7613
-
neilszab #7293 Remek hír a GTL DVD tulajdonosoknak!
Az érvényes kulccsal rendelkező GT Legends DVD tulajdonosok [bingyen[/b] letölthetik a Win7-es "digitális" újrakiadást!
http://www.raceroom.net/specials/gt-legends-revival/
Aki nem rendelkezne még a GTL-el, az is igen jó áron beszerezheti: GTL RaceRoom
Az új kiadás tartalmilag tökéletesen megegyezik és kompatibilis a régi dobozos verzióval, csupán a lobby címe változott meg, amit az alábbi módon lehet orvosolni: GTL Lobby -
neilszab #7292 Igazából nem a SimBin hibája hogy az új Win7 nem támogatja a Star-Force védelem régebbi verzióit, illetve eddig is volt megoldás a problémára.. -
#7291 Illetve jó hír, hogy SimBin tervezi ingyenesen elérhetővé tenni a Win7-es "digitális" kiadást a lemezes verzióval már rendelkező GTL tulajoknak
nem kapkodták el..lassan itt a win8 ;) -
neilszab #7290 Illetve akinek a dobozos verzió kell, azt most megveheti 99 peniért, amíg a készlet tart: link -
neilszab #7289 Pár hónapja 10 euróért letölthető a RaceRoom Online-ról a GT Legends új Win7-es is működő "digitális" kiadása, ami tartalmilag megegyezik a dobozos verzióval, viszont akadhat egy kis gond az online játékkal, de itt a megoldást, csak egy fájlt kell törölni ;)
-
#7288 Igen, mert gondoltam felgyorsítom az infó áramot, ha több helyen is megkérdezem. Amugy itt tökéletesen üzemel, Race On-nál volt kérdéses. Köszi:) -
#7287 :) -
#7286 megkavart már engem is mert berakta máshova is ugyanezt :D -
neilszab #7285 Az a nagy helyzet, hogy miután részvettél már egy igazi online versenyen (nem publik erezd el a hajamra gondolok), onnatól fogva egyből értelmét veszti az offline versenyzés, annyira más dimezniókat nyit meg élményben, össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Ne várd meg, amíg végigjátszod, nem érdemes... ;)
Én 57%-on jártam, mikor beneveztem pár éve az első masteres versenyemre, azóta is 57%-on áll a karrier módom.. :D
-
neilszab #7284 Most a Race07-ről beszélsz? a GTL topikban... :) -
#7283 Na akkor.
Nézd meg a játékod melyik verzió száma van. Betöltő képen alul 1.2.1.5 vagy más.
Ha steames akkor innen szed le az utolsó verziót
ha offline akkor valszeg ez a verzió fog kelleni
berakod a fájlt a főkönyvtárba és az ű betű hozza elő. -
#7282 Igen, tudom hogy van ilyen lehetőség, de én szeretném megoldani "becsületből", mert ez a kihívás, meg szeretek versenyezni:)
Köszi az infót, remélhetőleg a közeljövőben befizetem már:D -
#7281 Segítsééég? Isten ments;) G25 a segítségem, senki más:D -
neilszab #7280 Kezdők is vannak nálunk, nem csak profikból áll a mezőny, mindeki tud találni magának "játszótársat" a kergetőzéshez, és hát ugye ez lenne a lényeg! :D
Csabesz:
Itt megtalász minden segítséget, a kocsik/pályák feloldását is... ;) -
#7279 nem gáz. semmi köze hozzá.
ellenben arra számíthatsz csak nehezebb lesz ha segítségekkel játszottál eddig :) -
#7278 Farkasok közé én nem megyek :D -
#7277 dehogynem, kb 2 hónapja tervezem hogy befizetem a szervertagságot...:)
apropó, kérdés:
az online futamoknál nem gáz, ha offline nincs meg az összes autó/pálya, ergo nem teljesítettem még a bajnokságokat végig? -
neilszab #7276 Nem akartok jönni bajnokságba? Következő futam a zöld pokol (Nordschleife VLN), aztán A1 Ring, Watkins Glenn, majd Lime Rock Mountain... Versenynaptár -
#7275 Én is tegnap vettem elő a lemezt és belebotlottam ebbe a win7 dologba ;)
Utána innen leszedtem hozzá vagy 17GB mennyiségű autókat és pályákat. 4,5 órán át jött le ;) -
Zsolt7411 #7274 Igen win 7-em van.
Köszi szépen már is csinálom:) -
#7273 Gondolom Win7 az op.rendszered.
Ha igen akkor itt megtalálod a megoldást rá. a "GT Legends Win7-en!!!" fejezetnél.
Utána szükséged lehet erre is ha kattog a hang.
-
Zsolt7411 #7272 Sziasztok
Kellene egy kis segitség a gtl telepitésében.
Ha valaki leírná hogy most mit kell csinálni megköszönném.
Nekem dobozos verzióm van régi és nem tudom regisztrálni meg el sem akar indulni a starforce ellenörzése után.
Letöltöttem egy virágbolti verziót is az viszont elindul de a starforce nem ellenőriz az elején és regelni sem tudok mert mindig azt írja ki hogy másik felhasználó nevet adjak meg.
A virágboltihoz is az eredeti kulcsot adtam meg.
Remélem valamennyire érthetően irtam le problémámat.
előre is köszönöm a válaszokat. -
#7271 Bocsi, tárgytalan, csak a Race On-ban nem sikerül:) -
#7270 Üdv!
Az XD nevű konzolt melyik gombbal tudom előhívni? Bemásoltam a játék mappájába, de "magától" nem jelent meg verseny közben. Mit rontok el?
Köszi -
#7269 köszi,közben én is megtaláltam :) -
#7268 http://www.gtlsounds.atw.hu/ -
#7267 van valakinek valami ötlete hang miért nincs?:) csak az autó hang hiányzik zene van.win7 -
#7266 vagy 2 éve vettem Tescoban kemény 1800Ft-ért pedig nem azért mentem :) -
Solt #7265 Ezt nem tudtam. ( w7 gond ) Átértékelem a helyzetet... nincs sok időm játszani, és van sok szerelem... így nem ígérek olyat, amit nem tudok megtartani! :) Viszont ez a játék megérdemli a pénzt, és már warezoltam eleget vele, jár nekik a lóvé... :) -
neilszab #7264 Csak mert szerintem itthon már nem fogják újra kiadni, legalábbis amikor beszéltem a hazai forgalmazóval, akkor azt mondta, hogy most nincs ez a terveik között, de mivel a doboz verzió már nem kompatibilis az aktuális Windows-szal így ez sztem halott ügy... még szerencse, hogy most felkerült a RaceRoom-ra 10 EUR-ért. -
neilszab #7263 Amennyiben Win7-ed van, amúgy sem mennél sokra a dobozos verzióval... Nekem van egy, de mondom, bárkinek nem adom, ha nincsenek komoly szándékai vele.
De amúgy, fogod, RaceRoom-ról megveszed, letöltöd, kiírod DVD-re a telepítőt, szép tokba teszed, nyomtatsz borítót és kiteszed a polcra, többet úgy se lesz rá szükséged... mert a telepítésed vígan fog futni DVD nélkül még win7-en is. ;) -
#7262 Lehet szerkeszteni ... 990 HUF évente ... VIP tagságnak hívják ...
Aki sokat írkál itt annak megéri :) -
Solt #7261 Öreg vagyok és szenilis, nekem dobozos verzió kell. :)) Pár hónapja tele volt a tesco meg az MM vele, most meg sehol nincs... :S -
neilszab #7260 Egyébkétn nekem van egy plusz példányom, de azt csak olyannak adnám, aki szerepelni akar a bajnoksgban, hogy biztosan ki is legyen használva :) -
neilszab #7259 Kis hazánkból letöltheted és pár óra múlva játhatsz is vele. ;)
A kiemlés pedig azért, mert közérdekű információ, már többen is keresték... (de nagyon utálom má ezt a fórum motort, hogy se előnézet, se utólagos szerkesztési lehetőség és kézzel kell kódolni...) -
Solt #7258 Idéznék: "kis hazánkban" :)
Egyébként mi ez a nagybetűs kiemelés? :) -
neilszab #7257 azaz: meg.. :) -
neilszab #7256
A GT Legends gevásárolható potom összegért a RaceRoom Online
oldalán!
Win7-en is gond nélkül futattható hivatalos verzió!
Itt pedig a GTL bajnokság: Hungarian GTL Masters -
goso #7255 ez viszont szerintem is így van :( -
Solt #7254 Urak!
Tudtok valami helyet, ahol még megvásárolható kis hazánkban?