705
DVTK
-
#344 Simán. -
#343 csank berakhatta volna őket kezdőbe -
#342 Hát sajnos ez van. Én sem örülök neki a vasas-t igazán elverhettuk volna főleg itthon.
De nekem az a kettő afrikai játékos játéka tetszik. Egy afrikai löhette volna a 2. golunkat. Remelem fellenditik a DVTK játékát!! -
#341 Újabb vereség.Itthon.Szomorú vagyok.Nem kicsit.
De szeretnék már végre győzelemről írni... -
#340 Tudni kellene gólt lőni és vesztes helyzetből fordítani. -
#339 Pakson is kikaptunk. Valami itt nagyon nincs rendbe változások kellenek de hogy milyenek azt nem tudom, nem hinném hogy egy másik edzővel sokkal jobbak lennénk de ez igy nem mehet tovább!! -
#338 már csak a stadionnal kéne kezdeni vmit :S -
#337 -
#336 Hagyd úgysem érti vagy nem akarja megérteni de a törlés jó ötlet!
Más:
Sportliget: az utca eltűnik a liget érdekében
A Szudi-tanyaként ismert Sportliget utca házait elkezdték bontani, miután a diósgyőri sporttelep szívében található lakóingatlanokat megvásárolta az önkormányzati tulajdonban lévő MIK Zrt.
Lapunk érdeklődésére Nagy Béla, a Diósgyőri Sportlétesítményeket Működtető Közhasznú Társaság igazgatója elmondta: az 1400 négyzetméter nagyságú területet a DSM Kht.-nek adta át az önkormányzat, és ezen a helyen a rekultivációt követően a füves labdarúgó-edzőpályát fogják bővíteni, illetve a közvetlen szomszédságában található területen egy újabb futballpályát alakítanak ki.
Végre elég ocsmány volt a Stadion mögötti rész. Egyre több edzőpálya, kezdünk hsonlitani egy futballklubhoz márcsak az eredményeknek kellene jönni. -
#335 Ki nem sz*rja le te nehézfelfogású..Itt a legutóbbi bajnokiról volt ugye szó,amikoris kedvenc nyíregyházi csapatod másodosztályú...De engem ez se nagyon érdekel csupán csak annyi,hogy ne látogasd a topicot,mert mindig flémelsz.Vagy látogasd,de ne írj bele.Mostantól kezdve törlöm a flémjeidet... -
isi #334 pl nyíregyháza nyert diósgyőrött. amikor nb1-es volt. azthiszem bebuktad. -
#333 Egy PMFC-töl kikapni?Úgy mondod mintha egy szar másodosztályú senkicsapattól (pl nyíregyháza) kaptunk volna ki.Tény hogy itthon fájó volt a vereség,de ha nem kajuk elején azt a két gólt,még akármiis lehetett volna.Mindegy ez van,itt az a lényeg,hogy te direkt jössz ide felbosszantani a topic közösségét már egy jó ideje.Nem kellene...Ez egy fórum,nem itt kell kiélni magadat.Bye -
isi #332 nem beszólás volt. a beszólás nemilyen. mellesleg a ti csapatotok bőven belefér a másodosztály aljára valahol a Békéscsaba körül. egy PMFC-től kiakpni. pfáy. -
#331 Na most aztán jól beszóltál inkább foglalkozz a saját MÁSODOSZTÁLYÚ csapatoddal ha nagyon akarod nyitok itt neked egy szpari topikot és ott kiélheted magad. -
isi #330 játék függő :O -
#329 Köszönöm az együttérzést pókeren a többszörösét visszanyertem. -
isi #328 buktad :-] -
#327 Ez szörnyű volt minden csapatrész csődöt mondott. Egyedül Sipeki az akin látni hogy akar és tud is focizni és még az új argentin srác sem volt rossz.
Szerintem ez tippmixes meccs volt elég jól fizetett a Pécs gyözelme. -
#326 Hát erre most így hirtelen nem tudok mit mondani.Megyek inkább alszok egyet. -
#325 Sajnos most csak tévéből tudom nézni de igy is nagyon szurkolok a csapatnak nem lesz könnyű meccs de jó lenne mindenképp nyerni nem mellesleg meg azért mert egy ezrest raktam rájuk a sportingbeten. -
#324 19:00-tól közvetíti a meccset a Duna TV,aki nem tud kimenni a meccsre az otthonról szurkolhat! -
#323 :D LOL -
#322 -
isi #321 elég egyedi -
#320 Szép neved van a teljes névnél... -
isi #319 itt legalább van pénz csak játék nincs ____-___ -
#318 ami nektek sose fog sikerülni, ugyanis mindig alacsonyan lesztek ^_^
-
isi #317 csak magasról lehet nagyot esni .^. -
#316 Ez igy igaz a ZTE az tényleg jobb csapat ha megnézzuk szinte minden heyzetüket belötték ami volt. -
#315 1-4 ez teljesen reális a játék képe alapján. A zete enniyvel jobb csapat. Valami hihetetlenül gyengén játszottunk a védelem teljesen szét volt esve a középpályán olyan gyorsan mentek át mintha nem is lett volna. Én Szalma helyett kipróbálnám Szántait a kapuban Katonát pihentetném mert alig volt jó megmozdulása, Faggyast pedig még nem tenném a kezdőbe mert még nem odavaló. Ettől az eredménytől leszálltunk a földre be kell látni hogy csak egy jó középcsapat vagyunk a kiugró eredményt nem ebben a bajnokságban fogjuk elérni. CSAK A DIÓSGYŐR!! -
#314 :DD -
#313 Egy óriásplakát a stadionnál
-
#312 Legutóbbi tévés meccsünkön 5-2-re vertük a Kaposvárt én egy ilyen eredménnyel elégedett lennék.
Igazoltunk egy argentint a beceneve Ayala ha csak tizedannyira játszik jól mint az eredeti már jól járunk veleitt a hír
Jól sikerült a logód! -
#311 Most olvastam a tegnapi északba,hogy a pénteki meccset a Duna TV fogja közvetíteni élőben 19:00-tól! -
#310 Mit szoltok hozzá hogy kiesett a fradi? Hát amikor én megtudtam orultem nagyon apám is ilyetszolt VAN isten :DD Tok jo látni hogy a DVTK az elso a bajnokságba tok LOL. Apám ilyet szolt nekem fiam a DVTK megy a Bajnokok Ligájába :DD -
#309 Kösz Rizla műve.
A meccsről:nekünk szerintem pont jól jött ez a kis szünet Csank igy méginkább formálhatja a csapatot a saját szájaize szerint. Jó kis derbi lesz annak ellenére is sokan lesznek szerintem hogy tévés meccs lesz. Szerintem két szabadrúgásgóllal nyerünk! CSAK A DIÓSGYŐR!!! -
#308 Kiváncsi vagyok a pénteki meccsre.Érdekes lesz az biztos a két 100%-os csapat bajnokija.. -
#307 Jó a logód!Asszem csináltatok magamnak én is valamilyen hasonlót. -
#306 elsők vagyunk!!!
AKI DIÓSGYŐR! -
#305 Mondjuk ehhez kellett Szalma bravúrja is,bár a lényegen ez semmit nem változtat.
HAJRÁ DIÓSGYŐR!