Megjelent az Adobe Photoshop CS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
2. Keresel ingyenes alternatívát (Gimp, Paint.NET)).
3. Beszerzed fájlmegosztó hálózatról (Torrent, eMule, DC++)
4. Keresel hozzá cracket - Google is tud segíteni.
Hogy tudok a demóból rendes verziót csinálni?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Elõre is kösz!
A filemegosztó hálózatokon találsz megoldást.
Vannak ingyenes alternatívák (Gimp, Paint.NET)
Intel Core 2 duo E6400,Gf 8800 Gts,Asus p5b,2 gb ram,
Na itt van a CS2-höz 1700 plugin csomagolva!
Használjátok egészséggel!
http://fileho.com/download/a4f887577408/1700-Adobe-Photoshop-Plugins.zip.html<#vigyor0>#vigyor0><#vigyor0>#vigyor0>
..::http://takrisz.fw.hu::..
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
valkainek van kodja ? mer neten találtam de azok szarok!
Ebasztam a nick képemet....:( Az élet egy halálos betegség,senki sem éli túl.
Ebasztam a nick képemet....:( Az élet egy halálos betegség,senki sem éli túl.
Mellesleg a médiában dolgozom..
2. a cikk fõcíme a következo : "Megjelent az Adobe Photoshop CS 2" - No comment !
MÉG NEM JELENT MEG !!!!!!
Lószart, Májusban jelenik meg az adobe.com oldalán leírtak szerint !!!
A tesztelõknek már szétküldték a tesztpéldányokat, pl a DPreview digigép tesztoldal már ennek a RAW konverterével csinált összehasonlítást.
Kisker verzió csak májusban lesz.
Nos, Papabear - így igaz, lehetne még mindig 7.2-es verze - bár lehet hogy csak mi nem látjuk, hogy mekkora meló volt a képkatagolizáló, vagy mai nevén Adobe Bridge programozása 😄
1., ez nem cikk, hanem hír
2., nézz utána a press release fogalom jelentésének és rájösz
Ui.: Sajnos még valóban nincs semmilyen 'kipróbálható' verzió
Kerestem, de egy árva demo-t se lehet még letölteni sehonnét !
Kíváncsi vagyok azért, hogy a már most is majdnem tökéletes programon ez a pár csiszolás mennyit javít.(lásd 7-es és 8-as közötti minimális tudásbeli különbség)
És mondjuk 5 év múlva mi a faxot fognak még belerakni?
Például:
"Ugyan a nem kívánt vörös szem eltávolítása némi elõképzettséggel eddig sem jelenthetett gondot,de automata funkció eddig nem volt a Photoshopban."
Aki már Phsp-t használ annál már azért kell lenni egy kis "elõképzettségnek" sztem.
Inkább úgy látom, hogy egyre több eddigi plug-in feature kerül bele magába a progiba, ami csak a méretét és az erõforrásigényét növeli.
ON: engem eléggé meglepett ez a CS2 - ilyen régen jelent volna meg a CS? Nekem még mindig tök újnak tûnik 😊)
ennek a ps9-nek, v másnéven cs2-nek szebbek a tollai, mint az elõzõ verziónak 😊
jólvan már - mta régóta nem talál ki semmit (döglõdõ kamuszervezet)
________ `_~_\" noss
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
caddie
errõl jut eszembe, egyik neves külföldi mese-"gyár" csatornán a "weekdays @ 17:30"-t magyarra úgy fodították, hogy "hétköznapokon kukac tízenhét harminckor" és ezt a hang konkrétan így bemondta...
Amúgy még a CS-nek se tudom kihasználni az összes képességét, de jó látni, hogy Adobe-s lányok mindig kitalálnak valami okosat :]
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.