31
-
#31 Hadd up!
Akinek van ilyenje, meséljen arról, h ebben hogyan kell érteni a Wallet(?) funkción belül az RFID dolgot?!?!
Konkrétan: van egy csomó belépő kapum, akármim, amin átmegyek, ezeket meg lehet neki tanítani, hogy ne kelljen kártyákkal cseszekedni?
Vagy ez az első megjelenése a "fizetős karórának"?
ASAP a választ, mert szétcsesz az izgalom! Tnx! -
Kalmika #30 A telcsi nem symbis...
A rücskös rész nem görgő.
Tud MP3 at
Azt hiszem, minden kerdesre valaszoltam hirtelen :) -
#29 Sajna tévedsz. Az összes Nokia telcsi symbianos, csak a legtöbb butított. A series 40 és 60 platform is symbian. Még a leggagyibb telefonjaik is. Csak nem tudnak semmit. -
FoToS #28 Nekem a biiilengyük illetve a görgö középen kicsit a 7110-es nokiára emlékeztet. -
Hanza #27 Megsúgom, hogy a Series 40 platform nem Symbian alapú... -
Yeti #26 Nokiáék csak symbianos telókat csinálnak(ami egyébként nagyon helyes is:) ). Újabban meg 208x208 a Series 40 es telók felbontása, szóval ez az lesz. -
#25 Megvan a következő telcsim a 6230 után :) -
#24 ennyi penzert ? ... ugyan :)
inkabb SE K750i, SE W800, Nokia 6681 -
#23 A telefon nagyon szép, és igényesen kidolgozott. Viszont szolgáltatásokban nem oly gazdag, mint egy ilyen árkategóriás telónak kéne. Akkuja kicsit gyengének tűnik...De azért elfogadnám :] -
AS #22 VAN mp3
General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2005, 1Q
Status Coming Soon
Size Dimensions 107 x 45 x 15 mm, 67 cc
Weight 134 g
Display Type TFT, 256K colors
Size 208 x 208 pixels
- Scratch-resistant glass
- Downloadable wallpapers, screensavers
Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3, AAC
Customization Composer, download
Vibration Yes
Memory Phonebook Yes
Call records 20 dialed, 20 received, 20 missed calls
- 64 MB internal memory
Features GPRS Class 8 (4+1 slots)
Data speed 236 kbps (EDGE), 32 - 40 kbps (GPRS)
Messaging SMS, EMS, MMS, EMail, Instant Messaging
Clock Yes
Alarm Yes
Infrared port Yes
Games 3 + Java downloadable
Colors
Camera SVGA, 800x600 pixels, video (QCIF)
- Bluetooth
- EDGE
- Java MIDP 2.0
- Durable stainless steel covers
- FM radio
- MP3/AAC player
- xHTML browser
- WAP 2.0
- T9
- Built-in handsfree
- Calendar
- Calculator
- Pop-port
Battery Standard battery, Li-Ion 600 mAh (BL-5X)
Stand-by Up to 190 h
Talk time Up to 3 h -
blakshep #21 nekem úgy tűnt mintha tudna mp3-at -
Anee #20 a 6230i kijelzőjét kapja meg az is 208*208...a régi 128*128 helyett:D:D:D -
kukac78 #19 Egy ilyen telóba felesleges az MP3 lejátszó...
Ezt valszeg nem a tizenéves iskolába járó korosztálynak találták ki, hogy ezzel hencegjenek a suliba...
-
#18 a nokia comon van video rola, ott 208x208 nak tűnik a kijelző. Sztem nem symbianos lesz. Kár érte... -
valaé valaé ná #17 Láthatóan nem 208x208 a képernyőméret. Inkább sima series 60 kijelzője van. 176x208 ?
Ezekszerint symbianos. Ezt igazán odaírhatták volna. -
#16 zsír. végre nem szar műanyag megint. meg a 88-asok tetszettek mindig is. ezért van 8850-em, amit nem cserélnék el semmilyen ropogós fényképezést imitáló hulladékra.
ennek az árából meg nem másik telót vennék... vannak ennél picit hasznosabb dolgok is... -
Anee #15 "hogy kamerája mindössze fél megapixeles felbontású,"
Ez se sokkal több....ez is 640*480...ráadásul kevesebbet tud....ez inkább a V3 ellenfele, csak kár hogy abból jön egy új változat ami lemossa ezt a telót...ha egyszerre jelennének meg akkor ok de így.... -
#14 mar megint egy kafa telefon mp3 lejatszo nelkul, miert nem lehet egy szaros lejetszot belerakni???? amugy megvennem. mint a 6170, jo telefon es nincs benne mp3 MEDDIG VARJAK MEG????????? -
#13 Végre.
8850 méltó utódja így fotókról. -
#12 En mar annak is orulok vegre ertelmes formaja van,a tudasat mar el se varom de akkor se veszem meg! :)))) -
ATi #11 érdekes, hogy maga a kijelző a flip ami védi a billentyűzetret, furcsa megoldás
Amúgy meg az eész telcsi nagyon igényesen van kivitelezve!
1 dolog izgatja a fantáziámat, hogy az a fekete rücskös bigyó a kijelző alatt vajon scroll-e? -
#10 "...640x480-as kamerával....... Modern egy mai telefontól..."
Ha kamerát akarsz vegyél kamerát, ne telefont! -
#9 Kit érdekel a kamerája.
Gyönyörű. Végre valami a 8-as kategóriából. -
blakshep #8 egy életem, egy halálom, nekem ilyen telóm lesz! -
Flashy #7 ez ilyen csigatelefon, a hátán van a háza. kicsit így képen nekem aránytalannak tűnik. nade mindegy, ilyenem se lesz úgyse. -
p00h #6 csak annyit mondok z800 -
Gabest #5 "digitális jogmenedzselés, azaz a másolásvédelem támogatása"
.., azaz DRM!
Valaki nagyon nem akart káromkodni itten :P -
quentit #4 "ennyiért már inkább egy sony ericsson p910"
...640x480-as kamerával....... Modern egy mai telefontól... -
Cat #3 750 euró az 190e ft körül van
ennyiért már inkább egy sony ericsson p910 -
#2 Végre egy nokia, ami nem marha randa :). Sőt, szép.
de inkább feleennyiért egy 2x ennyi tudásút vennék, ha vennék. Mondjuk nem is nekem szánták. (bár a mostani telefonom is, amikor megvettem még 190ezel lett volna teljes áron, de 2 év hűséggel cask 100 :)) -
#1 Egész jó ez a visszafogott külső.