1021
Cheif kérésének eleget téve!
  • salsoul
    Nem ő mondta, hogy mennyi mindent tanult és tud...
    Ezért nem kérdeztem meg tőle, hogy mi mindent tanult, tud...
  • halevala
    Ááááá, eddig azt hittem, hogy egy érzelmek nélküli robot vagy, tele lexikális tudással.
    De most, hogy erre nem válaszolsz, kiderült, hogy ember vagy.
    De azért őt is nyaggathatnád, lenne miért
  • halevala
    "gondoldod"
    GONDOLOD!!!!!!!
  • halevala
    A faszér nem kérdezgeted tőle is, hogy miért, mondd el, vezesd le, részletezd miért gondoldod így, stb. :DDDDDD
  • salsoul
    örömlányok, bróm?
  • Rundstedt17
    "Ha pl valaki a szexuális vágyak miatt sokszor nem tud semmi másra sem odafigyelni és állandó stresszben van és naponta akár ötször- hatszor is kénytelen maszturbálni, az kérhet-e valamilyen orvosi segítséget a szexuális vágyak mérséklése céljából ?"

Kasztrálás
  • cs istvan
    Ezzel csak az a gond, hogy még soha nem hallottam vagy tapasztaltam olyat, hogy egy pszichológus bárkinek bármilyen problémáján segíteni tudott volna. Hogyan is tudná egy "normális" és "boldog" nemi életet élő ember felfogni egy kevésbé normális és kevésbé boldog ember problémáit.

Viszont most eszembe jutott egy konkrét orvosi kérdés : Lehet-e a szexuális vágyakat valamilyen gyógyszerrel mérsékelni ? Ha pl valaki a szexuális vágyak miatt sokszor nem tud semmi másra sem odafigyelni és állandó stresszben van és naponta akár ötször- hatszor is kénytelen maszturbálni, az kérhet-e valamilyen orvosi segítséget a szexuális vágyak mérséklése céljából ?
  • Falconer
    Neked ezeket a dolgokat egy szexuálpszichológussal kéne megvitatnod, ilyen helyzetekben csak ő tud segíteni. Ez nagyon durva már.

• Rundstedt17
  • salsoul
    Kezdve önnel a felmutatást.
  • cs istvan
    Erről az embernek az az off-topic gondolatbűn jut az eszébe, hogy a polgári-fogyasztói társadalom pénzimádata , harácsolása ( és on topic: infantilis szexuális viselkedésmintái) is sokszor és sokak számára kellemesen melegnek tűnnek, de azért a valóságban ezek a társadalmak is nem kevés kiégett és életunt embert tudnak felmutatni.
  • salsoul
    Persze nem lenne gond azzal, amit művel - bármi legyen is az -, ha az valóban örömet okozna önnek, valóban tetszene önnek, és vele valóban meg lenne elégedve.

Ám írásaiból az derül ki, hogy sem örömet, sem tetszést, sem elégedettséget nem okoz önnek az (az életmód) amit űz.
    És ezen ponton jönnek a problémák...
    A szar racionalizálása... önmaga előtt... hogy ne is olyan rossz, sőt kellemesen meleg, milyen szar másoknak nélküle...
  • salsoul
    Csak a közönséges és unalmas átlagemberek szexelnek közönséges és unalmas módon.

Minden embernek olyan a szerelmi, szexuális élete amilyen ő saját maga - ugye mert a szerelemi és szexuális élete saját magából származik, épül fel. És minden virág addig virágzik míg gondozzák, ha negyven évig akkor addig, ha tovább akkor tovább...

Mint mindenben, itt is a határ a csillagos ég, vagyis inkább a saját gondolkodásunk, mert az általában előbb lekorlátoz, mint a csillagos ég.

Az ön gondolkodása pedig egy fekete lyuk.
    Talán mert be van tojva szexualitástól... és ezért épít maga köré blokád hegyeket... és ezért kovácsol erényt a szarból...

Az ember élete attól függően lesz értékes, izgalmas, egyedi stb, hogy saját maga milyen tartalmakkal tölti még.
    Ez a tartalommal való megtöltés az ember fantáziájától függ, mely saját magán túl sosem lát, viszont azzal amije van el tud indulni, létre tud hozni, és így hozzá tud tenni, amit a következő körben már felhasználhat és így tovább... és így gazdagodván a végtelenségig.

Ebből látszik, hogy minél gazdagabb egy ember élete most, annál gazdagabb lesz holnap, és minél gazdagabb holnap, annál gazdagabb utána és így tovább... és ez igaz a szerelmi, szexuális életre is.

És ha most ezen nézőpontból vesszük önt szemügyre akkor, valóban, ön egy egyéniség, de nem szó pozitív értelmében hanem a negatívban. És nem kell aggódnia, nem olyan mint a közönséges unalmas szexelő átlagemberek hanem annál sokkal rosszabb, mert a föléjük emelkedés helyett, csak alájuk süllyednie sikeredett.

Ön bekötött szemekkel akar képekkel foglalkozni, bedugott fülekkel hangokkal, bedugott orral illatokkal, fantázia nélkül a fantázia dolgaival és így tovább...

Nem csoda, hogy így ilyen katasztrofális eredményekre jut...
  • Retsu
    Nos, én ebben is az arany középutat igyekszem követni. Nem vagyok mindig "macso"(bár azon lehet vitatkozni ki mit ért az alatt), de a túlzott feminizmust bizony tartom 1 egészséges eszmének. A tisztelet nők iránt vmilyen szinten minde3nkiben benne van. Ha másért nem is, azért mindenképpen mert mindenkit anya szult... DE van 1 határ, amit szvsz nem jo átlépni.
  • cs istvan
    Miért lenne a feminizmus a világ egyik legnagyobb rákfenéje ?
    Én eddig az életben a legtöbb pofont és övön aluli ütést a nőktől kaptam , mégis tisztelem őket.
    A macsó stílust és mentalitást pedig nagyon visszataszítónak tartom.

De ez egy off-topic téma, amiért a "jobb" fórumokról villámgyorsan kivágják az embert.
  • cs istvan
    Én is nagyon sokszor gondoltam már az erek felvágására és egyéb , drasztikusabb dolgokra. Azonban ahhoz, hogy az ember véget tudjon vetni az életének , olyan hihetetlen bátorság szükséges, ami belőlem teljességgel hiányzik.
    Hogy pedig ne legyünk teljesen off-topic, annyit még hozzátennék, hogy éppen a szexuális frusztráció, valamint az, hogy egy bizonyos életkor elérése után már az embernek semmi keresnivalója sincs a nőknél, az egyik fő oka annak, hogy az ember sokszor inkább szeretne meghalni, mint egy teljesen értelmetlen és meddő életet élni.
    Egyébként is úgy gondolom, hogy inkább szeretnék szűzen meghalni, mint egy közönséges és unalmas átlagember módjára szexelni.
  • salsoul
    Egy kicsit gondolkozzék azon is, hogy a legnagyob egyéniségek azok akik hosszában felvágdossák az ereiket, és egy csapásra megoldódik minden gondja.

Egyébként olyan irreális problémákkal harcol amit önmaga teremt önmagának.
  • Retsu
    A gépelési hibákért elnézét, de a billentyűzetem nem működik rendesen.
  • Retsu
    Nos, a feminizmus az 1ik legnagyobb rákfenéje a világnak... ezt komolyan mondom. De ne agodjon, probálkozni attol még lehet, legfeljebb visszautasítják. engem is visszautasított tegnap 1 korban hozzám illő lány(nő?), ennyiből nem tudtam megállapítani, melyik fokán áll az érettségnek. Gondoljon arra, hogy a másik veszít az ugyön, mert kihagy 1 ilyan kulönleges lehetőséget, hogy 1 szűz, mégis sokat tapasztalt férfival lehet!
  • cs istvan
    Ismerek egy életkorban hozzám illő , elvált, feminista hölgyet , aki kifejezetten szimpatikus számomra (bár eléggé utálja a férfiakat, vagy legalábbis személy szerint engem).
    Gyakran szoktam róla is fantáziálni, de mivel az illető hölgy sem szűz már, általában úgy szoktam érezni, hogy számára sem jelentene már semmi különlegeset, izgalmasat vagy érdekeset egy (újabb) férfi.
  • huntofa
    ribanc mind egyik sem kéne , pfeeejjjjj mindegyiket leköpném mint egy kutyát!
  • Rundstedt17
    így van
  • salsoul
    A nem atraktívak sem maguk döntenek úgy, hogy nem.
  • Rundstedt17
    Attól függ hogy milyen atraktív külsőleg,mondjuk középsuli végére legalább 75%-ék már nem szűz.
  • salsoul
    Hát azok után amikről nekem tudomásom van: ott sem igen :(
  • Rundstedt17
    Jól írtad,18-20 éves lányok többségének legalább volt már egy kapcsolata.
    Talán általános iskolába keresgélhet lánykákat:D
  • salsoul
    Egy 18-20 éves nőnek is már számtalan kapcsolata lehetett, sőt simán zavarba hozhat egy negyven éves nőt...
    Mindazonáltal azt hiszi, hogy 20-22 év korkülönbséggel lelkileg egy platformon tudna lenni egy inkább még gyereknek nevezhető nővel? És azt, hogy ő nem fogja önt szánalmas undorító bolondnak nézni, arra apellálva, hogy sík hülyék lesznek ezt észrevenni?
    Főleg mikor még ön sem hiszi el saját magáról, hogy nem egy szánalmas undorító bolond...

A szüzességben nincsen semmi ciki akár mennyi éves is legyen az ember ha azért szűz mert nem találta meg a megfelelő lelki társat.

Ám az ön esetében ez nem így van.
    És nem is a szüzesség önmagában az undorító és szánalmas önben, hanem az a rögeszmés bolondéri amit szüzesség körül művel.

És figyelje meg magát:
    az egyik oldalon szerelmet akar, míg a másikon tűzzel vassal tiltakozik ellene
    Oldja meg ezt a kérdést önmagában, és miután már megoldotta, utána jöhet az a kérdés, hogy hogyan tovább negyven évesen....

Nyilván való, hogy egy szar ember nem fog kelleni senkinek.
    Így ha ebbe a kategóriába tartozónak érzi magát, akkor álljon neki és rakja rendbe magát.

A világ legmagasabb épülete is az első téglával kezdődik, és nem 184. emelettel...
    Szóval téglánként kell építkezni türelemmel, és odafigyeléssel, és elszántsággal.

Az ön első téglája pedig, hogy rendbe, szerelemre késszé teszi magát.
    Mert ha nem akkor hiába jő a szerelem...
  • cs istvan
    Egy életkorban hozzám illő nőnek már számtalan szexuális kapcsolata volt , akár egyetlen férjjel, akár több férfival. Szellemileg , lelkileg nem lennénk egy platformon; számomra teljesen idegen volna egy ilyen hölgy lelkivilága, ő pedig valószínűleg szánalmasan undorítónak tartana azért, mert még szűz vagyok.
    Így az ember a szüzesség gondolatától ismét csak eljut a halál gondolatáig. A 40. életév betöltése után, amikor az embernek már semmi esélye sincs a szerelemre, tulajdonképpen mi értelme lehetne még az életnek ? Szerintem valószínűleg semmi.
  • Retsu
    Még annyi, hogy nem olyan régen, 1-1,5 éve én is ilyen "kulönleges" akartam maradni. Aztán rájöttem, lehetek az nem szűzen is, és 22 éves koromban elvesztettem. Szoval szerintem erre is igaz a mondás hogy sosem késő. Sosem késő elkezdeni vmi változni, változtatni a filozofiánkon, stb. Mindenesetre sok sikert kívánok!
  • Retsu
    Manapság vannak ennél nagyobb klönbségek is. Kinek milyen az ízlése, ha önnek a fiatalabb hölgyek tetszenek, nyugodtan probálkozhat! Erkölcs? Nyugodjon meg, ez még közel sem súrolja még csak az erkölcstelenség határát sem, ha azt vesszuk, milyen esetek vannak...
  • Rundstedt17
  • salsoul
    A kérdés az, hogy egy épeszű 40 éves férfi miért 18-20 éveseknél akar próbálkozni, és miért nem magához illő nőknél?

Az viszont igaz, hogy ha nő lennék én sem elégednék meg egy minimál szinten tengődő férfival.
    A férfinak aktívnak, tevékenynek, alkotónak, a saját elképzeléseit megvalósítónak, az életben biztosan állónak, gerincesnek, előre tekintőnek kell lennie.
    És ha ebből a környezet és/vagy társadalom semmit nem ad meg neki készen, akkor neki kell mindezeket megteremtenie.

Elvégre egy párkapcsolatban férfi és nő van, s nem pedig anya és kicsi fia...
  • Rundstedt17
    Tudtam hogy ide fogsz kilyukadni,röviden nincs.
  • Hörnchen
    Szerintem az már nem egy egészséges korkülönbség. Ez már apa-lánya kép. Biztos vannak olyan esetek, amikor működik, de általánosságban nem hinném. Teljesen más korosztály, mentalitás, érdeklődés. Működhet egy ideig, de hosszútávon biztosan nem. 20 éve korkülönbség már sok.
    A minimálbér pedig egy dolog, nem a pénz ítél meg egy embert, de annyiban van igazság, hogy amellett elég nehéz mozogni.
    A szüzességed meg ne vedd kincsnek, nem vagy más, jobb, több attól, hogy tartogatod. Nem lesz az ember más, miután elveszíti. Utána nyílnak csak még igazán ki ajtók előtted, amíg nem próbálod, nem is tudod, hogy mennyi érdekességet rejt a szex.
  • cs istvan
    Egy újabb botrányos kérdés :

Vajon egy 40 éves férfinak lenne-e úgymond erkölcsi joga mondjuk egy 18 -20 év körüli lánynál próbálkozni ?
    A kérdés pusztán elméleti jellegű, mivel a minimálbér körüli havi jövedelem mellett az embernek esélye sincs a nőknél, sem a 20 , sem a 40 év körüli korosztálynál.
  • chhaya #543
    Nem jön el más világ a szüzesség elvesztése után, sőt, az égvilágon semmi sem változik. Ettől nem válik senki unalmassá vagy átlagossá. Bár ha önnek az jelenti a különlegesség-érzetet, hogy gúnyolják és szapulják emiatt... Ha teljes mértékben úgy tekintené a szüzesség megőrzését, mint valami ritka kincs, amit csak egy különleges személy vehet majd el, azzzal szerintem semmi probléma nem lenne, sőt. De mivel képbe jön az, hogy vágyik a szexre és retteg is tőle, ezért módosul a dolog. Szóval ez így nem tiszta. Könnyű úgy valamit megőrizni, hogy rettegünk az elvesztésétől... ez inkább kényszer, nem saját elhatározás. Úgy értem, vagyis ezt valahogy azzal az emberrel tudnám párhuzamba állítani, aki azért nem lop, mert fél a büntetéstől. Ez más, mintha azért nem tenné, mert helytelennek érzi a lopást. Az ön esetében úgy érzem valahogy, mintha "csakazértis" alapon akar szűz maradni, mert ezzel eltérhet az átlagtól... de ezzel az a baj, hogy nem feltétlen jó önnek. Néha jó úszni az árral.
  • salsoul
    Én ezt nagy nagy bolondériának tartom.
    Az ön fantazmája súlyosabb, mint az első pillanatban hittem.
    Ön, kedves cs istván, én ezt akkor is megmondom, ha megharagszik, ön rögeszmés. Talán nem rögeszmésebb, mint azok, akikre jelen pillanatban gondolok, és akiknek neve eszembe jut, de rögeszmés, legalábbis annyira, mint azok. Én az ön helyében nem a szüzességem őrizgetésével foglalkoznék, hanem azon igyekeznék, hogy ettől a rögeszmétől megszabaduljak...
  • cs istvan
    Szinte mindig, amikor megkísért a szüzesség elvesztésének a gondolata, (amely pl egy úgynevezett prostituált hölgy segítségével bármikor megtörténhet), egy halálfélelem-szerű rettegés fog el.
    A szüzesség elvesztése olyan , mint a halál, utána az ember egy teljesen más világba lép át : az unalmas és lagymatag átlagpasik világába.
  • PrisonMan
  • Rundstedt17
    40 év fölötti szűz.szerinted?