DVTK

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Jaja,én is ott ültem,jól megcsinálták!
De ehhez képesz szar volt a meccs, meg a kis kö**** bíró..

A lófejût meg ki kelett volna állítani sztem <#eljen>

Glory, Glory Man. United!

egypszichonauta
ja a tribünt jól megcsinálták,ott is ültem,a hangulat jó volt,csak hát a játék az egy nagy nulla,a fradi is gyenge csapat de hogy nekünk nem volt egy normális helyzetünk se...kérdem én van egyeltalán használható csatárunk?nemigen.
viszont az melengette a szívemet:lipcsei peti,a lófejû...<#nevetes1><#mf1><#crazya>

StephenKing
Kritikán aluli játékvezetés volt remélem a bíró ha megbetegszik akkor a kezelõorvosa is "csak" ennyit fog hibázni mint ammennyit a mi meccsünkön.
Azért nem csak ezen múlt a játékosok gyáván szinte nulla akarással játszottak a taktikáról meg inkább nem is beszélek mert szerintem az nem volt.Megint nem használtuk ki a széleket ahol pedig meg lehetett volna verni a fradit. De ha ki is passzolták szélre csak 1 max. 2 ember kisérte a támadást. Én többet futok egy kispályás meccsen mint ezek a játékosok összesen.
De hogy valami jót is írjak nekem nagyon tetszett a felújított tribün!
Jövõre igazolni kell 4-5 új meghatározó embert amibõl -legalább 2 igazi csatár ha van ilyen egyáltalán Magyarországon- vagy igazán keserves szezon elé fogunk nézni.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

bp
képek a szokásos helyen: a7fotoja

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

gabber_saviola
<#hehe>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mukika
<#gonosz1><#mf1><#gonosz1>

gabber_saviola
<#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bp
Most megverjük a Fradit!!!!!!!
http://a7fotoja.atw.hu

JackDaniels
Ideje volt már egy 3pontos meccsnek, most egy darabig abba sem kellene hagyni.

\"Never say never!\" W Churchill

andriska
Meg bizony,lehet vígadni <#pias>

andriska
noob

RIZLA
jojozik(almafabéta)

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
huvazzeg....jojzik a szemem 😊 <#wave>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

nincs meg valakinek a SZPARI-DVTK meccs? tavalyól...

blackmetal
hát a gyõzelem megvolt végre 😊

\"For those about to rock-we salute you!\"

Jó eredmény a Debrecen elleni döntetlen, remélem ma meglesz a gyõzelem is 😊
andriska
A Debrecen elleni meccs biztos izgalmas volt.
Azért ez az eredmény nem rossz,még ha Máté egy kicsit 'segített' is 😊
Remélem ez elég erõt ad a tatabányai meccsre!

egypszichonauta
kiesni nem fogunk nyugi,de tényleg jó lenne már egy meccs ahol jól elverjük az ellenfelet...

bp
a mérkõzés képei: DVTK-PÉCS

JackDaniels
Nem a hangulat, hanem a 3pont lenne a lényeg!!!
Milyen lesz majd jó hangulatban kiesni??😞

egypszichonauta
az elsõ félidõ gyatra volt,a másodikban végig jobbak voltunk mint a pécs,szal egy gólt azé be kellett volna vhogy ,mind1
persze hangulat az mindig ott van,aki diósgyõri!!!!...<#papakacsint>

StephenKing
A meccsrõl most nem tudok írni sokmindent, túl sok sört ittam igy alig emlékszem valamire<#pias> De gólt már megint nem rúgtunk.

blackmetal
van néhány gyerekben tehetség, jeremiás például most szépen játszott, csak hagyni kéne
õket kibontakozni 😊

StephenKing
Sajnos már késõ bármit is kitalálni játékost már nem lehet igazolni akik meg itt maradtak ennyit tudnak. Csak imádkozni tudunk hogy nekünk kedvezõen alakuljanak a többi csapat meccsei mert hogy ez a csapat nem fog túl sok pontot gyüjteni az tuti bár ne lenne igazam!

Sajnos ha ez így folytatódik jó vége nem lesz, ez a pontelõny így kevés lesz ez már most látszik. Eltaktikázták magukat az illetékes urak.A diósgyõrrel a Tippmix és a Totó játékosok járnak csak jól.Kár, hogy a korábbi esetbõl nem tanultak. Õsszel egy jó ütõképes csapat tavasszal pedig.....Jó lenne kitalálni valamit mert különben marad az NB II. Hajrá Diósgyõr!!!!!
StephenKing
Rég orditottam ennyit meccsen mint a Reac ellen. Látszott hogy akarnak a fiúk csak hát a pálya jobban hasonlitott a szántóföldre mint focira alkalmas gyepre.Mondjuk ezt a meccset simán nyerni kellett volna csak hát megint nem volt támadójátékunk az ellenfél tizenhatosánál elfogyott a tudomány már ha eljutottunk addig. A tizenegyesgól után meg teljesen összezavarodott a csapat csak Szalmán múlt hogy nem kaptunk ki.
A Pécs ellen nyerni kellene de irtózatosan nehéz lesz.

JackDaniels
Ha látnám, hogy érdemes, akkor kimennék, nem kellene ehhez sok.😊 Majd a szavadon foglak.😊 Thx!😊

StephenKing
Kösz szépen igy legalább tisztábban látni a dolgokat.
Azért ha egyszer úgy gondolod hogy kijössz egy meccsre egy sörre a vendégem vagy<#pias>

JackDaniels
Egy bunkó, nagyképû benzinkutas vállakozó. Úgy lett edzõ, hogy megvette a debreceni nõi csapat kispadját 1M ft-ért. Én sokáig benne voltam a fociban , jobban, mint a meccsre kijáró szurkolók. Igazolt játékos voltam, amíg meg nem sérültem, majd játékvezetõsködtem, aminek sajna a már elõbb említett sérülés kiújulása(rásérülés) vetett véget. Kicsit jobban a dolgok mögé láttam sokáig. Mondjuk ha említenének az illetõk erdményeket, amiket ez a dagadt fasz elért, akkor rendben van, hogy jó véleménnyel vannak róluk. Ez a magyar futball rákfenéje, hogy az ilyen Pajkos-félék a pálya közelébe kerülhetnek és még õ van ki a hatalmas "szakértelmével" röhögnöm kell. Valamint ezeknek aki Pro, és másfajta licencet adott, azt is kerékbe törném. A Mezey-féle emberek amíg el nem takarodnak a magyar fociból, addig ne is várjunk semmi jót. Remélem, azért a DVTK nem fog kiesni, én továbbra is szurkolok nekik, nem is kicsit, csak meccsre nem járok már egy jó ideje. Így hirtelen ennyi, többet nem akarok mondani, mert esetleg jobban belegázolnék egyes emberek lelki világába.😊

StephenKing
Mit tudsz Pajkosról amit mi nem?? Érdekelnének a részletek föleg a 207-es hozzászólásod részletei. Akár priviben is!
Járom a DVTK-s fórumokat és mindenki jó véleménnyel van Pajkosról -mondjuk én személy szerint nem rajongok érte mióta kiötlötte ezt a tavaszi "nyerõ" taktikát-
Kicsit szeretnék a szinfalak mögé látni <#vigyor3>

JackDaniels
Én sajnos nem nagyon reménykedek.😞 A focit ugye, gólra játszák, tehát ahhoz hogy nyerjuen a csapat gólt kellene lõni, vagy gólokat. Gól nélkül max. döntetlen. Mondjuk, nem ártana, ha erre Pajkos elvtárs is rájönne a nagy szakértelmével együtt.

StephenKing
A most hétvégi Reac elleni bajnoki lesz a vizválasztó ha kikap a csapat akkor kezdhetünk barátkozni a kiesés és az edzõcsere gondolatával. A bivalyerõs középpályás sorunk eddig nem mutatott túl sokat és ez az egycsatáros taktika sem fekszik nekünk igazán.

Sas6
döntetlen😊

JackDaniels
Figyu! Az a "donti" az micsoda???? Én elég jól beszélek magyarul, de ezt nem értem.<#fejvakaras>

JackDaniels
Pajkos elvtárs nagyon kivolt a szakértelmével, amikor Kunticcsal összekülömböztek. Nagyon hangsúlyozta, hogy az õ "szakértelme" miatt van ott a csapat, ahol. Most is megkérdezném ettõl a faxcopó benzinkutas vállalkozótól, hogy hol van a szakértelme?? Az a magyar foci óriási rákfenéje, hogy az ilyen "szalemberek" mint a Pajkos egyáltalán a pálya közelébbe vannak engedve.

Sas6
Nem örülök neki hogy kikaptunk a vasas ellen ott legalább egy donti kellet volna! De a REAC ellen NYERNI KELL!! Ott szurkoltam az Ultraknal mint állat. Nagyon jo volt. A szurkolas élvezetesebb volt mint a meccs😛 Na majd a reac ellen😊 HAJRÁÁÁ DIOSGYOOR!!!!!!!!!<#vigyor2><#vigyor2>

StephenKing
Behalt a topic mint a csapat szombaton!

andriska
Erre nem számítottam,hogy így kiütnek minket.Most mérhetetlenül szomorú vagyok <#shakehead>

blackmetal
szerintem nem volt rossz meccs, igaz gyengén kezdtünk, de a második félidõben már
adtunk a milkáknak! remélem a fehérvár ellen legalább ilyen játékban lesz
részünk és akkor még a gyõzelem is lehetséges, csak bátrabban kéne pályára
állni! HAJRÁ DIÓSGYÕR!

mukika
hát idáig nincs veletek fortuna... :[

StephenKing
Végre eljött a szezonkezdet. Az összeállítást böngészve szerintem hátul Elek érkezésével egyértelmüen erõsödtünk a középpályánk hagyományosan jó Vityával Sipekivel és Binderrel, elöl vannak a gondok de majd meglátjuk hogy a fiatalok hogy bizonyitanak. A döntetlennel azt hiszem elégedetek lennénk az Újpest ellen de azért nem lenne semmi ha megleckéztetnénk a nagyarcú Újpestieket.
Szóval telitorokból HAJRÁ DIÓSGYÕR!!!!!!

andriska
El se hiszem nem sokára meccs lesz.Elverni a listavezetõt!

JackDaniels
Úgy legyen!😊)

StephenKing
Például a tavalyi idény <#vigyor3>
Na a viccet félretéve véleményme szerint a csapat csak elöl gyengült oda még kellene egy csatár. Majd meglátjuk hogy mire lesz képes ez az igencsak megfiatalitot csapat tavasszal szerintem rajtunk szurkolókon nem fog múlni semmi. Annyi elõnyünk van hogy elég sok meccsünk lesz itthon itt meg úgyis belehajszoljuk a csapatot a gyözelembe.

Sas6
hajrá!

JackDaniels
Van egy olyan rossz érzésem, látván a téli játékos mozgásokat, hogy megint örülhetünk, ha tavasszal elkerüljük a kiesést.((( Egyszer érném már meg, hogy a tavasz jobban sikerül a csapatnak, mint az õsz.

liverpool fan
Hajrá Diósgyõr !!

\"Hivatalosan\" is a \'Pool a 20. század legjobb angol csapata.

JackDaniels
Pajkost nem sajnálnám. Ismerem személyesen is, tudom hogyan lett edzõ, milyen háttérrel "csöppent" bele a magyar futballba. Tõlem mehetne, akkor sem örültem, amikor idehozták. Kunticsot fiatal, ambiciózus edzõnek tartom, én szereteném ha maradna. Részemrõl ennyi.

StephenKing
Pajkos János meglepõ és õszinte nyilatkozata a gyõri siker után: A mérkõzés elõtt is úgy gondoltam, hogy nyerni fogunk Gyõrben, és örülök, hogy sikerült ezt a bravúrt véghez vinni. A csapat azt az arcát mutatta, amit a bajnokság során többször is. A mérkõzés folyamán végig uraltuk a játékot. Ha a játékvezetõ megvédett volna minket a sok alattomos szabálytalanságtól, akkor nagyobb arányban is nyerhettünk volna. A gyõriek szépítése után féltem az egyenlítéstõl, mivel a játékvezetõ a Farkas N. elleni szabálytalanság után a hazaiaknak ítélt szabadrúgást. Tartottam tõle, nehogy nagyobbat tévedjen a kárunkra. A gyõzelem ellenére mégsem vagyok felszabadult és felhõtlenül boldog. Túlteljesítettük, amit terveztünk. Az elõrelépéshez bizonyos dolgokon változtatnunk kellett. A sikertelenségnél azonban sokkal rosszabb a bizonytalanság… Én ezt nem anyagi szempontból gondolom, hanem hogy szakmai szempontból nem tudunk tiszta vizet önteni a pohárba, ki érezheti magáénak a sikert. Lelkiismereti kérdést szoktam csinálni bizonyos dolgokból, én mindig lelkiismeretesen végzem a munkámat, de azt nem szeretem, ha más profitál belõle. Arra gondolok, ami a múlt heti országos sportlapban megjelent (Zoran Kuntic azt nyilatkozta, hogy õ a fõnök – a szerk.). Ilyen formában én így nem akarom tovább csinálni. Részemrõl Zoran Kuntic és az én viszonyom normálisan mûködött, de ez fordítva nem igaz. Van bennem önérzet, így ezt nem tudom elfogadni. Beszélek a vezetõkkel, nekem van edzõi papírom, mivel a nevemet adtam, úgy gondoltam, a szakértelmem is kell. Úgy érzem, én irányítottam a dolgokat, enyém volt a felelõsség, ezért joggal érezhetem úgy, ennek köszönhetõ az eredményesség. Nem szeretném, hogy más az én hátamon evezzen a partra.
Azért ez egy kicsit elgondolkodtató hogy kinek mekkora része van a sikerben. Szerintem egyikük menni fog a télen.

andriska
Valóban kár,hogy pont most lesz a szünet,hisz tényleg remek formában volt a csapat.Remélhetõleg tavasszal ugyanott folytatják,ahol most abbahagyták!