7613
  • Ombika
    Sorry ,bnommel voltam,de holnaptol szerdaig raerek reggeltol-estig---> 100% :)
  • SuperCharger
    Hát, úgy tűnik, már nem....

Senki nem jelent meg hamachin. Elõre le kéne fixálni az ilyeneket. Így hirtelen bejelentve sokkal valószínűtlenebb, hogy elegen rá fogunk érni. Én sem olvasom 5 percenként a fórumot, gondolom más sem....
  • CodeRed
    Hát vártam 1 darbig, hogy jön valami válasz, aztán leléptem, azthittem nem lesz semmi..-
  • kolkol2
    sziasztok/ AZ A PROBLÉMÁM,HOGY NEM TUDOM FELINSTALLÁLNI A GT LEGEND-ET
    NEM FOGADJA EL A KÓDJÁT MIT TEGYEK?
  • SuperCharger
    Jöjjön be hamachi-ra, aki részt vesz. Codered, te tudod a szoba adatait?
  • SuperCharger
    Jack, ízzítasz szervert akkor ?
  • Prézli
    4-ig én is ráérek!
  • CodeRed
    Énis ráérek :-)
  • Ombika
    No mikor lesz csapatas,vegeztem mindennel raerek! :)
  • SuperCharger
    beépített Windows tűzfal egyébként sem fog meg semmit meg nem jó semmire. Inkább valamelyik ingyenes tüzfal, Zonealarm, Kerio...
    Azokat sem kell kikapcsolni, csak jól kell õket beállítani, hogy hamachi meg a játék kommunikálhasson.
  • bardocz
    beépített winfos tűzfalat nem kell leállítani:P:P:P:P én se állítom le és müködik lagg nélkül
  • CodeRed
    GTR2 fq-ból kimásolva:

"hamachi: A program letöltése és instalálása utan elinditjuk, elolvassuk a tennivalókat, és a Configure Hamachi részben beállítjuk a beállítanivalókat:) A baloldali gombbal csatlakozhatunk a "Hamachi hálozathoz", a második gombbal hozhatunk létre egy "szobát" vagy csatlakozhatunk egy már meglévőhöz, a harmadik gombnál a beállításokat találjuk. További info a Hamachi weboldalán vagy az SG Hamachi topic-jában!
    A csatlakozashoz MINDEN tűzfal programot le kell állítani. Így a beépített Windows tűzfalat is!
    - Ha nem lehet a Hamachi szobához csatlakozni, valszeg megtelt, az ingyenes verzió max 16 kapcsolatot engedelyez.
    - Ha azután sem látunk a játekban szervert, akkor valszeg nem indítottak, vagy saját gepen keresendő a hiba:)"
  • Ombika
    FAQ kiegeszitem majd,de 3 kattintas az egesz es mar megy is!!!
  • bardocz
    én meg nemsokára kapok új kormányt ugyhogy majd karácsony után is tolhatnánk :):):):
  • Prézli
    Ha vki megtanítana erre a Hamachi dologra egész héten minden nap ráérnék.
  • Ombika
    Jah es THX! :)
  • Ombika
    Okes addig egyeztetunk ,de alig birom ki uj gep is megjott C2D es k...t angolt kell tanulnom!! :S
  • CodeRed
    Akkor egy kalappal! Szombat nekem is ok, kellene egy fix időpont.
  • Ombika
    En meg szombat delutantol raerek csak legyek tul nyelv vizsgan! :)
  • SuperCharger
    Én egész héten + jövõ héten ráérek gumit koptatni.
  • uHs Gerzson
    Én is lehet beugranék arra a szombati napra ha nem vagyok tolakodó :)
  • Ombika
    Haj emberek!
    VEgre megjott uj gepem es szombattol raérek!
    Inteztem 1 uj tagnak DFP-t, rabeszelem ot is es akkor mar 5-en nyomhatnank online ,bar ilyen aktivitas mellett,mint itt van ketlem,hogy ujra osszeverodnenk! :)))
  • Marco
    http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=119050&st=0#entry4545004
  • bardocz
    xp servize pack 2-d van?
  • SuperCharger
    Van fent másik starforce-os játék GTL-en kívül? Ha van, az valószínű upgradelte az SF drivereket, az miatt is lehet ez.

Szedd le GTL-t, szedd le starforce-ot sfremove-al (starforce honlapjáról letölthetõ), tedd fel GTL-t, add meg neki a warezes CD-kulcsot. Ha valahol újra akar indulni, hagyd újraindulni. Ha így sem indul (minden meghajtóról adatkábel le), akkor valami nagyon nemjó tört verziód van.
  • bardocz
    essél neki flexxel akkor tuti nem ismeri fel
  • norby1007
    szted én mit csináltam
    elolvastam és mindent ugy küldem ahogy ott van
    és nem indul fszom
    a meghajtok tuti elvannak tüntetve ugyanis ha kihuztam az alaplapbol ennél
    jobban má nem is lehet
    szal ez a helyzet
  • Ombika
    Ezt pofaztam neki en is 10 hsz-el visszabb!!
  • bardocz
    --->F A Q<---
  • SuperCharger
    Olvasd már el légyszi azt a ki*ott FAQ-ot ott fent. Ha azzal a CD-kulccsal nem indul el, akkor nem tüntetted el rendesen a meghajtókat.
  • Prézli
    Ezt most komolyan kérdezted?
  • bardocz
    eredeti a játék?mert akkor a cd-n rajta van a kód amit be kell gépelni
  • norby1007
    beirtam a kodot és kiirta h checking disc és 3-4poerc töltés után ezt irta ki
    --->the disc key you entered does not correspond to the dics in the drive. make sure use the corrert disc key
    van ehhez vkinek megfejtése??
    elöre is köszi
  • Prézli
    Szétszedtem a dobozt, de nem találom ezt a fajta kódot. Olyan van, hogy online key de az 28 karakterből áll (így: xxxxxxx-xxxxxxx-xxxxxxx-xxxxxx) az álltalad talállt meg 25 karakterből.
  • norby1007
    probálgassam ??
    ez tod h hány variácio?
    1 hét alatt se végeznél
    más ötlet??? pl a te kodod??
    vagy vmi léccii
  • Prézli
    Ha ez a kód nem müxik, próbálj ki új variációkat! Mondjuk az első betűt írd át, aztán a másodikat és így tovább. Bízz benne, hogy ahol betű van ott csak betű lehet, ahol szám ott meg csak szám. SOK SZERENCSÉT!
  • norby1007
    milyen FAQ??
    nekem a kod kell le tudnád ide irni??
    lécci
    köszi
  • Ombika
    FAQ!
  • norby1007
    ezt a kodot találtam de ezzel nem mükszik
    JGCTH-3N3VF-GU8R2-2EM79-W3TZ7
  • norby1007
    helo mindenki!!
    tudna valaki mondani 1 dics key-t(cd kulcsot)
    nagyon kellene
    elöre is köszi