GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát én olyat nem találtam amiben le lett volna írva, eme remek kód, szóval akkor most mit csináljak?

Tomievo
A warez verzióhoz van általában egy nfo fájl, abban le van írva minden sztem. Elvileg benne van egy warez kód is. Sajna nekem már nincs meg, szal aazzal nem szolgálhatok.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

K.András
Az mit jelent, hogy nem kevés pénzért?Te bajod, nem kevés pénzért már az eredetit is megkaptad volna...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

arty
netrõl? pénzért? sajnos ez feltételezi, hogy az intelligenciád nem elégséges a játék elinditásához sem...

Forza.

Sziasztok.
A kocsik beállítását hol lehet a pályákhoz letölteni, vagy megtalálni?
Vagy a default beállítások nagyjából megfelelõek?
Köszi a segítségetek.
HJ
most mit mondjak?
kérd attól a kódot ahonnan leszedted...neki fizettél😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

de én nem vettem meg, hanem leszedtem a netrõl nem kevés pénzért, és ezért kellene a kód! értitek?

DJ Bee18
Mármint a külsején 😊)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
nekem a lemezen van rajta 😄DDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

lac coo
Hol köll bekapcsóni a nitrót ? <#awink>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szabi84
pff

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

lac coo

Alexease
<#wow3><#ijedt><#fejvakaras><#falbav><#lama>
Az utobbi napokban ugy nez ki lama-gyules van😊)
Szabi84
És Starforce-s programra inkább ne adj ki pénzt!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Alexease
Szallingoznak a palyak (ez valszeg "csak" konverzio): Interlagos
Alexease
Ha megvetted, akkor nyisd ki a dobozat, es masold ki onan a szamokat.
Ha nem vetted meg, akkor meg buktad... Nem gondolhatod komolyan, hogy majd valaki bediktalja a sorozatszamat?!?! Amugy meg mindegy lenne, mert ugy sem indulna el eredeti DVD nelkul, mert StarForce-os...
könyörgöm vki adja meg. mert ha el akarom indítani mindig csak ezt kéri és nem tom elindítani!
lécci...

Alexease
<#wow1><#wow2><#ijedt><#wilting><#csodalk><#idiota><#zavart1>
valaki meg tudná adni azt a kódot, amit kér mielõtt elindítom a játékot?

Prézli
Töröltetném: 1784 és 1790 -es hszeimet mivel:
Arra rájöttem hogy ha Professional -ra állítom
a nehézséget akkor egész tûrhetõen lehet vele
csúszkálni. A full gémben lehet-e olyat hogy
részletesen beállítani a nehézségen (AI traction control )
mert azé az AI ellen nincs esélyem ha õk is profik!!!

Shan
<#nevetes1><#buck><#taps><#taps> Ez jó..
Prézli
nemszótam!!! <#schmoll2>

disconnect
ha valaki tudja hogy lehetne a nem eredeti verziót mûködésre bírni kérem dobjon meg egy privát üzivel. köszi.

Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...

Nem tudom az ilyen hozzászólásoknak mi az értelmük :/

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo
......fizika kula....

Mi a szar rajta?Én próbáltam a CRC-t de az tényleg kula....Nekem a GTR és a GTL is nagyon tetszik.Fizika jo grafika jo hangok jo irányitás király kell ennél több?
CRC grafika elmegy irányitás szar hangok szar fizika kula....ennyi
stingray
magadnál vagy ?

Tűz Csucsu !

Prézli
Letöltöttem a demót és azt szeretném kérdezni hogy...ugye nem ilyen szar a full
játék? Nem vok nagy Sim-ezõ de ez legjobban, a CRC-re hasonlít. A CRC nagyon jó játék de a GT legends-tõl többet várnék!

Duddits
Ja.... De valami életjel j ó lenne már! Akár a postától, akár mástól... Mert ez így elég izé...

K.András
Biztos felrakta a gépére és azota is azzal játszik 😊

http://druglord.buzz.hu/ ;)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Duddits
<#eljen>

Marco! Csak nem jön az a csóró futár... Mi van vele?

lac coo
BHMS Sim-Racing Awards Winners:

Willi Betz
hi all!
megvan vkinek az az unlockoló cumó ami ad egy valag pénzt,garázsban áll az összes autó,összes pálya?Pár oldallal ez elött Toya linkelte be csak onnan már nem jön le.THX

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Alexease
GTL Track: Phakisa
Megoldódott a patchel. 1.1-el már nem jön elõ a hiba, bug volt.
Duddits
Vaoh! <#eljen>

Panther
TANTRA az ismert pályakészítõ saját pályáit ültette át GT Legends alá. Egyelõre kettõt, a Sachsenringet és Croftot. Elõbbi a GTR számára készült teljesen elölrõl, nem konverzió volt.

Itt lehet letölteni és megtekinteni õket, az RSC-n eddig csupa jókat mondtak róluk:

Új pályák

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

megoldás:

convert X: /fs:ntfs (x=meghajtó betûjele)
nem lehet, hogy túl sokat és túl nagyokat fékezel? lehet állítani brake duct-ot?ha igen, vedd nagyobbra..
gondolom nincs ideje rendesen visszahûlni a fékeknek..és szépen elmegy a fékhatás, mint a való életben amit fading-nak hívnak
mókás dolog😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Kipróbáltam klaviatúrával, de fékhatás így sincs, érdekes azonban, hogy a féklámpa világít.
Segítsen már valaki. A problémám a fékkel van. A 20 körös pályáknál tartok és a 13-14. kör körül egy-két kör erejéig fékezéskor iszonyat húz balra kocsi (ekkor még bekapcsolt blokkolásgátlóval is blokkol a bal hátsó kerék, húzza csíkot az aszfalton). A 15. kör körül teljesen megszûnik a fékhatás, nyomom a pedált, nuku fék. Ha kilépek a versenybõl és elkezdek egy Quickrace-t rendben fog a fék.

A játékban van ez, hogy felmondja a fék a szolgálatot (pedig már az elhasználódást is kikapcsoltam) ls valahogy lehet rajta segíteni, vagy valami bug van nálam? Elõre is THX, mert már annyi órát beleöltem a játékba, nem akarom a végén feladni.
Duddits
Basszus, csak nem hozza az a rohadt postás... :-(

Shan
Nem hiszem, hogy le kell formázni, az XP-nek van NTFS konvertere valahol a kellékekben...minden adat megmarad...de ugyanezt megcsinálja a partition magic is...kb. 5 másodperc alatt..
Duddits
Inkább formázd le a vinyódat, és csinálj belõle NTFS-et... Utánna soha ilyen problémád nem lesz.

Choty
hopp! ha tesóm gépével össze vagyok kötve, akkor:
õ (NTFS) átmásolja magának, majd kicsomagolja hozzám.
így mûködhet?

\"A zene a legjobb kábítószer...\"

Choty
megoldás?

Choty
ohhhh a fene... valóban fat32... thx.
nincs valami mgeoldás??

Érdekes, mert a féknyomból is csak egyet húzok. A vége felé meg már alig van fékhatás.
Valószínûleg FAT32 a partíciód. NTFS-re lehet csak ekkora iso-t csinálni.