7613
-
#3133 Sorry ,bnommel voltam,de holnaptol szerdaig raerek reggeltol-estig---> 100% :) -
#3132 Hát, úgy tűnik, már nem....
Senki nem jelent meg hamachin. Elõre le kéne fixálni az ilyeneket. Így hirtelen bejelentve sokkal valószínűtlenebb, hogy elegen rá fogunk érni. Én sem olvasom 5 percenként a fórumot, gondolom más sem.... -
#3131 Hát vártam 1 darbig, hogy jön valami válasz, aztán leléptem, azthittem nem lesz semmi..- -
kolkol2 #3130 sziasztok/ AZ A PROBLÉMÁM,HOGY NEM TUDOM FELINSTALLÁLNI A GT LEGEND-ET
NEM FOGADJA EL A KÓDJÁT MIT TEGYEK?
-
#3129 Jöjjön be hamachi-ra, aki részt vesz. Codered, te tudod a szoba adatait? -
#3128 Jack, ízzítasz szervert akkor ?
-
#3127 4-ig én is ráérek! -
#3126 Énis ráérek :-) -
#3125 No mikor lesz csapatas,vegeztem mindennel raerek! :) -
#3124 beépített Windows tűzfal egyébként sem fog meg semmit meg nem jó semmire. Inkább valamelyik ingyenes tüzfal, Zonealarm, Kerio...
Azokat sem kell kikapcsolni, csak jól kell õket beállítani, hogy hamachi meg a játék kommunikálhasson. -
#3123 beépített winfos tűzfalat nem kell leállítani:P:P:P:P én se állítom le és müködik lagg nélkül -
#3122 GTR2 fq-ból kimásolva:
"hamachi: A program letöltése és instalálása utan elinditjuk, elolvassuk a tennivalókat, és a Configure Hamachi részben beállítjuk a beállítanivalókat:) A baloldali gombbal csatlakozhatunk a "Hamachi hálozathoz", a második gombbal hozhatunk létre egy "szobát" vagy csatlakozhatunk egy már meglévőhöz, a harmadik gombnál a beállításokat találjuk. További info a Hamachi weboldalán vagy az SG Hamachi topic-jában!
A csatlakozashoz MINDEN tűzfal programot le kell állítani. Így a beépített Windows tűzfalat is!
- Ha nem lehet a Hamachi szobához csatlakozni, valszeg megtelt, az ingyenes verzió max 16 kapcsolatot engedelyez.
- Ha azután sem látunk a játekban szervert, akkor valszeg nem indítottak, vagy saját gepen keresendő a hiba:)" -
#3121 FAQ kiegeszitem majd,de 3 kattintas az egesz es mar megy is!!! -
#3120 én meg nemsokára kapok új kormányt ugyhogy majd karácsony után is tolhatnánk :):):): -
#3119 Ha vki megtanítana erre a Hamachi dologra egész héten minden nap ráérnék. -
#3118 Jah es THX! :) -
#3117 Okes addig egyeztetunk ,de alig birom ki uj gep is megjott C2D es k...t angolt kell tanulnom!! :S -
#3116 Akkor egy kalappal! Szombat nekem is ok, kellene egy fix időpont. -
#3115 En meg szombat delutantol raerek csak legyek tul nyelv vizsgan! :) -
#3114 Én egész héten + jövõ héten ráérek gumit koptatni. -
#3113 Én is lehet beugranék arra a szombati napra ha nem vagyok tolakodó :) -
#3112 Haj emberek!
VEgre megjott uj gepem es szombattol raérek!
Inteztem 1 uj tagnak DFP-t, rabeszelem ot is es akkor mar 5-en nyomhatnank online ,bar ilyen aktivitas mellett,mint itt van ketlem,hogy ujra osszeverodnenk! :))) -
Marco #3111 http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=119050&st=0#entry4545004 -
#3110 xp servize pack 2-d van? -
#3109 Van fent másik starforce-os játék GTL-en kívül? Ha van, az valószínű upgradelte az SF drivereket, az miatt is lehet ez.
Szedd le GTL-t, szedd le starforce-ot sfremove-al (starforce honlapjáról letölthetõ), tedd fel GTL-t, add meg neki a warezes CD-kulcsot. Ha valahol újra akar indulni, hagyd újraindulni. Ha így sem indul (minden meghajtóról adatkábel le), akkor valami nagyon nemjó tört verziód van. -
#3108 essél neki flexxel akkor tuti nem ismeri fel -
#3107 szted én mit csináltam
elolvastam és mindent ugy küldem ahogy ott van
és nem indul fszom
a meghajtok tuti elvannak tüntetve ugyanis ha kihuztam az alaplapbol ennél
jobban má nem is lehet
szal ez a helyzet -
#3106 Ezt pofaztam neki en is 10 hsz-el visszabb!! -
#3105 --->F A Q<--- -
#3104 Olvasd már el légyszi azt a ki*ott FAQ-ot ott fent. Ha azzal a CD-kulccsal nem indul el, akkor nem tüntetted el rendesen a meghajtókat. -
#3103 Ezt most komolyan kérdezted? -
#3102 eredeti a játék?mert akkor a cd-n rajta van a kód amit be kell gépelni -
#3101 beirtam a kodot és kiirta h checking disc és 3-4poerc töltés után ezt irta ki
--->the disc key you entered does not correspond to the dics in the drive. make sure use the corrert disc key
van ehhez vkinek megfejtése??
elöre is köszi -
#3100 Szétszedtem a dobozt, de nem találom ezt a fajta kódot. Olyan van, hogy online key de az 28 karakterből áll (így: xxxxxxx-xxxxxxx-xxxxxxx-xxxxxx) az álltalad talállt meg 25 karakterből. -
#3099 probálgassam ??
ez tod h hány variácio?
1 hét alatt se végeznél
más ötlet??? pl a te kodod??
vagy vmi léccii -
#3098 Ha ez a kód nem müxik, próbálj ki új variációkat! Mondjuk az első betűt írd át, aztán a másodikat és így tovább. Bízz benne, hogy ahol betű van ott csak betű lehet, ahol szám ott meg csak szám. SOK SZERENCSÉT! -
#3097 milyen FAQ??
nekem a kod kell le tudnád ide irni??
lécci
köszi -
#3096 FAQ! -
#3095 ezt a kodot találtam de ezzel nem mükszik
JGCTH-3N3VF-GU8R2-2EM79-W3TZ7 -
#3094 helo mindenki!!
tudna valaki mondani 1 dics key-t(cd kulcsot)
nagyon kellene
elöre is köszi