DVTK

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

StephenKing
Ezt is megnyertük!!! Két meccs hat pont és gólt sem kaptunk!!!! Csak igy tovább!!!
CSAK A DIÓSGYÕR!!!

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

StephenKing
Jöhet "szakértõ" Urbán csapata, ha a védelem tudja azt hozni amit az Újpest ellen és miért ne tudná akkor nem lesz gond. Egy vagy két gólt meg begyötrünk annak külön örülnék ha Simon vagy Faggyas gólt lõne mert bennük sokkal több fantáziát látok mint a tavalyi elöl játszó játékosainkban!

mooo
<#eljen>
StephenKing
Eszméletlenül nagy gratuláció a csapatnak és az egész szakmai stábnak!!! Ennél jobban nem is lehet az idényt kezdeni! Nagyon jó hangulat volt, az elsõ félidöben inkább csak gyürték egymást a csapatok nekünk túl sok helyzetünk nem volt vagy ha volt akkor a végére mindig becsúszott valami hiba. Aztán nem tudom mi történhetett a szünetben az öltözöben mert egy teljesen más csapat jött ki a második félidõre. Elkezdtünk igazán játszani és végül Farkas Viktor be is fejelte a gólt na azt a hangrobbanást nem lehet leírni. Ami meglepett egyáltalán nem álltunk be védekezni sõt még rúghatunk volna egy pár gólt a kis Faggyas már igy is nagy kedvenc jó játékos lesz belõle a Stanic meg már a megjelenésével is frászt hozza az ellenfél védõire. Fel lehetne sorolni az egész csapatot mert mindenki igen jól játszott. Én meg úgy berekedtem a szurkolástól hogy alig van hangom. Ez a gyözelem megadja a jó alaphangot a következõ meccsekre. A következõ fordulóban a Reac-ot is verjük simán! CSAK A DIÓSGYÕR!!!!

mooo
Ennél jobb hétvégém nem is lehettt volna! THX FIÚK HAJRÁ DVTK!
egypszichonauta
megvertük az ute-t!!! ennél jobban nem is kezdõdhetett volna a bajnokság!
<#worship><#taps><#wink>

mooo
Történt bizony...Csanknak én örülök,meg a sok eredményes felkészülési meccsnek,habár kellett volna valami acélosabb partner is..
Egy döntetlenre pedig mindenképp jók vagyunk a holnapi meccsre
StephenKing
Teljesen kihalt a topic??? Pedig történt egysmás a holtidényben!
Vasárnap szerintem verjük az újpestet!

StephenKing
Kaptunk egy gyenge 4-est az MTK-tól de sajnos ez az eredmény a realitás. Úgy néz ki hogy jövõre sem lesz igazán nagy elõrelépés körülbelül ugyanennyi pénzbõl kell majd gazdálkodni a klubnak igy továbbra is próbálnak a fiatalokra építeni. Az a hír járja hogy Pajkost elküldik az idény végén és Bicskei jön helyette de ez csak olyan pletyka szinten megy még ez igazán minõségi váltás lenne a kispadon.

StephenKing
Gólösszefoglaló
engedélyezd az elõugró ablakot ha meg akarod nézni

StephenKing
Ezen a meccsen minden összejött. Nem voltunk olyan sokan mint szoktunk de a hangulat igy is fantasztikus volt. Minden gól gyönyörû volt föleg a Binderré ahogy lerázta a védõket<#eljen> Csak azt tudom írni mint eddig is kell igazolni 3-4 meghatározó játékost és akkor jövõre a tabella elsõ felében fogunk végezni!

andriska
És végre sok szép gólt rúgtunk!Hajrá DIÓSGYÕR!!!!

blackmetal
SZÉP VOLT FIÚK!!!

\"For those about to rock-we salute you!\"

románt!? :SSSS

StephenKing
Sima 2-0 ahogy olvasom az online közvetitést még csak helyzetünk se nagyon volt.
Jövõre komoly erõsítés kell ha nem akarunk egész szezonban kinlódni.
A csapathoz közel álló embertõl tudom hogy már kinéztek egy román csatárt és egy ballábas középpályást.

StephenKing
Nem tudtam meccsre menni de ahogy látom nem sokat vesztettem.

mért? kifejezetten kulturált volt... kulturáltan örültem nem?

mooo
Na most már kinn vannak az eredmények
Még mindíg nem hiszem el....
mooo
Erre már nem mondok semmit...
mooo
Én vagyok vak,vagy tényleg nincs kint a Pápa elleni eredmény?honlap
Netán nem merik kirakni?
:) nah mellesleg ez télleg szopás pápa nem olyan jó csapat azért... ráadásul idegenben...

JackDaniels
Erre inkább már nem mondok semmit.

\"Never say never!\" W Churchill

mooo
Mondjuk,ahogy olvasom szerencsénk se volt.A sok helyzetbõl egy azért becsuroghatott volna.
mooo
Hát ez szomorú..82 perce lett volna a csapatnak,hogy kiegyenlítsen hazai pályán egy Pápa ellen.Ez van :(
JackDaniels
Naon remélem, hogy nem borul a papír forma.:)

StephenKing
Ma megverjük a Pápát, szerintem egy sima 2-0 lesz ide.
Szombaton délelött már a meccsre gondolok...........

-? +.

gumiszobábaan edzettem mellesleg moderálom magam ha nem vettétel volna észre? :\

mooo
Annyira még nem durvult el,de ha még1x szid,vagy trágárkodik biztos,hogy törlöm .
JackDaniels
Asszem van házigazdája a topiknak, lehetne szelektálni, esetleg.

StephenKing
269-es hozzászólás vége. Amúgy meg nyiss magadnak egy szpari topikot és ott kiélheted magad! Ez itt a Diósgyörröl szól és ha nem tudsz normálisan hozzászólni a dolgohoz akkor inkább ne írj semmit vagy törölve lesznek a beírásaid!

köcsögöztem?

mooo
Ha nem tudsz szidás és köcsögözés nélkül fórumozni,akkor ne írj ide....
igen nekem is tetszettek mindig sokan voltak rajta és jó hangulatúak voltak. :)

jha most olvastam el figyelmesebben mind1 nekem van igazam.

Tirpák jelentése: Nyíregyháza mellett a bokortanyákban élõ emberek összessége akik földeket mûveltek.

mivel én Nyíregyházi vagyok és nem bokortanyai ezért ezt szoptad... 2, DiósgyõriVTK-Nyíregyháza Spartacus 0-1 2004/2005 szezonban. köcsög

mooo
Ajaj,bizony milyen jók voltak azok a meccsek,pláne idegenbe,csak a faszér van olyan messze a stadion az állomástól?<#hehe>
blackmetal
"ki nem ugrál büdös tirpák..."

StephenKing
Jövõre sem lesztek NB1-esek pedig egy jó Diósgyõr-Nyíregyháza derbi még a Fradinál is jobb szokott lenni.
Amúgy a hozzászólásod minõsit! Foglalkoz csak a saját csapatoddal!

JackDaniels
Nem szar az, csak neked nem teccik.:PP
NBII-vel nem foglalkozunk.:))

elég szar.. az egész topik.. hajrá Nyíregy ;)

StephenKing
Nyertünk és ez a lényeg a gyõzelmet nem kell megmagyarázni! Jövõre igazolni kell vagy két jó román csatárt és nem lesz gond!Sipekit pedig mindenképp itt kell tartani bár erre szerintem nagyon kevés az esély! Õt már télen is csábitotta a Vasas úgyhogy elé kell tolni egy visszautasithatatlan szerzõdést <#nezze>

mooo
Szóljatok,ha zavaró a háttér,azt akkor kiveszem,vagy rakok másikat.
blackmetal
jaja

R10
zsír topic

!!!Hajrá Brazília!!!

egypszichonauta
je,nyertünk...

JackDaniels
Hurrráááááááááá! Ideje volt mán!!!!! Csak meg van a 3pont. Hátha még ez a buzi Pajkos eltakarodna innen és jönne egy normális szakember, a fiatalok csodákra lennének képesek.

JackDaniels
72.percben még mindig vezetünlk.:))) Jóvóna, ha maradna.:)) hajrá DVTK.:))

JackDaniels
Honvéd ellen félidõben 1-0ra vezetünk. Elég lenne a végén is!!

JackDaniels
Nem a bíró volt a hibás. Mondjuk láttam már sokkalta jobb játékvezetést is, ez tény.:) A bíró vezethet bármilyen szarul, ha rúg egy csapat 5gólt, akkor nincs mirõl beszélni. Ennek a csapatnak ez a baja, nincs aki gólt rúgjon.