7613
  • SuperCharger
    Indítok egy szervert JackAss, majd gyere be, aztán szólj nekünk, ha kész vagy
  • SuperCharger
    Én fent vagyok hamachin, üzizzetek ott vagy MSN-en, ha mehet a jöhet.
  • Prézli
    Egész konkrétan mikor?
  • Ombika
    MA este akkor 3 v 4 emberke csapatas?
    2 tag csak januarba jon,mert nincs itthon! :(
  • stingray
    Ja fasz voltam , kösz a segítséget.Megjött a hangja mint állat.
  • bardocz
    tudom:)és várok is türelmesen talán kibírom addig:))
  • Ombika
    NEm rajtam mulik ,de surgetem ahogy tudom csak hat hianycikk!! :)
  • bardocz
    nem tudom mikorra lesz meg elvileg vmikor januárba
  • SuperCharger
    Figyu, ez itt a letöltésnél azt írja, hogy

----It\'s necessary use the sound update by Duke freak:
    http://www.no-grip.net/index.php?categoryid=2&filenr=993

^- Ezt a valamit letöltötted? Mert sztem az .aud ezekre a file-okra hivatkozik. Ez neked vagy hiányzik, vagy ezeket tetted rossz helyre, azért nem szól. Vagypedig ez valami új üzemanyagcellás modell.
  • Prézli
    Neeeeeeeeem neeeeeeeeeeem neeeeeeeeem

2db helyre kell a különböző fájlokat másolni!!!!
    a .waw fájlokat a: Sounds - alfagta sa.... könyvtárba

az .AUD fájlokat pedig a Teams TC65 AlfaRomeo.... könyvtárba kell rakni

Csak miután elment a hsz az SG átszabta és ez lett a végeredmény

• stingray
    Kösz !
    A nogrip - downloads - GT legends - Cars standalone :
    Alfa GTA N 39 AUTO FOX Wiesbaden .Ez lenne sárga alfa kicsit átszabták elég jól néz ki.
  • SuperCharger
    Igen, akkor az csak a leíró file.
    Amit PrazeLee mondott, az alapján a kettes megoldásnak kellett volna működnie.

Ha ez valami addon v. modósítás, akkor lehet, hogy hiányoznak hozzá azok a hangfileok, amikre hivatkozik. Ha az eredeti hangfileokra hivatkozik, akkor meg lehet, hogy az .aud file van szarul megírva. Honnan szedted le azt az .aud-ot? Ha hazaértem megnézem, hogy kéne működnie, most nincs előttem GTL, úgyhogy eléggé vakon repülök...

bardocz: valahol a billentyűzet érzékenységét is biztos lehet állítani. Ha bent a játékban nem is, kint a .PLR-ben biztos. Mondjuk .PLR-ből állítgatva jóval macerásabb kitesztelni, hogyan jó...
    Mikorra jön az a kormány?
  • bardocz
    szerintted ha meglenne nem a seggemet rohasztanám a kényelmes székembe ami keményebb akkor lehetne ha levenném róla a fél centi vastag szivacsotde amint meglesz szólok és megyek is csapatni ha ráérek márpedig rá kell érnem :DDD
  • stingray
    Az AlfaGTAsounds.aud mérete = 12 331
    Namost a GTL en belül nekem sehol sincsenek aud.file-ok,talán a dvd ről töltötte eddig? nem hiszem.
    A GameData\Sounds on belül csináltam 1 Cars\TC-65\Alfa Romeo GTA\39\AlfaGTAsounds.aud így nem jó (második nekifutásra)
    GameData\Sounds\Cars\Alfa Romeo GTA_SA\Teams\TC-65\Alfa Romeo GTA\39\AlfaGTAsounds.aud Így sincs hangja
    Ja és az első az volt még mielőtt írtam hogy : GameData\Teams\TC-65\Alfa Romeo GTA\alfaGTAsounds.aud itt se voltak aud file-ok
    Bocs hogy lámáskodok.
  • bardocz
    Nincs még meg kormány és nem is intéztem másikat megvárom ezt,esetleg akkor mennék ha tudnátok mondani billentyűzethez normális beállítást amivel nem kap alá nagyon gyorsan a kocsi?Mert így próbáltam hungaroringet és háááát eléggé érdekes:D viszont olyan jó érzés satuféket nyomni a régihez képest amikor 2-vel kelett viszaraknom hogy be tudjam venni a kanyarokat :DDD
  • Ombika
    NA oks ,addig beszelek 2 uj taggal, hogy hazaertek e mar a nagy unnepekbol!! :)
  • SuperCharger
    Akkor már 3... talán bardocz is jelentkezik még, akkor már leszünk 4-en végre. :)

De nagy sláger lett ez a G25. Én váltót meg kuplungot majd akkor veszek, ha eszükbe jut, hogy azt is force feedback-esre kéne csinálni... :)
  • Prézli
    Hangok feltelepítése:

Gamedata - Sounds - Cars - GT40_SA
    - Teams - GTC65 - Ford GT40 - 840 - panterasounds.AUD

Ez most csak egy példa, de ha vki nem értené leírom részletesebben.
  • Prézli
    Ez a pár mod van hozzá:
    Lotus Elan
    Renault R8 Gordini
    GTI Mod

SuperCharger: Én is jönnék multizni.

(Nekem is van ám G25 -öm )
  • SuperCharger
    hááát, akkor keress rá, milyen könyvtárban vannak .aud file-ok a GTL-en belül...

Nem emlékszem, az .aud file az most a konkrét hangokat tárolja, vagy az csak a leíró file hozzá? Mert ha a leíró file, akkor meg a GameData\Teams\<kateg>\<autó> könyvtárába kell tenni.
    Mekkora a mérete?
  • stingray
    Nem ilyen egyszerű, a GameGata\sounds\ ban vanmég két mappa Ambient és PIT ezek nyilván nem nyerők,ezekben egyébként is mp3 ak vannak. Aud file nincs a sounds ban .
  • SuperCharger
    Elvileg ugyanabba a könyvtárba, ahol az összes többi autóé is van ömlesztve. Biztonsági másolatot az eredetiről ne felejts el csinálni.

Asszem talán Gamedata\Sounds a könyvtár, de mindenesetre nem nehéz rátalálni.
  • stingray
    Szevasztok srácok !
    Ezt : AlfaGTAsounds.aud hová kellene másolnom hogy haljam is a hangját?
  • Ombika
    Nemtudtam neki szerezni,de lehet azota mar intezett!! :)

Nekem barmikor jo,a 2 ujabb tag egyenlore elutazott igy varatnak magukra de hamarosan jonnek ide!! :)
    No 2-en mar vagyunk!! Tobbiek?
  • SuperCharger
    Mondd, mikor és hol, és hogy még ki.

bardocz, milyen a csillogó villogó új kormány? Nem akarod bemutatni nekünk, mit tudsz vele? :)

Nem tudok modokról. Moddolni inkább GTR2-t szokták, mert egyszerűbb elindítani, mint ezt.
  • Rolesz
    Hello emberek!Mosz tettem fel a játékot!Nagyon álat G25ötel bár mással nem is próbáltam.Modok nincsenek véletlen GTLhez?:D
  • Ombika
    No senki,hiaba varok emberekre? :S
  • Ombika
    Nem is ertem ra ,mivel dontottem magamba a JimBeam-colat es ma is ezt teszem aszem!!
  • Prézli
    Figyelem! Mindenki akinek nincs No-Grip regje az ezt használja:

Név: Mindenki aki Magyar
    Jelszó: jelszo

Ezt légyszíves főleg letöltésre használjátok! Ez a rendszer mind addig müxik míg jön egy spammer láma és el***ja az egészet.
  • Varga10
    PLZ add már meg a nevedet és a jelszavadat vagy töltsd le nekem és küldd át nekem MSN-an vagy bvalami akármi máson PLZ mert nemtok regisztrálni .
  • SuperCharger
    Nem úgy volt, hogy te péntek este nem érsz rá? Én is benne lettem volna...

Jövõ héttel kinél mi a helyzet?
  • Prézli
    KLIKK
  • Varga10
    Valaki adjon már egy 100%-os mentést a GT legends-hez.

Kösz.
  • Prézli
    Én benne lennék.

ratb:én ezt a módot nem própáltam szal ötlettel nem szolgálhatok de ha télleg ollyan xar lett és nem tod visszacsinálni add meg az e-mailed és elküldöm azt a fájlt amit felül írt.
  • Ombika
    Vki nyomunk mar 1 party-t vagy mi lesz? :(
    Mindenki evzarokat tart? :)
  • ratb
    Leszedtem,felraktam a peccselt változatra és
    eltünt a fordulatszámmérőből a mutató lökhárító nézetben.
    És nem lehet bekapcsolni semmi extrát:(

Ötlet?
  • Prézli
    Eredetileg nem, de ha EZTletöltöd akkor be lehet.
  • ratb
    Hi!

Be lehet kapcsolni a HUD-ot belső nézetben?
    Ki lehet iratni a sebességet km-h-ban számokkal(nem kilóméteróra számlappal),persze a belső nézetben érdekelne ez is...?

• Prézli
    THX

Főként innen : (Még csak tanulok linkelni) ,meg a google találatai alapján dolgoztam. Az egészben az a legjobb, hogy a felhalmozott képek 70T% -a makettekről szólt, és egy színes képet se tudtam szerezni s faráról.
    Azóta már megcsináltam: - a BMW jelet
    - a bukórácsot és a belsőt
    - a Front Grill-t (nemtom, hogy mi magyarul)
    és dolgozom az ablakon meg a spoileren. Megígérem ha kész lesz feltolom a No-Grip -re
  • CodeRed
    Amúgy itt van az EREDETI összehasonlításképpen. Tényleg szép munka!!