GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
1 db celuksz tepo az erosebbik fajtbol,gyari valtogomb es 1 femrud +mikrokapcsolo!
DE en meg ilyen strapabirot es elethu valtot meg soha nem ereztem kezembe mindenzt 10.000 Ft-ert!!! Raadasul en agressziv vagyok ha hibazok gameba plane tesom es eltudod kepzelni mit kapott tolunk de allta a sarat!!! <#worship>#worship><#worship>#worship>
de a tippem: elõrébb a fékerõt és/vagy kis gáz fékezésnél, visszakapcsolásnál
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Nem szemelykedesnek szantam abszolute mielott vki felreértené!!
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Ha az ember tudja, hogy rendszeresen hasznalna es hosszu ideig, akkor megeri a 8000-et. Ha nem, akkor sajos marad tobb honapos varakozas - egy eve jelent meg! - es utana trukkozes a StarForce-szal.
Persze, mindenkinek lehetnek elvei, de ha jobban belegondolunk, ez olyan helyzet, amivel az ember inkabb sajat magat szivatja meg😉
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Ha billrol jatszom akkor vannak alapbol bekapcsolva segitsegek ,melyek azok ahol ezeket a beallitasokat megtalalom?<#eljen>#eljen>
Az én a kedvencem a Renault Alpine. Jó futómû, kiszámítható viselkedés, hatásos fékek, és az ötsebességes váltó elég jól kiaknázza a kis 1.6-os motor képességeit. Ja, és ráadásul állat hangja van. Imádom Spában megkergetni néha. Jobban szeretem mint az erõsebb gépeket. Azokon simogatni kell a gázpedált, az Alpine sokkal jobban bírja az állatkodást, ki lehet taposni a belét!
Amit utálok: Lotus Elan. Állítólag az egyik legkezesebb autó a világon, de alattam néha ötvennél is keresztbeáll! A hátsó kerekeknél egy kis negatív kerékdõlés segített a dolgon, de így sem tudtam megszeretni az Elant. Mondello Park + Elan ---- ideggörcs!
Let the good times roll.
Szal mindenkinek nagyon ajánlom
Nem lenne rossz...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egy kérésem lenne hozzátok:
Akinek megvan a játék magyar verziója elküldhetné nekem e-mail-ban a magyarosított(game.dic) fájlját, vagy adhatna egy linket ahonnan letölthetném.
e-mail: [email protected]
Elõre is kösz a segítséget.
van 1 trainer a játékhoz goatsgtl.exe, ez szart sem ér, valamint egy savegame ami szintén használhatatlan!
szeretném ha nem kéne minden autót megnyerni ez valami úrületes baromság h egy szimulátorban nem próbálhatjuk ki az összes gépet!!!
nincs valami trainer ezeken kívül?
vagy ha valakinek van egy használható savegame je, vegyen már fel msn re pls!
pls valaki.... !
msn: [email protected]
Hmm... hallottam már mástól is, hogy király hangja van! Kiváncsi vok minden kocsiraaa!! 😊)
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy