A Windows és a Linux is ugyanolyan költséges
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Es a penzet ket tenyezonek koszonheti:
- Gatlastalan uzletpolitika, lopasok (egy-ketto regebben, de azok voltak a lenyegesebbek)
- Jo helyen jo idoben, lasd elso Windows szeria, valamint a DOS
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Így a linux úgy a linux meg a windows szar.
Csak ezt tudjátok hajtogatni ha valami nem teccik akkor szépen befogod a pofád és használod a linuxodat.
A "BillGecirõl" meg annyit hogy nem véletlen amerika leggazdagabb embere és örülnézek ha kinyalhatnátok a seggét.
Na látjátok én nem szerete, a linuxot még sem szidom használjátok egészséggel.
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Jézus nem létezett, a Biblia hazugság!
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Jézus nem létezett, a Biblia hazugság!
Szoval nem is konkret tenyeken alapul a felmeres, hanem "egy sor mellett" elbeszelgettek rola 😊
Ertem.
A biztonságról meg annyit ,hogy egy év alatt egyszer nem kerültem gondba ,azt se tudom mi a védekezés ,pedig szinte folyamatosan neten vagyok. Ellenben a cégnél minap volt rendszerösszeomlás és 2 napos mosolyszünet ,mert a nagytudásu m$ ablakok összedöltek a nagytudású rendszergazdákkal együtt mikor valami besétált a netrõl. Szánalmasok ezek az összehasonlítások.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Pl.: Átlagos cég szoftwareszükséglete : oprendszer ,office,levelezõ,böngészõ,raktárkészlet-kezelõ és számlázó. Na most pl. UHU Linuxban alapból van mindegyik de a legtöbb disztribben is, a raktárkészlet-kezelõ,számlázó kivételével ! Win Xp ára kb 40.000 Ft. Linux ára 0 Ft. 0<<40.000 szerintem !
Linux esetén viszonylag kisebb tudás is elég a biztonságos mûködéshez, míg win esetén akár 1000 rencergazdászra jut egy olyan aki a wint ua biztonsággal tuggya mûködtetni. Ha így gondolkodunk és kb ua mennyiségû ilyen kvalitású gazdát látunk minkét táborban akkor a két rencer egyenlõ mértékben biztonságos😉)))
Vagy talán mégse?<#idiota>#idiota>
Hülyék ezek a M$ pénzelte felmérõk!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Másrészt ebben benne van a rá megvásárolt összes cucc is (ha tehát megveszik ugyanazt az applikációt mind a két oprendszerre, ugyananyi pénzért, akkor nyilván költségesebb, mintha csak egyre vennék meg 😊). Today, applications and services are the primary drivers that positively or negatively influence TCO costs, advantages and risks.
Ez is gyak egy újabb bill geci által pénzelt csoport <#levele>#levele>
Tökéletesen igaz. Ugyanannyit fizettem a Windowsért, mint amennyit a linuxért <#vigyor>#vigyor>