7613
-
#3613 5 se sok,plane ha nem 1 szinten vannak versenyzok! :((( -
#3612 Elsõ futamon 5-en, másodikon 4-en, utána már csak 3-an. -
#3611 3-an? :))))))
Egyebkent este 8ig raerek,ha vkinek van kedve csapatni! -
#3610 Jó reggelt.
Fogadjunk. Nyertem. :) -
#3609 Reggelt!
Fogadjunk senki se volt!!? :))) -
#3608 Na, akkor 8-kor indítok 1 szervert. -
KoS #3607 Pentekre annyi modosul az en oldalamrol, hogy csak 9:30 utan tudok jonni, de akkor _biztosan_!!!
Addig nyomjatok 1-2 jatekot. Felteszem 11-ejfelig ugyis jatszunk!!!
Bocsi, hogy kesek :( -
#3606 En azert nem foglalkozok vele,mert ha ilyen surun jatszotok ,akkor abbol se lenne semmi se es mindeki maskor erne ra ,mondjuk csak hetvegen ,amit en ellenzek mivel en nem erek ra!!!! :)))) -
#3605 Sziasztok. Penteken benezek en is. Volt szo nem reg egy esetleges bajnoksagrol azt nem lehetne megis belenditeni, arra szivesen jonek, az nagyon fasza lenne. -
#3604 Én péntek 8-kor szeretném kezdeni a szeánszot. Akkor elvileg 3-an már vagyunk, PrazeLee és StingraY rendszeres bejelentetlen látogátok szoktak lenni, úgyhogy akkor talán 5-en is leszünk. -
#3603 Koszi!! :)))))
Azota este raktunk ra Direkt szurot megbrutalabb hangja lett szembol,szivo hang!!
Probald ki LFS az hasonlit a legjobban az igazihoz!! :)))) -
KoS #3602 Hehheheeee :D :D
Allat!! A kocsi hangja is nagyon brutal... kepzelem milyen lehet igazabol :D -
#3601 Megnezheted felraktam az ujakat ugyan oda,velemeny? :)))) -
fb #3600 hello
a pentek nekem jo lenne. olyan 7-8 korul. -
KoS #3599 A pentek vagy szombat este ezen a heten engem is erdekel!
Ha lesz valami feltetlen irjatok ide! -
KoS #3598 Koszi a linket! Ezeket a videokat mar lattam, de az elmenybeszamolo uj volt :D
Majd ha lesz fent video a tegnapirol is, akkor szolj!
-
#3597 En azert meg erolkodom a pentek-szombat esteken. En nem is szamitottam a het minden napjan 4 ora nyomulasra, sot semmi hamachi-s mokaban nem remenykedtem az elejen, ahhoz kepest egesz jol alakult.
(OFF: pont ahhoz kell az okossag, hogy hamachin IS menjen)
-
#3596 Igen es sajnos hamachin se megy,mert okosabb progi,mint pl ez!!
De ,ha senki se nyomja ,akkor kar erolkodni itt ezzel ,gyakorlatilag 2 hete nemvolt semmi pedig en szoktam felnezni hamachira!!! :(((((( -
#3595 Jobb a fizikája vmivel, de hogy nagyobb móka lenne multiban, azt nem hiszem. Egyrészt nincs belőle tört (tudomásom szerint), a demóban meg van 2 v. 3 kocsi, meg 1 pálya. -
#3594 Jaja 2 hete semmi,de allitolag LFS-el sokkal jobb multiba!!
Itt megtalalod videot,de tegnapi meg nincs fennt ,majd ma felrakom csak tegnap picit ittas voltam este mar! :))
Bmw vid kergetes,katt ide -
KoS #3593 Na ja, kar lett volna ha varsz, mert ma se volt semmi...
Nem baj, kicsit gyakorolgattam, es kezdem eleg jol megszokni a Mustangot :D
Hol van az M3-as video?? :)))) -
#3592 Igen egesz nap bmw M3 kergettem ,tag ideadta ,majd beultem kocsmaba es berugtam ,ratok varhatok de minek!! Van video is no comment!! -
KoS #3591 Akkor ma este nyomunk egyet?
Ombikanak valszeg megfelel. SuperCharger? Tobbiek? -
#3590 OFF:
Igen, arcade szar "fizika", tragikus grafika, viszont rohatt nagy bejárható terep, szabad barangolás (imádom) + massively multiplayer.
Meg azt le lehet ülni játszani egy félórácskát, GTL meg nem. Nem is fogok kimaradni GTL partiból miatta. -
#3589 Akkor gyere hamachi-ra te is, mi mind ott nyomjuk, eredetisek, törtverziósok együtt, megértésben, békében... :)
Megírjam az adatokat? -
#3588 Srácok valakinek eredetibe megvan ,mert nekem már régóta , és szivessen tolnám neten. Dobjatok mailt, mert külföldiekből már elég -
#3587 Pedig az mekkora fos arcade jatek!! :(( -
#3586 Én hétköznaponként elárullak titeket ( TDU open beta ), de nekem a szokásos péntek-szombat este még mindig rendben.
PrazeLee síelt asszem, azért nem volt múlt héten végig, de a többiek közül nem tudom miért nem volt senki most szombaton Jackass-t meg engem kivéve. -
#3585 Azt hittem itt csak azok irnak akiknek a birtokában van egy ilyen.
Vedd csak meg mert online áááááááááá jó amig nincs 1 hülye kamikaze a csapatban -
#3584 Mint koztudott nekem barmikor jo ,de hiaba ha senki se mozog itt!! :(((
Aszem megveszem eredetiben es online nyomom inkabb!! -
KoS #3583 Ha lesz valami a heten, akkor engem is erdekel!
Peldaul nekem holnap este is megfelelne, de ha valakinek maskor jo, az irja ide, hogy mikor! -
#3582 Errol ennyit, masfel hete senki se, mar ataltam masik jatekra szinte!!
Meg a heten varok hatha vki !! :((( -
#3581 Ma este fent leszek hamachi-n, remélem más is... :) -
#3580 En benne lennek mar barmibe csak haladnank 5-rol a 6-ra,mivel latjatok ezen a heten se volt mozgas itt!! -
#3579 En egy olyanra gondoltam még régebben, hogy kéne egy oldal, ahova mindenki belépne vmi usernévvel, és beikszelné egy naptárban, hogy nagy valószínűséggel mikor érne rá (időponttal együt).
És lenne vmi összesítő oldal, ahol kiírja, hogy mikor van olyan, ahol pl. min 3-an ráérnek. Ezzel csak az lenne a baj, hogy gondolom sokan nem tudják előre, mikor lenne jó nekik, meg közbe is jöhet ez+az.
(és ezt az oldalt akár be is lehetne linkelni oda föl bannernak. tud valaki ingyenes cgi v. php hostoló oldalt?) Vélemények/javaslatok?
Verseny előtti összegyűlésre meg vmi IRC csatira kéne bemenni, hamachi nem alkalmas csoportos csetre, meg annyira a messenger sem.
Más: gyűjtsünk össze vmi listát, hogy milyen kiegészítő pályákat töltsünk le, mert biztos van pár, ami jó móka lehetne. Mit szóltok?
1. Laguna Seca (no-grip-ről, szerző DutchDevil, ver 1.0) -
Varga10 #3578 Na sztem ezt a versenyt ugy lehetne megoldanin lekönnyebben hogy mindenki felvesz MSN-en re mindenkit és akkor ott kézdezgethetjük egymást hogy mi lesz.sztem jó 5let.
Jobb 5let? -
KoS #3577 Nagyon ugy tunik, hogy nem akar osszejonni a kritikus tomeg :(
Azert ha megis lenne kedve valakinek, az szoljon 8 oraig... -
#3576 Akkor este semmi? -
#3575 Alakul a csapat ma estere is ugylatom!! -
#3574 En benne vagyok!!!