GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
De akkor bannolhatják a kódomat, nem? Azt olvastam.
pointer4
Pl Win7 alatt nem is lehet krak nélkül használni, úgyhogy csak a kód kell.
Ráadásul nekem 2 hónappal a vásárlás után már olvashatatlan volt a gyári lemez 😄 (karc persze nincs rajta)
Ombika
Toltsd le majd crack,kodod meg ugyis van! Amen

bardocz
Én most azért nem tudom használni, mert a dvd s rossz, meg a dvd olvasóm is😄 Pedig altbiersbuden jó versenyek voltak.
Kishawer
Én kétszer is megvettem! Nem árt az óvatosság!<#vigyor3>

Si vis pacem, para bellum.

Egyszer már megvettem...

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Ombika
<#worship><#banplz><#hehe><#nevetes2>

Kishawer
Aztaq...a!
Igazad van! Már nekem sem az E30 a favorit😄

Ombika
Szamomra nem, sot van e92 707Le hasznaltauto-n ,csekkold le! 😊

Kishawer
Hát a HGTLM-ben igen kemény az idei mezõny!
Egyébként meg az E30 M3 a best!😄

Ombika
Bar en mar nem uzom, de regen osszetartottam egy kisebb csapatot, kurva jokat csapattunk.....

Kishawer
bizony-bizony és mennyire megéri! Itt egy kis ízelítõ az online versenyrõl:

Ombika
Mi akadalyoz meg 1900 Ft?

Hát ja,kipróbáltam volna magam online versenyeken is.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Ombika
Sajnalod?

Akkor ennek lõttek!<#szomoru1>

pointer4
A papírról a kód fog kelleni multis játékhoz. Igazából az a cetli a két ezer forint, a többit le is lehet tölteni.
Csõ Srácok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy a multis játékhoz is kell kód? Mert ami a lemez elejére van nyomtatva azzal nem lép be,volt a dobozban egy papíron egy kód,de nem tudom,hogy hová lett,de most ki akartam próbálni a netes verziót,de semmi. Valami ötlet? Elõre is köszi a választ.

pointer4
Igen!
sziasztok. Windows 7 alatt megy ez a játék?
Kishawer

Erõsen elfogyóban van a GTL DVD a boltok polcairól és nem valószínû, hogy a közeljövõben újra lesz belõle: GT Legends utolsó darabok

Íme az eddigi idõk, eddig 35-en vagyunk, Csütörtökön indulunk!

HGTLM6 - Anderstorp prekvalifikáció

Hamarosan indul a bajnokság...részletek a hétvégén

kapcsold be a hangszórókat

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

pointer4
Úgy is csak akkor segítenek, ha megveszed 😄
igen törttel játszom de eddig is azzal játszottam az XP-n! és ment az egész játék nagyszerûen és most meg a Win 7-n nem megy! de mondom hogy eddig meg ment! akkor mi lehet a baj?????

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Feltételezem, hogy tört verzióval játszol. 2 rongyot csak megér ez a game... 😉

GT Legends DVD

Hello!!

Nekem az a baj hogy nem megy a Hang A GT Legends-be 😞(

Mi lehet a gond???

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Srácok!

A nyári bajnokságunk következõ futamának kocsi és pálya választása nagyon bejövõsre sikerült, a dimbes-dombos, lendületesen kanyargós, de a csapatáshoz elég széles Charade-ban kergetjük meg az Alpine-jainak, amit mintha csak erre a pályára találtak volna ki! <#vigyor>

Mindenképpen próbáljátok ki és ha bejött, akko' gyertek a futamra, szívesen látunk mindenkit! 😉

A pálya megtalálható a Nyári nyílt bajnokságunk Skin & Track Pack-jében, innen letölthetõ: HGTLM- Tour de France 2010

A Bogár a teszteknek köszönhetõen tovább csiszolódot és sok-sok fejlesztéssel elérte végleges formáját:

VW Beetle P1600 5.0

Érdemes kipróbálni, eredeti adatok és kézikönyvek alapján készült és rengeteg munka van benne.

Dietrich
a DFP-vel kijavitották a momo tipus hibát..azzal már nem volt ilyen gond
a DFGT pedálja ua. mint a DFP-é

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Ha pedálhibás, akkor nem csoda, hogy lassabb vagy😊
Kishawer
Ok! köszönöm!

Kishawer
Na én is valami ilyesmire gondoltam! Fõleg, mert a momo racing köztudottan pedál hibás!(mint az enyém is) A DFP már egy jobb konstrukció? Hol érdemes kormányt venni? Tudna valaki valami jó linket?

pointer4
Most mér engem kell cáfolni ? 😄 😛
Lejjebb, bardócz #7121-ben azt írta, hogy nincs ekkora különbség kormányok között 😛
Én meg azt mondtam a pilótától függ.
Õneki mond, ha mered 😛
Dietrich
Hááááát, maga a kormány miatt tuti nem lesz jobb az idõ

azért ezzel vitatkoznék..wigman után DFP-vel ugyanazon a pályán ugyanazzal a moddal és setuppal 1,5mp-vel mentem jobb idõt..nem csak a kormányszög miatt hanem precizebb szerkezet miatt is

viszont egy DFGT és G25 között már nem lesz jobb idõ valóban..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pointer4
Hááááát, maga a kormány miatt tuti nem lesz jobb az idõ. Maximum ha jobb a kormány, könnyebb vele jobbat menni... Már eleve a 270°-os elforgás, lehet gond pl... De ha elég ügyes az ember, egérrel is lehet rekordokat menni!
bardocz
Kuplungsegítséget kapcsold ki, elég csak a rajtnál használni, amúgy max fílingbeli szerepe van, semmi más.
Kishawer
a kormány között nem is, de a kuplung hiánya már lehet hátrányos!

bardocz
Ekkora különbség nincsen a kormányok között.
Kishawer
A prekvalifikációban 1.239 mp-el vagyok az elsõ mögött. Létezik, hogy momo racing kormánnyal nem is tudok jobbat menni? Van egy másodperc a g25 ben?

Kishawer
Momo racing kormánynál a 11 fokos kormányzási szög, jó beállítás lehet? Jól értelmezem a kormány kalauzi leírásodat?

Aki nem bírna jövõ hétig várni, annak:

Funrace - A vasfüggöny mögött

Kishawer
Közben sikerüllt megoldanom!😄

Kishawer
Már mûködik!😄 Kicsit berozsdásodott a lábam, de remélem belejövök! Még annyit segítenél, hogy-hogyan tudom engedélyezni az összes pályát, és autót?

Kishawer
köszönöm szépen! Már izzítom is a vasat😄

Amúgy itt van minden szükséges link, a "Indulási feltételek" részben a kíírás alján:

GTL Nyílt Nyári Bajnokság