7613
  • neilszab
    Remek hír a GTL DVD tulajdonosoknak!

Az érvényes kulccsal rendelkező GT Legends DVD tulajdonosok [bingyen[/b] letölthetik a Win7-es "digitális" újrakiadást!
    http://www.raceroom.net/specials/gt-legends-revival/

Aki nem rendelkezne még a GTL-el, az is igen jó áron beszerezheti: GTL RaceRoom

Az új kiadás tartalmilag tökéletesen megegyezik és kompatibilis a régi dobozos verzióval, csupán a lobby címe változott meg, amit az alábbi módon lehet orvosolni: GTL Lobby
  • neilszab
    Igazából nem a SimBin hibája hogy az új Win7 nem támogatja a Star-Force védelem régebbi verzióit, illetve eddig is volt megoldás a problémára..
  • Dietrich
    Illetve jó hír, hogy SimBin tervezi ingyenesen elérhetővé tenni a Win7-es "digitális" kiadást a lemezes verzióval már rendelkező GTL tulajoknak

nem kapkodták el..lassan itt a win8 ;)
  • neilszab
    Illetve akinek a dobozos verzió kell, azt most megveheti 99 peniért, amíg a készlet tart: link
  • neilszab
    Pár hónapja 10 euróért letölthető a RaceRoom Online-ról a GT Legends új Win7-es is működő "digitális" kiadása, ami tartalmilag megegyezik a dobozos verzióval, viszont akadhat egy kis gond az online játékkal, de itt a megoldást, csak egy fájlt kell törölni ;)

• Csabesz6
    Igen, mert gondoltam felgyorsítom az infó áramot, ha több helyen is megkérdezem. Amugy itt tökéletesen üzemel, Race On-nál volt kérdéses. Köszi:)
  • Csabesz6
    :)
  • Dietrich
    megkavart már engem is mert berakta máshova is ugyanezt :D
  • neilszab
    Az a nagy helyzet, hogy miután részvettél már egy igazi online versenyen (nem publik erezd el a hajamra gondolok), onnatól fogva egyből értelmét veszti az offline versenyzés, annyira más dimezniókat nyit meg élményben, össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Ne várd meg, amíg végigjátszod, nem érdemes... ;)

Én 57%-on jártam, mikor beneveztem pár éve az első masteres versenyemre, azóta is 57%-on áll a karrier módom.. :D

• neilszab
    Most a Race07-ről beszélsz? a GTL topikban... :)
  • Dietrich
    Na akkor.
    Nézd meg a játékod melyik verzió száma van. Betöltő képen alul 1.2.1.5 vagy más.
    Ha steames akkor innen szed le az utolsó verziót
    ha offline akkor valszeg ez a verzió fog kelleni
    berakod a fájlt a főkönyvtárba és az ű betű hozza elő.
  • Csabesz6
    Igen, tudom hogy van ilyen lehetőség, de én szeretném megoldani "becsületből", mert ez a kihívás, meg szeretek versenyezni:)
    Köszi az infót, remélhetőleg a közeljövőben befizetem már:D
  • Csabesz6
    Segítsééég? Isten ments;) G25 a segítségem, senki más:D
  • neilszab
    Kezdők is vannak nálunk, nem csak profikból áll a mezőny, mindeki tud találni magának "játszótársat" a kergetőzéshez, és hát ugye ez lenne a lényeg! :D

Csabesz:
    Itt megtalász minden segítséget, a kocsik/pályák feloldását is... ;)
  • Dietrich
    nem gáz. semmi köze hozzá.
    ellenben arra számíthatsz csak nehezebb lesz ha segítségekkel játszottál eddig :)
  • Dietrich
    Farkasok közé én nem megyek :D
  • Csabesz6
    dehogynem, kb 2 hónapja tervezem hogy befizetem a szervertagságot...:)
    apropó, kérdés:
    az online futamoknál nem gáz, ha offline nincs meg az összes autó/pálya, ergo nem teljesítettem még a bajnokságokat végig?
  • neilszab
    Nem akartok jönni bajnokságba? Következő futam a zöld pokol (Nordschleife VLN), aztán A1 Ring, Watkins Glenn, majd Lime Rock Mountain... Versenynaptár
  • Dietrich
    Én is tegnap vettem elő a lemezt és belebotlottam ebbe a win7 dologba ;)
    Utána innen leszedtem hozzá vagy 17GB mennyiségű autókat és pályákat. 4,5 órán át jött le ;)
  • Zsolt7411
    Igen win 7-em van.

Köszi szépen már is csinálom:)
  • Dietrich
    Gondolom Win7 az op.rendszered.
    Ha igen akkor itt megtalálod a megoldást rá. a "GT Legends Win7-en!!!" fejezetnél.
    Utána szükséged lehet erre is ha kattog a hang.
  • Zsolt7411
    Sziasztok

Kellene egy kis segitség a gtl telepitésében.
    Ha valaki leírná hogy most mit kell csinálni megköszönném.
    Nekem dobozos verzióm van régi és nem tudom regisztrálni meg el sem akar indulni a starforce ellenörzése után.
    Letöltöttem egy virágbolti verziót is az viszont elindul de a starforce nem ellenőriz az elején és regelni sem tudok mert mindig azt írja ki hogy másik felhasználó nevet adjak meg.
    A virágboltihoz is az eredeti kulcsot adtam meg.
    Remélem valamennyire érthetően irtam le problémámat.
    előre is köszönöm a válaszokat.
  • Csabesz6
    Bocsi, tárgytalan, csak a Race On-ban nem sikerül:)
  • Csabesz6
    Üdv!
    Az XD nevű konzolt melyik gombbal tudom előhívni? Bemásoltam a játék mappájába, de "magától" nem jelent meg verseny közben. Mit rontok el?
    Köszi
  • kemszi2
    köszi,közben én is megtaláltam :)
  • Dietrich
    http://www.gtlsounds.atw.hu/
  • kemszi2
    van valakinek valami ötlete hang miért nincs?:) csak az autó hang hiányzik zene van.win7
  • Dietrich
    vagy 2 éve vettem Tescoban kemény 1800Ft-ért pedig nem azért mentem :)
  • Solt
    Ezt nem tudtam. ( w7 gond ) Átértékelem a helyzetet... nincs sok időm játszani, és van sok szerelem... így nem ígérek olyat, amit nem tudok megtartani! :) Viszont ez a játék megérdemli a pénzt, és már warezoltam eleget vele, jár nekik a lóvé... :)
  • neilszab
    Csak mert szerintem itthon már nem fogják újra kiadni, legalábbis amikor beszéltem a hazai forgalmazóval, akkor azt mondta, hogy most nincs ez a terveik között, de mivel a doboz verzió már nem kompatibilis az aktuális Windows-szal így ez sztem halott ügy... még szerencse, hogy most felkerült a RaceRoom-ra 10 EUR-ért.
  • neilszab
    Amennyiben Win7-ed van, amúgy sem mennél sokra a dobozos verzióval... Nekem van egy, de mondom, bárkinek nem adom, ha nincsenek komoly szándékai vele.

De amúgy, fogod, RaceRoom-ról megveszed, letöltöd, kiírod DVD-re a telepítőt, szép tokba teszed, nyomtatsz borítót és kiteszed a polcra, többet úgy se lesz rá szükséged... mert a telepítésed vígan fog futni DVD nélkül még win7-en is. ;)
  • DummyBoy
    Lehet szerkeszteni ... 990 HUF évente ... VIP tagságnak hívják ...

Aki sokat írkál itt annak megéri :)
  • Solt
    Öreg vagyok és szenilis, nekem dobozos verzió kell. :)) Pár hónapja tele volt a tesco meg az MM vele, most meg sehol nincs... :S
  • neilszab
    Egyébkétn nekem van egy plusz példányom, de azt csak olyannak adnám, aki szerepelni akar a bajnoksgban, hogy biztosan ki is legyen használva :)
  • neilszab
    Kis hazánkból letöltheted és pár óra múlva játhatsz is vele. ;)

A kiemlés pedig azért, mert közérdekű információ, már többen is keresték... (de nagyon utálom má ezt a fórum motort, hogy se előnézet, se utólagos szerkesztési lehetőség és kézzel kell kódolni...)
  • Solt
    Idéznék: "kis hazánkban" :)

Egyébként mi ez a nagybetűs kiemelés? :)
  • neilszab
    azaz: meg.. :)
  • neilszab

A GT Legends gevásárolható potom összegért a RaceRoom Online
    oldalán!

Win7-en is gond nélkül futattható hivatalos verzió!

Itt pedig a GTL bajnokság: Hungarian GTL Masters
  • goso
    ez viszont szerintem is így van :(
  • Solt
    Urak!

Tudtok valami helyet, ahol még megvásárolható kis hazánkban?