7613
-
#3213 -
#3212 Nah..sajna én pont ma utazom el az ünnepekre...jó csapatást...remélem 1x összehozunk egy derbit :-) -
#3211 nagyon jó lett -
#3210 Elkészültem 2. skinemmel:
Nem volt könnyű mert a BMW Template eléggé fel van szabdalva, de sztem nagyon cép lett. A kocsit amúgy Alexander Calder tervezte és ez volt az Art Car 1975-ben. -
#3209 Nah emberek +2 ember szerveztem DFP-vel,de most mar rajtatok a sor ,remelem unnepek alatt raertek majd... :) -
#3208 Ma este 1 csapatas? -
#3207 Nincs crack és már valószínű hogy nem is lesz. -
momo99 #3206 hali..
Valaki segitene?? Már egy ideje meg van a játék de sajnos nincs hozzá crack ki tudná megmondani honan lehet leszedni vagy a [email protected] cimemre küldeni egyet nagyon meg köszöném.
-
#3205 Nekem az nem jo,mert szulinapi izre kell mennem csak este ernek ra ,vagy jovo het szerdaig !! -
#3204 Este nem, én max délután, úgy 7-ig ráérek. -
#3203 MA este csapatas vki? -
#3202 pályákhoz eddig nem mellékeltek:) akkor lehet leszedek majd pár kocsit már csak a festése miatt is:D -
#3201 Nem, nem kell lecserélni egy már meglévõt. Szoktak mellékelni egy readme-t vagy valamit mindig, ami leírja, hogy hova kell bemásolni a kocsi filejait. -
#3200 A játékhoz kocsikat is úgy lehet hozzáadni mint a pályákat?hogy nem kell kitörölnöm az egyik már meglévő autót? -
#3199 Igen az alap beallitasokkal ,de en profilommal nem hiaba masoltam vissza! :S -
#3198 Nem tudom mikor lesz csapatás legközelebb. Én még ma érek rá, aztán legközelebb már csak 26 v 27-én. De kétlem hogy ma még összejönne valami... :(
"goatsglu"? Hát, nem tudom ez mi, én semmit nem csináltam vele, reinstall után nekem csak egy rebootot kért meg a kódot, aztán ment. -
#3197 DandSettingbe/profilnev-be bemasoltam ezt: goatsglu
Majd amit regen feltelepitettem GTL-t otthagytam azon a meghajton,minden valtozatlan es csak kodot keri be ujra es muxik wininstall utan!!!
Mikor lesz csapatas? -
#3196 Itt közülünk sztem senki. Talán MaverickSXT odaát a GTR2 topikban, már ha egyáltalán meg lehet csinálni. õ javarészt inkább az új játékokba rakja a régiek pályáit, nem pedig fordítva...
Ombi: akkor oszd meg velünk is, hátha legközelebb vkinek ilyen baja lesz. És hova, milyen könyvtárba, és milyen datát tesz a GTL? Mert a konfig, meg a karriered meg a statjaid azok mind a userdatában vannak. -
#3195 DEde tesz bizony,de mar megoldottam!!
Amugy 1 honapja jatszottam utoljara es ahhhhh ma mar majdnem elel.....tem ,annyira zsir volt csapatni 1et!!
Most mar tenyleg ossze kell hozni 6-os party-t!!! -
#3194 WTCC-ből makaót nem tudja valaki átkonvertálni GTL-be?mert aza pálya kegyetlen jó most mentem rajta 10 kört bmw-vel :) -
#3193 Nem oda. A Userdata könyvtárba teszi rögtön a játék könyvtárában. DocSet-be nem tesz semmit. -
#3192 Hi!!
MEgneznetek nekem vmit please!
A documentandsettings-en belul hova teszi a profil konyvtarat? -
#3191 honnan lehet letölteni autó beállításokat a játékhoz amit csak a kocsi beállításainál megnyitok betöltöm és azt megnyitja és nem kell szenvednem a tesztekkel -
#3190 hogy ne lenne:) -
#3189 brno van játékhoz mert wtcc-ben tudok játszani bill-el és abban van és szerintem jobb mint monza :):) -
#3188 Jöhet. Ki van még benne? -
#3187 Ma egy jó kis multi? -
#3186 Nem is lesz mar! :) -
#3185 Még azóta sincs. -
#3184 hi van hozzá crack v ilyesmi??? -
#3183 HAt ha hamarabb szolsz mar reg csapathatnad vele!! :)))))) -
#3182 na de kéne egy kormány ami ha minden jól megy jövőhéten lesz is aszem :):):)
amugy ovál pálya engem is érdekelne ott tudnánk jó versenyeket futni :) -
#3181 De meg mekkorat,olvastam inkabb GTL-el csapattal volna!! :) -
#3180 hááát csúnyát írtam..... -
#3179 Codered, oválpályáról tudsz esetleg? Nekem a pályanevek nem mondanak olyan sokat, nem tudom, melyik lehet az.
bardocz: honnan szereztél ilyen sok büntit? -
#3178 LAtom kaptal par figyelmeztetest!! :) -
#3177 köszi kipróbálom meg megnézem -
#3176 Elvileg egy Hungaroring nevü könyvtár van a tömörített fileban. Azt a könyvtárat beteszed a Gamedata\Locations könyvtárba, a többi pálya közé. A játékban meg simán megjelenik a pályák között. -
#3175 ez plusz pályaként hozzáadódik vagy kim kell törölni egyet?ha nem kell kitörölni akkor valaki mondja el hogyan használjam plz -
#3174 Így se rossz... :)
Gondoltam, ha HSW-n nincs, akkor sehol sincs...