7613
-
#3173 Már, hogy ne lenne!!! -
#3172 GTL-hez nincs Hungaroring. -
#3171 Most mar tenyleg hozunk ossze 1 4/- partyt!! :))) -
#3170 Hali! Valahol van letölthető hungaroring a játékhóz? -
#3169 jah... -
#3168 De ha elolvasod #3161-t ,akkor lathatod,h .... :( -
#3167 Én kb. fél10-ig voltam fennt, de nem volt semmi... -
#3166 Ahoj ezer bocsanat de b.nom hazajott es nevnapjan,majd elcsabitott az agyaba............... Remelem megbocsathato! :)
Akkor ma mar semmi se lesz? -
#3165 Remélem itt lesz, én más hamachi csatiról nem tudok....
Gentlemen? -
#3164 Akkor most mikor kezdődik? Fél tíz múlt de mindössze egy ember van Hamachin! Vagy én vagyok hülye, mert nem a GTR2 Amateurfest-en van? -
#3163 Oks akkor este jovok legyetek online!! :) -
#3162 nekem bármi jó. -
#3161 1 kerdes mikortol legyen a moka ,nekem fel 10 es 10-tol lenne a jo vagy nektek az mar keson van? -
#3160 Én lehet hogy jövök. -
#3159 Mivel ma vittek el kormanyat k....t futarok ,igy nem sajnos! :( -
#3158 Jack, azt mondtad még be tudod szervezni egy haverodat. Akkor már meglennénk 4-en. Sikerülni fog? -
#3157 Azt majd megbeszeljuk csak legyunk 4-en!!
Eddig 3-an oks meg intezzunk 1 embert! :) -
#3156 Szerintem nekem jó lsz 9 után. Melyik pályán, és milyen autókkal? -
#3155 Ize okes ,de csak 9 utan!!
Legalabb 4en lehetnenk! -
#3154 Na, akkor verseny ma este? -
#3153 Privi ment! -
#3152 jah és még az hogy merre fele laksz?lehet egy kormányért nem utaznám körbe az országot ;) -
#3151 jó de akkor mennyibe kerülne?mert engem ez nagyon érdekel mert már nagyon hiányzik egy jó verseny :) -
#3150 :-D Ahogy ombika írta kedden és pénteken nem tudok jönni egyáltalán...a többinél a mellékelt időpnt és nap okés. -
#3149 Basszus szerinted miert irtam,h prof szim fanok is ezzel nyomjak,de mar 2 honapja irtam,hogy en is ezt hasznalom+rajtam kivul vagy50 ember! :) -
#3148 PC-hez is jó. Amelyik szimes még nem vette meg a G25-öt, az ezzel tolja. -
#3147 nagyon király de géphez is jó? mert ott ps2 van írva
jah és te menyiért tudnád szerezni?mert érdekelne :) -
#3146 Logitech Driving Force Pro
Ezt hasznalja legtobb sim fun! :) -
#3145 DFP?az milyen, :) -
#3144 Kicsit összezavarodtam, mert te meg azt írtad, hogy "Akkor tuzuznk ki vmi idopontot holnap este?" márminthogy holnap este döntsük el, hogy mikor legyen, vagy a holnap este legyen az az idõpont?
Mindenesetre most mindkettõt letisztáztad, akkor holnap este megbeszélünk egy idõpontot. Gondolom akkor szerda estére valószínűsíthetõ a dolog.
Vagy ha betéved egy 4-ik ember, akár ma este is lehet? -
#3143 Kuka es vegyel DFP-t,tudok jo aron ha erdekel!! :)
Super:Rosszul ertelmezted ,pont kedd és penteken nem er ra!! :) -
#3142 pontosan :S -
#3141 Karácsonyig már nem is tudsz játszani? (kormány miatt?) -
#3140 nekem vagy 24. vagy utána -
#3139 Nekem nem teljesen világos... tehát akkor:
- kedden és pénteken idõponttól függetlenül ráérsz, H Sz Cs csak 8 után
vagy
- csak H Sz Cs, és akkor is csak 8 után ?
Akkor tűzzük ki Keddet, és 20:00-t. Jelezzen, aki szeretne jönni, de nem jó az idõpont! Áthelyezzük! -
#3138 REdriotrol semmit se hallottam sajnos! :(
Nekem este is jo akar ejfelkor is ,csak legyunk minel tobben,mert ugy az izgi az elso kanyarnal bevetele!! :))))))
Akkor tuzuznk ki vmi idopontot holnap este? -
#3137 Nekem hétközben kedd és péntek kivételével csak este 8-tól jó, hétvégenként bármikor. -
#3136 RedRiot-ról tudsz valamit? A legutóbbi verseny óta egy hangot se hallottam tõle.
bardocz, Prazelee? Nektek mikor passzolna? -
#3135 Legalabb 4-5 lenni kellene,ugy az igazi!
1 haverom szerdatol mar lesz,meg ugye coderedet is beszerveztem ugyhogy hajr emberek!! Jo moka nagyon ,nem banjatok meg ,aki meg nem jatszott volna! :) -
#3134 Úgyszintén.
Még ki csatlakozna vmikor a lent említett idõpontokban :) ?