1021
Cheif kérésének eleget téve!
-
#538 Mi a kétségbeesés oka? -
#537 Akkor ennyit a nagy izgalmas egyéniségről... -
cs istvan #536 Mivel egy eléggé kétségbeesett ember vagyok, amíg a felsőbb társadalmi hatalmak ki nem zárnak , lehet hogy még a továbbiakban is fárasztani fogom Önöket. -
#535 Egyébként kérem ne fárasszon minket itt mindenféle apológiával.
Tudjuk, hogy ki értelmében bizonytalan, az kerülget és igazol és...
És ezzel csak saját magát buktatja le... -
#534 Ebben csak tudni lehet ;) -
cs istvan #533 Bárcsak hihetném , hogy Önnek igaza van.
(Tudom , hogy az interneten tegeződni szokás, de én még ebben sem szeretném követni a társadalmi többséget).
-
#532 Hát a már nem szűznek is tud olyan élményt nyújta egy partner amit még sosem élt át.
A szüzesség elvesztése után is kifogyhatalan a lehetőségek tárháza új adására és kapására. -
BlackWolf #531 :D hajjaj tulajdonkeppen a szuzesseg elvesztese utan kezdodnek az uj dolgok a sexualitas a gyonyor az elvezet az oromszerzes felfedezese ?! ha ezek nem eleg izgalmas es uj dolgok hat nemtudom mi lehetne az :D -
cs istvan #530 Az a korreláció, hogy pl egy szűz embernek egy partner olyan élményt tud nyújtani, amit az addig még sohasem élt át.
Míg ellenben a szüzesség elvesztése után már tulajdonképpen semmi újat nem adhatunk és kaphatunk. -
#529 [egyébként ebből a csúcspontból nagyon hamar mélypont vállhat mikor fél percig sem fog tartani, mert...] -
#528 Ha ezt teszed meg életed csúcspontjának, akkor ez számodra így is van.
Egyébként én meg azt nem tudodm elképzelni, hogy hogyan lesz attól az ember izgalmas egyéniség, hogy még szűz.
Nem látok semmiféle korrelációt a szűzek és az izgalmas egyéniségek között. -
cs istvan #527 Szerintem a szüzesség elvesztése az élet csúcspontja.
Éppen az a baj, hogy nem tudom elképzelni azt, hogy a szüzesség elvesztésén ( vagyis az élet csúcspontján) túljutott ember hogyan maradhat egy izgalmas egyéniség. -
#526 1. nem talákozott a megfelelő partnerrel, akivel szívesen...
2. fél a szexualitástől, nőktől... gátlásai vannak...
3. a szüzesség a perverziója... -
#525 Nem hiszem, hogy ettől megváltozna az ember egyénisége. Legalábbis azé nem akié stabil alapokon áll. Meg azé aki nem a szüzsségre építette fel.
A szűsz emberekből is van egy rakás közönséges és unalmas ember, és a nem szűzekből pedig izgalmas egyéniségek. Így biztosan nem a szűzektől lesz valaki izgalmas egyéniség.
A lényeg az, hogy az ember egészséges módon kézben tudja tartani a szexualitását és ne a szexualitása tartsa őt kézben, rettegésben. -
cs istvan #524 A szüzesség elvesztésének a gondolata számomra még a halálnál is félelmetesebb. A szüzesség elvesztésekor az ember egész addigi egyénisége megsemmisül és elveszik , és az ember egy teljesen más valakivé változik. Egy közönséges és unalmas átlagpasi lesz belőle.
Én mindig arra vágytam , hogy egyszer találkozhassak egy olyan nővel, akiben éppen az kelt majd izgalmat, ha egy férfi még szűz.
Tudom , hogy ezért az átlagemberek kiröhögnek, de én egészen jól viselem azt , ha utálnak és gúnyolnak az emberek. -
Rundstedt17 #523 Önigazolás hogy miért vagy antiszociális.Ha erénynek tartod mentél volna szerzetesnek.40 éves férfi és szűz az nem erény,hanem komoly gondok állnak a háttérben.Jah és abban a korban vagy már akár 30 éves nők is többségükben házasok vagy van gyerekük,vagy esetleg kiégett szinglik avagy ronda gusztustalan nők akármelyik is rohadt sokra nem mész a szüzesség erény dumáddal senki nem fogja értékelni,nőként se lenne érthető de férfiként abszolút kudarc duma. -
cs istvan #522 És mi van akkor, ha valaki a szüzesség miatt érzi magát egy különleges embernek és , bár nagyon vágyik a szexre , még annál is jobban retteg a szüzesség elvesztésétől , mert úgy érzi , hogy utána már nem lenne egy különleges ember ?
Vagy ez egy túl magas gondolatmenet ? -
#521 loser -
Rundstedt17 #520 Antiszociális -
cs istvan #519 Ha egy 40 éves férfi azt mondja , hogy még mindig szűz , ahhoz mit szólnának a fórum látogatói ?
1 : kamuzik
2 : olyan ronda és buta , hogy senkinek sem kell
3 : vallásos
4 : látens homoszexuális vagy aszexuális
5 : esetleg lehet valami egyéb , jó oka rá -
bounty88 #518 hát az az igazság, hogy másfél napja írtam ide a problémámmal, de már el is múlt a dolog.... -
him13 #517 Hali!
Én úgy tudom hogy ezek egy phaetritis nevű betegség tünetei amit anális úton lehet elkapni.Lényege az,hogy a csaj végbelében élőskődő férgek terjesztik.Magyarán hasonló ahhoz mintha bélférge lenne a partnerednek,csak ezek még terjesztenek is vmi szarságot.Azt ajánlom minél gyorsabban menj el orvoshoz,majd ad egy kenőcsöt rá,meg tablettát. -
Rundstedt17 #516 keress fel vmi orvost -
bounty88 #515 üdv. 2-3 hete volt anális sexem egy csajjal, gumi nélkül...eléggé megijedtem utána, mihelyst hazaértem, azonnal lezuhanyoztam, szinte forró szappanos vízzel át is msotam a farkam.......eddig ok...aztán a hétvégén voltam egy másik csajjal, vele gumival volt, most volt rajtam először óvszer...eddig megintcsak ok....nade msot este vettem észre, hogy a farkam ki van pirosodva...piros kis pöttyök mindenfelé...tök meijedtem...mitől lehet...most, ennyi idővel az anális sex után jönne elő a fertőzés? netán az óvszerre vagyis a latexre vagyok allergiás? rá is van írva a dobozra, hogy van aki hajlamos az allergiára, raádásul az enyhe viszketés is a farkamon aztán kezdődött, miután megvolt a csajl óvszerrel...rögtön másnap viszketett....remélem a gumi miatt van, és newm vmi fertőzés az anál miatt:S
vki segítsen -
#514 Nem!
(csak mint esőkabátban napozni) -
tormaimi #513 hy
az ovszer nem rontja valamilyen mértékben az élvezetet? (pl mint kesztyűben kezet mosni) -
AlekSeJ #512 szerintem a pénisze nem volt meg :) -
AlekSeJ #511 bounty..ne ijedj meg..egy nagy reccsenést fogsz hallani amikor átszakad a szűzhártyája, és akkor se pánikolj be amikor artériás vérzéshez hasonló vérspricceloést fogsz tapasztalni..ez természetes :) készíts oda egy bödönt, vagy vödröt..és mehet a menet :) -
isi #510 tunkold szét -
campy #509 ha én azt tudnám húú:D:D -
isi #508 :Ddddddddddddddddd -
Rundstedt17 #507 lol semmi különöset nem igényel jól felizgattod és nem dugod mint állat csak óvatosan ennyi.mennyi idő alatt sikerült megtéríteni? -
bounty88 #506 üdv. a most 18 éves, szűz bnőmmel leszeretnék feküdni, csak az a baj, hogy még nem volt szűz bnőm....szal mire ügyeljek? mármint nagyon fog neki fájni? és vérezni?:S - na meg ha érzem hogy a szűzhűrtya miatt nem megy, akkor lassan csináljam, vagy hirtelen "szakitsam át"? -
#505 Ezzel az aláírással nem semmi kérdés :D -
#504 Itt ilyen topik is van? Beszarok :D
Az 1, 2, 3 az szélességet és hosszúságot jelöl, de inkább a szélességel lehet baj. Volt már, hogy kurva szűk volt a dolog, és nem volt kellemes, pedig nem vagyok nagy méretekkel megáldva. Szóval nem árt megnézni, hogy mekkora az óvszer mérete. És ami fontos, a lejárat dátumát is. Az akció végén, pedig megnézni, hogy tényleg tartott-e a cucc, vagy lehet aggódni. Remélem segítettem :D -
#503 Csk kíváncsi vagyoki:) -
campy #502 úgy tűnik h ez télleg fontos neked:):D -
#501 Valaki tudna nekem segíteni?
Az óvszerméretek, hogy vannak?
ugye van 1 2 3... ezek mit jelentenek? -
#500 TEKKKKKK -
#499 LOL