7613
  • CodeRed
  • CodeRed
    Nah..sajna én pont ma utazom el az ünnepekre...jó csapatást...remélem 1x összehozunk egy derbit :-)
  • bardocz
    nagyon jó lett
  • Prézli
    Elkészültem 2. skinemmel:

Nem volt könnyű mert a BMW Template eléggé fel van szabdalva, de sztem nagyon cép lett. A kocsit amúgy Alexander Calder tervezte és ez volt az Art Car 1975-ben.
  • Ombika
    Nah emberek +2 ember szerveztem DFP-vel,de most mar rajtatok a sor ,remelem unnepek alatt raertek majd... :)
  • Ombika
    Ma este 1 csapatas?
  • bardocz
    Nincs crack és már valószínű hogy nem is lesz.
  • momo99
    hali..

Valaki segitene?? Már egy ideje meg van a játék de sajnos nincs hozzá crack ki tudná megmondani honan lehet leszedni vagy a [email protected] cimemre küldeni egyet nagyon meg köszöném.
  • Ombika
    Nekem az nem jo,mert szulinapi izre kell mennem csak este ernek ra ,vagy jovo het szerdaig !!
  • SuperCharger
    Este nem, én max délután, úgy 7-ig ráérek.
  • Ombika
    MA este csapatas vki?
  • bardocz
    pályákhoz eddig nem mellékeltek:) akkor lehet leszedek majd pár kocsit már csak a festése miatt is:D
  • SuperCharger
    Nem, nem kell lecserélni egy már meglévõt. Szoktak mellékelni egy readme-t vagy valamit mindig, ami leírja, hogy hova kell bemásolni a kocsi filejait.
  • bardocz
    A játékhoz kocsikat is úgy lehet hozzáadni mint a pályákat?hogy nem kell kitörölnöm az egyik már meglévő autót?
  • Ombika
    Igen az alap beallitasokkal ,de en profilommal nem hiaba masoltam vissza! :S
  • SuperCharger
    Nem tudom mikor lesz csapatás legközelebb. Én még ma érek rá, aztán legközelebb már csak 26 v 27-én. De kétlem hogy ma még összejönne valami... :(

"goatsglu"? Hát, nem tudom ez mi, én semmit nem csináltam vele, reinstall után nekem csak egy rebootot kért meg a kódot, aztán ment.
  • Ombika
    DandSettingbe/profilnev-be bemasoltam ezt: goatsglu
    Majd amit regen feltelepitettem GTL-t otthagytam azon a meghajton,minden valtozatlan es csak kodot keri be ujra es muxik wininstall utan!!!

Mikor lesz csapatas?
  • SuperCharger
    Itt közülünk sztem senki. Talán MaverickSXT odaát a GTR2 topikban, már ha egyáltalán meg lehet csinálni. õ javarészt inkább az új játékokba rakja a régiek pályáit, nem pedig fordítva...

Ombi: akkor oszd meg velünk is, hátha legközelebb vkinek ilyen baja lesz. És hova, milyen könyvtárba, és milyen datát tesz a GTL? Mert a konfig, meg a karriered meg a statjaid azok mind a userdatában vannak.
  • Ombika
    DEde tesz bizony,de mar megoldottam!!

Amugy 1 honapja jatszottam utoljara es ahhhhh ma mar majdnem elel.....tem ,annyira zsir volt csapatni 1et!!

Most mar tenyleg ossze kell hozni 6-os party-t!!!
  • bardocz
    WTCC-ből makaót nem tudja valaki átkonvertálni GTL-be?mert aza pálya kegyetlen jó most mentem rajta 10 kört bmw-vel :)
  • SuperCharger
    Nem oda. A Userdata könyvtárba teszi rögtön a játék könyvtárában. DocSet-be nem tesz semmit.
  • Ombika
    Hi!!

MEgneznetek nekem vmit please!
    A documentandsettings-en belul hova teszi a profil konyvtarat?
  • bardocz
    honnan lehet letölteni autó beállításokat a játékhoz amit csak a kocsi beállításainál megnyitok betöltöm és azt megnyitja és nem kell szenvednem a tesztekkel
  • bardocz
    hogy ne lenne:)
  • bardocz
    brno van játékhoz mert wtcc-ben tudok játszani bill-el és abban van és szerintem jobb mint monza :):)
  • SuperCharger
    Jöhet. Ki van még benne?
  • Prézli
    Ma egy jó kis multi?
  • Ombika
    Nem is lesz mar! :)
  • SuperCharger
    Még azóta sincs.
  • drot
    hi van hozzá crack v ilyesmi???
  • Ombika
    HAt ha hamarabb szolsz mar reg csapathatnad vele!! :))))))
  • bardocz
    na de kéne egy kormány ami ha minden jól megy jövőhéten lesz is aszem :):):)
    amugy ovál pálya engem is érdekelne ott tudnánk jó versenyeket futni :)
  • Ombika
    De meg mekkorat,olvastam inkabb GTL-el csapattal volna!! :)
  • bardocz
    hááát csúnyát írtam.....
  • SuperCharger
    Codered, oválpályáról tudsz esetleg? Nekem a pályanevek nem mondanak olyan sokat, nem tudom, melyik lehet az.

bardocz: honnan szereztél ilyen sok büntit?
  • Ombika
    LAtom kaptal par figyelmeztetest!! :)
  • bardocz
    köszi kipróbálom meg megnézem
  • SuperCharger
    Elvileg egy Hungaroring nevü könyvtár van a tömörített fileban. Azt a könyvtárat beteszed a Gamedata\Locations könyvtárba, a többi pálya közé. A játékban meg simán megjelenik a pályák között.
  • bardocz
    ez plusz pályaként hozzáadódik vagy kim kell törölni egyet?ha nem kell kitörölni akkor valaki mondja el hogyan használjam plz
  • SuperCharger
    Így se rossz... :)
    Gondoltam, ha HSW-n nincs, akkor sehol sincs...