DVTK

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
Hát igen a vác eléggé gyenge volt. Én a trubünön ultem és lesetem a meccset. Hát rohogtem párszor amikor csuszlaltak a jatekosok. No de lényeg hogy nyertunk szerencsénk volt hogy a vác nem tudott játszani. A debrecen igen nehéz ellenfél lesz....

StephenKing
Ha berúgjuk a helyzeteinket akkor nyerhettünk volna 5-6 góllal is. Az afrikaiak megmutatták hogy hogyan kellene játszani ezt a játékot. A védelmet elégé átszervezte Csank ez most bejött de a Debrecen ellen ez kevés lesz. A Vác meg nem tudom hogy keveredett az Nb1-be de nem idevaló.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

andriska
Nahh csak kibírtuk gól nélkül.

mooo
DVTK - Vác 1:0(1:0)
Diósgyõri stadion, 1000 nézõ Vezette: Pánczél, Asszisztensek: Tompos, Tóth II.
Gólszerzõ: Binder (28.)
Sárga lap: Kunzo (31), Elek (54.), Sipeki (83.)
Piros lap: -
mooo
Na igen én a Paks elleni meccsre is azt hittem,hogy sima lesz...
Nem baj én érzem,hogy benne van a fiúkban a gyõzelem!
StephenKing
Az még nem jelent semmit ha a védelem hozza a szokásos formáját bárkitõl képesek vagyunk kikapni. Nálam ez a meccs a vízválasztó most kimegyek de ha nem fognak hajtani hanem úgy játszanak mint eddig akkor én már az idén nem megyek többet kezdem unni hogy hülyének néznek de azért CSAK A DIÓSGYÕR!!!

Sas6
Ráadásul a vác joval mogottunk van :)

mooo
Végre újra meccs 14:00-tól!Remélhetõleg a legutóbbi gyõzelemtõl visszajött az önbizalmuk a srácoknak és magabiztosan begyûjtik a 3 pontot hazai pályán!
egypszichonauta
jaja az a lényeg hogy nyertünk(végre)...

StephenKing
NYERTÜNK!!!!!!!!!!!
FOXI!!!!!!!!!!
93-ik percben gól!!! Úgy néz ki hogy a Kaposvár még nálunk is szerencsétlenebb. Jók az afrikaiak de a védõink még mindig töketlenek nincs kapusunk, de legalább nyertünk és ez a lényeg!

Sas6
Simán.

blackmetal
csank berakhatta volna õket kezdõbe

\"For those about to rock-we salute you!\"

Sas6
Hát sajnos ez van. Én sem örülök neki a vasas-t igazán elverhettuk volna fõleg itthon.

De nekem az a kettõ afrikai játékos játéka tetszik. Egy afrikai löhette volna a 2. golunkat. Remelem fellenditik a DVTK játékát!!

mooo
Újabb vereség.Itthon.Szomorú vagyok.Nem kicsit.<#shakehead>
De szeretnék már végre gyõzelemrõl írni...
mooo
Tudni kellene gólt lõni és vesztes helyzetbõl fordítani.<#shakehead>
StephenKing
Pakson is kikaptunk. Valami itt nagyon nincs rendbe változások kellenek de hogy milyenek azt nem tudom, nem hinném hogy egy másik edzõvel sokkal jobbak lennénk de ez igy nem mehet tovább!!

blackmetal
már csak a stadionnal kéne kezdeni vmit :S

mooo
<#eljen>
StephenKing
Hagyd úgysem érti vagy nem akarja megérteni de a törlés jó ötlet!
Más:
Sportliget: az utca eltûnik a liget érdekében

A Szudi-tanyaként ismert Sportliget utca házait elkezdték bontani, miután a diósgyõri sporttelep szívében található lakóingatlanokat megvásárolta az önkormányzati tulajdonban lévõ MIK Zrt.

Lapunk érdeklõdésére Nagy Béla, a Diósgyõri Sportlétesítményeket Mûködtetõ Közhasznú Társaság igazgatója elmondta: az 1400 négyzetméter nagyságú területet a DSM Kht.-nek adta át az önkormányzat, és ezen a helyen a rekultivációt követõen a füves labdarúgó-edzõpályát fogják bõvíteni, illetve a közvetlen szomszédságában található területen egy újabb futballpályát alakítanak ki.

Végre elég ocsmány volt a Stadion mögötti rész. Egyre több edzõpálya, kezdünk hsonlitani egy futballklubhoz márcsak az eredményeknek kellene jönni.

mooo
Ki nem sz*rja le te nehézfelfogású..Itt a legutóbbi bajnokiról volt ugye szó,amikoris kedvenc nyíregyházi csapatod másodosztályú...De engem ez se nagyon érdekel csupán csak annyi,hogy ne látogasd a topicot,mert mindig flémelsz.Vagy látogasd,de ne írj bele.Mostantól kezdve törlöm a flémjeidet...
pl nyíregyháza nyert diósgyõrött. amikor nb1-es volt. azthiszem bebuktad.

mooo
Egy PMFC-töl kikapni?Úgy mondod mintha egy szar másodosztályú senkicsapattól (pl nyíregyháza<#hehe>) kaptunk volna ki.Tény hogy itthon fájó volt a vereség,de ha nem kajuk elején azt a két gólt,még akármiis lehetett volna.Mindegy ez van,itt az a lényeg,hogy te direkt jössz ide felbosszantani a topic közösségét már egy jó ideje.Nem kellene...Ez egy fórum,nem itt kell kiélni magadat.Bye <#wave>
nem beszólás volt. a beszólás nemilyen. mellesleg a ti csapatotok bõven belefér a másodosztály aljára valahol a Békéscsaba körül. egy PMFC-tõl kiakpni. pfáy.

StephenKing
Na most aztán jól beszóltál inkább foglalkozz a saját MÁSODOSZTÁLYÚ csapatoddal ha nagyon akarod nyitok itt neked egy szpari topikot és ott kiélheted magad.

játék függõ :O

StephenKing
Köszönöm az együttérzést<#mf1> pókeren a többszörösét visszanyertem.

buktad :-]

StephenKing
Ez szörnyû volt minden csapatrész csõdöt mondott. Egyedül Sipeki az akin látni hogy akar és tud is focizni és még az új argentin srác sem volt rossz.
Szerintem ez tippmixes meccs volt elég jól fizetett a Pécs gyözelme.

mooo
Hát erre most így hirtelen nem tudok mit mondani.Megyek inkább alszok egyet.<#sir>
StephenKing
Sajnos most csak tévébõl tudom nézni de igy is nagyon szurkolok a csapatnak nem lesz könnyû meccs de jó lenne mindenképp nyerni nem mellesleg meg azért mert egy ezrest raktam rájuk a sportingbeten.

mooo
19:00-tól közvetíti a meccset a Duna TV,aki nem tud kimenni a meccsre az otthonról szurkolhat!
Sas6
:D LOL

StephenKing

elég egyedi

Sas6
Szép neved van a teljes névnél...

itt legalább van pénz csak játék nincs ____-___

blackmetal
ami nektek sose fog sikerülni, ugyanis mindig alacsonyan lesztek ^_^

csak magasról lehet nagyot esni .^.

Sas6
Ez igy igaz a ZTE az tényleg jobb csapat ha megnézzuk szinte minden heyzetüket belötték ami volt.

StephenKing
1-4 ez teljesen reális a játék képe alapján. A zete enniyvel jobb csapat. Valami hihetetlenül gyengén játszottunk a védelem teljesen szét volt esve a középpályán olyan gyorsan mentek át mintha nem is lett volna. Én Szalma helyett kipróbálnám Szántait a kapuban Katonát pihentetném mert alig volt jó megmozdulása, Faggyast pedig még nem tenném a kezdõbe mert még nem odavaló. Ettõl az eredménytõl leszálltunk a földre be kell látni hogy csak egy jó középcsapat vagyunk a kiugró eredményt nem ebben a bajnokságban fogjuk elérni. CSAK A DIÓSGYÕR!!

Sas6
:DD

StephenKing
Egy óriásplakát a stadionnál

StephenKing
Legutóbbi tévés meccsünkön 5-2-re vertük a Kaposvárt én egy ilyen eredménnyel elégedett lennék.
Igazoltunk egy argentint a beceneve Ayala<#taps> ha csak tizedannyira játszik jól mint az eredeti már jól járunk veleitt a hír
Jól sikerült a logód!<#eljen>

mooo
Most olvastam a tegnapi északba,hogy a pénteki meccset a Duna TV fogja közvetíteni élõben 19:00-tól!
Sas6
Mit szoltok hozzá hogy kiesett a fradi? Hát amikor én megtudtam orultem nagyon apám is ilyetszolt VAN isten :DD Tok jo látni hogy a DVTK az elso a bajnokságba tok LOL. Apám ilyet szolt nekem fiam a DVTK megy a Bajnokok Ligájába :DD

StephenKing
Kösz Rizla mûve.
A meccsrõl:nekünk szerintem pont jól jött ez a kis szünet Csank igy méginkább formálhatja a csapatot a saját szájaize szerint. Jó kis derbi lesz annak ellenére is sokan lesznek szerintem hogy tévés meccs lesz. Szerintem két szabadrúgásgóllal nyerünk! CSAK A DIÓSGYÕR!!!

mooo
Kiváncsi vagyok a pénteki meccsre.Érdekes lesz az biztos a két 100%-os csapat bajnokija..
mooo
Jó a logód!Asszem csináltatok magamnak én is valamilyen hasonlót.
egypszichonauta
elsõk vagyunk!!!<#vigyor2>
AKI DIÓSGYÕR!

andriska
Mondjuk ehhez kellett Szalma bravúrja is,bár a lényegen ez semmit nem változtat.
HAJRÁ DIÓSGYÕR!