7613
-
KoS #3573 Ma este 8-9 oratol ki jonne? -
#3572 Csak arra az esetre ajánlottam ha nincs itt race, ha lesz megyünk GTL-l is. -
#3571 Nincs hozza lelki erom ,hogy hozzaszokjak stb.... -
#3570 Ha esetleg a GTR2-hoz van kedvetek, estenként szokott itt verseny lenni hamachin keresztul. -
#3569 Ugylatom a heten se lesz semmi se!! :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( -
#3568 Tok mind1, sokan eddig ugy jottek alig szoltak es megis haamchin voltak,sok a lusta ember! :( -
#3567 jaja itt is kéne szólni én sem szoktam felnézni hamacsira főleg mst nem hogy nincs mivel játszanom -
KoS #3566 Azert ha osszejon valami verseny, legyen rola szo itt a forumon is, mert lehet hogy nem mindenki szokott felnezni csak ugy...
Meg ha pl. elore megbeszelunk egy versenyt valamelyik napra, akkor ugy intezem az esti tennivalokat is :) -
#3565 Nekem barmelyik este ,akar ma is de a legjobb ,ha vki raer legyen haamchin es akkor latjuk ki tudna jonni .En szinte mindig felcsatlakozom ,ha raerek aztan majd lesz vmi! -
KoS #3564 Hat nem tudom, lenne-e eleg tapasztalt versenyzo a bajnoksaghoz.
Viszont a heten esti csapatasokban benne vagyok. A heten kedd es csutortok jo nekem, este 8-9 oratol. -
#3563 szerintem pályák rövidek legyenek mint pl dijon short(kedvencem) de persze kéne bel egy hoszabb is az mondjuk spa ha mindenkinek megfelel -
#3562 Csinalhatnank neki vmi ropke gyors oldalt is!
Mapokat dontsuk el mik legyenek!
-
#3561 eredményeket esetleg fel is tölteném vmi ingyenes tárhelyre meg felraknám oda verseny infokat sőt neveznék is majd -
#3560 Hátha összegyülnénk szép számmal akkor fasza lenne biztos. Én benne vagyok . -
#3559 Mi lenne ,ha szerveznenk 1 felhivatalos bajnoksagot itt egymas kozott?
-
#3558 Hi!
Sokan voltatok?
Ma este vki csapatas? -
#3557 epp most vegeztunk egy gyors versennyel, most mar lehet jonni befele -
Rolesz #3556 Na ahogy mondtam mostantól tudok jönni ha kell. -
#3555 látszik írásodból :D:D:DD -
#3554 Disznovagas es reggel fel9to sitzo ,de azsem tudok jonni cska lehet ittasna!! -
Rolesz #3553 Ma 9től tudok jönni ha az megfelel nektek. -
#3552 Ha nem lett volna a HRC-s GTR2 én is jöttem volna ,
de suna gépe most jó végre és csinált szervert .
Nekem ők az elsők velük nyomom már régóta.
-
#3551 Te csak kilencing vártál? Úgy láttam te is bent voltál fél 11-ig, mint én.
Na mindegy, ma lesz valaki? Én 8-kor indítok 1 szervert, bemelegiteni a kormanyokat, gyertek majd be, es megbeszeljuk, mi legyen. -
#3550 Jöttem volna ha lett volna verseny...
Ott vártam héttől kilencig de semmi se történt! -
#3549 Ugyan mar hazaertem,nyomtam palyan 180-al erretessek,no comment ennyit az igeretrol!! :( -
#3548 Ma én is jönnék... -
#3547 Triumph TR4 -
#3546 Na en leleptem ,de este 8 es fel 9-tol mehet a moka ,jo lenne vagy 4-5-en csapatni!!
3 ember tuti van mar,tobbiek?
Gyerunk ,legalabb akkora fellangolasst kerek,mint par napja!! :))
1.1.0.0 patch kell GTL-hez,hamachi meg tok mind1! Passokat meg tudjatok! :)
NA bye ,este re!! -
#3545 Pentek este raaerek ugynez ki barmeddig! -
#3544 Hétvégén vidéken vagyok, jó gamet fiúk ;) -
#3543 Blory majd szól nekem is ha mentek , remélem én is tudok majd jönni.. -
Rolesz #3542 Vagyis:Péntek 13:30 tól 24 óráig és Szombaton pedig 0-15 és 21-24 óráig. -
Rolesz #3541 ÉN!!!! -
#3540 Én benne vagyok alig várom. -
KoS #3539 Sajnos nalam ezen a heten nem lehet tudni, de talan szombat este eselyes.
Remelhetoleg jovo hettol nem leszek ilyen bizonytalan.... -
#3538 Péntek este/szombat este ki kapható egy kis gumicsikorgatásra? -
#3537 kín azaz baj!! :) -
#3536 Vagyis ha jobban megnézem mindkettőtök ugyanazt írta. THX mindkettőtöknek! (Mondjuk kég mindig nem biztos, hogy ez volt a baj de 99%) -
#3535 SuperCarger: Biztos, hogy a legújabb van meg mert újra letöltöttem.
Ombika: Bingó! THX! (mi az a "kin"?) -
#3534 GTL: 1.1.0.0. szerintem itt lesz a baj!
Hamachibol is tedd fel legujabbat,de ha ott magada offline latod,akkor mas a kin,de en mikor irtam te valaszoltal.Akkor nem ertem mmost mi a baj?