DVTK
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Diósgyõri stadion, 1000 nézõ Vezette: Pánczél, Asszisztensek: Tompos, Tóth II.
Gólszerzõ: Binder (28.)
Sárga lap: Kunzo (31), Elek (54.), Sipeki (83.)
Piros lap: -
Nem baj én érzem,hogy benne van a fiúkban a gyõzelem!
FOXI!!!!!!!!!!
93-ik percben gól!!! Úgy néz ki hogy a Kaposvár még nálunk is szerencsétlenebb. Jók az afrikaiak de a védõink még mindig töketlenek nincs kapusunk, de legalább nyertünk és ez a lényeg!
De nekem az a kettõ afrikai játékos játéka tetszik. Egy afrikai löhette volna a 2. golunkat. Remelem fellenditik a DVTK játékát!!
De szeretnék már végre gyõzelemrõl írni...
Más:
Sportliget: az utca eltûnik a liget érdekében
A Szudi-tanyaként ismert Sportliget utca házait elkezdték bontani, miután a diósgyõri sporttelep szívében található lakóingatlanokat megvásárolta az önkormányzati tulajdonban lévõ MIK Zrt.
Lapunk érdeklõdésére Nagy Béla, a Diósgyõri Sportlétesítményeket Mûködtetõ Közhasznú Társaság igazgatója elmondta: az 1400 négyzetméter nagyságú területet a DSM Kht.-nek adta át az önkormányzat, és ezen a helyen a rekultivációt követõen a füves labdarúgó-edzõpályát fogják bõvíteni, illetve a közvetlen szomszédságában található területen egy újabb futballpályát alakítanak ki.
Végre elég ocsmány volt a Stadion mögötti rész. Egyre több edzõpálya, kezdünk hsonlitani egy futballklubhoz márcsak az eredményeknek kellene jönni.
Szerintem ez tippmixes meccs volt elég jól fizetett a Pécs gyözelme.
\"For those about to rock-we salute you!\"

Igazoltunk egy argentint a beceneve Ayala<#taps>#taps> ha csak tizedannyira játszik jól mint az eredeti már jól járunk veleitt a hír
Jól sikerült a logód!<#eljen>#eljen>
A meccsrõl:nekünk szerintem pont jól jött ez a kis szünet Csank igy méginkább formálhatja a csapatot a saját szájaize szerint. Jó kis derbi lesz annak ellenére is sokan lesznek szerintem hogy tévés meccs lesz. Szerintem két szabadrúgásgóllal nyerünk! CSAK A DIÓSGYÕR!!!
HAJRÁ DIÓSGYÕR!