotte, vagy csak le lep ele valaki a jardarol, vagy csak ki lep az "alagut" vegen stb.
De nagyon tolja neki, zsir profi😊)) De azert kivancsi lennek, ki is volt az a "profi F1 versenyzo barat" 😊))))
Ezt le kell archivalni, meg megnezem parszor😛
Valszeg a varost nagyon ismerte, de ettol figgetlenul barmikor, barki, barmivel keresztbe mehetett volna elotte, vagy csak le lep ele valaki a jardarol, vagy csak ki lep az "alagut" vegen stb.
De nagyon tolja neki, zsir profi😊)) De azert kivancsi lennek, ki is volt az a "profi F1 versenyzo barat" 😊))))
Ezt le kell archivalni, meg megnezem parszor😛
1978 Paris, Ferrari 275 GTB-beszarás...:
http://video.google.com/videoplay?docid=2851488008488190547&9=formula+one
Bocs az offért...
Patch is fent van..
Én már mindent ki + bekapcsoltam, ami létezik. De ez nem indul <#confused>#confused>
A WRITE COMBINING-et probaljatok kikapcsolni (ha van olyan ATI-n)! Ezt driver-ben, nem BIOS-ban.
Nekem is kifagy a menüben, amikor kattintok vhova. 10tacle oldalán azt írják, hogy a BIOS-ban a FastWrite-ot ki- vagy be kell kapcsolni (géptõl függõen). Csak sajnos nálam a FW "nem támogatott"<#rinya>#rinya> (ASUS TUSL2c; Radeon9550 legújabb driverrel)
Ja, és eredeti a game.<#wave>#wave> Így vegyen az ember minimum configra játékot<#nezze>#nezze>
Ja, és eredeti a game.<#wave>#wave> Így vegyen az ember minimum configra játékot<#nezze>#nezze>
Jah, bocsi. Akor nem tudom. Nekem is lefagyott, de úgy, hogy még el se indult... Aztán a 6.1-es ATI megoldotta.
nekem már a menû szaggat aztán le is fagy az egész de még a demóval is így volt .Valaki tud valami megoldást rá
p4 3800 1gb ram 9600 pro sb live
p4 3800 1gb ram 9600 pro sb live
Alapból pedig kéne érezned. Esetleg állítsd fullra az ffb effekteket, ha még nem tetted volna meg, vagy a neved.plr fájlban találod a force feddback beállításokat, ott lehet állítgatni mindent. Oan sorokat keress ahol asszem vibe van. Ha tudsz angolul akkor pedig ajánlom a RSC fórumot, ahol biztos találsz megoldást. A linkje itt van fenn az autók alatt.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Sziasztok.
A kocsik beállítását hol lehet a pályákhoz letölteni, vagy megtalálni?
A kocsik beállítását hol lehet a pályákhoz letölteni, vagy megtalálni?
Sziasztok!
FFB-el kapcsolatban lenne egy kérdésem. Nem érzek semmi hatást, mikor erõteljesen ráfutok egy kerékvetõre. Ez amiatt van, mert valami nincs jól beállítva játékban, vagy ez nincs jól megcsinálva a programban, vagy egyáltalán nem is kéne éreznem semmmit? ( elõben nem hajtottam még rá 160-al kerékvetõkre, meg szimekben is amatõr vagyok, szóval tippem sincs )
Kösz elõre is, ha vkinek van tippje.
FFB-el kapcsolatban lenne egy kérdésem. Nem érzek semmi hatást, mikor erõteljesen ráfutok egy kerékvetõre. Ez amiatt van, mert valami nincs jól beállítva játékban, vagy ez nincs jól megcsinálva a programban, vagy egyáltalán nem is kéne éreznem semmmit? ( elõben nem hajtottam még rá 160-al kerékvetõkre, meg szimekben is amatõr vagyok, szóval tippem sincs )
Kösz elõre is, ha vkinek van tippje.
Sztem azér mer máshogy van megoldva. Ha jól rémlik nincs fordított effekt lehetõség az rfactorban, ezért mehetsz ott minuszba. Míg a többinél van fordított effekt, ami a minusznak felene meg sztem.
Annyi volt a gond, hogy a proilerben a kormány axisán az érzékenység 50 %-on volt, miután felraktam 100-ra, jó lett. Ja és GTR-hez, meg GTL-hez érdemes kipróbálni BeerKen ffb beállításait, mer nagyon durván jó sztem:
http://forum.rscnet.org/showthread.php?p=2373703#post2373703
Annyi volt a gond, hogy a proilerben a kormány axisán az érzékenység 50 %-on volt, miután felraktam 100-ra, jó lett. Ja és GTR-hez, meg GTL-hez érdemes kipróbálni BeerKen ffb beállításait, mer nagyon durván jó sztem:
http://forum.rscnet.org/showthread.php?p=2373703#post2373703
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Igen, nekem is ez jutott eszembe ISI motorról lévén szó, de nálam a Force-ot 0-100-ig lehet állítanai, nem tudok negatív tartományba menni mint pl. az rFactorban vagy az F1 Challenge-ben, amit egy kiocsit furcsállok is.
Logitech WingMan Formula Force GP kormányom van.
Logitech WingMan Formula Force GP kormányom van.
Nekem is DFP van,de nállam minden ok! Mi volt a gond?
Csak sikerült megoldanom....