GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nekem nem a CD meghajtóban van a játék hanem a virtulális meghajtóban !! akkor is ugyanezt kell csinálni????
Warez FAQ
1. Tools/sfcure01/!setup.bat-re kattints majd add hozzá a Rendszerleíróadatbázis-hoz
2. Indítsd újra a gépet
3. Alcohol 120% ---> Emulálás ---> RMPS (Recordable Media Physical Signature) emulálás-hoz pipa
4. Alcohol 120% virtuális meghajtójába csatlakoztasd a játék képfájlját és installáld a játékot!
5. Install végén, ha kéri, indítsd újra a gépet, ha nem, akkor indítsd a játékot és (elvileg) ki kell hogy jöjjön egy kisablak, amiben kérni fogja a gép újraindítását!
6. Tools/sfdrvup/sfdrvup.exe-re kattints, ezzel frissíted a a StarForce3 driverét majd ismét indítsd újra a gépet
7. Tools/sfcure01/!start.bat-re kattints (egybõl el is tûnik, ne lepõdj meg)
8. Tools/sfn/SFNightmare.exe-re kattints, majd a felugró ablakban sorban:
-Disable node
-Disable CD
-Disable node
-illetve tiltsd le azt amelyik IDE-re csatlakoztatva van a CD ill. DVD Romod, pl.: Pr. Slave, Sc. Master, Sc. Slave stb. (ha fejbõl nem tudod, akkor a BIOS-ban, vagy csak szimplán újraindításnál fél pillanatra láthatod)
9. Indítsd a játékot, és ezt a serial kódot használd: FFMGU-HA34Y-V8ABF-VUN3Y-SCTRP
10. Játssz!
KÉREM KÉREM SEGÍTSETEK
Valaki nem tudná elmagyarázni hogy hogyan lehet elindítani a nem eredeti verziót???:S köszönöm a segítséget elõre is:S
Sziasztok! Eladó egy eredeti GT Legends (fóliás,dvd verzió, angol), 5000ft.
Érdeklõdni lehet a 06204331894 számon
Érdeklõdni lehet a 06204331894 számon
Hali! Gépigény tekintetében van nagy különbség a demo és a játék között?
Az azért van, mert a játék nagyon mostohán bánik a mentett állásokkal. Nekem egy fagyással odalett a komplett karrierem, mert fogta, és végigírta 0-kkal a file-okat.
A garázs meg a kocsik csak a kisebb gond, azt vissza tudod szerezni, ha a garage file-t átmásolod egy olyan mentésbõl, amiben benne vannak. Van egy cheat, amivel lehet csinalni egy olyan profilt, amiben minden gép benne van, célszerû abból áttenni, aztán eladni azokat, amik nem voltak meg, így lesz pénzed is.
A garázs meg a kocsik csak a kisebb gond, azt vissza tudod szerezni, ha a garage file-t átmásolod egy olyan mentésbõl, amiben benne vannak. Van egy cheat, amivel lehet csinalni egy olyan profilt, amiben minden gép benne van, célszerû abból áttenni, aztán eladni azokat, amik nem voltak meg, így lesz pénzed is.
srácok, az miért van, hogy újraraktam a játékot, mentések, eredmények mind megvannak, de a garázsomban csak a 2 alapautó, creditem 0 (tehát ezeket lesztorznózta)??
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
Sziasztok.
"GT.Legends.SFCure.DVD-iTWINS" - 2.26 GB. Ez maga a játék lenne ???
(Torrent oldalon találtam. kategoria: Unsorted)
Köszi !
"GT.Legends.SFCure.DVD-iTWINS" - 2.26 GB. Ez maga a játék lenne ???
(Torrent oldalon találtam. kategoria: Unsorted)
Köszi !
Nekem nem müxik a link.
hello mindenki. most szereztem meg a jatekot. kivan irva dvd re. nemtom elinditani mert megakad azzal hogy a key nem passzol a cd -hez. ötleteket, javaslatok szeretnék hogy hogy tudnam elinditani.
Sziasztok!
Véget ért az elsõ GT Legends bajnokság,.készült róla egy jó kis videó, Bagi Zsolti jóvoltából.
Jó szórakozást hozzá!
HGTLM 1
Véget ért az elsõ GT Legends bajnokság,.készült róla egy jó kis videó, Bagi Zsolti jóvoltából.
Jó szórakozást hozzá!
HGTLM 1
My words are weapons.In which I murder You with?
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik nagyon profik autóbeállításokkal:
Driftelni (van erre magyar szó?) milyen jellegü autóval, és milyen beállítások mellett lenne a legegyszerûbb? (könnyû v. nehéz? orr v. farmotor? kemény v. puha rugózás?)
Driftelni (van erre magyar szó?) milyen jellegü autóval, és milyen beállítások mellett lenne a legegyszerûbb? (könnyû v. nehéz? orr v. farmotor? kemény v. puha rugózás?)
Átnéztem a szabályokat és elég komolynak tûnik! Na de persze nem is 5nap után kell jelentkezni.. Tetszik! Asszem következöbe jelentkezek(de ez még eldõl😉 ) ! Kössz a linket!
A HGTRM-en vannak szervezett Magyar versenyek, oda erdemes menni (http://www.gtr-masters.hu/).
Hm lehet megveszem GTLegendset! Ugye vannak ilyen netes szervezett versenyek?!
Szép napokat mindenkinek.
Ha tud valaki segiteni,hogy nekemis menyen a játék megköszöném.
Faq-ut olvastam,de van 1,2 amit nemértek és emilyat nemtudom elinditani.
Segitséget elöre is köszönöm.
Ha tud valaki segiteni,hogy nekemis menyen a játék megköszöném.
Faq-ut olvastam,de van 1,2 amit nemértek és emilyat nemtudom elinditani.
Segitséget elöre is köszönöm.
Na újból nekifeszültem. Eddig más elfoglaltságom miatt két hét kimaradt. Hockenheim shorton Corvettel 67.135-t mentem. Ez már kicsit jobb. Még tudok javulni érzem.... Sokat segített a difi állítása, jobb kigyorsítás, de nem dobja a farát (annyira). Ez a pálya kicsi enek a kocsinak. Ha valaki jóval gyorsabb is lazán feltarthatod. Alig lehet elõzni, a kocsik mérete miatt is.
<#worship>#worship>köcc
Nascar Racing 2003 Season
Live For Speed
Cross Racing Championship
Live For Speed
Cross Racing Championship
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Leírnád õket?😛 (sajna eddig nfseztem max :| )
Óh.. Kösz! (1-2nek nemtom a teljes nevét😛)
Tudnátok mondani olyan játékokat amelyekben be lehet állitani minden sebességre 1 gombot? GTlegends-en kivül
Na, én megveszem ezt a köv. hónapban. Kipróbáltam a GTR-t is de hát az baromi gyors menet és valahogy nem az igazi. Ez a jóság <#worship>#worship>
na tegnaptól megint bekötöttem a kormányt,hát azért csak így az igazi.kb 0,5-1 ms-sel megyek gyorsabb köridõket,és nem is csúszok ki😊király game
GPL az milyen játék? Lehet hülye kérdés, de így még nem hallottam<#crazya>#crazya>... Amúgy nem rossz játék, csak nem jáccok vele mert utálom kihuzogatni:S
Este egy kicsit játszogattam, nézegettem a beállításokat és sikerült pl a corvettet is használhatóvá tenni. Sõt a demoban a legjobb kocsi. Rájöttem, hogy minden segítséget ki kell kapcsolni na, akkor lehet játszani. egyébként meg összevissza csúszkáltam meg borultam. Szóval nagyon király de nem jobb mint GPL. Annál jobbat még nem csináltak.
1. Corvette: Egyik sem szar, csak mi vagyunk ügyetlenek hozzá, fõleg egy Corvettehez. (Nem a legjobb ötlet ezzel kezdeni a játékot). A gépek nem érdekesen viselkednek, hanem inkább reálisan, ez eddig szerintem a legjobb fizikával ellátott szim.
2. Sosem játszottam a demoval. De biztos, hogy jelentõs.
2. Sosem játszottam a demoval. De biztos, hogy jelentõs.
Ja, kösz...
Egyébként sikerült megoldani a problémámat. A Starforce drivert kellett újra tenni és megy szépen a demo.
Frankó a játék de azért érdekesen viselkednek a gépek. Pl a corvett , hát az ritka szar. A demo és full között sok a különbség?
Egyébként sikerült megoldani a problémámat. A Starforce drivert kellett újra tenni és megy szépen a demo.
Frankó a játék de azért érdekesen viselkednek a gépek. Pl a corvett , hát az ritka szar. A demo és full között sok a különbség?
Aprohírdetésben, de hol azt nemtudom, de ha jól emlékszem itt is volt egy srác aki elakarta adni, olvass vissza, hátha neki még megvan, pár ezret megér a keresgélés...
Igazad van, már én is a vásárláson gondolkodom...
Hol láttad 5k ért?
Két lehetõséged van:
1. Különbözõ hardverrel próbálkozhatsz, hátha úgy megeszi. (ez bármi lehet vinyótól a videókártyáig, alaplapról nem is beszélve). Várhatólag 20-30e-bõl megúszod.
2. Megveszed. 5-9e.
Ha igazán szereted a szimulátorokat, nem a NFS vagy rFactorra gondolok akkor mindenképp a 2.-t próbáld ki.<#papakacsint>#papakacsint>
1. Különbözõ hardverrel próbálkozhatsz, hátha úgy megeszi. (ez bármi lehet vinyótól a videókártyáig, alaplapról nem is beszélve). Várhatólag 20-30e-bõl megúszod.
2. Megveszed. 5-9e.
Ha igazán szereted a szimulátorokat, nem a NFS vagy rFactorra gondolok akkor mindenképp a 2.-t próbáld ki.<#papakacsint>#papakacsint>
Hali!
Nem tudom feltelepíteni mert megszakad a telepítés. Ez valami védelem vagy csak rosszul lett kiírva?
Köszi.
Nem tudom feltelepíteni mert megszakad a telepítés. Ez valami védelem vagy csak rosszul lett kiírva?
Köszi.
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Feltelepítettem a játékot de nem indul el,daemon tools 4-et használok, cd kábel lehúzása, biosban letíltás nem segít, sõt próbáltam az sfnightmare-el is, de úgy sem, azt írja ki hogy nem megfelelõ lemez van behelyezve. A demo tökéletesen mûködik. XP SP2-õt használok friss (mai) telepítéssel. Mit próbáljak még meg?
Elõre is köszi.
Tudnátok nekem segíteni? Feltelepítettem a játékot de nem indul el,daemon tools 4-et használok, cd kábel lehúzása, biosban letíltás nem segít, sõt próbáltam az sfnightmare-el is, de úgy sem, azt írja ki hogy nem megfelelõ lemez van behelyezve. A demo tökéletesen mûködik. XP SP2-õt használok friss (mai) telepítéssel. Mit próbáljak még meg?
Elõre is köszi.
Én állandóan kipörgök :S Lehet túl hamar, nagy fordulaton váltok vissza.. na de nem rossz játék..NFSMW után túl reál<#circling>#circling>
Nem tudjátok, hogy mostanában milyen autós vagy rallys játék jön ki?
nekem csak egy vmi nem tetszik.az hogy mindig megfordít😞és nem találtam sehol semmit,hogy ki lehessen kapcsolni.Minden segítséget kikapcsoltam de ezt nem lehetett😞
+ az irányítás jó legyen!
Nekem tökmindegy, hogy árkád vagy nem, csak autós legyen+ rallys.. Annyira nem vagyok vérprofi csak lehessen mivel tolni...